Groot Gezin
Wonen
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

14. Vaste trap?

Wij hebben een zolder met een vlizotrap en zouden nu graag een vaste trap willen zodat er boven een slaapkamertje gemaakt kan worden voor onze oudste dochter. Als de kosten te hoog zijn heb ik nog mijn twijfels.

Weet iemand wat ongeveer de kosten zijn om een gat in de vloer te laten maken en het andere gat waar nu de vlizotrap zit moet dicht. Het is een betonnen vloer.

Groetjes Angela

14.1. Vaste trap

Als eerste zal er beoordeeld moeten worden door een deskundige of dit wel mogelijk en verantwoord is. Deze deskundige (bijvoorbeeld een nvob aannemer) kan dan meteen een indicatie van de kosten geven. Daar komt dan al het andere zoals bijvoorbeeld de trap natuurlijk nog bij. Een klusbedrijf kan misschien ook uitkomst brengen voor een lager tarief of een handige klusser in de familie of kennissen kring.

Succes met de eventuele verbouwing.


14.2. Kleine wenteltrap

Kijk ook eens bij de firma Maatkracht. Hier hebben ze zeer kleine wenteltrappen welke in een gatafmeting van een vlizotrap passen. Deze heb ik zelf een maand geleden geplaatst, en ben zeer tevreden over het resultaat. Kosten +/- 450 euro.

Ton

14.3. Vaste trap

Neem eens contact op met dhr. G. Verbaan. Hij is trappenspecialist van beroep. Hij kan u vertellen wat de kosten zijn en de mogelijkheden van verschillende trappen. Dit kan via: 06-53756526 en/of 0348-552452 en/of .

S. Verbaan-Penning.

14.4. Vaste trap naar de zolder

Hallo Angela,

Wij hebben van de houten vlizotrap een vaste trap gemaakt. Leuningen erlangs aan beide zijden en uiteraard aan de bovenkant een rekje. Het werkt prima, enige nadeel is dat je minder ruimte op de overloop hebt.

Diny

14.5. Vaste trap

Wij zijn een leverancier en fabrikant van trappen, ook voor uw situatie vinden wij vast een oplossing. Voor meer informatie verwijs ik u naar onze website: www.leveltrappen.nl. Via deze site kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet, Level Trappen

14.6. Trapprijs

Je kan bij een trappenfabriek al een trap bestellen voor ± € 1500,-- incl. BTW. De prijs is dan alles incl.: een trap van vurenhout en geplaats.

Jan

14.7. Aanleg trap

Je kunt bij bo-rent of gamma een electiche zaag huren. Die gaat op zwakstoom en en met water wordt de zaag gekoeld. En je kunt van onderen het vlisogat dichtmaken met een stuk afvalplaat, oa osb plaat. Je gaat vervolgens opzij in het gat paar stalen pennen boren, en daarbovenop een beton-net. En giet hem maar vol, even vlak stijken, klaar!

Ik heb via een advertentie een tweedehands trap gekocht. Maar je kunt ook naar de sloop gaan en een trap uitzoeken, de hoogte meet je van de vloer naar de bovenkant van de vloer van de vliering.

En opletten of het een links- of rechts-draaiende trap is! Eeven schuren en verven. En het is zo goed als nieuw. Ligt wel aan je eisen ie je stelt. Zijn die hoog, dan moet je een aannemenr inhuren, anders kun je het zelf doen.

veel sucses

14.8. Trap van de sloop

Maar waar vind ik een sloop met trappen. Bij een zaak zijn ze mij te duur en ze worden weinig aangeboden. Als iemand mij dat kan vertellen? Of heeft iemand een adres van zo'n sloop?

Marcel

14.9. Trappen zoeken

Op marktplaats kun je ook trappen vinden

succes Hejo

14.10. Hele mooie trappen

Kijk een op www.trappen.net voor trappen.

Annemarie

14.11. Vaste trap

Wij hebben voor in ons nieuwe huis een extra verdieping op zolder laten maken, met een vaste trap, geplaatst boven de andere trappen en dus eigenlijk geen ruimteverlies. We waren 2000 euro duurder uit dan de optie met een vlizotrap. Maar ik ben er erg blij mee en de kinderen ook. Maar die 2000 is inclusief extra materiaal, loon en een op maatgemaakte trap gegronde vuren houten trap.

Probeer eens een oproepje op casius.nl.

Yvette

14.12. Het renoveren van een trap

Vaak wordt er gekeken naar het plaatsen van een nieuwe trap. Naast een nieuwe trap kan er ook gekeken worden naar het renoveren van een oude trap. Een bestaande trap kan vaak binnen een dag vakkundig een nieuwe en bijzondere uitstraling krijgen, zonder hak of breekwerk. Op www.upstairs.nl is meer informatie te vinden over het herstellen van een trap.


14.13. Spiltrappen

Een spiltrap zou een goede oplossing zijn voor uw situatie. Deze nemen weinig ruimte in en zijn relatief voordelig.

www.lamiwood.nl/spiltrappen.html

Lami Wood

14.14. Trappen

Kamphof Trappen: Specialist in designtrappen, spiltrappen, rechte trappen, brandtrappen, middenboomtrappen, kwartslagtrappen, muizentrappen, videhekken en traptreden voor particulieren en bedrijven.


14.15. Trappen voor elk niveau

Trappen bij Trappenshowroom Allstairs Benelux met trappen van glas (glazen trappen), natuursteen (natuursteen trappen), aluminium (aluminium trappen), staal (stalen trappen), hout (houten trappen) en combinaties hiervan (combinatie trappen).

www.allstairs.nl


14.16. Voor trappen en een goed advies...

Reactie op Vaste trap?

Wij hebben onze trap bij Trappenfabriek Roorda gekocht. Klik op mijn naam voor het mailadres, want ik kan ze aanbevelen. Is een reisje naar Friesland waard. Ze nemen de alle tijd voor je, er is genoeg te zien en je krijgt een advies dat past bij je huis, je smaak en je budget. Heb je tekeningen neem die dan mee en/of maak wat foto's van je huis, helpt altijd.

Kijk ook eens op de site van hun showroom ( www.trappenhuis.nl), daar vind je zowel foto's van houten trappen als moderne stalen trappen (houten treden op stalen frame - hebben wij). Misschien wat sjieker dan je zoekt, maar voor een 'standaard zoldertrapje' kun je er ook terecht. Zeker als gewoon standaard net niet lekker uitkomt.

Succes!

Hans

14.17. Ruimtebesparende Trap

Op de website Trappen van EeStairs vindt u een ruime keuze aan trappen. Echter zijn de meeste trappen maatwerk voor bedrijven. Gelukkig maakt EeStairs ook maatwerktrappen voor particulieren. Er zijn zelfs gepatenteerde trappen.

Hierop wil ik u wijze. EeStairs ruimtebesparende trap, zou iets voor u kunnen zijn.

Veel succes met uw keuze. EeStairs

14.18. Vaste trap

Reactie op Vaste trap?

U kunt bij ons www.trabotrappen.nl terecht voor een spiltrap. Deze neemt weinig ruimte in en kan haast in elke ruimte geplaatst worden.


14.19. Reno Stairs Traprenovatie

Voor traprenovatie bent u bij Reno Stairs® aan het juiste adres. Reno Stairs® is meer dan 10 jaar actief op het gebied van traprenovatie. Reno Stairs® heeft op het gebied van traprenovatie het grootste aanbod, met verschillende materialen en meer dan 200 verschillende kleuren.


14.20. Spiltrap Centrum

Wellicht kunt u deze vraag stellen bij het Spiltrap Centrum in Oosterwolde. De prijs en kwaliteit is goed. Ook geven ze bij het Spiltrap Centrum goed advies. We hebben hier een trap gekocht, wij zijn zeer tevreden.

Bonne

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Vaste trap?

 1. Vaste trap
 2. Kleine wenteltrap
 3. Vaste trap
 4. Vaste trap naar de zolder
 5. Vaste trap
 6. Trapprijs
 7. Aanleg trap
 8. Trap van de sloop
 9. Trappen zoeken
 10. Hele mooie trappen
 11. Vaste trap
 12. Het renoveren van een trap
 13. Spiltrappen
 14. Trappen
 15. Trappen voor elk niveau
 16. Voor trappen en een goed advies...
 17. Ruimtebesparende Trap
 18. Vaste trap
 19. Reno Stairs Traprenovatie
 20. Spiltrap Centrum

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.