Groot Gezin
Wonen
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

4. Woning inrichten en verbouwen


4.1. Bouwtekeningen en workshops

Kijk voor bouwtekeningen en workshops bij Klussen en Wonen.

4.2. Klussen

In de Ikea-catalogus 2002 zal speciale aandacht zijn voor het grote gezin. De catalogus is vanaf medio september te bestellen bij hun klantenservice.

Op de site klussen en wonen vind je va alles over dit onderwerp. Op SBS6 vinden uitzendingen hierover plaats.

Flexa geeft een aantal tips en adviezen waar je op kunt letten bij het inrichten van een speelkamer.

Veiligheid in huis, een belangrijke zaak. Kijk voor tips eens op de site van Veilig.nl. Veel tips over klussen: http://www.klussenenwonen.nl Klussen & Wonen .

Een startpunt voor doe-het-zelvers: www.doe-het-zelf.nl.

Op de site vtwonen.nlvindt u allerlei praktische inrichtings-tips.

Er is een uitgebreide startpagina voor klussers.

Een boek met informatie over (ver)bouwen en klussen dat goed aangeschreven staat, is

Het groot klussenboek
Het groot klussenboek
Willem Aalders

.
Er is ook een nieuwe druk, met titel
Het groot klussenboek
Het groot klussenboek
Willem Aalders


4.3. Verbouwen

Voor kasten op maat kun je kijken bij VtH.

Tijdens het verbouwen alvast rekening houden met meubels? Kijk dan op de starpagina meubel.pagina.nl.

Misschien een kastwand aanbrengen? Kijk eens bij Henstyle.

Van alles over verbouwen, kijk bij www.verbouwen.nu.

Op de bouwsite van Nederland vind je heel veel productinformatie op het gebied van bouwen.

Wilt je je huis verbouwen, kijk dan eerst hier voor wat praktische tips.

WoonNet is een uitgebreide Internet-woonmagazine. U vindt een keur aan woon-onderwerpen, productennieuws, wetenswaardigheden en technische informatie, onderverdeeld in de groepen: In Het Huis, Om Het Huis en Doe-het-zelf. (de site start wat langzaam op door een groot aantal advertenties op de ontvangstpagina)

4.4. De inrichting

Van ales over parketvloeren en laminaat vind je op de Parketsite.

Het Keukenweb heeft van alles over keukens zoals:Vraag & Aanbod, doe het zelf, Tips, Spelletjes, Recepten, Keukenmerken, Keukenzaken, Hoe koop ik een keuken online, vragen stellen en experimenteren met kleuren.

Van alles over parketvloeren vind je bij Parket Plaze.

Is het lastig een grote tafel te vinden tegen een betaalbare prijs? Kijk dan ook eens bij kantoormeubilair. Zie bijvoorbeeld Kantoormeubelland.

Op de site Decorette vind je allerlei tips voor de woninginrichting, inclusief een virtueel verfprogramma voor de binnenwoning.

Er is een speciale web-site voor woninginrichting. Je vind hier de meest uiteenlopende informatie.

Het Vloeren-net geeft informatie over vloeren. Je kunt er o.a. in een interactief fotoboek kijken, informatie aanvragen en gratis de vloeren-nieuwsbrief ontvangen.

4.5. Woningidee?

Een manier om een kleine woning groter te laten lijken is een muurschildering! Kinderkamer, badkamer, woonkamer, alles kan! Tromp l'oeil schilderingen, marmeren, landschap/onderzeetaferelen, dieren, etc. Naar uw of eigen ontwerp.

Ik -beeldend kunstenares- vervaardig deze door heel Nederland, op ieder formaat. Aangezien niet iedereen een groot budget heeft valt er te "onderhandelen". Geef uw budget aan en ik pas de rest aan.

Op website www.marjoleinkruijt.nl kunt u een voorproefje nemen.

groet, , Den Haag 070-4277807

4.6. Veiligheid

Woon je wel veilig, waar moet je op letten? De site Politiekeurmerk Veilig Wonen kan je helpen.

Of doe de test bij Gezond en Veilig Wonen.

4.7. Kinderbad voor kleinbehuisden

geachte Dames, Heren,

onlangs hebben wij op de nederlandse markt het BiBaBad geintroduceerd. Het BiBabad is ideaal voor mensen met kinderen die niet over een ligbad beschikken. Voor verdere informatie verwijzen wij naar: www.bibabad.nl.

m vr gr

4.8. Informatie over klussen

Op adviesplaats.nl vind je antwoord op al je vragen over klussen. Er is een forum waar je vragen kunt stellen. Verder zijn er een aantal rekenmodules, bijvoorbeeld om uit te rekenen hoeveel verfpotten je kopen moet.

4.9. Alternatief ligbad bij weinig ruimte

Wie geen ruimte heeft voor een ligbad en toch zijn of haar kinderen samen in bad wil doen moet echt even inloggen op bibabad.nl. Het is een heel praktisch bad en is inklapbaar en zelfs uitwasbaar. Ik vind het geweldig, alleen wat duur. Maar dat is één keer de uitgave voor heel veel badplezier.

groeten

4.10. Ervaringen met een houten vloer gevraagd.

We hebben plannen om in de woonkamer een houten vloer te leggen met eiken vloerdelen. Heeft iemand ervaringen of tips om hier met vier kinderen op te leven? Wat voor afwerking adviseren jullie? Olie, was of lak? Is er veel onderhoud aan? Maakt het makkelijk schoon? Wat zijn de voordelen en nadelen? Wij zijn benieuwd.

Linda

4.11. Verhuizen naar groter huis/verbouwing e.d.

Even een vraag

Wie heeft er ervaring met een verhuizing met 4 kinderen of meer naar groter huis en grootscheepse verbouwing enz.

Liefst regio noord/holland (amsterdam e.o.)

Graag tips en misschien handige niet zo dure klusjesmannen - stucadoors - loodgieters enz. in kennissenkring.

Alvast bedankt voor het meedenken.

vr.gr.

4.12. Grote teil

Wij kochten nabij de Dappermarkt (Amsterdam) in een Turkse winkel voor 15 euro een grote blauwe teil. Hierin kunnen met gemak 2 kinderen baden. Veel plezier voor weinig geld!

Lidewiet

4.13. Wij gaan een nieuw huis bouwen!

En we kunnen dus goed rekening houden met ons grote gezin (in de toekomst). Welke ideeen kunnen jullie met ons delen? We denken zelf bv aan extra douche, aparte speelhoek/mediahoek beneden, aparte waskamer, woonkeuken met ruimte voor tafel met 10 stoelen (vriendjes en vriendinnetjes die meeeten). De kinderen krijgen allemaal een eigen kamer maar deze zal niet heel erg groot worden. Maar dit lijkt ons wenselijker dan een grotere kamer delen. Nog meer tips?

Karin

4.14. Een nieuw huis wow!

Hoi karin

Wow een nieuw huis laten bouwen met je eigen wensen klinkt geweldig. Je hebt al aan heel wat dingen gedacht zie ik. Ik zou zeker nog kiezen voor een ruime bijkeuken met ruimte voor de kinderwagen, jassen, laarzen en schoenen, skeelers, handschoenen, mutsen, sjaals, een oudpapierbak en glasbak ed.

Ik zou ook kiezen voor minimaal twee toiletten.

En als je zelf een hobby hebt, zou ik denken aan een eigen hoekje of kamer op de begane grond. Daar kan je dan ook de prive administratie doen.

En een zolder o.i.d. om spullen op te bergen is ook erg handig. dat kan (als je toch zelf nog gaat bouwen) ook een verdieping onder de grond zijn.

Dit waren zo even wat tips die mij te binnen schieten, succes met plannen maken, en de bouw uiteindelijk.

Groetjes van Gonny

4.15. Enkele tips

Hallo Karin,

Enkele tips:

Succes met plannen maken!

4.16. Voor- en nadelen diverse parket soorten

Op www.salland-parket.nl staan voor- en nadelen vermeld van diverse soorten parket en laminaat. Zo is laminaat lastig te repareren, maar wel hygiënisch!

Nardo

4.17. Klusidee

De website Klusidee.nl biedt eigenlijk voor elk klusprobleem een oplossing, maar bevat ook een forum dat inmiddels 30000 berichten bevat.

Met vriendelijke groet, Ralf Stam

4.18. Inloopkasten: betaalbare luxe + een zee van ruimte

Op www.inloopkasten.com vind je heel veel informatie over inloopkasten. De prijs van dit soort kasten behoeft niet hoog te zijn, aangezien er uit veel mogelijkheden gekozen kan worden. Verder bieden inloopkasten een zee van ruimte.

R. Werven

4.19. Tips voor uitbouw woning

Wij willen graag een uitbouw aan onze woning realiseren van 4.00 x 4.00 meter. De offertes die wij tot nu toe hebben laten maken zijn echter zo duur dat dit voor ons niet haalbaar is. Offertes van zo'n E 36.000,-.

Nu zouden wij graag advies willen van iemand die zelf een uitbouw heeft gerealiseerd.

Van Buggenum

4.20. Bouwen & verbouwen

Een site met nuttige informatie over bouwen en verbouwen: www.hetportaal.be.

Matthias Van Gorp

4.21. Waar laat ik mijn spullen?

Wij zijn een gezin met drie kinderen. Na de zomervakantie gaan wij een pleegkind opvangen. Daar hebben we een kamertje voor, maar op die kamer staan kasten met kleding, lakens en lappen stof. Voor een kind zijn die kasten op het toch al kleine kamertje, niet echt gezellig. Dus die kasten moeten eruit. Maar WAAR LAAT IK MIJN SPULLEN? Op zolder zijn al twee kamers waar twee van onze drie kinderen slapen.

Wie heeft er tips? Alvast bedankt!

Yvonne

4.22. Idee: waar laat ik mijn spullen

Hoi Yvonne

Hierbij mijn tips om je spullen op te ruimen. Bij de blokker hebben ze grote opbergdozen die je onder het bed kan schuiven, deze dozen zijn voor de meeste bedden te hoog om er onder te schuiven maar er kan wel veel in. Wij hebben het bed verhoogd door de poten op stenen te zetten. Zo konden de dozen er wel onder. Een leuke lap stof onder de matras zodat het voor het bed langs hangt en je ziet de dozen ook niet meer.

Wat ook nog een idee is, keukenkastjes o.i.d. aan de muur hangen, dat verruimt je vloeroppervlakte en je hebt toch je kastruimte. Als je ze boven het bed hangt loop je er ook niet tegen aan.

Ik weet niet hoe oud je pleegkind is maar je kan ook nog kastruimte maken onder een hoogslaper.

Ik hoop dat je er wat aan hebt, succes, Gonny

4.23. Nuttige informatie over bouwen & verbouwen

Op deze site vond ik een heleboel tips en informatie over (ver)bouwen: www.bouwportaal.info/pages.

Met vriendelijke groeten,

Matthias Van Gorp

4.24. Zolder

Ik wil graag weten hoe ik het beste een zolder kan gaan aanpassen voor een eenvoudige slaapkamer voor ons, zodat mijn dochtertje die een handicap heeft, in onze grote slaapkamer kan, en mijn man zijn werkkamer in de slaapkamer van mijn dochtertje kan maken. Of kan iemand ons een adres kan geven van iemand die ons voor een redelijke prijs kan helpen bij dit project? Mijn man gaat binnenkort starten met een nieuwe baan, die heeft dus niet veel tijd.


4.25. Zolder verbouwen

Hallo, ik ben net gescheiden en heb 4 kinderen. Per 1 juni krijg ik de sleutel van mijn nieuwe huis. Het probleem waar ik voor kom te staan is, nadat ik gescheiden ben, je vrienden pas echt leert kennen. Ze laten je vallen als een baksteen en zijn bang dat je te veel van ze vraagt. Om mijn kinderen toch iets te geven wilde ik een zolderkamer maken voor ze. Maar geloof mij maar, dat gaat me niet lukken alleen. Zijn er nog aardige mensen die mij kunnen helpen om dat voor elkaar te krijgen? Regio Zuid Holland.

groetjes

4.26. Inrichting

BLANK HOUT VOORDEEL in groningen. Een meubelwinkel met massief onbewerkte meubelen tegen scherpe prijzen. Kasten in allerlei maten zowel in de hoogte als breedte en diepte. Tafels en hoogslapers in vele maten. Zelf te behandelen naar eigen wens. Zie www.blankhoutenhuis.nl


4.27. waar laat ik mijn wasmachine en droger?

hallo,

Ik woon in een niet al te groot huis met mijn vriend en zoon ,ik heb nog 2 kinderen die bij hun vader wonen en die om het weekend bij ons zijn, nu hebben we van 1 slaapkamer het halve plafond weggehaald en een vide naar zolder gemaakt,er zit ook een kleine trap naar zolder toe in die kamer,op zolder daar slapen mijn zoon ,en zijn broer als hij hier is,op zolder kan ik net staan in het midden, de rest is te laag om te staan,de kamer eronder is een speelkamer met een slaapbank voor mijn dochter,nu willen wij (mn vriend en ik)graag nog een baby.
We hebben nog wel een klein kamertje over maar daar staan de wasmachine en de droger,die kan ik niet verplaatsen naar de badkamer aangezien die maar 1.00 bij 1.90 is, geld voor een eventuele verbouwing is er niet,weet iemand een goede oplossing voor de wasmachine en de droger?of eventueel een andere leuke oplossing?

groetjes Jacqueline


4.28. tip voor Jacqueline

Wij hebben die apparaten in de garage maar ze zouden evt. ook in de schuur kunnen groetjes conny (moeder van bijna 4)


4.29. Zolder vebouwing met badkamer in de slaapkamer

Wij wonen straks met z'n vijfen in een eensgezinswoning. Onze derde koter is onderweg en nu willen we onze drie kinderen op de eerste verdieping laten slapen en wij gaan naar de zolder verhuizen. Nu hebben we op de zolder 2 dakkapellen laten plaatsen. De achterzijde over de gehele breedte en de voorzijde volgens de wettelijke regels ivm de vergunning. Onze slaapkamer is 3.50 breed en 6.15 meter lang. De lange kant is beiderzijds voorzien van een dakkapel.

Heeft iemand een idee hoe we het beste de slaapkamer en de badkamer kunnen kombineren. We willen in de badkamer een douche, wastafel en evt. wc. WC kan evt. ook in een aparte ruimte op zolder geplaatst worden. Misschien heeft iemand dit idee wel eens uitgevoerd en kan mij ook ongeveer de kosten aangeven. Alle ideeen zijn welkom!

Saskia

4.30. Re 3.30

Afgelopen zomer het zelfde gedaan. Onze zolder voorzien van twee dakkapellen. Waarvan achter over de gehele breedte.Met een tussen wandje van een geraamte en gipsplaaten hebben wij twee slaapkamers gemaakt. Dus het maken van twee kamers is echt niet moeilijk.

Daarnaast nog een ruimte van twee bij drie, daar een badkamer van gemaakt. Wel is het belangrijk om te kijken maar de afvoer van water. Kijk even op de site van sanibroyeur voor het plaatsen van een toilet.

Je kan de slaapkamer en de badkamer ook met een wand van gips en een deur scheiden. Een schuifdeur geeft veel ruimte. Wij hebben twee slaapkamers en een badkamer, die apart zijn te betreden. Dus ze hoeven niet door elkaars kamer om in de badkamer te komen.

Als ik jullie was, benut de ruimte die je hebt voor je badkamer. Voor alle spullen struin marktplaats af er zijn leuke aanbiedingen te koop. En als je tijd hebt, ga zelf tegelen. Op vele sites van de bouwmarkten staan klus filmpjes hoe je te werk moet gaan. Scheelt je handen vol geld. Zeker een kleine ruimte is zo ge daan. Als je daar geen verwarming hebt neem dan voor de winter een verwarmings lamp.

Jessica

4.31. groot gezin

L.S.,

Ik ben redacteur van het nieuwe SBS6tv-programma De verbouwers XXL en op zoek naar bijzondere verbouwingen in heel Nederland en de mensen en verhalen daarachter. De verbouwing van een huis van een groot gezin lijkt mij erg interessant. Graag zou ik in contact met u komen.

Mocht u zelf vragen of opmerkingen hebben dan kunt u me altijd bellen of mailen.

Ik hoop spoedig van u te horen. Alvast heel hartelijk bedankt.

Met vriendelijke groet,


Researcher 'De Verbouwers XXL'
T + 31 (0) 20 3143462

4.32. Verbouwing xxl

1. Wij reageren op de verbouwing van een huis voor een groot gezin.

Wij zijn een gezin met vader(39) /moeder(35) en 4 meiden (12, 8, 5, 3) en gezinshuisouder van een jongen (5).

We zijn 3en half jaar geleden verhuisd vanuit het westen naar de Achterhoek voor een ruimer huis. In het westen hebben we 4 pleegkinderen in ons gezin opgevangen en hier in de Achterhoek hebben we inmiddels 7 kinderen gemiddeld 1 1/2 jaar per kind een warm plekje mogen bieden. Inmiddels hebben we een jongen met een verstandelijke beperking voor langdurig wonen bij ons.

We hebben een oude dorpsboerderij in het dorp gekocht die we aan het verbouwen zijn. Daar zijn we dus al 3 1/2 jaar mee bezig (kreun). Mijn man heeft het afgelopen jaar elke donderdag ouderschapsverlof gehad en samen met een maat die dag gebruikt om te klussen. En verder op zaterdag zoveel mogelijk.

Maar we zijn er nog lang niet. We leven in een gedeelte van het huis waar het goed toefen is en op de vroegere hooizolder zijn we extra kamers en badkamers aan het maken. Verder zouden we nog graag een kind met een lichamelijke beperking een plekje geven in ons gezin, dus daar willen we ons huis dan ook gelijk op aanpassen.

Gastvrijheid zit ons in't bloed, dus daar wordt ook regelmatig gebruik van gemaakt door bergen logee's. En het grappige is dat er veel makke schapen in een hok passen, dus er is altijd wel een plekje te vinden in ons huis, ook al is het nog lang niet af. Maar het zou wel leuk zijn als het huis afkomt, voordat we oud en belegen zijn en er geen kinderen meer in ons huis zijn.

Maar goed, we gaan stap voor stap verder en we gaan er zeker komen met elkaar. Af en toe even wachten tot er weer geld is en dan kopen we weer wat materiaal. Pet af voor mijn man die alles eigenhandig aanpakt.

En nee, we raken niet gestresst, we hebben het juist erg goed met elkaar. Daarom kunnen we ook zo goed een warm plekje bieden voor al onze vrienden en kinderen die dat nodig hebben.

Nou, dat was in een sneltreinvaart, heel in het kort ons verhaal.

Ajuus, zoals ze hier in de Achterhoek zeggen en een hartelijke groet van Eleonora

4.33. Werkspot.nl

Reactie op Tips voor uitbouw woning

Ga met je opdrachten naar www.werkspot.nl. Je staat echt gek te kijken wat dat waar je dan op uit komt succes!

Nynke

4.34. Deskundig bouwadvies

Reactie op Verbouwen

Voor het verbouwen van een huis voor een groot gezin, is het misschien nuttig om een bouwadviseur in de arm te nemen: Bouwadvies Uden


4.35. schapenvacht reinigen

Ik reinig deze door het in de wasmachine (wolwasstand) te wassen. Zijn weer als nieuw
Iris


4.36. Bouwvakker

Reactie op Tips voor uitbouw woning

Het kan echt goedkoper, hoor

Ron

4.37. Verbouwen of verhuizen voor opvang gezin

Ik lees heel vaak oproepen waarbij er gezinnen worden gevraagd die aan crisisopvang willen doen of een gastgezin willen zijn. Wij willen heel graag ons huis openstellen voor pleegzorg of als gastgezin voor mensen die even op adem moeten/willen komen, het liefst via een organistie. Wij hebben vorig jaar een pleegdochter opgevangen maar inmiddels hebben wij geen kamer meer over. Nu is ons huis prima te verbouwen maar helaas hebben wij niet de financiële middelen om een relatief kleine verbouwing te realiseren. De optie om te verhuizen houden we ook open maar is in ons geval meestal duurder dan verbouwen.

Graag komen we in contact met een welzijnsorganistie die finaciëel garant wil staan voor de verbouw van ons huis zodat wij in opdracht van hen kinderen/gezinnen kunnen opvangen. Wij zouden evt. ook wel wanneer de welzijnsorganisatie over een geschikt woonhuis beschikt, dit van de welzijnsorganisatie willen huren. Voorwaarde is dan wel dat wij graag in ons eigen dorp willen blijven wonen. Daar zijn wel mogelijkheden.

Wij horen het graag van u! M.vr.groet; Janma

4.38. Gezocht: eethoek-idee

Hallo allemaal,

Wij zijn een groot gezin met eigen en pleegkids. Meestal zitten we met tenminste tien personen aan tafel. En daar gaat het om. Wie heeft er een leuk eethoek idee voor ons? Tenminste voor 12 personen.

Dank alvast.

Groet

4.39. Meubels op maat

Ik lees hier dat veel gezinnen problemen hebben met o.a eethoeken die te klein zijn. Wij maken alle meubels op maat en hebben dan ook al diverse eettafels tot wel 20 personen gemaakt. Wellicht hebben bezoekers van de site daar iets aan:

www.fatto-a-mano-interieurbouw.nl


4.40. Flatwoning met drie/ vier kinderen

Hallo allemaal,

In verband met reumaklachten van mijn vrouw willen we graag gelijksvloers gaan wonen. Het liefst een flatwoning met drie of vier slaapkamers. Daar de meeste flats maar drie slaapkamers hebben en we momenteel vier kinderen hebben komen we wat ruimte tekort. Wie heeft ervaring of woont momenteel in een flatwoning met drie/ vier kinderen en hoe hebben jullie de slaapgelegenheden ingedeeld?

Alvast bedankt voor jullie reactie.

Met vriendelijke groet,

Peter

4.41. Waarom ieder kind een eigen kamer?

Wat denk je ervan om 2 kinderen een kamer te laten delen? Wij hebben hier heel goede ervaringen mee!

Rina

4.42. re: flatwoning met drie/vier kinderen

Hoi Peter en anderen,

Zelf hebben we momenteel de luxe om elk van onze vier kinderen een eigen kamer te geven, maar we hebben het ook wel eens over een gedeelde slaapkamer 1 voor de jongens en 1 voor de meiden, om de andere kamer tot speelkamer te maken en de andere tot huiswerk/studeerkamer.

Maar waarom ik reageer, is omdat ik ben opgegroeid met zeven broers en zussen in een huis met vijf slaapkamers. Ik deelde eerst een kamer met een van mijn zusjes en de oplossing die mijn ouders toen bedacht hebben, vind ik nog steeds geweldig en geef ik daarom hierbij graag door.

Ze hadden in het midden van de kamer twee hoogslapers tegen elkaar aangezet. Ik zelf was iemand met veel behoefte aan een eigen plekje en privacy, mijn gedeelte was dus aan de kant waar de deur niet zat, en mijn zusje had dat veel minder, dus aan haar kant kwam je de kamer binnen. Ik moest dus langs haar 'kamer' naar mijn gedeelte. Onder de bedden was ons 'hol' daar konden we heerlijk spelen en we sliepen dus naast elkaar en dat was erg gezellig.

Later sliep ik met twee zusjes op zolder, dat was ook door middel van een kast gescheiden in twee gedeeltes. Een slaapgedeelte en een huiswerkgedeelte. omdat een van mijn zusjes vijf jaar jonger was, leverde dat wel regelmatig conflicten op.

Ik hoop dat je er iets mee kunt. Ineke

4.43. Goedkope keukens

Bij DB keukens vind je op www.dbkeukens.nl/keukens/alle-keukens een handige overzichtpagina waar je makkelijk de juiste keuken voor de juiste prijs kunt selecteren. DB keukens is een gespecialiseerde keukenhandel waar service en zeer scherpe prijzen vooraan staan.

Vriendelijke groet,

4.44. renen en vuren specialist

Op www.blankhoutenmeubel.nl vindt u informatie over meubelen specifiek voor grote gezinnen. Zo leveren we alle maten bedden, waaronder zelfs een 3 persoons stapelbed. Maar ook hele grote tafels of u zegt het maar. En dat tegen dusdanige aantrekkelijke prijzen dat het ook voor een groot gezin goed te doen is.


Blankhoutenmeubel
Leenderweg 71
5614hl Eindhoven
040-2930667 Rubriek: hal - Discussie:

4.45. 3 persoons stapelbed

Elke matrasmaat, verschillende hoogtes wensen bespreekbaar. Wij zijn meer dan tevreden met het resultaat en onze kindjes ook. Voor 400euro heb je een 3persoons stapelbed en Hans helpt je met veel plezier en vakkenis. Er wordt echt met je meegedacht. Blankhoutenmeubel ( blankhoutenmeubel.nl/) is een aanrader !

nicole

4.46. Bedden voor alle ruimte's

Eindelijk alles overzichtelijk bij elkaar. Bedden op maat voor alle onmogelijke slaapkamers. U wilt een bed op bv. 80x180 ? Of juist een wat grotere maat bv. 90x220? Of een hoogslaper of stapelbed op dez maten? Wij hebben het, en dan niet 1 model maar tientallen modellen, en voor zeer scherpe prijzen. Ook leveren wij uiteraard bijpassende matrassen in alle maten. Levering kan door heel Nederland

Kijk op: www.BeddenOpMaat.nl
Zijperstraat 13, 1823CX Alkmaar
072-5201055


4.47. Meubels op maat?

Kijk dan op: www.grenenstunter.nl/.

4.48. Handige info over isolatie

Op www.isolatie-info.nl/ vond ik heel wat nuttige weetjes over alles rond isolatie.

Maggie

4.49. Snel de juiste vakman

Als je snel een goede vakman nodig hebt voor kleine klusjes, dan kun je dat vaak niet vinden bij de bestaande aanbieders. Op https://zoofy.nl kun je wel snel een vakman regelen voor allerlei klussen in en rondom huis. Bijvoorbeeld een loodgieter, klusjesman, elektricien of cv monteur.

Yannick

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Woning inrichten en verbouwen

 1. Bouwtekeningen en workshops
 2. Klussen
 3. Verbouwen
 4. De inrichting
 5. Woningidee?
 6. Veiligheid
 7. Kinderbad voor kleinbehuisden
 8. Informatie over klussen
 9. Alternatief ligbad bij weinig ruimte
 10. Ervaringen met een houten vloer gevraagd.
 11. Verhuizen naar groter huis/verbouwing e.d.
 12. Grote teil
 13. Wij gaan een nieuw huis bouwen!
 14. Een nieuw huis wow!
 15. Enkele tips
 16. Voor- en nadelen diverse parket soorten
 17. Klusidee
 18. Inloopkasten: betaalbare luxe + een zee van ruimte
 19. Tips voor uitbouw woning
 20. Bouwen & verbouwen
 21. Waar laat ik mijn spullen?
 22. Idee: waar laat ik mijn spullen
 23. Nuttige informatie over bouwen & verbouwen
 24. Zolder
 25. Zolder verbouwen
 26. Inrichting
 27. waar laat ik mijn wasmachine en droger?
 28. tip voor Jacqueline
 29. Zolder vebouwing met badkamer in de slaapkamer
 30. Re 3.30
 31. groot gezin
 32. Verbouwing xxl
 33. Werkspot.nl
 34. Deskundig bouwadvies
 35. schapenvacht reinigen
 36. Bouwvakker
 37. Verbouwen of verhuizen voor opvang gezin
 38. Gezocht: eethoek-idee
 39. Meubels op maat
 40. Flatwoning met drie/ vier kinderen
 41. Waarom ieder kind een eigen kamer?
 42. re: flatwoning met drie/vier kinderen
 43. Goedkope keukens
 44. renen en vuren specialist
 45. 3 persoons stapelbed
 46. Bedden voor alle ruimte\'s
 47. Meubels op maat?
 48. Handige info over isolatie
 49. Snel de juiste vakman

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.