Groot Gezin
Wonen
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

9. Andere Sites

Voor de inrichting, kijk ook eens bij www.desko.nl/, vooral bij de aanbiedingen.

Links van badkamerleveranciers vind je op badkamers.website-verzameling.nl.

Links van keukenleveranciers vind je op keukens.website-verzameling.nl en keukenzaken.website-verzameling.nl.

Op de site Milieu Centraal kun je praktische milieu-informatie vinden, bijvoorbeeld als je gaat klussen of gaat verbouwen in je huis. Maar ook bijvoorbeeld als je plannen in je tuin hebt. Of als je nadenkt over schoonmaakmidellen of over bestrijdingsmiddelen voor ongedierte.

Bij WoonLink tref je "het nieuwe woongevoel via het internet", zoals men het daar stelt. Van het kopen van een huis tot het inrichten van de badkamer vind je hier nuttige tips, leveranciers en overige informatie over alles wat maar met wonen te maken heeft.

WoonWeb Nederland biedt van alles wat.

www.huis-en-comfort.nl/ is een webwinkel met veel ideetjes.

9.1. Houtsoorten voor Houten vloeren en Parket

Op www.houtenvloertje.nl/houten-vloeren/houtsoorten staan alle mogelijke houtsoorten toepasbaar voor vloeren uitgebreid beschreven.

met vriendelijke groet,

9.2. Inrichtingstips

Hallo,

Naar aanleiding van een aantal van de posts en vragen die ik hier lees over verbouwen en bouwen etc. wilde ik graag het volgende artikel met u delen: www.poggenpohl-keukens.nl/wie-zijn-we/inrichtingstips. Poggenpohl levert grote en luxe keukens waarbij maatwerk en persoonlijke aandacht voorop staan. Daarnaast gaat het artikel waar de link naar toe gaat over keukeninrichtingtips. Hiervoor zijn de tips van 4 verschillende koks gebundeld tot een handig artikel. Ik denk dan ook dat dit artikel, zeker ook voor mensen met een groot gezin, van toegevoegde waarde kan zijn.

gr.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Andere Sites

  1. Houtsoorten voor Houten vloeren en Parket
  2. Inrichtingstips
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.