Groot Gezin
Wonen
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Een woning kopen

Verkoop Je Eigen Huis is de makelaar die particulieren ondersteunt bij het verkopen van de eigen woning. Professioneel en niet duur. Tevens een groot woonaanbod in heel Nederland.

Een woning kunt u wellicht het beste samen met een makelaar kopen. Deze heeft niet alleen niet inzicht in het complete aanbod maar houdt ook de prijs in de gaten. Op Makelaars Net kunt u eenvoudig naar een makelaar zoeken.

Op de site Huis vind je veel informatie, zoals aanbod, makelaars en woonomgeving.

De prijsgegevens van individuele koopwoningen zijn tegen betaling te verkrijgen via de site van het Kadaster. Huisveiling.nl biedt haar bezoekers deze dienst nu echter gratis aan. Vanaf heden publiceert deze site namelijk de gemiddelde huizenprijzen per kwartaal aan. De prijzen zullen, vanwege privacy, niet per individueel koophuis gegeven worden, maar op postcodeniveau. Vanwege een zeer grote drukte op de site is het echter mogelijk dat de zoekfunctie niet beschikbaar is.

Op zoek naar een nieuwe woning? Misschien is nieuwbouw wel een mogelijkheid? Kijk op De Nationale Nieuwbouwsite. Deze website beoogt in de nabije toekomst een volledig overzicht te bieden van alle nieuwbouwprojecten in Nederland. Daarnaast vind je er de plaatselijke informatie; bijvoorbeeld over sportverenigingen, onderwijsinstellingen, gemeentelijke info en lokale bezienswaardigheden of attracties.

6.1. Hypotheken

De site Taxatie Tarieven vergelijkt alle taxatie bedrijven in Nederland. Men vult de geschatte waarde in en men krijgt de 20 goedkoopste taxateurs. Als men de postcode ook invult worden ook de regionale taxatie bedrijven meegenomen in de vergelijking (uiteraard alleen die bedrijven die in betreffende postcode taxeren).

Wat zijn die huizen toch duur! Wat zou je kunnen betalen? Op de site De hypotheekspecialist kun je dat uitproberen. Maar ook andere berekeningen kun je anoniem, achter de computer laten uitvoeren.

De Hypotheker pretendeert een onafhankelijk en goed hypotheekadvies te geven. Ze zeggen op de hoogte te zijn met vrijwel alle hypotheken die in Nederland verkrijgbaar zijn.

Woonplan Hypotheekadvies belooft hypotheekadvies met oog voor je persoonlijke situatie.

De vereniging Eigen Huis is erg nuttig wanneer je een eigen huis bezit of wilt gaan kopen.

Een andere mogelijkheid is de Hypotheekshop. Men belooft interessante informatie over hypotheken en wat daarmee samenhangt.

Bij Woonfonds Hypotheken kun je je ook laten informeren over hypotheken en rentepercentages.

Op de site bank-info vind je alle banken op een rij.

6.2. Leuke aanbieding voor leden binnen straal van 20 km rond Zwolle

Ongeacht de prijs van de woning een taxatierapport voor de hypotheek voor 250 euro incl. kosten en incl. BTW door makerlaarskantoor (VBO lid).

Aankoop en verkoop coutage 1%

Dit geldt voor de stad Zwolle en een straal van ca. 20 km rond Zwolle.

Graag reactie naar:

Met vr. groet Herman Schimmel

ps. zelf heb ik 7 kinderen.

6.3. Wonen - Lenen

Beste, wij zijn een gezin met 4 kinderen, wonende te Schoten bij Antwerpen. Wij zouden ons graag in Nederland willen vestigen en een huis willen kopen in de omgeving van Hulst, en daar zal voor geleend moeten worden. Hier in België hebben wij het "Vlaams Woningfonds" die goedkope hypotheken geeft aan grote gezinnen, volgens het gezinsinkomen. Met ons gezinsinkomen kunnen wij bij het "Vlaams Woningfonds" een hypotheek bekomen aan 1.50%. Bestaat dit ook in Nederland?

Vriendelijke groeten, Kurt.

6.4. Hypotheek Visie

Duidelijk stukje Kurt. Een site die wellicht handig is om hier aan toe te voegen is Hypotheek Visie ( hypotheekvisie.nl). Ik ben er zelf al jaren tevreden klant, mede omdat ze echt goed de tijd voor je nemen en precies doen wat jij wilt.

Gr Fabienne

6.5. Hypotheek

Ook een goede aanrader is een hypotheek van Delta Lloyd Bank: www.deltalloydbank.nl/hypotheek/

Delta Lloyd Bank biedt verschillende hypotheken aan, met scherpe rentetarieven en scoort jaarlijks goed in klanttevredenheid onderzoeken.

Mvg,

Sandra

6.6. Online hypotheek afsluiten

Op eyeOpen ( www.eyeopen.nl) kunt u online vragen om een hypotheekadvies en/of het afsluiten van een hypotheek. Dankzij de online werkwijze zijn zowel de advies-en afsluitkosten veel lager dan bij reguliere kantoren.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Een woning kopen

  1. Hypotheken
  2. Leuke aanbieding voor leden binnen straal van 20 km rond Zwolle
  3. Wonen - Lenen
  4. Hypotheek Visie
  5. Hypotheek
  6. Online hypotheek afsluiten
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.