Groot Gezin
Wonen
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

13. Gezocht: idee voor hoekbank

Hallo,

Wij zijn een gezin met 3 kinderen en op zoek naar een hoekbank voor in de keuken. Geen traditionele oostenrijkse maar een moderne, beetje tuinbankidee. Weet iemand waar deze te koop is of heeft hier iemand een bouwtekening van. De bank moet zonder armleuningen zijn ivm. het in/uitstappen.

Bedankt Judith

13.1. Zithoekbank

Kijk ook eens bij neckermann of otto. Wij zijn n.l. ook tuk op dit soort zithoeken en zijn vast aan't snuffelen voor ons nieuwe huis. Zo'n eethoek leek ons ook wel wat i.v.m. onze 4 kids.

Petra

13.2. Hoekbank

Hallo,

Wij zijn ook op zoek naar een hoekbank en ben op deze site terechtgekomen. Heel modern en apart, maar volgens mij wel een beetje prijzig.

www.juke.nl/diners.htm

Groeten, Monique

13.3. Hoekbank

Jaren geleden hebben wij een "moderne" witte Oostenrijkse hoekbank gekocht. Heel solide en inderdaad perfect voor meer personen. Hij staat inmiddels 15 jaar en nu pas zie je dat de "leeftijd" gaat tellen. Ik denk zeker dat ze in Duitsland (waar wij het gekocht hebben) tegenwoordig ook "echt modern" spul hebben. Trouwens die blitse van die site zijn ook erg leuk. Wij betaalden toen ook al 5000 gulden met tafel.

Bonny

13.4. Eethoek-hoek

ik ben idd heel benieuwd naar nuttige reacties. Het nadeel van zo'n hoek is vaak dat de tafel zo klein is.

Yvette

13.5. Bouwpakket hoekbank voor keuken

Ik wil in mijn keuken een hoekbank maken met opbergruimte. Weet iemand of daar ook bouwpakketten van bestaan en waar ik die kan vinden?

A. Swanenberg

13.6. Info in Duitsland laten maken in Nederland

Wij zijn van het weekend naar Duitsland geweest in Bocholt. Meubelzaak van Oepen. Hier staan de "oudewetse" en wat modernere versies. Allen van dat gefineerde spul en wij willen echt hout. Wij hebben dus quasi stiekem foto's gemaakt van alle facetten en gaan of zelf aan de slag en/of op zoek naar iemand die het na kan maken. Misschien heeft van Oepen wel een website.

Succes, Hannelore

13.7. Hoekbank

Zat met hetzelfde probleem. Ik heb er zelf 1 gemaakt van Eiken (blank). Kan eventueel de foto's opsturen

Wieger

13.8. Eigen gemaakte hoekbank

Ik zit met een ruimte in de keuken waar wij graag een houten hoekbank willen, zoals je vroeger veel zag, tegen de muur met opbergmogelijk (soort dekenkist idee) maar dan met ruggesteun.

Ben

13.9. Hoekbank (Eckbankgruppe in het Duits)

Wij zijn in Duitsland geweest. In Aken is Wohnwelt Pallen en daar is ernorm veel keuze! De moeite waard om eens te gaan kijken.

Groetjes.

13.10. Witte hoekbank

Op de site hebben we gelezen dat jullie een grote witte "oostenrijkse"zithoek hebben. Hebben jullie daar foto's van? Kunnen jullie die naar ons zenden? wij zijn ook op zoek naar een bouwtekening.

m.vr.gr.

13.11. Hoekbank: vraag aan Ben

Ik heb het zelfde probleem als ben en ik vroeg me af of Ben al een oplossing had, want dan hou ik me aanbevolen voor een oplossing.

Jolanda

13.12. Massief houten hoekbanken te koop bij ons

Wij verkopen massief grenen en beuken hoekbanken met rugleuning en opbergruimte. Ook banken zonder rugleuning is mogelijk in grenen, beuken, kernebeuken en eiken. Dit alles massief en in diverse maten en bewerkingen. Zie onze website www.deweidehoek-meubelen.nl. De meubels worden in Denemarken gemaakt.


13.13. Eethoekbanken

Ik weet dat onze hoekbanken niet de goedkoopste zijn, maar ze zijn wel van de allerbeste kwaliteit. We geven immers 10 (!) jaar garantie. Verder wordt alles hier in eigen beheer in nederland gemaakt en alles op maat! (incl. desgewenst de tafel)

www.eethoekbanken.nl
www.juke.nl


13.14. Kerkbank

Ik heb op marktplaats een kerkbank gekocht (2x 4 meter), deze zaag ik in verstek en geef hem een mooi kleurtje of laat hem bekleden.

Frank

13.15. Groenaanslag

Graag wou ik weten of zoutzuur ook geschikt is voor groenaanslag op muren, hout enz. En of ik het zuiver dien te gebruiken of hoeveel ik er in water dien te doen?

Robert

13.16. Graag ook wat foto`s van Uw hoekbank.

Graag zouden wij ook zelf de hoekbank willen maken, zou U ons ook de foto`s willen op sturen.

m.vr.gr.

13.17. Hoekbank

Wij maken meubels op maat naar ontwerp van de klant,ook hoekbanken goede kwaliteit.

mvg,

www.adwdesign.nl


13.18. Hoekbank

Reactie op Gezocht: idee voor hoekbank

Hallo,

Deze hoekbank(en) kunnen wij maken. Alles op maat gemaakt naar wens van de klant.

www.adwdesign.nl

Arjan

13.19. Bank op maat Amsterdam

Ook ik ben op zoek naar een goede hoekbank voor bij de eettafel. (Na lang zoeken ook een eettafel gevonden zonder poten aan de zijkant, via marktplaats)

Bij Kabana maken ze zelf hoekbanken op maat die ze stofferen, ik dacht dat ze duur zijn, maar na vergelijking valt dit reuze mee! we zullen zo'n 1400 euro kwijt zijn.

www.kabana.nl/

Esther

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Gezocht: idee voor hoekbank

 1. Zithoekbank
 2. Hoekbank
 3. Hoekbank
 4. Eethoek-hoek
 5. Bouwpakket hoekbank voor keuken
 6. Info in Duitsland laten maken in Nederland
 7. Hoekbank
 8. Eigen gemaakte hoekbank
 9. Hoekbank (Eckbankgruppe in het Duits)
 10. Witte hoekbank
 11. Hoekbank: vraag aan Ben
 12. Massief houten hoekbanken te koop bij ons
 13. Eethoekbanken
 14. Kerkbank
 15. Groenaanslag
 16. Graag ook wat foto`s van Uw hoekbank.
 17. Hoekbank
 18. Hoekbank
 19. Bank op maat Amsterdam

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.