Groot Gezin
Het gezin van Niek en Wilma
ELFAC
Rubriek:   
Ons gezin bestaat uit zeven personen.

Niek.
Zijn beroep is gemeenteambtenaar. Hij is 39 jaar. Behalve werken heeft hij één grote hobby, namelijk het lezen.

Wilma.
Tot de geboorte van ons tweede kindje ben ik werkzaam geweest in de gezondheidzorg. Het laatst bij een gezinsvervangend tehuis voor geestelijk gehandicapten. Ik ben 36 jaar.

Niels.
Hij is 12 jaar. Niels gaat naar het speciaal onderwijs. Om precies te zijn: een school voor moeilijk lerende kinderen. Zijn grootste hobby is korfbal. Verder kijkt hij graag naar voetbalwedstrijden.

Korine.
Korine is 11 jaar. Zij gaat naar de plaatselijke basisschool. Ze is een gezellige huismus die van lezen houdt. Verder speelt ze graag voor moeder voor haar zusje.

Rutger.
Rutger is 10 jaar. Met hem hebben we de afgelopen jaren behoorlijke problemen gehad. Na veel onderzoeken bleek dat het levenslustige jongentje het NLD syndroom heeft. Dit is een niet-verbale leerstoornis.

Steffen.
Onze Steffen heeft een moeilijke start gehad. Na een niet geplande keizersnee mocht hij in 1993 geboren worden. Naast computerspelletjes houdt hij ervan om veel te worden voorgelezen uit spannende boeken. Vooral over piraten.

Elise.
Onze jongste heet Elise. Op 28 november hoopt ze vier jaar te worden. Dan mag ze eindelijk naar school. Want daar ziet ze naar uit.

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.