Groot Gezin
Vrije tijd
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

11. Geen groot gezin op een standplaats

Bij het bespreken van een camping kwamen we meerdere malen de volgende regeling tegen. Steeds meer campings schijnen de regel te hebben dat er maximaal 5 of 6 personen op een standplaats mogen. Kom je toevallig met 7 personen dan ben je _VERPLICHT_ om 2 standplaatsen te bespreken. In Zwitserland schijnt dit bijna overal zo te zijn, maar nu komt het ook regelmatig voor in Nederland. Kennen jullie deze regeling en zoja, wat zijn jullie ervaringen?

11.1. Reacties van de grootgezinsmanagerslijst

Vanuit de grootgezinsmanagerslijst kwamen de volgende reacties:

11.2. Kampeerplaats

Wij hebben 7 kinderen en de enige keer dat wij het gevoel hadden oneerlijk behandeld te worden was in NL. Wij hebben 1 grote caravan en daar sliepen de kinderen toen nog allemaal in. Wijzelf sliepen in de voortent met aanbouw. Aan plek namen we dus niet meer in dan een ander met een grote caravan en voortent. Toen de camping ivm een familiefeest besproken werd buiten het seizoen (speciale weekendaanbieding buiten het seizoen) was er alleen gezegd dat het zo en zoveel zou zijn voor de standplaats inc 6 personen. Wij hebben geen 2de plek hoeven betalen (wat hadden we daar op moeten zetten?) maar de 3 jongste kinderen waren wel even duur als de rest samen (bijbetalen) en het commentaar op onze manier van kamperen maakte dat we liever meteen gegaan waren.

In het buitenland hebben we nooit problemen gehad, krijgen zelfs wel eens korting omdat ze het leuk vinden zo'n groot gezin. Deze zomer in Hongarije geweest (23 euro p.n.) en Duitsland (34 p.n.). Inmiddels hebben we er wel een bijzettentje bij.

Campings met keurig afgebakende plekjes geven toch sneller problemen dan waar je de ruimte hebt.

Henriëtte

11.3. Nooit tegengekomen

Wij kamperen er heel wat af maar dit ben ik nog nooit tegengekomen hoor. Er zit wel verschil in het aantal personen waarvoor betaald moet worden soms, maar nog nooit een beperking gehoord. Meestal mogen 1 of 2 bijzettentjes worden geplaatst maximaal maar is er geen maximum aan het aantal personen. Gezien de ruimte die we nodig hebben zou het soms wel handig zijn om 2 plaatsen te hebben maar dat is een ander verhaal.

Gerrit Jan

11.4. Genoeg ruimte voor iedereen

Wij zijn al jaren geleden verjaagd door beperkingen van de plaats op de camping. We zijn uiteindelijk op Camping De Oldemeyer (Rheeze Hardenberg) terecht gekomen. Daar hebben ze royale plekken, sommige 10 bij 10, waar je op mag zetten wat je wilt. Bovendien betaal je per plaats.

Wij hebben op onze plek wel eens met 3 bungalow tenten gestaan. Nu staan we er met een caravan met voortent en flinke luifel en met 4 kleine tentjes. Het past allemaal. Deze (christelijke) camping heeft een zeer vriendelijk familiebeleid. Er zijn dan ook nogal wat grote gezinnen die daar komen. Het is een goed betaalbare camping. Overzichtelijk, en veilig. Mensen geven om elkaar en houden een oogje in het zeil op elkaars kinderen. Er zijn goede voorzieningen, zoals een zwembad (recreatieplas de Oldemeijer binnen loopafstand) babyrooms, een actief recrateam in de zomerperiode en allerlei sport en spel. De kinderen willen niet eens een dagje uit omdat ze daar al hun vrienden hebben zitten.

Wij komen er nu al 14 jaar met veel plezier. De meeste gezinnen komen terug als ze eenmaal zijn geweest. Bovendien zijn er nogal wat grote stacaravans van flinke gezinnen die ook worden verhuurd.

Aan te bevelen.... Elies.

11.5. Gezin te groot voor 1 kampeerplaats

Zaterdag 21 augustus jl. gingen wij in voorbereiding op de vakantie van volgend jaar, alvast een camping bekijken in Drenthe. Wij hebben in het verleden al eens op die camping gestaan (toen met 3 kinderen) en wilden even kijken of de camping nog steeds zo leuk is als toen. Wij hebben overigens nu 5 kinderen en verwachten onze zesde in februari 2005. Wij hadden thuis al wat voorbereidingen gedaan, door hun website te bekijken en wat mij daarbij op was gevallen is dat zij de prijzen per plek per aantal personen hadden ingedeeld, echter dit liep van 2 to 6 personen.

Bij aankomst op de camping meldden wij ons netjes en vroegen of wij de camping even mochten bekijken i.v.m. eventueel bezoek van ons in de zomer van 2005. Ook vroeg ik alvast even wat in zou moeten betalen voor het 7e en 8e gezinslid. Hierop kwam als antwoord; 'U moet dan een tweede plek reserveren voor 2 personen." Ik heb vervolgens nog even met de beheerder hierover van gedachten gewisseld, onder anderen over het feit dat wij met een 8-persoons vouwwagen kamperen waar wij met z'n allen in passen, dus wat moet ik met een 2e plek, wat hem uiteindelijk de uitspraak deed doen: 'Als ik u was, zou ik met uw gezin niet bij ons komen kamperen, want wij discrimeren grote gezinnen.'

Verder vertelde de beheerder, dat hij niet anders kan, omdat zij een samenwerkingsverband hebben met 2 andere campings, waarvan er 1 een vergunning heeft voor maximaal 6 personen per plaats. Dit alles heeft overigens plaats gevonden op camping de Valkenhof in Westerbork en zij werken samen met camping 't Kuierpatien in Wezuperbrug (nabij Schoonoord) en camping Ruinen.

Intussen zijn wij alweer aan het zoeken naar een andere camping in de Benelux of maximaal 150 km in Duitsland. Wij hebben een beetje complex gezin met drie tieners (volgend jaar 16, 14 en 12 jaar) en drie kleintjes (volgend jaar 5 en 2 jaar en 1 van ca 4-5 maand)

Misschien heeft iemand voor ons een leuk advies?

Harjan

11.6. Leuke camping Harjan

In Duitsland tegen de Luxemburgse grens aan heb je Landal Greenparks Warsberg in Saarburg. Standplaats in hoogseizoen 27 euro voor twee personen incl electra. Kinderen tot en met 5 gratis en andere personen 2,5, €. 425 km van Utrecht. Met binnenbad, leuke speeltuin. Omgeving voor alle leeftijden.

Petra

11.7. Een seizoenplaats kan voordeliger zijn

Wij kamperen sinds een aantal jaren op camping De Sikkenberg in het Groningse Westerwolde. Een Christelijke camping, met ruime plekken, sommige wel 15 x 15 m. Wij nemen ieder jaar een seizoenplek, want dan betaal je voor de plek, ongeacht het aantal personen, terwijl je bij een toeristische plek meestal als basis voor 4 personen betaalt, en de rest per persoon moet bijbetalen. Voor een groot gezin loopt de rekening dan al gauw omhoog. Bovendien kunnen we de spullen (1 caravan en 2 tenten) er voor de vakantie neerzetten, en ophalen wanneer ons dat uitkomt.

Johanna

11.8. Geen groot gezin in Drenthe!

Kamperen in Drenthe, dat lijkt wel wat! Drie campings staan hier gepresenteerd! Het recreatiepark 't Kuierpadtien maakt onder andere reclame met de zin: Over de kinderen hoeft u zich niet te bekommeren.

Maar onder dat mooie groene gras zit een addertje. het moeten er niet teveel zin: Wij hebben een maximum van 6 personen per plaats.

Dus grotere gezinnen zijn daar niet welkom!

(liefst allemaal) of je komend seizoen kunt komen kamperen met 7 personen. Je krijgt dan te horen dat dat mag als je 2 (echt waar TWEE!!!) standplaatsen huurt.

11.9. Reactie op: Gezin te groot voor 1 kampeerplaats

Wat een onzinnige reactie van de kampeerbaas. Dat er maximaal 6 personen op een kampeerplaats mogen is ontstaan vanuit het principe dat er maar 1 gezin per kampeerplaats mag staan. Vroeger kwam het nogal eens voor dat 2 gezinnen uit kostenbesparing 1 plek huurden en dat kan op deze manier voorkomen worden, wat uiteindelijk ook heel logisch is. Het is gewoon weer een verkapte manier om meer geld te verdienen.

Carla

11.10. Grootgezin-vriendelijke campings

We willen inventariseren welke Nederlandse campings grootgezin-vriendelijk zijn. Wilt u daarom uw ervaringen met campings doorgeven aan .

11.11. 5 kids in een huurtent van happy tent geen probleem

Wij hebben deze zomer 2 weken een tent gehuurd bij Happy Tent en zij maakten er geen bezwaar tegen dat we meer dan 4 kids hebben. Dat deden andere verhuurders van tenten wel...de reactie luidde meestal: dan huurt u toch 2 tenten. We konden gemakkelijk in de ruime bungalowtent en we mochten er zelfs een klein tentje bij plaatsen. Geen probleem dus... erg vriendelijk bovendien. Meer weten, ga naar happy.

groet Monic

11.12. Gezin 7 personen

Ook wij ondervinden steeds vaker problemen, vooral in Nederland. Inderdaad worden we de laatste jaren geadviseerd om maar 2 plaatsen te reserveren. Gelukkig wordt er in het buitenland minder moeilijk gedaan. Nu ook weer aan het kijken voor komend jaar een camping aan de Zeeuwse Kust. Helaas tot op heden alleen maar 6 persoons plekken kunnen vinden.

Dus als u iets weet wij zoeken een rustige camping met weinig voorzieningen (alleen bijv. zwembad) sanitair hoeft niet luxe te zijn. We hebben geen electriciteit nodig en zijn op zoek naar echt natuurcamping. Voorkeur in de duinen. Tips meer dan welkom. Mag ook Belgie, begin Frankrijk zijn.

Dank alvast Evelien

11.13. Standplaats voor zes personen is de norm

Ook wij kennen dat probleem met 7 personen. Vorig jaar boekten wij een camping in Spanje ook voor 7 personen (2 volwassenen en 5 kinderen). In eerste instantie werd er ook gezegd dat we twee standplaatsen moesten boeken. Na wat over en weer gemaild te hebben kon het gewoon met één standplaats en die bijzettent was gewoon gratis.

Dit jaar eens een tent gehuurd dit is voor 6 personen. Een bijzettenje gratis en voor een extra stoel, bestek ed wordt gewoon kosteloos gezorgd. Ook voor die extra persoon worden er geen kosten betaald. Lijkt ons erg symphatiek we gaan over een week op vakantie en we zullen zien hoe symphatiek en gastvrij dit voor ons uitvalt. We hebben er zin in.

Jessica

11.14. Grootgezin op de camping

Hallo,

Ook wij wilden dit jaar op een 5 sterren camping, met een hoog cijfer van de ANWB, van alles te doen enz. Ze lieten echt niet meer dan 6 personen toe. Van ons dus een dikke onvoldoende.

Vrienden (ook met 5 kids) van ons wilden eens in Frankrijk een tent huren. Zij moesten dan ook maar 2 tenten huren, terwijl zij geen garantie konden krijgen, dat die 2 tenten naast elkaar zouden staan!! Belachelijk!

Ilonka

11.15. Soms mag het wel

Wij hebben een camping (in Spanje) geboekt afgelopen zomer via Camping Contact. Daar mag je met maximaal 8 (en dat zijn wij) op 1 plek reserveren.

Linda.

11.16. Grootgezin op de camping

Hallo,

Ook wij wilden dit jaar op een 5 sterren camping, met een hoog cijfer van de ANWB, van alles te doen enz. Ze lieten echt niet meer dan 6 personen toe. van ons dus een dikke onvoldoende.

Vrienden (ook met 5 kids) van ons wilden eens in Frankrijk een tent huren. Zij moesten dan ook maar 2 tenten huren, terwijl zij geen garantie konden krijgen, dat die 2 tenten naast elkaar zouden staan! Belachelijk!

Ilonka

11.17. 6e, 7e en 8e persoon zelfs gratis!

Ook ik heb 5 kinderen, dus ik weet dat de kosten zeker voor een vakantie behoorlijk kunnen oplopen. Nu hebben wij zelf een camping in Frankrijk en juist voor grote gezinnen met 4 kinderen of meer proberen wij meedenkend te zijn. Daarom is op de staanplaats de 6e, 7e en 8e persoon gratis en in de mobilehome geld 10% korting als je er met 6 of meer in zit.

Dan blijft er nog eens geld over om dagjes uit te gaan of een keer te eten in het restaurant! Zie: Les Trois Sources

11.18. Onderzoek naar wensen van grote gezinnen.

Hallo zullen ons eerst even voorstellen, wij heten Marcel en Ingrid Heijnens en hebben 5 kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar, Anouk, Tom, Bas, Milou en Joost. We lopen al een tijdje met de gedachten om iets totaal anders te gaan doen, bv een grote gezinnen camping. Nu zouden we graag van alle grote gezinnen willen weten wat ze missen op de normale campings. bv te kleine plaatsen, te kleine douche gelegenheden,of zijn de campings te groot en onoverzichtelijk. te weinig speelplekken.

Nu zouden we eens graag willen weten hoe jullie camping eruit zou moeten zien en wat er allemaal bij zou moeten zijn, en of jullie dit in nederland en in welke streek, of in bv frankrijk zou willen hebben. Ook zouden we eens willen weten of er vraag is naar een eenvoudige kampeerboerderij waar je heerlijk landelijk tussen kleinvee (bokjes, geitjes, eenden, pony's, paarden, konijntjes ect.)kunt kamperen en lekker kunt spelen in een hooiberg. En we zouden graag weten hoelang u op vakantie gaat en wat u zou willen uitgeven aan de standplaats per nacht. Verdere ideeen zijn uiteraard welkom. We hopen op leuke en goede reacties om te kunnen kijken of we uw camping kunnen gaan opzetten.

Mail uw reactie naar


11.19. Zevende persoon in huurtent gratis

Deze zomer een tent gehuurd bij Tentoluxe in Frankrijk. Deze was voor zes personen,wij zijn met zeven personen. We kregen zonder bijbetaling alle exsta's voor de zevende persoon zoals beloofd bij onze boeking. Het zijn ruime tenten en we hebben niet eens een bijzettenje op te hoeven zetten. Er zat ook een kachel in de tent deze hebben we een paar avonden moeten gebruiken omdat het wel erg koud werd.Ook vond ik de staanplaatsen lekker groot. Echt een aanrader als je een tent wil huren.

Jessica

11.20. met 8 kinderen en dus 2 plaatsen huren!

Wij hebben al veel in nederland gekampeerd. Bij Rcn campings, die zijn niet duur en wel goed.
Tot 6 jaar geleden was het geen probleem om met 7 of 8 kinderen te komen. Maar tegenwoordig moet je ook daar 2 plaatsen huren. Soms kan er een uitzondering gemaakt worden, maar meestal niet. Ik snap het ook best. Toen wij met ons gezin, 2 plaatsen gehuurd!, op een leuk veld zaten, waren er ook mensen die met 2 gezinnen op 1 plek, in 1 grote en 1 bijzettentje zaten!! en dat is niet eerlijk toch? In het buitenland moet je vaak per persoon betalen en dat is kostbaar. Anja


11.21. Groot gezin duur uit bij kamperen

Hallo,

Ik lees uw bericht over kamperen met grote gezinnen. Wij hebben geen heel groot gezin. Wij zijn met 2 volwassenen en 4 kinderen. In het buitenland hadden wij nog nooit problemen behalve bij de campings van de Oostappengroep (Hengelhoef België bijvoorbeeld). Daar betaal je voor het 3e en 4e kind 10 euro per persoon per nacht. Als ik geen reserveringskosten maak is het huren van twee staanplaatsen (wat wij dan nog net niet hoeven met 6 personen) zelfs voordeliger. Ik heb daarover geklaagd bij de Oostappengroep, maar volgens hen discrimineren ze geen grote gezinnen.... Zelfs bij dure campings in het buitenland vragen ze geen 10 euro voor extra gezinsleden. Dit is ook nog ongeacht de leeftijd.

Met vriendelijke groeten, Ingrid

11.22. Geen groot gezin op een standplaats

Dit jaar wilden wij voor het eerst met onze 5 kids (varierend in leeftijd van 5 t/m 13 jaar) kamperen. Tot onze grote verbazing is dit helemaal niet mogelijk. Maximaal 6 personen op een standplaats. Ook bij Happy tent, zoals vermeld staat op de grote gezinnen site, laat niet meer toe om met meer dan 6 pers. op een standplaats te verblijven. Wie weet een leuke camping met zwembad en animatieteam voor ons?

Ans

11.23. Groot gezin op standplaats

Hallo Ans,

Ik weet niet waar je heen wilt maar bij KOMPAS campings aan oa de belgische kust betaal je 1 prijs per plaats en geen meerprijs voor inwonende kinderen! Wij waren vorig jaar in Westende, leuke camping vlakbij (loopafstand) van de kust. En langs de kust daar is het elke avond wel ergens feest! Google even naar kompas camping... ze hebben er 3.

Groetjes Bianca

11.24. Voor Ans

Ik raad je aan om gewoon even te bellen met de tent verhuurder. Op sommige campings mag je bij een huurtent gewoon een bijzettentje plaatsen.Hebben wij ook gedaan met vijf kinderen die dus niet allemaal in een zespersoons tent passen.

Jessica

11.25. Ook bij Roompot

Goedemiddag,

Ook bij de parken van Roompot moet vanaf de 6de persoon extra betaald worden. In ons geval is die 6de persoon een kind van net 1 jaar.

Ik ben erg benieuwd naar de lijst met groot-gezin-vriendelijke campings!

Groetjes Martha

11.26. RCN

Wij wilden dit jaar kamperen op een rcn camping in Frankrijk met onze 6 kinderen. Afgelopen zomer geen probleem, maar dit jaar zomer 2010 wel. Je mag met max 6 pers op 1 plaats en anders kan je er twee huren, wat natuurlijk kostentechnisch geen optie is.

De reactie van het hoofdkantoor rcn was dat men anders te grote aantallen op de campings krijgt, waardoor men niet meer aan de normering voldoet (oa te krappe zwembaden etc.).

Vreemd is dan wel dat men wel met 5 a 6 personen op plaats camperen veel voordeel geeft door dan 5 en 6 gratis toe te laten .. stop dan daar mee. Dus heb je 4 kids, ga naar rcn zijn er 2 gratis. Maar meer helaas .. niet welkom! Of wel welkom, maar dan wel voor een behoorlijke prijskaart.

Monique

11.27. Geen grote gezinnen op RCN

Ook wij wilden gaan kamperen bij een rcn camping in Frankrijk. Wij hebben 5 kinderen. de jongste is dan 1 jaar. Voor haar zouden we een extra plaats moeten boeken? Want de overige mogen wel allemaal op een plaats. Zie je het al voor je een kleine uk op haar eigen plaats?

Marion

11.28. Veenmeer Drente

Wij hebben al een paar jaar een seizoensplek op deze camping. Dit is ongeacht het aantal personen.

Voor "gewoon" kamperen betaal je na de zesde persoon € 4,55 per nacht p.p.

Okay geen zwembad maar zolang mijn kinderen zich goed vermaken doe ik dat ook!

Ingeborg

11.29. 2 plekken gewoon doen!

Ook wij moeten in Frankrijk 2 plekken reserveren omdat we met 8 zijn. Als je de 2de plek zonder electra doet is het niet zo heel veel duurder. Bovendien heb je veel leefruimte door de 2 plekken en dat is wel lekker als je met zoveel bent.

Groet, Linda

11.30. Kamperen met 8 kinderen geen probleem

Wij zijn afgelopen jaar voor het eerst gaan kamperen in Zweden en hebben overnacht 2 x in Denemarken (2 verschillende campings) met 8 personen ( 6 kinderen). Je betaalt per plek in Zweden, vrij uit te zoeken en aantal personen maakt niet uit. Wij sliepen met z'n allen in 1 tent en dochter had een bijzettentje. Plaatsen zijn niet afgezet dus je kunt gewoon gaan staan waar je wilt en hoe je wilt. Het was voor de kinderen geweldig.

Onderweg hebben we in Denemarken ook gewoon voor de plek betaald en niet voor het aantal personen al hadden we dan een kleiner tentje waar we ook in het middenstuk sliepen. Voor 11 dagen kamperen waren (zweden) we nog geen 150 euro kwijt. Auto kon erbij en de tweede auto stond buiten het terrein. In Denemarken op 1 camping 1 auto buiten terrein en op de andere camping mocht die er ook gewoon bij.

Let wel op: op sommige campings heb je een campingpas nodig ( Denemarken ) maar als je die niet hebt dan kan die daar gewoon aangevraagd worden. Voor grote gezinnen zijn Denemarken en Zweden absoluut het overwegen waard.

NB: activiteiten op de camping waar wij waren waren ook niet te duur. Zie: Camping Johannesholm.

Edith

11.31. Tent te huur voor 8 personen

Wij van Joekeltent hebben tenten voor 8 personen op één staanplaats op camping " Heezerenbosch " te Heeze ( Noord-Brabant ). Hiervoor wordt geen extra vergoeding gevraagd. Je betaalt gewoon per tent. Kijk voor meer informatie op onze website www.joekeltent.nl of voor vragen naar .

Volgend jaar ook in Italie. Ook daar tenten voor 8 personen zonder bijbetaling.


11.32. Camping bij eurodisney

Ook wij zijn met 7 personen en in de meivakantie proberen wij naar eurodisney te gaan maar ja telkens het zelfde probleem max 6 personen. We hebben 2 kleintjes die kunnen bij elkaar slapen, maar ook dat mag niet. We moeten 2 staanplaatsen huren of 2 huurtenten. Ja zeg het maar, wordt het nog een dure grap, kaartjes zijn al erg duur, dus de camping mag wel wat goedkoper zijn. We zijn nog steeds aan het zoeken

gr roland

11.33. 7de persoon, binnen je gezin, beperkt je bij boeking!

Al weken ben ik aan het zoeken, ben via Duitsland, Frankrijk nu weer in Nederland aan het zoeken. Het valt niet mee.... ik kan goedkopen mijn puberkinderen samen laten kamperen dan ze mee nemen met het gezin. Maar ook de keus van de campings is nogal beperkt als je het aantal 7 in wil vullen. Flower-camps in Frankrijk bied wel iets, maar niet in vergelijk als je maar met 6 personen komt. In Nederland zijn er wel campings, maar betaal je de hoofdprijs!

Ik hoop dat ik nog de moed vind om te blijven zoeken, maar suggesties zijn welkom. We hebben nogal een leeftijds verschil, jongste is 5, oudste wordt in de vakantie 18!

Karin

11.34. Zomervakantie

Wij gaan altijd in Tsjechie op vakantie. Wij zijn dan wel niet met 7 man maar met 6. Maar omdat het relatief rustig is op de campings, wordt er vaak gezegd: neem er maar een plekje gratis bij als jullie nodig hebben zelfs bij ons. Het is te proberen.

Monique

11.35. Waarom maar 6 personen?

Waarop is dat eigenlijk gebaseerd, dat er maar 6 personen op een standplaats mogen overnachten? Volgens de camping waar ik kom (campingpark Duinoord Burgh- Haamstede) zou dat een eis zijn van de brandweer, maar ik kan dat nergens terugvinden.Weet hier iemand meer van?

Pieter

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Geen groot gezin op een standplaats

 1. Reacties van de grootgezinsmanagerslijst
 2. Kampeerplaats
 3. Nooit tegengekomen
 4. Genoeg ruimte voor iedereen
 5. Gezin te groot voor 1 kampeerplaats
 6. Leuke camping Harjan
 7. Een seizoenplaats kan voordeliger zijn
 8. Geen groot gezin in Drenthe!
 9. Reactie op: Gezin te groot voor 1 kampeerplaats
 10. Grootgezin-vriendelijke campings
 11. 5 kids in een huurtent van happy tent geen probleem
 12. Gezin 7 personen
 13. Standplaats voor zes personen is de norm
 14. Grootgezin op de camping
 15. Soms mag het wel
 16. Grootgezin op de camping
 17. 6e, 7e en 8e persoon zelfs gratis!
 18. Onderzoek naar wensen van grote gezinnen.
 19. Zevende persoon in huurtent gratis
 20. met 8 kinderen en dus 2 plaatsen huren!
 21. Groot gezin duur uit bij kamperen
 22. Geen groot gezin op een standplaats
 23. Groot gezin op standplaats
 24. Voor Ans
 25. Ook bij Roompot
 26. RCN
 27. Geen grote gezinnen op RCN
 28. Veenmeer Drente
 29. 2 plekken gewoon doen!
 30. Kamperen met 8 kinderen geen probleem
 31. Tent te huur voor 8 personen
 32. Camping bij eurodisney
 33. 7de persoon, binnen je gezin, beperkt je bij boeking!
 34. Zomervakantie
 35. Waarom maar 6 personen?

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.