Groot Gezin
Vrije tijd
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

13. 16-17 jarigen alleen kamperen?

Laten we onze kinderen alleen kamperen? Hoe begeleiden? Wie heeft ervaring, positief of negatief? Waar kunnen ze zelf betaalbaar kamperen? Dit is ook een gevolg van de onbetaalbaarheid van bijzettentjes en onmogelijkheid van 2de bijzettent op minicampings.

13.1. Kleine caravan + 2 tentjes probleem

We hebben een kleine caravan met dus ook een kleine voortent en 2 jongens die als ze elkaar storen in hun slaap enorm lawaai maken. Dus voor ieders rust op de camping is het een voordeel dat er 2 bijzettentjes staan. Op onze vorige vakantie, cp Dishoek te Dishoek, moest je betalen voor 5 personen per plaats en extra voor 2de bijzettent. We waren er met 4 personen! De plaats is niet groter, het comfort is niet beter, toch moet je bijbetalen.

De eieren bij de buren die liggen te titsen in de pan maken je 's morgens wakker, over het gehuil van kinderen die ze maar laten huilen maar te zwijgen. Echt vreselijk. Maar ja, een mens wil soms een andere omgeving en zoekt eens een andere camping. Op sommige campings gaat dat zonder bijbetalen, zijn de plaatsen groter bv cp Groede in Groede, hele grote cp waar veel tolerantie is op het gebied van bijzettenten. Zelfs met wat grotere heel goed te doen.

Raar maar echt waar, toch heel rustig kamperen op die camping. Jammer dat je zo'n fijne camping niet kunt meenemen naar een andere omgeving. We gaan dus om de paar jaar maar weer terug naar Groede vw, deze fijne camping. Maar dit jaar dus weer in Dishoek op een andere camping nu, een minicamping in de hoop meer rust.

En nu blijft dus weer t probleem: geen 2de bijzettent. Dat mag niet volgens de gemeente, want dat zou een extra plaats moeten zijn! Dus we verzinnen nu (!) een aanbouw voor onze voortent. Kost 500 €, dus te duur. We hebben een 4-persoons bijzettent maar die is te groot, mag niet groter zijn dan 5m². In een bijzettent is uitgesloten, dus denken ze zelf eraan om alleen te kampern op een ander camping in de buurt. Wat denken anderen hiervan? Toch wel erg dat t allemaal zo moeilijk gemaakt wordt om voor de kleine beurs toch op vakantie te kunnen in het hoogseizoen.

groet M-Jose

13.2. Re. 2 tentjes

M-jose

Het klopt bij veel gemeente staat het in de verguinning voor kamperen bij de boer dat er maar 1 bijzettent mag worden geplaatst. Wat betreft de aanbouw voor je voortent. Kijk gewoon op marktplaats of speurders of een andere 2e hands site. Er staan vaak aanbouwen te koop en dan ben je niet zo deur uit. De Fa. Obelink in winterswijk verkoopt ook universele uitbouwen en die kosten nieuw 199 euro.

Veel succes. Lyda

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

16-17 jarigen alleen kamperen?

  1. Kleine caravan + 2 tentjes probleem
  2. Re. 2 tentjes
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.