Groot Gezin
Vragen en antwoorden
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

60. Wie heeft adviezen

Graag zou ik in contact willen komen met mensen die net als ik een peuter van 3, een dochter van 11 maanden hebben, en over 3 maanden een kleine erbij krijgen. Misschien is dit voor jullie een lachertje met die grotere gezinnen, maar wij zijn een huis aan het bouwen en een derde was niet gepland (wel welkom). Nu zit ik met heel veel vragen die we misschien met zijn alle kunnen beantwoorden.

Reactie voor op de website?

60.1. Het valt goed mee

Onze oudste zoon is 2.5, dan nog een meisje van anderhalf en terug een jongetje van 7 maanden en half. We schrokken eerst wel toen ik terug zwanger bleek want ik nam de minipil. We wilden wel een groot gezin maar wisten enkel nog niet goed wanneer het volgend kindje te plannen. Nu ja, daar heeft onze Wouter dus zelf over beslist!

Het is een heel georganiseer maar eens er een vast ritme en schwung in de zaak komt voel je het verschil nauwelijks tussen 2 of 3.

Veerle

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Wie heeft adviezen

  1. Het valt goed mee
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.