Groot Gezin
Vragen en antwoorden
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

16. Familie-agenda

Hallo allemaal,

Ik ben al een tijdje op zoek naar een agenda of planner waar ik alles op kan schrijven van iedereen van het gezin. Zodat we snel kunnen zien wie welke afspraak waneer heeft.

Heeft iemand een tip hoe ik hieraan kan komen? We zijn met z'n zessen dus 6 aparte kolommen zou handig zijn.

groeten Karin

Reactie voor op de website?

16.1. Familieagenda

Hoi Karin,

Wij hebben een gezin met 5 kinderen en we hebben een groot krijtbord in de gang hangen waar we voor de hele week de planning op krijten. Werkt supergoed, vriendjes en vriendinnetjes weten ook zo meteen van: he die en die is niet thuis. Dus hoef ik niet te vragen of die thuis is dan.

groet Diana

Reactie voor op de website?

16.2. Onze agenda

Hoi,

Ik gebruik al een tijdje de computer om alle afspraken bij te houden, gewoon met Outlook. Mijn man heeft een eigen zaak en zelf werk ik ook, we hebben 5 kinderen en wonen ook nog buitenaf. Ik heb toegang tot zijn agenda en kan zo precies zien wat de crisisdagen zijn. Een keer in de week ga ik er even voor zitten en maak de planning voor de volgende week. De afspraken voor muziekles, tennis, waterpolo, enz. staan daar vast in, de incidentele afspraken vul ik in in een schema, ieder in zijn of haar eigen kolom. Als de planning klaar is print ik hem uit en plak hem op de koelkast. Dicipline is vereist maar het werkt wel.

Marijke

Reactie voor op de website?

16.3. Familie-agenda

Neem gewoon een grote agenda met veel schrijfruimte. Je schrijft gewoon alles in die agenda.

Koop 6 verschillende kleuren tekstmarkers, en geef elk gezinslid één kleur. Markeer elk bericht in de agenda met de juiste kleur. Als het bericht voor meerdere gezinsleden bedoeld is, kun je deze met meerdere kleuren onderstrepen.

Na een tijdje weet je precies, welke kleur bij wie hoort, en zie je in één oogopslag wie iets gepland heeft.

Veel succes,

Ria.

Reactie voor op de website?

16.4. Familie agenda

Ik heb de keukendeur met schoolbordzwart geverfd en daar zetten wij de weekagenda highlights op. (En de kinderen gebruiken de onderste helft om op te tekenen) Als tweede gebruiken wij een kalender die verticaal is ingedeeld en waar wij allemaal een kolom voor onszelf hebben, op die manier heb je in een keer een overzicht wie wat en vooral ook wanneer heeft.

Sterkte met plannen, Harry

Reactie voor op de website?

16.5. Online web agenda voor de hele familie

Hoi,

Ik ben momenteel (als hobby) bezig met het bouwen van een online agenda voor het hele gezin. Ik wil dit als gratis service aanbieden. Thuis gebruiken wij momenteel de Magriet Thuis Agenda, maar als ik op het werk ben heb ik er niet veel aan. Wie interesse heeft: kijk af en toe op www.defamilieagenda.nl. Of stuur mij een email, ik zal je dan op de hoogte houden als DeFamilieAgenda in gebruik genomen kan worden.

Groet,

Reactie voor op de website?

16.6. Familie-agenda

Hallo,

Voor 2007 zoek ik weer een familie-planner voor zes gezinsleden. Twee jaar geleden kregen we van mijn zwager uit Denemarken een grote overzichtelijke kalender die prima functioneerde. Omdat ik voor 2006 geen kalender kon vinden hebben we de Deense kalander gekopieerd. Nu zijn we weer toe aan een nieuwe!

Wat zijn er voor 6-persoons kalenders voor 2007? Graag tips!!

Met vriendelijke groet, Margrieta

Reactie voor op de website?

16.7. Familie notitiekalender

L.s.

Ik ben dringend op zoek naar familie notitiekalender waar ik voor 4 personen al de afspraken op kan schrijven. Dit ivm het visualiseren van onze autistische zoon. Waar kan ik deze ergens bestellen ?? Ik weet dat ze bestaan, maar niet waar. Wie kan me helpen? Alvast bedankt.

Reactie voor op de website?

16.8. Familieplanner

hallo,

Ik heb een familieplanner die ongeveer is wat je zoekt. Het laat een week tegelijk zien met 5 hokjes per dag. Ik heb hem gekocht bij boekhandel van de berg in Katwijk.

Reactie voor op de website?

16.9. Familie kalender

Op de website van het weekblad Margriet kunt u er één bestellen. Als u shop aanklikt en even in de webwinkel kijkt is hij te koop voor 9,95 euro. Geschikt voor een gezin van 4 of 5 personen.

Renske

Reactie voor op de website?

16.10. Family survival planner

De Family Survival Planner / 2008
De Family Survival Planner / 2008
Rinskje Koelewijn, T. Westenberg & T. Westenberg

De kalender loopt van sept 2007 tot en met dec 2008. Een nieuwe kalender is online te verkrijgen. Voor meer informatie, kijk op de website van de familie planner.

Reactie voor op de website?

16.11. Familie planner

Ik heb vorig jaar een familie planner van diddle gekocht. Je hebt dan 5 rijtjes naast elkaar en daar boven kun je de namen in schrijven. Het is mij zo goed bevallen dat ik hem volgend jaar zeker weer wil hebben.

gr. Miranda

Reactie voor op de website?

16.12. Familie notitiekalender 6 personen

Do it yourself - familie notitiekalender (45x21)
Do it yourself - familie notitiekalender (45x21)
-

Ik heb hem gevonden! De familie notitiekalender 6 personen bij bol.com. Net als velen met mij was ik al lang op zoek naar zo'n kalender voor 6 personen. Vandaag besteld.

gr Paulien

Reactie voor op de website?

16.13. 5 personen

Hoi Paulien

Weet je zeker dat hij voor 6 personen is? Als ik het goed lees bij bol.com is hij voor 5 personen. Anders wil ik hem wel.

Groetjes, Jeanine

Reactie voor op de website?

16.14. weekplanner

Een goede weekplanner is bizzyboard. Wie weet hebben jullie daar wat aan. Je kunt het gebruiken voor een klein en groot gezin. En het allerleukste eraan is, is dat het zelfs duidelijk is voor de allerkleinste kindjes, omdat je met illustraties werkt. Je kunt het bizzyboard bestellen en bekijken op www.bizzyboard.com. Veel succes met je georganiseerde familieleven...

Sofie

Reactie voor op de website?

16.15. Planner

Ik gebruik de kalender en agenda van Organized Mum. De kalenders (er is een week- en een maandkalender) hebben voldoende ruimte en extra mogelijkheden en daarnaast heb ik ook het magnetisch planbord op de koelkast hangen waarop de wekelijks terugkerende zaken van de kinderen staan vermeldt en waar ik elke week de bijkomende zaken voor de kinderen op noteer. Ruimte voor 5 personen wat hier nu nog goed uitkomt aangezien er 3 schoolgaande, drukbezette kinderen zijn. Nr 4 is net 14 maanden en nr 5 is nog op komst dus voorlopig heb ik nog genoeg ruimte op het planbord.

Omdat ik de produkten van Organised Mum heel handig vond in gebruik en prijstechnisch ook prettig heb ik een overeenkomst gesloten met O.M. en mag ze sinds verleden jaar in Nederland verkopen. Het enige minpunt is misschien dat ze engelstalig zijn maar als je weet dat monday maandag is ben je klaar :-))


www.kaatmosselgroep.nl

Reactie voor op de website?

16.16. Organised Mum produkten

Dit jaar is het assortiment uitgebreid met 2 nieuwe familie-produkten.

Allereerst een kalender voor 6 personen. Hierop kun je niet alleen alle notities per gezinslid kwijt maar heb je ook aan weerszijde een geperforeerd (dus afscheurbaar) lijstje waarop je boodschappen en tedoenlijstjes kunt bijhouden. Met viltstift om afspraken te noteren op het speciale overslagblad, afscheurbare lijstjes voor boodschappen en tedoenlijstjes, mogelijkheid om belangrijke telefoonnummers te noteren, plus nederlandse attentiestickers voor de belangrijke momenten en dagen.

Dan is er ook nog een familieagenda met ruimte voor maar liefst 7 personen! Alles is één oogopslag voor het gehele gezin naast elkaar, handige uitscheurbare lijstjes voor boodschappen en notities, voorzien van ringband en tabbladen. Natuurlijk met nederlandse stickers om belangrijke zaken extra aandacht te geven.

En speciaal voor leden van de vereniging Groot Gezin: kijk en maak gebruik van de leuke aanbieding in het nieuwe verenigingsblad (nummer 67).

Voor meer foto's en informatie over deze en de andere produkten in Kaat's webshop, en voor wie de rest van het assortiment wil zien, ga naar www.onlineorganizing.nl en daar vind je alle informatie in de webshop. En mij mailen mag natuurlijk altijd!

Met vriendelijke groeten,


www.onlineorganizing.nl

Reactie voor op de website?

16.17. Vraag familieplanner

Uw familieplanner ziet er prima uit, maar is er ook eentje waarbij ik eigen foto's er op kan zetten? Dergelijke kalenders bij een aantal fotografen die ik gezien heb zijn veel te klein en hebben maar 1 blz. per maand en 1 vakje per dag. Weet er iemand of/ en waar een goeie familieplanner met veel ruimte per gezinslid te koop is en waar je dus eigen foto's op kunt zetten ?

Anne

Reactie voor op de website?

16.18. Kalender op maat voor gezinnen

Goedemorgen,

Al een aantal jaren, maak ik, als hobby buiten mijn normale werk om, kalenders voor gezinnen. In het begin, was het alleen voor gezinnen met kinderen die a.d.h.d., pdd-nos, autisme o.i.d. hebben. Inmiddels ontdekken ook steeds meer pleeggezinnen en grote gezinnen de handigheid van deze kalender.

De eerste kalender (A3 formaat) is al gemaakt voor 10 gezinsleden! U kunt zich voorstellen dat het op een normale kalender een puinhoopje wordt met zín tienen, maar op deze kalender blijft het overzichtelijk voor iedereen. Dit omdat ieder gezinslid zijn eigen kolom heeft.

De kalender die ik maak, kan ik exact op het desbetreffende gezin aanpassen, denk hierbij aan het aantal kolommen, wel of geen fotoís, een extra kolom met SAMEN voor de gezamenlijke activiteiten enz. enz.

De kosten? A4 € 15.00 en A3 €19,00 voor een heel jaar. Dit alles inclusief verzendkosten, ophangsysteem enz. Dus helemaal compleet op de deurmat.

Mocht u meer informatie willen betreffende de kalender en/of de mogelijkheden, bel of mail me dan.

Met vriendelijke groet,
Paganinilaan 27
9402 VH Assen
0592-370706

Reactie voor op de website?

16.19. Foto's

Nee, helaas. Bij de produkten van Organised Mum is er geen ruimte voor eigen foto's. Maar het is een idee wat ik al eens aan O.M. geopperd heb dus wie weet veranderd het in de toekomst.

Met vriendelijke groeten,

Kaat Mossel - Jessica de Kok

Reactie voor op de website?

16.20. Bizzyboard

He Karin, kijk eens op www.bizzyboard.nl. Dat is een overzichtelijk en praktisch planbord met volop ruimte. En je kunt je hele gezin bij het plannen betrekken. Het ziet er nog leuk uit ook. Bij mij thuis is iedereen erg tevreden over.

Groeten, Caroline

Reactie voor op de website?

16.21. Familie agenda

Hallo,

Ik heb altijd een familie agenda bij me. Ieder een eigen kolom en hier staat echt alles is. Van de werktijden van papa en mama. En ook de sport van de kids, gezamelijke afspraken. Heel duidelijk en overzichtelijk. En voor thuis ga ik de bizzyboard bestellen. Dit is een whiteboard met een kolom voor ieder apat en div. magneten voor alle afspraken.

erg handig.

gr Patricia

Reactie voor op de website?

16.22. Bizzyboard.nl

bizzyboard brengt dit overzicht, in het drukke schema van het jonge, moderne gezin. Dankzij bizzyboard plan je alle activiteiten van de gezinsleden, zodat iedereen precies kan zien wat er deze week komen gaat.

Reactie voor op de website?

16.23. Familieplanner

Hij is er weer! De familieplanner voor 6 personen.

Familie notitie kalender 2009 Comello bij Bol.com.

Veel plezier ermee!

groet Paulien

Reactie voor op de website?

16.24. Zelf iets maken op de computer

hoi planner :O)

Zelf maak ik veel op de computer (ben er totaal niet handig mee dus als ik het kan is het een eitje!!)

Zo heb ik voor de kids een weekschema gemaakt met picto's en deze uitgeprint op gekleurd papier (voor elk kind een kleurtje). Hier staan de dagen in waarop ze overblijven, wanneer ze mogen kiezen wat ze eten willen, wat de dagen zijn waarop ze bij een vriendje mogen spelen of een vriendje bij hun, wanneer ze gym hebben en noem maar op. (de picto's zijn van internet te plukken)

Ik denk dat het ook een kleine moeite is om op de computer een planner te maken. het aantal kolommen kan je instellen, namen erboven uitprinten en klaar is het! Er zijn legio mogelijkheden om het geheel nog wat op te fleuren of te costumisen.

Ik wens je veel succes toe om alles overzichtelijk in goede banen te laten leiden :O)

groetjes 'anoniem'

Reactie voor op de website?

16.25. Bizzy board

Is een bizzy board misschien iets? www.bizzyboard.com.

Frances

Reactie voor op de website?

16.26. Family planner

Hoi allemaal, de family planners kun je ook kopen bij de hema! Als je kijkt op de site bij agendas, zie je hem staan. Hij is een stuk goedkoper dan de andere varianten. Het is een magneetbord, super handig!

groeten, Daphne

Reactie voor op de website?

16.27. deFamilieagenda.nl is nu online

Hallo,

Ik heb enige tijd geleden op deze pagina aangekondigd, dat ik bezig ben met een gratis online gezinsagenda: deFamilieAgenda.nl. Ik heb de website nu gereed voor gebruik en wil iedereen die interesse heeft uitnodigen van deze site gebruik te maken.

Groet,

Reactie voor op de website?

16.28. planbord in aanbieding

Hoi allemaal, Ik heb op marktplaats een planbord te koop voor grote gezinnen. Ik heb 'm voor mijn eigen gezin ontwikkeld, omdat ik net als jullie naar een leuke en praktische oplossing zocht. We hebben 4 kinderen. Ada

Reactie voor op de website?

16.29. Agenda voor 6 persoonshuishoudens

Reactie op Familie-agenda

Kijk eens op www.degezinsagenda.nl. Heeft ruimte voor 6 personen, met leuke tips en weetjes. En je steunt er het goede doel mee.

Pauline

Reactie voor op de website?

16.30. Digitaal familie planbord in excel

Ik heb in Excel een digitale familie planbord gemaakt. Per 4 weken kunt U het planbord uitprinten en heeft U een compleet overzicht an al Uw afspraken. U kunt de jaar planner ook gebruiken als verjaardagskalender, feestdagen kalender, vakantie planner. Wilt U er meer van zien, bezoek dan mijn Excel website www.martonline.org. U kunt er ook een werkende proefversie downloaden.

Reactie voor op de website?

16.31. Handig

Bij de hema verkopen ze ook mooie familieplanners. deze zijn op gebaseerd op het systeem dat ook scholen gebruiken. Ideaal.

Voor gezinnen met oudere kinderen is Google Agenda erg handig. Iedereeen kan overal online inloggen en veranderingen aanbrengen. Zorgt ervoor dat je deze ook automatisch een waarschuwing geeft op de mail. Ook kleur / design is te veranderen.

eeee

Reactie voor op de website?

16.32. Planbord co-ouderschap

Naar aanleiding van mijn digitaal familieplanbord werd aan mij gevraagd of ik ook iets kon maken wat te gebruiken is als planbord co-ouderschap. Ik heb een test versie op mijn website staan en zoek een aantal mensen die deze versie in de praktijk willen uittesten. Waar mogelijk zal ik in de definitieve versie alle ideeen en suggesties werken. Alle testers zal ik uiteraard voorzien van de definitieve versie. De bijzonderheden vindt U op mijn website www.martonline.org

Reactie voor op de website?

16.33. Handige gezinsagenda en gezinskalender

Ze zijn er weer: de handige gezinsagenda en gezinskalender van Kaat Mossel. Nu mét speciale korting, kijk en bestel op: www.kaatmosselcoaching.nl en de kortingscode grootgezin11 geeft 20% korting op elke bestelling via de webshop.

Reactie voor op de website?

16.34. Familie planner in Excel

Reactie op Bizzyboard.nl

Gratis familieplanner

Ik maak sinds enkele jaren mijn jaarplanner zelf in Excel. Hierin vul je de belangrijkste datums in (vakanties etc) en verder hoef je alleen 1 januari te veranderen. Dan is hij weer geschikt voor een heel jaar. Print de kalender tot slot op A3 formaat uit.

Wil je een copie en deze aanpassen aan je eigen gezin? Mail mij. Je mag mijn versie zo hebben. Email: .

Reactie voor op de website?

16.35. Familiekalenders tot 8 personen!!

Reactie op Familie-agenda

Hoi allemaal,

Hier is een site waar ze A3 kalenders verkopen die tot 8 aparte kolommen gaat. Leuke is dat de namen van de gezinsleden worden mee geprint en dat je kunt starten met de maand naar keuze. Dus ook halverwege het kalender jaar bestellen loont dan!

www.organiseerjegezin.nl

Groetjes,

Roy

Reactie voor op de website?

16.36. Familiekalender

Wij hebben zelf een kalender gemaakt met 7 rijen. Voor elk kind één en voor ons; en dan kunnen ze zelf invullen wat ze allemaal te doen hebben. Dat is ook zo makkelijk, want we worden alweer een dagje ouder en dan vergeten we wel eens wat. Zo herinneren de kinderen ons aan bepaalde dingen, bijvoorbeeld een afspraak bij de orthodontist, dus ... is niet thuis na school. Hoef ik ook niet steeds te bellen.

Els

Reactie voor op de website?

16.37. Antwoord

Reactie op Familie-agenda

Bij de bijenkorf is er een familie agenda voor 6 personen die hebben wij ook thuis.

Babara

Reactie voor op de website?

16.38. Een kappersagenda!

Reactie op Familie-agenda

Meerdere personen in kunnen plannen? Neem bijvoorbeeld een kappersagenda!

Gonny

Reactie voor op de website?

16.39. Magnetische weekplanner

Wij gebruiken nu al een tijdje de bizzyboard. Super handig (en leuk) met de magnetische pictogrammen. Het was een fantastische investering want het betekent meer duidelijkheid en minder strijd in het gezin! Echt een aanrader!!!

Groetjes,

Anna

Reactie voor op de website?

16.40. Kalender voor grote gezinnen

Onlangs heb ik op veler verzoek een website gemaakt over de kalenders die ik maak voor o.a. grote gezinnen (tot wel 10 Personen!!). Kalender op maat, eigenlijk zegt dit al genoeg. Wij maken voor u een kalender die geheel is afgestemd op uw gezin. Ieder gezinslid krijgt zijn eigen kolom, met zijn eigen naam en eventueel met zijn eigen pasfoto erboven. Op deze manier blijft de kalender overzichtelijk, iedereen heeft namelijk zijn eigen plekje binnen de kalender.

Kijk gerust eens op www.kalenderopmaat.eu.

Mvg.

Reactie voor op de website?

16.41. Gezinsplanner.nu

Reactie op Familie-agenda

Beste Karin,

Ook voor gezinnenen zoals die van jou, heeft Plan-IT-all een speciale applicatie ontwikkeld. Kijk op www.plan-it-all.nu, en dan speciaal naar de gezinsplanner.

Mvgr,

Rob

Reactie voor op de website?

16.42. kalenderopmaat.eu

Wij hebben afgelopen jaar de kalender op maat besteld bij Gerd Kuper item 16.41 . Eindelijk een duidelijke en overzichtelijke kalender voor het hele gezin. Een kalender afgestemd op onze wensen. Zo hebben we één extra vak leeg voor een (crisis)-pleegkind. En één vak is voor mijn werk en daar staan lijntjes in . Wij zijn er dus heel blij mee en kunnen al niet meer zonder.

Annette

Reactie voor op de website?

16.43. Familieplanner voor 5 personen met eigen foto's

Als je kijkt op wwww.smartphoto.nl en dan klikt naar familyplanner... kan je zelf met leuke foto's een maandagenda maken.

Esther

Reactie voor op de website?

16.44. Digitale gezinsagenda

Op www.cozi.com kun je een digital gezinsagenda aanmaken. Via gratis apps kun je die ook gebruiken op je telefoon of tablet.

Reactie voor op de website?

16.45. Tja

Reactie op deFamilieagenda.nl is nu online

Een hele tijd gebruik van gemaakt en zonder enige melding werkt de site niet meer.... weg al mijn afspraken....

Jolanda

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Familie-agenda

 1. Familieagenda
 2. Onze agenda
 3. Familie-agenda
 4. Familie agenda
 5. Online web agenda voor de hele familie
 6. Familie-agenda
 7. Familie notitiekalender
 8. Familieplanner
 9. Familie kalender
 10. Family survival planner
 11. Familie planner
 12. Familie notitiekalender 6 personen
 13. 5 personen
 14. weekplanner
 15. Planner
 16. Organised Mum produkten
 17. Vraag familieplanner
 18. Kalender op maat voor gezinnen
 19. Foto\'s
 20. Bizzyboard
 21. Familie agenda
 22. Bizzyboard.nl
 23. Familieplanner
 24. Zelf iets maken op de computer
 25. Bizzy board
 26. Family planner
 27. deFamilieagenda.nl is nu online
 28. planbord in aanbieding
 29. Agenda voor 6 persoonshuishoudens
 30. Digitaal familie planbord in excel
 31. Handig
 32. Planbord co-ouderschap
 33. Handige gezinsagenda en gezinskalender
 34. Familie planner in Excel
 35. Familiekalenders tot 8 personen!!
 36. Familiekalender
 37. Antwoord
 38. Een kappersagenda!
 39. Magnetische weekplanner
 40. Kalender voor grote gezinnen
 41. Gezinsplanner.nu
 42. kalenderopmaat.eu
 43. Familieplanner voor 5 personen met eigen foto\'s
 44. Digitale gezinsagenda
 45. Tja

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.