Groot Gezin
Vragen en antwoorden
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

55. Zwanger van de 5de

Hoi, ik ben nu zwanger van de 5de en ik kan me niet meer herinneren dat ik van de anderen zo'n rottig ongesteld gevoel had, ben nu 5 weken. Of komt dat zoals mijn verloskundige zegt omdat ik al zoveel kinderen heb gehad, dat je daardoor zo snel klachten hebt en de baarmoeder zo snel oprekt dat dat gevoel veroorzaakt? HELP ben heel onzeker.

Maisy

Reactie voor op de website?

55.1. Toevallig?

Hoi Maisy,

Ik las toevallig je berichtje en moest echt reageren. Ik heb ook 4 kinderen en ben nu 1 week over tijd (en zwanger). Ik heb al een paar weken last van mijn buik, een ongesteldachtig gevoel, behalve dan dat ik normaal nergens last van heb. Ik ben ermee bij de huisarts geweest, maar die kon alleen constateren dat ik een gevoelige baarmoeder had. Toen wist ik nog niet dat ik in verwachting was. Ik denk dat ik hem van de week nog even ga bellen om zijn mening te vragen.

Mir

Reactie voor op de website?

55.2. Zwanger van de derde en zesde kindje

Ik ben nu bijna 5 weken zwanger, dus eigenlijk nog maar net een paar dagen overtijd. Ik wist aan mijn lijf eigenlijk vorige week al dat ik zwanger was. Dat had ik ook bij mijn eerste twee zwangerschappen. Blijkbaar ken ik mijn lichaam erg goed. Ben ook misselijk, gelukkig nu nog zonder braken. We zijn helemaal blij en het wordt ons zesde kindje. Kan niet wachten. Gelukkig duurt het nog wel 8 maanden want die tijd hebben we wel nodig voor de voorbereidingen.

Groetjes Sandra

Reactie voor op de website?

55.3. @Sandra

Allereerst van harte..

Wat ik me afvraag. Als je al 5 kinderen hebt, heb je dan een drieling en een tweeling? Is dat niet ontzettend zwaar? Of heb je de rest van je zwangerschappen niet meteen door gehad dat je zwanger was?

Janine

Reactie voor op de website?

55.4. 5-de zwangerschap: houden of aborteren

Ik ben zwanger van de 5-de, ben bijna 30.Alleen wil mijn man een abortus. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet in een ideale situatie zit. Mijn 3 oudste kinderen wonen nu niet bij mij, alleen mijn jongste. Ik woon niet samen met mijn vriend en sta er meer alleen voor dan samen. Maar de gedachte aan abortus maakt me zo ongelukkig. Dat mijn oudste 3 kinderen niet bij me meer wonen is door omstandigeheden gebeurd.

Het gaat best goed met me, maar ik ben erg in de war van wat ik moet doen.Ik zie abortus zelf als moord. Ik vind dat we samen verantwoording moeten nemen. Of ben ik nou egoistisch?

Mijn vriend heeft autisme. Hij zegt dat hij door deze situatie meer last heeft van zijn autisme. Wat moet ik doen?

groetjes, verdrietje

Reactie voor op de website?

55.5. Re: verdrietje

Hoi verdrietje,

Ten eerste van harte proficiat met je zwangerschap. Momenteel ben ik ook in verwachting van de 5e, eveneens onverwacht. Voor ons was het ook best een schok, maar nu ik al over de helft ben, en we weten dat het een gezond jongetje gaat worden zijn we erg blij. Ook ik zie abortus als moord. Vandaar dat ik ook vind dat jullie samen verantwoordelijk zijn. Ik snap dat het voor je vriend erg moeilijk is, maar misschien kan hij en jullie allebij met iemand erover gaan praten die ervaring heeft met autisme. Ik hoop voor jullie dat jullie er samen uit komen.

Groetjes, ik

Reactie voor op de website?

55.6. Moeilijk zeg!!

Wat een moeilijke situatie voor jou/jullie.

Niemand kan vertellen wat je moet doen, dat is je eigen keuze. Dat weet je ook.

Alleen als ik het zou mogen zeggen dan zou ik hopen dat je het kindje gewoon fijn laat groeien in je buik en het geboren laat worden. Er zijn genoeg manieren van hulp in Nederland.

Denk eens aan (tijdelijke en vrijwillige) uithuisplaatsing in een pleeggezin bijv. Of hulp van vrienden en familie. Wil je meer info of mailen met mij dan kan dat, hoor!!

heel veel sterkte!!!

A

Reactie voor op de website?

55.7. Re op 5 de zwangeschap

Ik heb een hele tijd geleden een bericht gestuurt ik heb de baby gehouden het is een jongetje geworden en gezond we zijn heel blij dat hij is geboren en het gaat goed 1 van mijn 3 ander kinderen is ook thuis komen wonen miojn andere 2 kinderen komen later thuis wonen ik wilde dit nas altijd nog even melden bedankt voor de reacties.

groetjes

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Zwanger van de 5de

  1. Toevallig?
  2. Zwanger van de derde en zesde kindje
  3. @Sandra
  4. 5-de zwangerschap: houden of aborteren
  5. Re: verdrietje
  6. Moeilijk zeg!!
  7. Re op 5 de zwangeschap
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.