Groot Gezin
Vragen en antwoorden
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

120. KEAC of HPU wie kent dat?

Laatst ben ik op de site van KEAC terecht gekomen. Afkorting voor Klinisch Ecologisch Allergie Centrum. In Weert Omdat wij in de familie nogal te kampen hebben met ondefinieerbare gezondheidsklachten sprak de site me erg aan. Ik wil wel graag een test laten doen. Maar ik ben een beetje huiverig.

Wie kan mij iets vertellen over dat centrum en wie heeft de diagnose HPU en hoe zijn je ervaringen? Ik hoop dat ik er iets wijzer van kan worden.

Elizabeth

Reactie voor op de website?

120.1. KEAC .. ken ik niet maar.....

KEAC ken ik niet, ik ken echter wel een dokter Kentie in Schiedam, die "wonderen" verricht bij sommige van zijn patienten. Ik ken Uw klachten niet, maar hij boekt erg goede resultaten bij bijv. baby's met eczeem. Verder kan kan ik U persoonlijk het PMC in Rotterdam aanbevelen. Jarenlang heb ik enorme gezondheidsklachten gehad en sinds ik daar ben geweest, ben ik zonder dieet 10 kg. afgevallen, heb geen onverklaarbare buikpijn meer en de moeheid welke ik bijna 10 jaar last van had is verdwenen. Wel vervelend is dat de meeste mensen dit zelf moeten betalen en het is niet goedkoop. Informeer dus eerst bij Uw verzekering. Mijn eertste consult kostte indertijd meen ik 250,-- gulden incl. medicijnen en toen ik er vandaan kwam, dacht ik: wat een weggegooid geld. Echter daags daarna had ik voor de eerste keer geen pijn en geen last van extreme vermoeidheid. Dus, misschien is ook iets voor U?

sterkte gewenst, Karin

Reactie voor op de website?

120.2. Ik ken KEAC wel

Hoi Elizabeth.

Wij zijn via een arts (ik mag hier geen namen noemen maar als je het wilt weten mag je me mailen) bij KEAC terecht gekomen. En ik moet zeggen dat onze ervaringen daarmee erg positief zijn. Mijn man en twee van onze kinderen hebben de diagnose HPU. We zijn erg tevreden over de bio-chemicus van het KEAC die HPU heeft ontdekt.

Hij is erg behulpzaam, stuurt geen rekening voor korte telefonische vragen, denkt erg met je mee en is in het algemeen zeer plezierig om mee samen te werken.

Bij ons waren de klachten vooral vermoeidheid en af en toe depresief zijn. Ook de darmklachten kwamen daar door (gluten). Als je zegt dat bij jou de klachten in de familie voorkomen kan dat heel goed HPU is namelijk erfelijk bepaald.

Als je HPU hebt mis je iets waarmee je lichaam vitamine B niet omzet naar een voor het lichaam bruikbare stof, en die ga je dus missen. Als gevolg daarvan, worden ook zink en mangaan minder goed opgenomen. Eindresultaat: steeds grotere tekorten en dus grotere problemen.

Ik zou je zeker aanraden een test te doen het is heel simpel, gewoon urine opvangen in een speciale test kit die je thuis gestuurd krijgt, en dan weer terug sturen. Je moet het helaas wel zelf betalen, maar dan weet je in iedergeval waar je aan toe bent.

Kortom wij zijn erg tevreden. Ik wens je sterkte, en wil je nog meer weten dan mag je me mailen hoor.

Groetjes van

Noot van de redactie: Zie ook de patientenvereniging en de HPU website.

Reactie voor op de website?

120.3. Wat is PMC

Karin, je hebt het oper PMC te rotterdam. Wat is dat voor centrum. Para Medisch Centrum? Elizabeth

Reactie voor op de website?

120.4. P.M.C. is .....

P.M.C. is het Preventief Medisch Centrum. Er wordt gekeken hoe ziekte's te voorkomen en als je reeds ziek bent, hoe dan te genezen, dan wel er mee te leven. Er wordt erg veel aandacht aan de mens als geheel (lichaam en geest) besteedt en veel met voedingssupplementen gewerkt (vitaminen, mineralen e.d.) maar ook homeopatisch e.d. Het is gevestigd in het centrum van Rotterdam. Mocht het noodzakelijk zijn worden ook "reguliere" medicijnen voorgeschreven.

Groetjes Karin

Reactie voor op de website?

120.5. Re: PMC is...

Lees dit verhaaltje eens, en bekijk daarna dit filmpje.

Ik zou maar niet met pmc in zee gaan, stelletje kwakzalvers

FJ

Reactie voor op de website?

120.6. Reactie op 'Keac of Hpu, wie kent dat'?

Beste Elizabeth,

Zeker zou ik een hpu test laten doen. Het Keac is een professioneel en bekwaam centrum. Zelf heb ik via een ander gezondheidscentrum ontdekt dat ik HPu heb. Ik weet het nu ruim een jaar en ben 24. Mijn klachten:

Nogmaals, ik zou zeker naar het Keac gaan. Zij kunnen je helpen de oorzaak op te sporen, dat kan een regulier ziekenhuis vrijwel nooit. Mens en lichaam zijn één geheel, en als je dat gaat beseffen ben je al een heel eind. Een andere levensstijl, in combinatie met voedingssupplementen én verantwoorde voeding geven meer energie!

Vooral vitamine b6, b12, mangaan, zink etc spelen een grote rol bij HPU. Hier is bijna altijd een tekort aan. Het Keac helpt je bij de juiste samenstelling.

Veel succes!!!

een levensgenieter.

Reactie voor op de website?

120.7. HPU

Hallo,

Ik heb meer dan 5 jaar serieus gesukkeld, had die periode veel stress en 2 kindjes die bijna continu ziek waren en niet in orde leken te komen. (een ervan glutenallergie) Ikzelf voelde me meer en meer aftakelen (moe, bloedarmoede, lage BD, angsten, maag en darmklachten etc). Na veel en lang zoeken en vele euro'tjes armer te zijn zijn we uiteindelijk bij Keac België terecht gekomen en zowel ikzelf als mijn 2 dochtertjes hebben hpu. We zijn nu bezig met de behandeling en ik voel na 6 weken al een enorme verbetering.de kindjes zijn nog maarpas gestart. Ik heb er terug goede hoop op dat we binnen enige tijd terug gezond en gelukkig zullen zijn.

Ik hoop voor u hetzelfde!

Ssabine

Reactie voor op de website?

120.8. PMC oneerlijk & onkundig te werk

Ook ik moest een te hoge bedrag betalen bij PMC (zogenaamd preventief medisch centrum). Ik weet nog steeds niet wat ik aan PMC heb gehad. Ik heb dan ook echt niks dan hememaal niks aan ze gehad! Wel honderden euro's kwijt! Door slimme manier van aanpak en truckjes kreeg de eigenaar dr. Robert Trossèl mij over om eerst een gesprek met hem aan te gaan om te kijken wat voor problemen ik had, terwijl ik helemaal geen problemen had. Ik was daar om ozontherapie te ondergaan en vooraf wist ik wel wat dat inhield (extra zuurstof in mijn lichaam gemengd met extra vitaminen om het kort samen te vatten.) Toch moest ik perse hem eerst betalen middels een consult. Later weer mij zover gekregen om toch weer een halve uur consult te ondergaan. Nou dat in totaal onnodig gemiddeld 150 euro's! Verder ha dik interesse in extra vitaminen en mineralen wat ik al meer dan tien jaartjes verbruik. Heb dan ook kennis over vitamines en supplementen. En misschien minimaal net zoveel al dr. Trossel. Want ook ik heb aantal boeken erover gelezen. Ik koop al jaren heel goedkoop natuurlijke vitamines bij de drogisterijen. Veel goedkoper dan bij hem trouwens.

Wat mij het meeste pijn doet is ik vernam dat de bloedonderzoek in het begin niet voor niets zou zijn, het is prijzig maar dan kon hij mij ook gratis telefonisch informeren of ik mijn bloed speeksel en urine etc. test iets mankeert of niet. Dat zei hij vooraf. Maar later kreeg ik te horen dat ik perse naar hem moet voor een consult weer, dus weer moest ik onnodig een grote bedrag moeten betalen! Toen ik zei ; ja maar, eerst zeiden jullie dat het telefonisch gratis zou zijn. Dat ik vooraf toch een grote bedrag heb betaald voor dat bloed onderzoek....kreeg ik te horen; Ja ook ik zoek het uit. toen belden ze me weer op en zeiden ok telefonisch is mogelijk maar ook dan moest ik ongeveer 50 euro moeten betalen voor paar minuten informatie of mijn bloed wel of niet wat mankeerde.schandaligg!

Nou voortaan heb ik wel genoeg aan de reguliere zorg via mijn huisarts en ziekenhuis. Wat dr. Trossel in zijn kleine kliniek kan, kunnen de artsen in het ziekenhuis tiendubbel beter. Ook al beweren ze in de PMC dat dr. trossel hoger opgeleid is dan de deskundigen van het ziekenhuis. mevrouw aan de balie zei overduidelijk dat wat dr. trossel kan vertellen over de bloedonderzoek, voedsel allergie etc. dat de deskundigen dat niet kunnen vertellen in Dijkzicht ziekenhuis. ONZIN! alsof ziekenhuizen geen allergologen in dienst hebben.

Maar toch moest ik van de mevrouw aan de balie eerst afspraak maken met hem, intussen kwam dr. Trossel langs lopen. Toen vroeg de balie medewerkster snel aan hem of ik meteen aan de balie vitamines kon kopen, mompelde dr Trossel van kom maar zo van kom naar mijn kamer. Dus ik maar denken dat het gratis zou zijn. Ik was paar minuten onnodig binnen bij hem. En raad maar is; weer moest ik gemiddeld halve uur consult betalen terwijl het niet eens mijn wens en bedoeling was, en ik kreeg niks bijzonders te horen.

Mijn conclusie is overduidelijk dat dr. Trossel een slimme zakenman is die arme zielige mensen belazert alleen omdat die mensen leuker gezonder en fitter willen worden middels therapieen en daar maakt de zakenman slim misbruik van. Vervolgens verblijft hij 4 dagen in een week in Spanje hoorde ik van hemzelf (later zei zijn secretaresse nee het is London), maar elke week is hij voor 3 dagen in Nederland om zijn financieen in orde te krijgen. Nou, goed aangepakt meneer. Niet dat ik trots ben op U.

ZONDE!

Ik moest een bloedonderzoek ondergaan zodat hij mij kon vertellen wat ik mankeerde, terwijl ik talloze keren nadrukkelijk zei dat ik niks mankeer.

Trouwens in Dijkzicht Ziekenhuis in Rotterdam zei (informeel) een deskundige specialist tegen mij dat het nut van de vele behandelingen van PMC (zogenaamd preventief medisch centrum) niet eens wetenschappelijk bewezen zijn. Zou zonde van het geld zijn.

Maar ja arme (zieke) mensen gaan met goede bedoelingen naar PMC (zogenaamd preventief medisch centrum)

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

KEAC of HPU wie kent dat?

  1. KEAC .. ken ik niet maar.....
  2. Ik ken KEAC wel
  3. Wat is PMC
  4. P.M.C. is .....
  5. Re: PMC is...
  6. Reactie op \'Keac of Hpu, wie kent dat\'?
  7. HPU
  8. PMC oneerlijk & onkundig te werk
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.