Groot Gezin
Vragen en antwoorden
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Groter huisje

Hallo, grote gezinnen

Wij zijn twee twintigers en willen later ook een aardig groot gezin. Ik studeer nog deeltijd en werk ook en mijn partner heeft een thuisbaan. Ik ben over vier jaar klaar met de studie en verdien dan genoeg om een gezin te onderhouden, nu al genoeg voor een eengezinswoning met twee kinderkamers.

Hebben jullie misschien tips om sneller aan een huurhuisje te komen? Wij zouden heel graag aan kinderen beginnen en kunnen daar ook de tijd voor vrijmaken, maar de wachtrijen voor een huurhuisje zijn heel lang. In ons huidige huisje kunnen we geen plek vrijmaken voor een kindje.

Omdat jullie ook ruimte nodig hebben voor jullie kinderen vraag ik me af hoe jullie dat hebben gedaan. Heel lang gewacht op een huisje, of een andere manier gevonden? Een hypotheek zit er nog niet in omdat we allebei freelancen, dus elke week andere uren draaien en het inkomen de ene week bijvoorbeeld 400 euro kan zijn en de andere week 1200.

Toekomstigeouders

Reactie voor op de website?

6.1. Huis huren?

Je huurt een huis, geen huisje... je bent geen kabouter. Daarnaast zou ik toch eens in de particuliere sector gaan kijken, daar kun je gewoon echt mazzel hebben. Soms is het duurder en soms gewoon voordelig.

Janine

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Groter huisje

  1. Huis huren?
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.