Groot Gezin
Vragen en antwoorden
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

14. Weer zwanger na een placenta praevia

Wij hebben 6 kinderen en wij willen graag nog een kindje. Bij kindje nr 6 heb ik een placenta praevia gehad (heftige bloedingen tijdens de zwangerschap). Is er hier iemand die dit ook heeft gehad en toch nog een kindje heeft gekregen?

Graag jullie reacties.
Vast bedankt Mari

Reactie voor op de website?

14.1. Weer zwanger na placenta praevia

Dag Mari,

Ik heb inmiddels 4 kinderen. Drie kinderen heb ik 42 weken uitgedragen. Mijn derde kind kwam met 39 weken na een enorm bloedbad ter wereld. Placenta en vliezen zijn onderzocht, maar er is nooit een diagnose geweest en ik had nog een kinderwens.

Ik heb mijn vierde kind gekregen, weer met 42 weken en zonder medische problemen, thuis, net als kind 1 en 2. Via internetforums was ik echter na mijn derde kind in contact gekomen met verschillende vrouwen die placenta praevia hadden gehad. Met kinderwens.

Na de geboorte van mijn vierde kind heb ik vernomen dat twee vrouwen overleden waren na weer een zwangerschap met weer placenta praevia. Had ik dit geweten, dan was ik niet aan mijn vierde kind begonnen. Er moeten nu twee grote gezinnen verder zonder moeder.

Mari, je hebt 6 kinderen, ik wens je veel wijsheid en geluk toe en misschien een volgens kindje, maar denk ook aan de 6 die je al hebt.

Esther

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Weer zwanger na een placenta praevia

  1. Weer zwanger na placenta praevia
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.