Groot Gezin
Vragen en antwoorden
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

123. Leuke buurt met groot gezin

Waar is het leuk wonen met een groot gezin? Wij willen niet eeuwig in de Randstad blijven wonen. Het liefst zouden we ergens naartoe verhuizen waar meer groen is. Maar gemeenschapszin zoeken we ook. Bijvoorbeeld dat je als buren elkaar wel eens een handje helpt. Wie heeft er positieve ervaringen met een nieuwe woonplaats?

Marijtje

Reactie voor op de website?

123.1. Dorps...

Wij wonen sinds kort in Noord Holland Noord, hier zijn veel dorpen (groter en kleiner) waar de gemeenschapszin erg groot is. Onze oudste is twee maanden geleden geschept door een auto en hoewel we nog bijna niemand kenden, stond iedereen klaar om ons te helpen, stuurde kaartjes, briefjes, kado'tjes voor de knul, fantastisch!

Marjon

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Leuke buurt met groot gezin

  1. Dorps...
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.