Groot Gezin
Vragen en antwoorden
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

126. Wandelkoord

Als ik met onze zoon (8) op drukke plaasten zoals stad markt en winkelcentrum loop, dan ziet hij steeds weer iets. En voor ik het weet, ben ik hem kwijt. Nu weet ik dat er van die wandelkoortjes zijn die je om de pols kunt doen. Maar ik weet niet waar deze te koop zijn. Heeft iemand enige ervaring met deze dingen en waar je ze kan kopen?

Mvg van zuilen

Reactie voor op de website?

126.1. Reactie op wandelkoord

Hoi,

Zo,n wandelkoord is bij Prenatal te koop. Ik heb hem ook voor mijn kinderen en vind het ideaal!

groetjes, Nathalie

Reactie voor op de website?

126.2. Wandelkoord

Hoi,

Deze is inderdaad bij prenatal te koop. Je hebt verschillende soorten. Maar die van Jippie heeft klitteband. Daardoor heeft hij scherpe randen en doet hij zeer. De vraag is wel of je zoon van 8 dit een succes vindt, of dat je op een andere manier afspraken met hem kan maken.

Zelf gebruikte ik het koord toen de kinderen klein waren. Rond 1,5 jaar. Sommige mensen reageren door Waf te zeggen. Vooral ouderen kwamen naar mij toe om te zeggen dat het heel verstandig was en ze dit zelf ook vroeger gebruikten. Alleen mijn jongste zoon van 1,5 heeft er echt een hekel aan. De andere kinderen vonden het prettig. zo hoefden zij hun handje ook niet elke keer zo hoog te houden.

Succes. Anne

Reactie voor op de website?

126.3. reaktie op wandelkoord

Anne, Natahalie en van Zuylen

Leuk om jullie bijdragen te lezen. Wij hebben ook een wandelkoord, voor ons zoontje van 3. Het leuke is dat hij er zelf naar vraagt; Hoenfie doen (hondje doen) Mijn andere zoontje van 5 heeft er ook geen problemen mee.

Wij doen ze ook wel eens aan elkaar. Evt een keer om de handvaten van de buggy, zodat ze allebei aan een kant lopen. Wat betreft het lopen in de stad met een 8 jarige, denk ik dat ie daar te oud voor is. Schrijf desnoods je mob.nr op zijn hand. Doe ik ook als we een dag weggaan naar de stad of byv. de dierentuin.

Groet Dick

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Wandelkoord

  1. Reactie op wandelkoord
  2. Wandelkoord
  3. reaktie op wandelkoord
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.