Groot Gezin
Vragen en antwoorden
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

22. Eczeem

Geachte,

Ik heb een baby van 3 weken en ze heeft aan haar rechter oor volgens de kinderarts eczeem. Aangezien ik in Egypte woon en de artsen hier niet erg betrouwbaar vind, zou ik graag willen weten hoe ik dit probleem kan verhelpen en hoe ik haar oor het beste kan reinigen.

Alvast bedankt.

Inge

Reactie voor op de website?

22.1. eczeem

Hoi Inge, Weet niet of je er wat aan hebt, maar ik doe bij mijn zoontje altijd dode zeezout in het badwater. Reinigt de huid. Prikt wel een beetje. succes!

Reactie voor op de website?

22.2. Eczeem

Hoi,

Ik heb zelf last van eczeem en twee van mijn zoontjes ook. De huid moet heel vet gehouden worden. Ze gaan maar twee keer per week in bad met gewone zeep, vijf minuten voor ze eruit gaan, gooi ik er vette olie in zodat hun huid lekker vet blijft. Zo gaat het redelijk goed en hebben wij weinig uitbraken van eczeem.

Succes
Annemiek

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Eczeem

  1. eczeem
  2. Eczeem
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.