Groot Gezin
Vragen en antwoorden
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

4. Restjesdag

We willen een keer in de week een etensrestjes dag houden van de hele week. Nou had ik daar een vraag over. Heeft iemand van jullie daar misschien ervaring mee en dan vooral: hoe bewaar je de etensresten dan tot aan het einde van de week? Invriezen en waar doe je het dan in en wat kan ik nou eigenlijk wél en wat nou níet invriezen?

Groetjes Myrthe

Reactie voor op de website?

4.1. Volg de 5x veilig tips

Jaarlijks lopen ongeveer 700.000 Nederlanders een voedselinfectie op. Slechte hygiëne is meestal de oorzaak. Door veilig om te gaan met je eten, voorkom je dat je ziek wordt. Hoe je dat doet? Let goed op bij het kopen, wassen, scheiden, koelen en verhitten van voedsel. Voedselinfectie voorkomen? Kijk dan hier.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Restjesdag

  1. Volg de 5x veilig tips
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.