Groot Gezin
Verzekeringen
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

8. Algemeen

Op FX.nl kunt je verschillende verzekeringen vergelijken waar je niet zonder kunt in een groot gezin.

De Independer helpt bij het kiezen naar financiële producten zoals hypotheken, leningen, WAO verzekeringen en ziektekostenverzekeringen.

De Verzekeringssite vergelijkt gratis de premies en polis voorwaarden van 50 verzekeraars.

Bij verzekeringen lijkt het aantal kinderen binnen een gezin geen belemmering te zijn. Dat wil zeggen, je wordt niet geweigerd, en je betaalt voor een maximaal aantal kinderen (bijvoorbeeld 2 of 3).

Daar staat tegenover dat bij de uitkering het kinderaantal soms wel meespeelt. Bijvoorbeeld, men deelt de uitkering door het aantal kinderen. Heb je dus een schade van ƒ. 1000,-- en een gezin van 5 kinderen, dan wordt een bedrag van ƒ. 200,-- uitgekeerd.
Het gaat hier om een gezinsongevallen verzekering van de OHRA. Je betaalt een premie voor je gezin en daar maken ze uitgebreid reclame mee, maar in de kleine lettertjes staat dat de uitkering gedeeld zal worden door het aantal deelnemende leden. Hierdoor is het de vraag of zo'n verzekering nog wel zin heeft voor een groter gezin.

Let ook op de inzittenden verzekering. Deze heeft meestal een maximum aantal verzekerden, wat niet voldoende is voor een groot gezin.

Even Apeldoorn bellen heeft een opmerkelijke WA-verzekering: na de eerste gebeurtenis heb je ineens een eigen risico per gebeurtenis...en dat 3 jaar lang...elke keer als er wat gebeurt begint te tijd weer van begin af te tellen...handig he? Voor Centraal Beheer dan, niet voor grote gezinnen lijkt me (1 ruit per 3 jaar gedeeld door 8 kinderen =????) (met dank aan Marian).

Bij een ziektenkostenverzekering moet je opletten voor hoeveel kinderen je moet betalen. Alleen kijken naar het aantal kinderen is echter niet voldoende. Bij sommige verzekeringen betaal je voor maximaal 2 kinderen. Bij andere maatschappijen moet je voor 3 kinderen betalen, Maar soms is de bijdrage voor 3 kinderen bij de ene maatschappij net zoveel als de bijdrage voor 2 kinderen bij de andere.

8.1. Vergelijk de zorgverzekeraars!

Zorgverzekeraars hebben een acceptatieplicht, wat wil zeggen dat iedereen geaccepteerd moet worden. Van jong tot oud en van gezond tot ziek. www.goedkoopstezorgverzekering.nl/ vergelijkt alle zorgverzekeringen en biedt ook aanvullende informatie zodat u een goede keuze kunt maken voor uw gezin.

8.2. Speciale autoverzekering voor vrouwen

Onna-onna is een speciale autoverzekering voor vrouwen.

8.3. Verzekeringen vergelijken

Neem ook eens ín kijkje op Verzekeringen.com, waar je actuele informatie vindt over de verzekeringsmarkt en de verschillende verzekeringsvormen kan vergelijken.

8.4. Onafhankelijke vergelijkingssite

Zorgverzekering.net is een onafhankelijke vergelijkingssite waar u de verschillende zorgverzekeringen met elkaar kunnen vergelijken. De website is zoveel mogelijk gestandaardiseerd en daardoor gemakkelijk en snel in het vinden van de juiste zorgverzekering.

www.zorgverzekering.net

8.5. Vergelijk rechtsbijstandverzekeringen

Als ouder kunt u wel gelijk hebben maar gelijk krijgen is een andere zaak. Vergelijk hier uw rechtsbijstandverzekering!

8.6. Vergelijk de zorgverzekeringen voor jongeren!

Heeft u een kind dat binnenkort 18 jaar wordt of heeft u al studerende kinderen boven de 18? Dan is het verstandig om te onderzoeken of een aparte jongeren zorgverzekering niet goedkoper is dan uw kinderen collectief te verzekeren binnen het gezin. www.jongerenzorgverzekering.nl zet alle tarieven van jongeren zorgverzekeringen op een rij.

8.7. Uitvaartverzekeringen

Op de website uitvaartverzekeringwijzer.net vindt u onafhankelijke informatie over alles wat met uitvaartverzekeringen te maken heeft.

De website is opgericht door de UVWZ omdat gebleken is dat er veel onduidelijkheid bestaat over dit onderwerp.

De UVWZ probeert mensen te informeren over de soorten uitvaartverzekeringen, de kosten en over de verschillende mogelijkheden bij het kiezen van een uitvaartverzekering.

8.8. Goedkoopste zorgverzekering

Ben je op zoek naar de goedkoopste zorgverzekering? Op Goedkoopste zorgverzekering vind je informatie en tips over hoe je de goedkoopste zorgverzekering kunt vinden.

8.9. Hulp bij het vinden van een verzekering voor je hond of kat

Heeft uw gezin huisdieren, dan kan dit voor een forse kostenpost zorgen. Honden en katten hebben maandelijks veel voeding nodig en soms ook nog cursussen en belasting. Wordt uw hond ziek, dan kunnen de kosten helemaal oplopen. Op www.honden-verzekering.nl staan de hondenverzekeringen uiteengezet. Op die manier vindt u snel de goedkoopste katten- of hondenverzekering.

8.10. Uitvaartverzekeringen

Op www.uitvaartverzekeringen.net kunnen bezoekers nuttige informatie vinden over uitvaartverzekeringen.

Algemeen

  1. Vergelijk de zorgverzekeraars!
  2. Speciale autoverzekering voor vrouwen
  3. Verzekeringen vergelijken
  4. Onafhankelijke vergelijkingssite
  5. Vergelijk rechtsbijstandverzekeringen
  6. Vergelijk de zorgverzekeringen voor jongeren!
  7. Uitvaartverzekeringen
  8. Goedkoopste zorgverzekering
  9. Hulp bij het vinden van een verzekering voor je hond of kat
  10. Uitvaartverzekeringen
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.