Groot Gezin
Vervoer
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

6. Interessante websites

Informatieve sites in België zijn:
  1. Het automagazine waar u kunt (Belgische) prijzen zien voor nieuwe auto's, zelf uw kilometerkostprijs kunt berekenen e.d. (let op: afdeling lichte bedrijfswagens is verouderd, bijvoorbeeld, de Vito 110D is oud, bestaat niet meer)

  2. De Vlaamse Milieumaatschappij geeft verdere links naar zwemwaterkwaliteit van alle publieke vijvers, luchtkwaliteit in Vlaamstalige België (Wallonië is - nog - niet zo milieuvriendelijk ingesteld).

Reactie voor op de website?

6.1. Onderdelen bestellen

Wij leveren onze onderdelen door heel Europa. Op deze site vindt u onze beperkte voorraadlijst, staat het onderdeel dat u zoekt er niet op? Neem dan contact met ons op.

Prijzen voor nieuwe en gereviseerde versnellingsbakken en motoren worden u op aanvraag toegezonden.

Vriendelijke groet,

Reactie voor op de website?

6.2. Auto verkopen

Snel, makkelijk en veilig uw auto verkopen: Snelautoverkopen.nl.

Reactie voor op de website?

6.3. Loopfiets-, driewieler- en loopauto-aanbod!

Met een loopfiets en loopauto kan uw kind heerlijk door het huis, de tuin of over straat rondtoeren. Het is niet alleen geweldig speelgoed waar kinderen uren zoet mee zijn, maar ook een fantastische opstap naar het leren fietsen: het verbetert het gevoel voor evenwicht en traint de motorische vaardigheden. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw zoon of dochter. Zij kunnen namelijk te allen tijde met de voetjes bij de vloer. Lees meer op de website www.loopfiets-expert.nl/.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Interessante websites

  1. Onderdelen bestellen
  2. Auto verkopen
  3. Loopfiets-, driewieler- en loopauto-aanbod!
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.