Groot Gezin
Vervoer
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

64. Mitsubishi

Reactie voor op de website?

64.1. Mitsubishi Space Gear

De Mitsubishi Space Gear heeft 3 uitvoeringen: benzine, diesel en gas-onderbouw. Hij heeft een 2.0 liter moter. Het is een royale 8-persoons auto met handige ombouw mogelijkheden voor het vervoer van vracht. De auto verbruikt gas 1:6, en benzine 1:7. Onderhoud en garantie buitengewoon goedkoop. Aanschafprijs met gas-onderbouw ongeveer ƒ. 55.000,--. Minpunten: lawaaigevoelig in de cabine, enigszins onderstuurd. File parkeren kost enige moeite.

Jan

Reactie voor op de website?

64.2. Mitsubishi L400

Beste mensen,

Ik ben erg geïnteresseerd in de L400. Nu lees ik op meerdere plaatsen dat de L400 vrijwel hetzelfde is als een Hyundai H200. Alleen de motor is anders.

Nu zijn er genoeg rampverhalen te lezen over de H200. Nu is dus mijn vraag: is er iemand aanwezig die ervaring heeft met de L400?

Aangezien er weining over te lezen valt, kan ik er vanuit gaan dat de L400 een goede betrouwbare bus is? Graag zou ik hier zo uitgebreidt mogelijk antwoord op ontvangen.

Met vriendelijke groet, Mohamed

Reactie voor op de website?

64.3. De L400

Ik heb er sinds een maand ff twee 1. De bus rijdt perfect, maar ik vind er een erg groot nadeel aan zitten en dat is het benzineverbruik. Ik rijd er 550 km mee op een tank. Ik ben ook op zoek op het internet of dat normaal is.

Schalk

Reactie voor op de website?

64.4. L400 perfect

Deze auto is oersterk en heeft een geweldig betrouwbaar rijgedrag. Ik heb er zelf 1 en ben er zeer tevreden over. Geen onkosten (normaal onderhoud buiten beschouwing gelaten).Enige nadeel vind ik het gebruik van deze auto. Hij is niet zuinig voor korte stukken. Verder heb ik heel europa er mee doorgedieseld, no problem.

Harm

Reactie voor op de website?

64.5. l400 dieselverbruik

Beste Mensen

ik heb een vraag, of er iemand is die mij daar bij kan helpen.

Ik heb een l400 2.5 turbo diesel. Ik weet dat het dieselverbruik vrij hoog is, maar ik rij nu met een volle tank nog geen 400 km en rij vrij zuinig, schakel op tijd en trek niet snel op.

Weet iemand wat het probleem is en hoe zou ik het verbruik kunnen verhelpen, want heb namelijk sterk het idee dat dat dus niet normaal is.

alvast bedankt groetjes Hendriks

Reactie voor op de website?

64.6. L 400 Dieselverbruik

Ik rijd heel rustig en verbruik ook 10l per 1OO km. De garagehouder zegt: dat is normaal voor die wagen. Bij het slepen van de caravan is het niet bij te houden!

Reactie voor op de website?

64.7. Oersterk

Ik heb sinds een half jaar een Mitsubishi L400 met 200000 km op de teller. Mijn Dieselverbruik is bij gemengd verkeer 1:11. Op de snelweg, bij flink doortrappen, is het ook 1:11. Eigenlijk blijft het continue tussen de 1:10 en 1:11, wat ik ook doe.

Ik vind het een fijne en doordachte bus. Mijn deuren zijn flink gedeukt en het mechanisme is ontzettend intensief gebruikt gedurende 10 jaar, maar het blijft vlekkeloos functioneren. Mijn bestuurdersstoel vind ik niet echt fantastisch zitten; na een km of 1000 ben je geknakt. Het zicht naar alle kanten is okee en de stuurbekrachtiging is uitstekend. Neem daarbij de nu lage prijzen voor een tweedehansje en je hebt volgens mij een prima werkpaard. De mijne kostte 1900 euro en voorlopig rijdt hij prima.

Jeroen

Reactie voor op de website?

64.8. l400

Reactie op Mitsubishi L400

h200 heeft ook een mitsubishi motor 2.5d maar een b kwaliteit

Reactie voor op de website?

64.9. Spacegear

Ik heb inmiddels de 2e op de oprit staan maar dan wel de luxe uitvoering en de 2.4 benzine. De eerste heeft nu een defecte automatische versnellingsbak, groot probleem. Niemand heeft een bak liggen, niemand heeft verstand van de bak simpelweg omdat deze eigenlijk nooit stuk gaan! Ik heb dus echt pech met deze wagen. Maar ik vond deze zo geweldig rijden en multifunctioneel dat ik gewoon precies dezelfde heb bijgekocht. De eerste had 230.000km op de teller en nooit problemen. De tweede heeft er nu 120 op staan.

Alles wat er op deze auto aan extras zit hoort bij de europese merken tot de duurste uitvoering en werkt dan na 2 jaar niet meer: cruiscontrol, e ramen, e zonnedak e dakblindering, e spiegels, dubbele airco. Mitsubishi heeft het ook daar goed voor elkaar. Het verbruik is rond de 1 op 10. Koop eens een nieuwe sorento of iets dergelijks.

Wil je echt alles weten over de l 40, zoek dan op youtube DELICA, of ga naar www.delicaclub.com, daar zie je wat deze auto kan. Daar vind je ook het werklpaatshandboek en heel veel tip and trics.

Oja voor onderdelen... laat het maar weten !!

mvg Jeroen

Reactie voor op de website?

64.10. L400

Reactie op Mitsubishi L400

Hallo, ik heb 4 jaar een L400 gereden, het is gewoon een oerdegelijke bus. Zitcomfort van de achterbank is ver te zoeken want je zit er kaarsrecht. Dus bij grotere afstanden zul je er voor de kids nog regelmatiger uit moeten. Qua verbruik reed ie 1:9 soms 1:10. Wij hadden een 2.5TD. 1x problemen gehad met de gloeispiralen maar nadat er weer 4 orignele gloeispiralen in zaten startte hij weer als een zonnetje. Maar qua motorruituigenbelasting is het niet meer te betalen om als gewone burger zo'n auto te rijden.

Groet, Frenk

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Mitsubishi

  1. Mitsubishi Space Gear
  2. Mitsubishi L400
  3. De L400
  4. L400 perfect
  5. l400 dieselverbruik
  6. L 400 Dieselverbruik
  7. Oersterk
  8. l400
  9. Spacegear
  10. L400
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.