Groot Gezin
Vervoer
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

60. Ford

Reactie voor op de website?

60.1. Ford Transit met dubbele cabine

Voor het vervoer van ons gezin (4 kinderen) maken we gebruik van een ford transit met dubbele cabine. De auto is voorzien van alle voorzieningen zoals airco, airbags etc. en toch voor een redelijke prijs verkrijgbaar.
Het betreft een bedrijfsauto dus geen BPM, lage wegenbelasting, erg veel bagageruimte en toch 6 volwaardige zitplaatsen.

De prijzen hiervan:

Wegenbelasting: omdat het een bedrijfswagen is maakt het niet uit of er benzine of diesel gereden wordt (voor ons een reden om diesel te nemen) Wij betalen   225,07 per JAAR (per kwartaal   58,54).
Het rijden was heel even wennen maar inmiddels willen we niet anders. Enige jaren geleden hebben we een tijd gereden in een voyager. Dit rijdt een stuk confortabeler maar is (heel) veel duurder in aanschaf, verzekering en wegenbelasting en je hebt nagenoeg geen bagageruimte. Ik kan je de door ons gemaakte keus van harte aanbevelen.

Bonno

Reactie voor op de website?

60.2. Ford Transit

Hier even een reactie op de e-mail van bonno. Wij hebben ook een groot gezin en rijden al jaren in een Ford Transit bus, dubbele cabine, grijs kenteken en diesel. Nu de kinderen groter worden en niet meer allemaal mee willen, gebruiken wij hem als kampeerbus. Matras opgerold meenemen, fietsen en bagage achter in de bus, primusstel mee, en rijden maar! Misschien een tip voor jullie?

groetjes, Jelly

Reactie voor op de website?

60.3. Ford Transit en rijbewijs B(E)

Nog even een reactie op het rijden met een bus met een dubbele cabine. Let op als je rijbewijs B hebt, dus zonder E. Dan mag de optelsom van ledig gewicht PLUS laadvermogen van beide (trekkend voertuig èn aanhanger) niet meer zijn dan 3500 kg.

Heel veel dubbele cabinebusjes hebben een gigantisch toelaatbaar gewicht. BV Kia Pregio 3020 kg! Dat betekent dat je zonder E-rijbewijs de aanhanger niet meer mag wegen dan 480 kg! Een grote vouwwagen weegt meer. Het voordeel van de Ford Transit(260S) is dat hij rond de 2500 kg. mag wegen. Dan hou je dus nog zo'n 1000 kg. over.

Misschien zijn er mensen die denken: "Ach, de kans dat ik gecontroleerd word, is niet zo groot." Maar denk aan de verzekeringsvoorwaarden. Als je geen E hebt terwijl dat wel vereist is, ben niet in bezit van geldig rijbewijs en kan de verzekering zeggen: "Sorry, we betalen niet."

Wij hebben dus een Ford Transit, cool edition, 125 PK gekocht en hopen hem (haar) volgende week op te halen. Dit is een bus met de luxe van een personenauto en de ruimte(en kosten) van een busje. Dat is mooi meegenomen met vier kinderen.

Succes met een keuze maken! John

Reactie voor op de website?

60.4. Aanvulling op rijden met aanhanger

Een kleine aanvulling (wijziging) op het rijden met een aanhanger als je geen E-rijbewijs hebt. Ik ben namelijk een uitzondering op de regel vergeten. Die zijn er namelijk altijd!

Je mag zonder E-rijbewijs altijd een aanhanger trekken zolang het totale gewicht van de aanhanger(ledig gewicht + laadvermogen) maar niet hoger is dan 750 kg. Dus met een dubbele cabine bus kan je in principe alle vouwwagens trekken, want die wegen over het algemeen minder dan 750 kg. Een caravan echter weegt over algemeen zwaarder en zeker de caravan voor grote gezinnen!

John

Reactie voor op de website?

60.5. Ford transit als je redelijk lang bent: tips gevraagd

Hallo,

Mijn vrouw en ik behoren niet tot de doelgroep van de "grote gezinnen", echter zijn we wel op zoek naar een busje met dubbele cabine. M'n vrouw heeft een chronische ziekte waardoor ze een scootmobiel gebruikt. Tot nu toe was het voor ons niet mogelijk om en passagiers mee te nemen en de scootmobiel. Vandaar de wens voor een dubbele cabine bus. Door het formaat en vorm van de instaptrede kan m'n vrouw erg makkelijk op de passagiersstoel komen. Ook de dubbele cabine van de Ford (we kijken naar een 125T260) is ruim genoeg.

We liepen echter tegen een probleem waarvan ik me afvraag of de bezitters van een Transit er ook last van hebben. Ik ben redelijk lang, 1.91 m en kan ook met de bestuurdersstoel in laagste en achterste stand niet goed achter het stuur komen. Als ik met m'n rechterbeen langs het stuurwiel wil schuiven zit het stuur in de weg. Ook heb ik het idee dat de verhoudingen niet kloppen, het stuur zit als het ware te laag. Dus volgens mij zou de stoel lager moeten of verder naar achteren. Heeft iemand een oplossing hiervoor.

Ter info: we hebben ook in een Renault Trafic gereden. Ook lekkere auto, prima zit, alleen wat lastiger voor m'n vrouw om in te stappen.

Alvast bedankt voor evt. reacties,

Reactie voor op de website?

60.6. Ford Transit

Met onze vijf kinderen zijn we ook op zoek gegaan naar practisch vervoer. Aangezien we veel rijden (veel familie en vrienden wonen ver) had LPG de voorkeur. We zijn uitgekomen op Ford Transit, gewoon personenbus. Kost wel flink veel wegenbelasting, maar in totaal - mede door onze kilometers - is de uiteindelijke kilometerprijs heel netjes. We hebben ontdekt dat veel taxibedrijven na zo'n 6 a 7 jaar hun busjes inruilen. ze hebben dan meestal rond de 100.000 km gereden. En over het algemeen prima onderhouden. Op dit moment kan je redelijke busjes vinden voor rond de 10.000. We rijden nu ons derde busje, 10 jaar geleden zijn we ermee begonnen.

Net na de zomer is een goede tijd om te zoeken, dan zijn de routes vastgelegd en weten de bedrijven wat ze het komend jaar nodig hebben. De laatste keer hebben we heel wat afgebeld voor we slaagden, maar dat had te maken met reorganisatie in het vervoer van kinderen naar speciale scholen.

Reactie voor op de website?

60.7. Ford familiale

Voor iedereen op zoek naar een 'familiale'.

Gevonden op Internet Autobedrijf Bloemendaal BV in Almelo bouwt een 3e bankje in in een Ford Mondeo!

Guus

Reactie voor op de website?

60.8. Rijbewijs BE

In reactie op wat ik heb gelezen over het verhaal B rijbewijs met of zonder E. John gaat in zijn reactie er van uit dat het ledig gewicht + het laadvermogen van BEIDE voertuigen opgeteld dienen te worden. John, heeft volgens mij toch een vergissing gemaakt. Indien het ledig gewicht van het trekkend voertuig (dus zonder laadverm.) hoger is dan het ledig gew. + laadverm. van de aanhanger dan is rijden zonder E toegestaan. Het geheel van deze getallen mogen niet boven de genoemde 3500 kg uitkomen. Het verhaal van John is dus over het algemeen correct. Behalve dat het laadvermogen van het trekkend voertuig meegenomen moet worden. In elk ouder rijbewijs is het letterlijk zo te lezen en bovendien heb ik het ook zo op de politieschool geleerd. Al met al een gunstigere uitslag voor de caravanbezitters.

Groeten Patrick

Reactie voor op de website?

60.9. Rijbewijs BE

Even alle onduidelijkheid bij iedereen wegnemen:
 1. iedeereen met B-rijbewijs mag aanhanger meenemen tot 750 kg (mits auto dit mag trekken)
 2. aanhanger mag niet zwaarder zijn dan trekkend voertuig
 3. samenstel mag niet zwaarder zijn dan 3500 kg
N.B. bij grijskenteken voertuigen telt het laadvermogen wel mee!

Mike

Reactie voor op de website?

60.10. Stoel Transit

Tja, moeilijk oplosbaar. Je bent gewoonweg lang. Maar als je dit voor lief neemt, dan zit je echt als een vorst in de huidige Transit. Ik heb hem sinds maart. Het is een 125 260 Cool Edition. Ook ik heb de Traffic overwogen. Maar een blik op de achterbank heeft me doen besluiten deze bus (en zijn offsprings Opel en Nissan) niet te kiezen. Wat een spartaanse achterbankleuning, helemaal rechtop. En wat een weinig beenruimte achterin die Renault! Of je moet de verlengde nemen maar ga daar maar eens mee parkeren. Bovendien blijft die leuning vrijwel vertikaal, maakt niet uit. Jammer, omdat de Renault Traffic goed rijdt. Behalve de schakeling met dat korte pookje uit de dash. Hakerig. De 100pk maakte bevendien vrij veel lawaai.

De Transit biedt op alle fronten gewoonweg veel meer waar voor je geld. Hij is zuinig, heeft een comfortabele achterbank met voorgevormde zitplaatsen, heeft een erg krachtige motor (2.0 TDCI 125pk) en is buitengewoon stil. Ik heb er deze zomer een caravan (1150kg) de alpen mee doorgetrokken en dat was een makkie, trekt alles eruit, zware diesels zoals VW's en Audi's incluis. Komt door de uitgekiende overbrengingsverhoudingen.

En geloof het of niet, ik heb bijna 1 op 10 gereden, MET CARAVAN!! Mijn vorige bus, een Hyunday H100 kwam niet verder als 1 op 6. Nou is dat eigenlijk appels met peren vergelijken want we praten bij de Hyunday H100 over een stokoud ontwerp van Mitsubishi. Desondanks heb ik erg veel plezier met die H100 beleefd. Zit goed in elkaar. Maar goed, we hebben het over de Transit. In mijn opinie het enige origineel, de Traffic en consorte kunnen er gewoonweg niet aan tippen. Waar ik aan moest wennen was de vrij korte koppelingsweg, hij grijpt over een klein gebied aan. Met aanhanger moet je dus bij het wegrijden op een helling eventjes opletten want als je te snel laat opkomen slaat de motor af of draait te weinig toeren. Ietsje meer laten slippen is het devies. Maar je went er snel aan en naderhand was het geen probleem meer.

Dus: ik zou het wel weten! Bovendien kun je aardige kortingen halen op dit moment en heb je nog een exemplaar uit de fabrieken te Genk. Ik heb vernomen dat voortaan Transits uit Turkije gaan komen. Hoe dat met de kwaliteit zal gaan?!

M.vr. groeten, Wim Koekebacker.

Reactie voor op de website?

60.11. LPG en Transit

Een Transit op LPG? Ik dacht dat dit niet kon of in ieder geval niet ondersteund werd door Ford! En hoe zit het met de inruilwaarde?

Reactie voor op de website?

60.12. Ombouwen tot camper

Ik loop tegen hetzelfde probleem aan. Maar na lang zoeken en denken heb ik het volgende besloten. De gemiddelde grijskentekenbus is sinds twee weken de helft minder waard geworden door de forse belasting verhoging per medio 2005. Als je busje nu nog maar 4000 euro waard is dan loont het de moeite om deze met een investering van ongeveer 3500 euro om te laten bouwen tot een camper met minimale eisen. Er moet een aanrechtje in komen en een bed.

Dit zijn echter niet de kosten. De grootste kosten zitten in het dak. Je moet een minale sta hoogte hebben van 170 cm. Er moet dus een vast verhoogd dak in. Maar simpeler is om een uitschuifbaardak te plaatsen waar een bed onder gemonteerd kan worden. Je bent amper ruimte kwijt en je kunt je bus dus gewoon blijven gebruiken zonder dat deze helemaal tot camper is omgebouwd. Het goedkoopste adres in nederland vind je in het dorpje Lith vlak bij Den Bosch. Kijk op www.fsl.nl.

Succes

Reactie voor op de website?

60.13. Wat is nou een goed busje

Wij zijn een gezin van momenteel 7 personen, wij zoeken een goede en betrouwbare personen bus. We rijden flink wat kilometers per jaar en overwegen een bus op gas of diesel. Ook moet deze bus een ruime caravan van 1250 kg. kunnen trekken. Wie geeft mij raad en advies.

Ilona

Reactie voor op de website?

60.14. Antwoord van Hilko

De bus die u zoekt is op diesel wel te vinden, maar op gas alleen als het een Amerikaan is. Dit zijn natuurlijk hele zware dure bussen wat weer duur is in de wegenbelasting. Zoek en vind deze bussen op www.bedrijfswagen.nl en via speurders.

Veel succes. Hilko

Reactie voor op de website?

60.15. Ervaringen met Ford Mondeo

Hallo allemaal,

Wij zijn in verwachting van een tweeling en hebben een zoontje van ruim 1,5. Nu zijn wij ivm deze gezinsuitbreiding op zoek naar een grotere auto waarin op de achterbank een autostoeltje en 2 maxicosies kunnen. Ons oog is gevallen op een ford mondeo. Nu hopen we dat hier meer mensen zijn die hun ervaring willen delen over de ford mondeo.

Jacob

Reactie voor op de website?

60.16. 4 persoons achterbank ford transit

Hallo,

Ook wij zijn van die mensen met vier kinderen op een achterbank. Nu ze allemaal wat meer beginnen te groeien zoek ik ipv onze vw transporter met dc een ford transit omdat ik die heb zien rijden met een volwaardige vierpersoonsachterbank met gordels incluis. Waar ik ook zoek... ik vind geen vierpersoonsachterbank voor deze ford transit op het internet en lees op deze site van veel mensen met een ford transit met vier kinderen. Wie helpt mij aan een adres waar men vierpersoonsachterbanken voor deze auto verkoopt.

Groet, Johan.

Reactie voor op de website?

60.17. Adres 4 persoons achterbank

Wij hebben een Ford Transit met 4 persoonsachterbank gekocht bij www.vanlieshoutautos.nl.

Wilma

Reactie voor op de website?

60.18. Peugeot 406 ipv Mondeo

We hebben 3 spruiten en op zoek naar een passende auto ben ik gaan meten wat de breedte is van de achterbank van diverse merken/types en daarom gekozen voor de 406 ipv de Mondeo. Nog ruimer en de wat bredere stoeltjes passen goed. Je moet wat handigheid krijgen bij het inladen, wie in welke volgorde ivm het vastzetten maar verder bevalt het goed. Daarnaast is ook de laadbak zeer ruim. Allen komt misschien nr 4 eraan dus wat wordt nu de volgende auto?

Emile

Reactie voor op de website?

60.19. Re: wat is nou een goed busje? En Ford mondeo reactie

Wij hebben veel auto's gehad waaronder ook diverse Mondeo's, ik zou jullie aanraden geen Mondeo te nemen maar een Peugeot 406 (station) daar kunnen de stoeltjes wel net in in een mondeo gaat dat net niet lukken. Een andere mogelijkheid is een busje (dubbel cabine bv) op grijs kenteken voor particulieren,scheelt toch nog aanzienlijk in de wegenbelasting. En de stap van Mondeo of 406 naar een busje qua kosten is ook niet erg groot.

Een goed busje is voor ons (gezin met 7 kinderen) een VW Caravelle 8 persoons met de mogelijkheid om nog een bankje bij teplaatsen(dan moet er wel een stoel vervallen)maar dat zou dan ten kosten gaan van de zeer grote laadruimte die we hebben en nodig hebben voor de buggy's. Wij hebben voor een lange wielbasis gekozen en benzine om diverse redenen, ten eerste de wegenbelasting en de lange wielbasis voor genoemde redenen. Daarnaast id de vw bus goed zelf te onderhouden wat weer in de garagekosten scheelt. Onderdelen zijn goedkoop en volop verkrijgbaar.

Ramon

Reactie voor op de website?

60.20. Extra 2-zitsbank in fordtransit 2001 plaatsen

Hallo, wij zijn een gezin dat uit 7 personen bestaat. Nu hebben we een fordtransitbus dubbele cabine waar we dus een zitplaats tekort komen, en nu overwegen om de driezits bank naar achteren te plaatsen en een tweezits in het midden. Ik las ook dat er een vierpersoons bank te plaatsen mogelijk is maar volgens mij niet in een nieuwer model ford transit. Wie o wie weet een bedrijf bij ons in de buurt of welk bedrijf dit doet of het uberhoud mogelijk is? Personenbus was ook een overweging maar zijn niet echt veel op de markt of heeft iemand suggesties reacties zijn welkom.

Tini

Reactie voor op de website?

60.21. Ford Transit TDci 125 pk

Wie heeft er ervaring met een Ford Transit Dubbele cabine. TDci 125pk 260 DC

J. Maks

Reactie voor op de website?

60.22. BPM betalen of niet bij aanschaf bestelwagen met dubbele cabine?

Als koper van een nieuwe bestelbus met dubbele cabine ben ik benieuwd of onze toekomstige bestelbus als gebruikte auto te verkopen is aan particulieren met een groot gezin.

Op de nieuwe bus van na juli 2005 wordt namelijk BPM in rekening gebracht. Voor een bus met dub.cab is dat na 3 jaar alijd nog ongeveer 4000 euro die de koper van een gebruikte bus extra moet gaan betalen aan de verkoper, bovenop de kostprijs van de bus + de BTW. Dit soort auto's kost u dan dus 4000 euro extra. Pas als de bus 5 jaar oud is wordt er geen BPM meer over geheven.

Bent u bereid de BPM te betalen of zoekt u een andere oplossing?

Maks

Reactie voor op de website?

60.23. BPM bij aanschaf bestelwagen met dubbele cabine?

Als koper van een nieuwe bestelbus met dubbele cabine ben ik benieuwd of onze toekomstige bestelbus als gebruikte auto te verkopen is aan particulieren met een groot gezin.

Op de nieuwe bus van na juli 2005 wordt namelijk BPM in rekening gebracht. Voor een bus met dub.cab is dat na 3 jaar alijd nog ongeveer 4000 euro die de koper van een gebruikte bus extra moet gaan betalen aan de verkoper, bovenop de kostprijs van de bus + de BTW. Dit soort auto's kost u dan dus 4000 euro extra. Pas als de bus 5 jaar oud is wordt er geen BPM meer over geheven.

Bent u bereid de BPM te betalen of zoekt u een andere oplossing?

Maks

Reactie voor op de website?

60.24. Regels B rijbewijs icm aanhanger (geen B+E)

Volgens CBR;

rijbewijs B

Aanhangwagen t/m 750 kg Geeft de bevoegdheid tot het besturen van een personenauto met een aanhangwagen die, inclusief laadvermogen, niet meer weegt dan 750 kg.

Aanhangwagen meer dan 750 kg. In bepaalde gevallen is het bovendien toegestaan een zwaardere aanhangwagen dan 750 kg. te trekken met alleen geldig Nederlands rijbewijs B. Daar zijn echter twee voorwaarden aan verbonden: de aanhanger mag, inclusief laadvermogen, niet meer wegen dan de ledige massa van het trekkende motorvoertuig; de toegestane maximum massa van de totale combinatie mag niet meer zijn dan 3500 kg.

Lijkt mij duidelijk.

Peter

Reactie voor op de website?

60.25. Elf-persoons bus

Wij hebben een groot pleeg/gezin zijn in het bezit van een Ford transit achterin zitten twee banken waar per bank 4 gordels zitten dus totaal 8 en voorin kunnen nog 3. Destijds is mij verteld dat de telling van kinderen anders is dan bij volwassenen: 3 kinderen tellen voor 2 volwassenen.

Nu willen wij een nieuwe bus kopen en vanwege de kinderen het weer zo hebben. Maar dit zou niet mogen volgens deze verkoper. Alle kinderen zitten op een goede bank in een gordel. Ik heb een BE rijbewijs. Wat is de oplossing?

Alie

Reactie voor op de website?

60.26. Ik wil de Trafic Generation!

Ik lees deze topic over de Trafic Dubbele Cabine en ervaringen van grotere gezinnen maar hebben jullie wel eens gelezen over de Renault Trafic Generation ?( zie google en bekijk afbeeldingen van deze trafic uitvoering & je kijkt je ogen uit!) Deze multifunctionele uitvoering van de trafic is bija een volwaardige reis auto / camper te noemen! (behalve kookstel & spoelbak dan)

En weet je wat ik het meest vreemde vind? hij is overal in Europa te krijgen (Belgie, Duitsland enz) behalve in onze landje! Ik heb eens zitten zoeken en kan echt geen enkele Nederlandse dealers vinden voor deze auto. Bekende autozoek sites kennen hem niet. Ja ik kom dan bij .be en .de sites.

Ik geloof zeker dat er een dikke markt is voor deze super grote gezins editie omdat hij ook nog eens in prijs goed is (nieuw ongeveer 28000 euro 2de hands ongeveer 20000 met een goede kilometer stand). Je kan de voorbanken weg draaien naar elkaar toe een tafel maken in het midden zodat je met elkaar kan kaarten , veel opberg ruimtes (onder banken en dergelijke) en vooral de optie om er een 2/3 persoons bed van te maken waaronder nog allemaal koffers kunnen is in mijn ogen echt een super uitvoering. Ook kan het 8 personen vervoeren bv.

Verder lees ik op Nederlandse sites helemaal maar dan ook helemaal niks over deze Trafic Generation! Ik denk dat ik vd week eens met de Renault dealer ga bellen want hij dit is een gemiste kans en veel gezinnen die nu zon dubbele cabine hebben kunnen deze ook wel intressant vinden.

Ik hoor wel of jullie ook interesse hebben, laten we Renault Nederland dit even weten ;-)

Marcus

Reactie voor op de website?

60.27. Mondeo

Mondeo is een OK auto. Die van ons, 233.000 op de teller, van 1994, begint nu langzaam qua interieur uit elkaar te vallen; zijpaneel waar gordel onder verwerkt zit, portierhendel die niet goed werk, etc. Daarnaast is het echt een onwijze zuipbak, 1 op 8.

Motorisch goed. Dat hoor je ook. Als je 3 kinderen er in wil, zou ik eerst goed passen, want of dat lukt is afhankelijk van de stoelen. En uiteraard of er 3 maal 3-puntsgordels zijn. Wij krijgen ze van ons, 1,2 en 3 niet naast elkaar acherin.

Het is voor ons een tijdelijke auto....en daar ben ik eerlijk gezegd blij mee, omdat ie voor ons gewoon niet werkt.

Ik heb ook mensen gehoord die er wel enhousiast over waren.

Het scheelt toch per auto, zelfs van dezelfde type. Dus neem ook de ervaringen van anderen en met name je eigen idee erover mee.

Jaap

Reactie voor op de website?

60.28. Re: 11 persoonsbus

Als de auto ingericht is (dus aantal zitplaatsen) voor het vervoer van meer dan 8 personen exl. chauffeur is het per definitie een bus (Rijbewijs D)

Peter

Reactie voor op de website?

60.29. Ik wil de tragic Generation!

Wij hebben de renault trafic bekeken en een ford transit gekocht. De motor maakt een beetje geluid. zeer tevreden. goede bus.

Reactie voor op de website?

60.30. 2 kinderen zijn 1 volwassene

Reactie op Elf-persoons bus

Twee (2) kinderen zijn een (1) volwassene als het gaat om een zitplaats in een auto. Maar dan moeten de twee kinderen samen jonger zijn dan 12 jaar. Dus kind a is 4 en kind b is 7 jaar. De tweeling c en c is maximaal 5 jaar oud.

Jan

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Ford

 1. Ford Transit met dubbele cabine
 2. Ford Transit
 3. Ford Transit en rijbewijs B(E)
 4. Aanvulling op rijden met aanhanger
 5. Ford transit als je redelijk lang bent: tips gevraagd
 6. Ford Transit
 7. Ford familiale
 8. Rijbewijs BE
 9. Rijbewijs BE
 10. Stoel Transit
 11. LPG en Transit
 12. Ombouwen tot camper
 13. Wat is nou een goed busje
 14. Antwoord van Hilko
 15. Ervaringen met Ford Mondeo
 16. 4 persoons achterbank ford transit
 17. Adres 4 persoons achterbank
 18. Peugeot 406 ipv Mondeo
 19. Re: wat is nou een goed busje? En Ford mondeo reactie
 20. Extra 2-zitsbank in fordtransit 2001 plaatsen
 21. Ford Transit TDci 125 pk
 22. BPM betalen of niet bij aanschaf bestelwagen met dubbele cabine?
 23. BPM bij aanschaf bestelwagen met dubbele cabine?
 24. Regels B rijbewijs icm aanhanger (geen B+E)
 25. Elf-persoons bus
 26. Ik wil de Trafic Generation!
 27. Mondeo
 28. Re: 11 persoonsbus
 29. Ik wil de tragic Generation!
 30. 2 kinderen zijn 1 volwassene

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.