Groot Gezin
Vervoer
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

15. De bolderkar

Binnenkort verwachten wij ons vierde kindje. Ons meidje is dan net 3,5 jaar, de twee mannetjes bijna 2. We zijn op zoek naar een bolderkar waar minimaal 3 kindjes in passen. Wie weet of zoiets bestaat (merk, type, maten), waar het te koop is en wel enigszins betaalbaar??

Daniël

Reactie voor op de website?

15.1. Bolderkar bij de Gamma

Hoi Daniël,

Ik heb een tweeling van anderhalf en een dochtertje erboven van bijna drie. Wij hebben voor twee maanden geleden een bolderkar bij de Gamma gekocht. Die had ze in de aanbieding in twee verschillende maten. De grootste maat is ruim genoeg voor drie kinderen. Misschien zelfs wel voor 4.

Groetjes en succes, Marjan

Reactie voor op de website?

15.2. Ervaring met een bolderkar

Hallo Daniel,

Wij hebben een gewone bolderkar gekocht (bv. die je regelmatig bij bouwmarkten en/of Gamma in de folders ziet staan). Wij hebben er zelf 2 bankjes opgemaakt. De bankjes steunen op de buitenkant (lange kanten) van de bolderkar, hebben een rugleuning en zijkanten. Nu kunnen wij er met gemak onze 4 kinderen in vervoeren. Ik weet niet of jij (of iemand in je omgeving) erg handig is, maar het is echt niet moeilijk te maken. Je kunt dan kiezen hoe je de bankjes plaatst: allebei in rij-richting of tegenover elkaar.

Wij hebben de bankjes achter elkaar in de rij-richting. Dat is prettiger i.v.m. schoppende voetjes! Wel de bankjes vastzetten op de kar. Dit kun je doen door de zijkanten (armleuning) over de rand van de kar te laten "vallen" en daat door middel van bout en (vleugel-) moer de bevestiging aan de kar te maken (zie de foto).

Groetjes Sonja

Reactie voor op de website?

15.3. Bolderkar-tip

Kijk eens op de site van Anndur voor informatie over bolderkarren.

Een echte aanrader!

Ineke

Reactie voor op de website?

15.4. Bolderwagentip

De bolderwagen van Anndur is voor ons echt een uitkomst! Bij de Efteling enorm veel bekijks gehad en veel leuke vragen. Als ik ouders met twee kinderwagens zag, had ik wel met ze te doen. Een worsteling waar wij geen last van hadden, drie kinderen en een hele hoop bagage meegenomen zonder moeite. Hartstikke bedankt voor de tip!

Stefan

Reactie voor op de website?

15.5. Ervaring bolderkar

Hallo Tineke.

Wij hebben een bolderkar en als ik mijn dochter van 4 naar school breng heb ik 2 jongens van 1 1/2 in de bolderkar. Ze zitten tegenover elkaar met de gezichten naar elkaar toe.

Met tuigjes (te koop voor +/- 6 euro prenatal) heb ik ze vast zitten. Ze kunnen nog wel een beetje spelen maar niet opstaan.

Succes Ingrid

Reactie voor op de website?

15.6. Veel plezier van bolderkar

Van het net geplukt, is niet mijn kar en mijn kleinkinderen. Ik ben nu OPA, maar wij hadden als groot gezin wonende in Scheveningen er vroeger veel plezier van, werd ook als een soort zeepkist gebruikt. Degene in de kar moest ook sturen.

Theo

Reactie voor op de website?

15.7. Zelf bolderkar bouwen

Wij zijn op zoek naar tekeningen voor het (zelf) bouwen van een bolderkar. Het betreft hiet met name de inrichting van de stuurstang hoe dit het kindsvriendelijks gemaakt kan worden. Bijvoorbaat dank.

Reactie voor op de website?

15.8. Rambler Explorer bolderkar

Wij hebben ook een AnnDur Rambler Explorer bolderkar. Makkelijk uit elkaar te halen om achter in de auto mee te nemen. Onze kleine van 3 zit gewoon op het bankje, onze tweelingbaby's zitten in een duo-autostoeltje wat ik ook op het bankje heb geplaatst. Zodra ze beter kunnen zitten kan het duo-autostoeltje eruit en dan zouden er eventueel nog 3 kinderen bij kunnen.

Het rijdt ideaal op zand of ruw terrein. Een dagje strand of bos is zo geen probleem meer.

Marco

Reactie voor op de website?

15.9. Bolderkar zelf gemaakt

Ik heb mijn bolderkar zelf gemaakt. De bouwmarkt waar ik altijd kom had er een staan, maar deze was te klein, en ik gewapend met kladblok en rolmaat. Ik mocht alles opmeten. Dit heb ik gedaan en de in mijn ogen zwakkepunten verbeterd en hem groter gemaakt, langer, en in de achterkant een deurtje waardoor zij naar binnen kunnen.

Hij is zeeeeeer stevig en idiootproef. De wielen (steekkar) heb ik bij een winkel weg met boerenbenodigdheden, 5 st. Het lijkt een beetje op een huifkar. Wij gebruiken hem nog steeds op de camping voor de afwas en kinderen douchen, zodat ze in de pyama zo in de kar kunnen en dan bij de caravan zo hun bedje in, zodat ze niet vies worden.

Wil

Reactie voor op de website?

15.10. Bolderwagen

Ik heb een hele fijne bolderwagen van Radio Flyer

Hij rijdt heel soepel en hij is redelijk betaalbaar. Ik heb hem gekocht via internet Kijk even op dutchtoys.nl, erg leuke bolderkarren hebben ze. Zeker de moeite waard.

Ik had hem binnen een week in huis!

Veel plezier Frida

Reactie voor op de website?

15.11. Bolderkar

Indien u nog geen bolderkar hebt voor 4 kindjes, kan ik u helpen. Mijn zaak noemt de bolderkar en verkopen deze dan ook. Laat even iets weten.

Reactie voor op de website?

15.12. Constructie bekleding bolderkar

Hoi,

Ik wilde vragen of u ook een soort zonnedakje op de bolderkar heeft gemaakt en zoja kunt u een foto toe sturen hoe het eruit ziet. Want wij gaan vaak naar het strand en hebben een bolderkar zelf gemaakt maar zoeken nog een handige constructie om een leuk afdakje te maken voor de zon als mijn zoon gaat slapen.

Gr Susanne

Reactie voor op de website?

15.13. Gezocht: bouwtekening bolderkar

Ik wilde eigenlijk een bouwtekening van een bolderkar. Wij hebben er een, die wij zelf hebben gemaakt, maar die is niet helemaal perfekt. Hij loopt aan en valt uit elkaar. Heeft iemand er een voor mij?

Rianne

Reactie voor op de website?

15.14. Bouwtekening voor bolderkar

Een bouwtekening voor een bolderkar vind je hier. Succes!

Theo

Reactie voor op de website?

15.15. Kapje bolderkar

't Is niet zo moeilijk. U kunt het zelf maken, neem 4 fiberbuisjes te koop bij gamma of praxis. Die bevestig je in de bolderkar kan aan de binnen- of buitenkant; gewoon vastzetten met pijpleidingbeugeltjes en dan boven een stuk doek maken met daarin op elke hoek ringen. En die zet je vast aan die fiberbuisjes/pijpleidingbuiszen. En uw zoontje kan lekker in de bolderwagen slapen terwijl het zonnetje schijnt veel plezier ermee.

Wybe

Reactie voor op de website?

15.16. Bolderkar

De firma anndur heeft een rambler. Dit is een lichtgewicht bolderkar.

g. weerman

Reactie voor op de website?

15.17. Rambler bolderkar: wie heeft ervaring met jonge babys

Hallo,

Ik word gastouder en ben aan het overwegen om een rambler bolderkar aan te schaffen. Wie heeft ervaring met regen en babys vanaf 2 maanden en deze rambler kar?

groeten Margreet

Reactie voor op de website?

15.18. Vraag aan Marco

Hallo Marco,

Je schrijft dat de tweeling in een duo-autostoeltje zit, hoe heb je het bevestigd, lukt dat goed veilig en vanaf wat voor leeftijd heb je dat gedaan? Ook ervaring met regen?

Ik ga als gastouder w.s. 2 jonge kinderen opvangen waaronder misschien ook jonge baby's vandaar mijn vraag.

Groeten, Margreet

Reactie voor op de website?

15.19. Bolderkar

Kijk eens naar www.rambler.nl, hier vind je wat zoekt. Deze bolderkarren zijn te verkrijgen bij Beversport. Ze zijn overigens best prijzig maar zeker de investering waard.

Jack

Reactie voor op de website?

15.20. Inklapbare bolderwagen

Wij hebben een inklapbare bolderwagen, die ontzettend licht, maar toch heel ruim is. Iedereen is er weg van. Kijk op www.auto-zeeland.nl/Fietskarren/fietskarren.html.

Amanda

Reactie voor op de website?

15.21. Kijk uit wat je koopt

Hoi Daniël,

Ik heb een bolderkar gekocht bij HUBO-B De stuurinrichting trekt op niets heb zelf moeten aanpassen en de bevesting van de wielen ook. Ik heb ze eerst één beetje versierd en dan duiken de problemen op en ik kan niet terug gaan, ik ben het aankoopbewijs kwijt. Dit laten we even buiten spel. Ben je klein beetje handig dan maak je er een bankje op. Kijk eens op mijn site. Over de pyrografie dat is iets anders maar de rest binnen 2a3 uurtjes zijn uw kindjes blij en gij een trots Papa.

Groetjes Luc

Reactie voor op de website?

15.22. Rambler Daytrack.

Wij hebben 3 kinderen in de leeftijden van 3.5 jaar, 2 jaar en een van 5 weken. Wij hebben interesse om de Rambler Daytrack te kopen omdat onze oudste een motorische handicap heeft en geen afstanden kan lopen. We hebben nu een tweelingwagen met een kiddyboard, maar ook dat gaat niet goed. Nu is de vraag of iemand ervaring heeft met een reiswiegje op de daytrack, en of er dan nog een kindje naast kan zitten of dat we 2 kinderzitjes moeten kopen. En kun je met deze bolderkar een supermarkt in of dit toch echt lastig?

Jacha

Reactie voor op de website?

15.23. Bolderkar om te duwen

Hallo,

Ik ben op zoek naar een bouwtekening van een bolderkar die je kunt duwen. Wie kan mij hier aan helpen?

Mariska

Reactie voor op de website?

15.24. Turtle Kiddy Bus

Indien u meer dan 2 kinderen hebt, kun je ook eens denken aan de Turtle Kiddy Bus van Winther. Deze gebruik ik. Het model dat ik heb is Turtle Kiddy Bus Deluxe, hier kan je 4 kinderen met vervoeren en is volledig overdekt als het moet. Het kan ook helemaal open. Is maar zo breed als een fietskar dus je kan in de winkels. Is wel niet opplooibaar! Zeer handig om met te rijden (buggy). Ook geschikt met babyschaal om heel jonge baby's te vervoeren. Wel duur, maar heel sterk. Er is ook een Turtle Kiddy Bus voor 6 personen, maar kan niet volledig dicht.

Hilde

Reactie voor op de website?

15.25. Rambler

Hoi,

We hebben een Rambler Explorer en twee kinderen van 3.5 en 12 maanden. We hebben hem sinds een aantal maanden (dus toen de jonste 9 maanden was). We hebben het Rambler kinderzitje voor de jonste erbij gekocht en het is echt een geweldig ding. Ziet er ook heel stoer uit. Het is wel een investering want het ding is ronduit duur.

We hebben problemen met de wielbevestiging gehad, maar dat is naar (zoals het er uitziet) tevredenheid opgelost door Andurr. Controleer voordat je hem koopt dus wel of je metalen "busjes" hebt op de wielbevestigingen. Al met al wel een oprechte aanrader.

Frank

Reactie voor op de website?

15.26. Gebruik van de bolderwagen

Hallo allemaal,

Ik zit er ook aan te denken om er 1 aan te schaffen. Wij hebben een dochter van bijna 3 jaar en een zoon van 3 maanden. Maar mijn vraag is: waar gebruik je hem zoal voor? En tot wat voor leeftijd zitten de kids er het meest in? Want ik vind het zonde dat hij in de schuur komt te staan. Is ook niet de bedoeling.

Groetjes Judith

Reactie voor op de website?

15.27. Rambler en stoepwerk?

Hallo,

ik vroeg me af hoe het stoep oprijden is met de Rambler. Is het een kwestie van heel hard trekken of meer een kwestie van kar kantelen of ... door die grote wielen totaal geen probleem. Please, hou rekening, ik woon in Belgie en wij hebben hier niet zo die mooie stoepranden met schuine rand. Bij ons gaat dat soms gewoon een aantal cm recht naar omlaag.

Koen

Reactie voor op de website?

15.28. Baby- en kinderzitjes voor Rambler

Hallo,

Er zijn sindskort ook babyzitjes te verkrijgen voor de Rambler Bolderwagens. Volgens mij zijn de babyzitjes nog niet in de webwinkel van www.rambler.nlte koop. Maar anders kun je ze even bellen of een e-mail sturen voor meer informatie. g

Saskia

Reactie voor op de website?

15.29. Rambler met kleine baby's

Hoi,

Sinds kort bestaat er een stoeltje die je dwars op de bankjes van de rambler plaatst waar 2 kleintjes vanaf de geboorte (met verkleiner) inpassen. Kijk even op de site van Anndur, als je een mailtje stuurt, krijg je een reactie van ze. Dat stoeltje kost 180,00.

Laura

Reactie voor op de website?

15.30. Lichtgewicht wagen

Ik heb geen groot gezin maar zit wel vaak op internet. Ik zocht zelf een lichtgewicht kar voor onze vakantie in een strandhuis.

Er zijn er meerdere. De dure rambler is wel heel groot. De ulfbo te huur bij 2go4kids, en zelf ben ik nu al fan van de coocarooc, is net deze maand op de markt. Wel duur, maar gaat het langst mee van allen (tm 12 jaar...). Hoop dat je er iets aan hebt.

Voor alle karren geldt dat er een hoge restwaarde is, dus de aanschafprijs komt voor een deel terug.

Reactie voor op de website?

15.31. Kar

Beste, ik vind jou kar mooi. Gaat dit ook voor baby 4 maanden 6 maanden 1 jaar 8 maanden. Hoe kan ik deze oplossen?

mvg Safari

Reactie voor op de website?

15.32. Coocarooc

Wij hebben een coocarooc (www.coocarooc.com) We hebben hem net maar echt een geweldig ding! Hij loopt relax en lekker ruim. Er kunnen makkelijk 3 kinderen in en kinderen kunnen ook makkelijk er naast lopen zonder overreden te worden door de banden :) Wij zijn er erg enthousiast over.

Borsje

Reactie voor op de website?

15.33. Betaalbaar?

Wij zitten te denken aan een bolderkar (een inklapbare), maar tot nu toe vinden we ze erg duur. Weet iemand een betaalbaar merk, of moet ik er maar bij neer leggen dat ze duur zijn?

Kirsten

Reactie voor op de website?

15.34. Wie heeft ervaring Turtle kiddy bus

Hallo,

Ik ben werkzaam als gastouder en krijg steeds meer kindjes erbij en wil ze allemaal kunnen vervoeren.

Twijfel nu tussen de rambler explorer bolderkar en de Turtle kiddy bus 6 seaters(gezien prijsverschil 4 seater). Aangezien ik een klein vrouwtje ben vraag ik mij af of er mensen zijn die ervaring hebben met de volgeladen kiddy bus. Wordt het heel zwaar om te duwen? Kan ik makkelijk de schoolgangen evt. supermarkt door. Ik had eerst een bakfiets maar dat met vier kinderen erin werd mij te zwaar.

Gezien de investeringsprijs wil ik graag ervaring lezen zodat ik op korte termijn een beslissing kan nemen.

Alvast bedankt.

Groetjes Smiling Mam

Reactie voor op de website?

15.35. Coocarooc

Wij hebben net een Coocarooc Breeze besteld! Ideaal voor ons dagelijks familiaal gebruik. Coocarooc ipv Rambler, omdat ik het erg multifunctioneel vind (een "kuip" waarin je op verschillende manieren kan zitten, plat kan liggen om te slapen, en heel veel spullen in kan vervoeren), omdat het voor dagelijks familiaal gebruik is (dus niet voor lange trektochten of zo), en omdat het goedkoper is (basismodel + volledige regenbekleding Coocarooc tegenover basismodel en huif Rambler). Nu nog enkel wachten op de levering. We kijken er al naar uit om decoocarooc te kunnen gebruiken!

3girls mama

Reactie voor op de website?

15.36. Coocarooc

Kirsten,

De opmerking van Ink klopt echt wel. De aankoopsom is misschien groot, maar even googlen leerde mij dat er veel vraag is naar tweedehands (zowel Coocarooc, Rambler als Kiddybus). En duidelijk meer vraag dan aanbod! Blijkbaar worden ze erg snel doorverkocht. Doorverkoopprijs komt overeen met ongeveer 2/3de van de oorspronkelijke aankoopsom.

Ik vond de aankoop (nieuw) dus zeker de moeite waard! Ha, net telefoon gekregen van mijn echtgenoot, de Coocarooc-pakketten werden net geleverd (op 25/03 besteld, op 27/03 via UPS -zonder bijkomende kosten- geleverd -> verschillende emails verstuurd, altijd onmiddellijk antwoord, erg behulpzaam en snel, prima klantenopvolging bij Coocarooc!) Dus nu nog de wagen in elkaar zetten en gebruiken maar.

Het zal een leuke Paasvakantie worden!

3girls mama

Reactie voor op de website?

15.37. Coocarooc handig?

hey

Wij zijn ook op zoek naar een bolderkar, nu vinden we de ramblar wel een beetje te duur, dus zouden we gaan voor de coocarooc. Ziet her best handig uit, maar kan hij niet kantelen, aangezien hij maar 1 wiel heeft vooraan. En is hij groot genoeg om 2 kleuters en boodschappen te vervoeren? rijd hij gemakkelijk in het zand?

groetjes Ann

Reactie voor op de website?

15.38. Coocarooc is super!

Hoi, wij hebben de coocarooc nu ruim een jaar in gebruik. Hij rijdt geweldig en kantelt absoluut niet. Ik heb er meestal mijn drie kinderen in, maar twee kids en boodschappen kan natuurlijk ook. Hij rijdt overal supermakkelijk, in de winter door de sneeuw en op het ijs, in de zomer over het strand, gewoon een geweldig ding! Als we hem niet gebruiken staat hij bij ons in de trapkast, neemt nog minder plek in dan de stofzuiger.... haha

Esther

Reactie voor op de website?

15.39. Ervaring met de kiddy bus

Reactie op Wie heeft ervaring Turtle kiddy bus

Mijn ervaring met de Kiddy Bus is zéér goed. Ik heb de Kiddy Bus Deluxe voor 4 personen. Heel handig om voor te duwen,zeker niet lastig.Gemakkelijk op de stoepen, je kan ook in een winkel gaan.Kan je heel goed dichtdoen en opendoen.
Je ziet altijd zelf je kinderen want je duwt. Bij de Rambler zie je zelf je kinderen niet want je moet trekken. Kinderen hebben veel plaats, en je kan nog veel boodschappen meedoen (totaal 100 kg). Je hebt ook een versie van 6 personen. Die kan je wel niet dichtdoen, maar als je de zonnedakjes bijkoopt en zelf of laat maken door vb. een naaister met doorschijnende plastiek en ritsen voor deurtje. Kan je hem ook gebruiken als het regent. Hilde

Reactie voor op de website?

15.40. Bolderkarren voor een betaalbare prijs

Reactie op De bolderkar

Hallo, wij maken 6 pers bolderkarren met accesoires zodat ook kleine kinderen in een kinderzitje kunnen en ook maxicosyhouders. Ook hebben we een huif tegen de regen en de zon. Dus ideaal voor als je naar school moet met je hele kroost of een boodschap doen.

Mail me even dan kan ik je een prijslijst toesturen.

gr

Reactie voor op de website?

15.41. Bolderwagen voor 6 kinderen

Reactie op De bolderkar

Ook ik was op zoek naar een mogelijkheid om 6 kindjes te vervoeren (gastouder) Ik heb een grote houten bolderwagen (duwmodel) waar zittend zelfs 8 kindjes kunnen en onder de bankjes is ruimte voor spulletjes. Maar dit werd me te zwaar naarmate de kinderen groter werden. Toen een bakfiets van Babboe geprobeerd, maar hier kan ik maximaal 5 kindjes in kwijt (4 in de bak, 1 achterop) En als er een baby mee moet, wordt het te krap voor de anderen.

Dus nu geinvesteerd in een Rambler. Vind het een behoorlijke prijs (2e hands gekocht) dus ik hoop dat ik er lang plezier van zal hebben! Een Kiddy bus leek me ook wel wat, maar doordat de grote geen huif heeft tegen weer en wind, was dat voor mij niks.

Voor degene die al lange ervaring met de rambler hebben: is het erg als er een scheurtje in de stof zit/ hoe kun je dat repareren? En is het gewoon dat de bolderwagen een ratelend geluid heeft? (kan nog iet echt ontdekken waar het geluid vandaan komt)

Truus

Reactie voor op de website?

15.42. RE: Bolderwagen voor 6 kinderen

Kleine scheurtjes zijn en voudig te repareren. Je kan het stuk textiel wat beschadigd is makkelijk van het frame afschuiven. Dat kan namelijk met ieder stuk. Vervolgens kan je er met textiellijm aan weerszijde van de scheur een stukje cordura (stevig textiel gelijk aan dat wat gebruikt wordt voor de rambler) plakken. Vervolgens even op de naaimachine de randjes van de stukjes vastzetten. Als je het mooi doet zitten beide stukjes precies bovenelaar aan weerszijde van lap met de scheur.

Over dat rattelend geluid, dan moet je eerst even goed uitzoeken waar het vandaan komt en dan even contact opnemen met Anndur (de nederlandse fabrikant van deze karren). Ze helpen je graag om uit te leggen wat je kan doen. Kraakgeluidjes bij de trekstang (het schuiven van alu over teflon) is op zich normaal en prima te verhelpen met zuurvrije vaseline. Ook de schuifverbindingen van de zijkanten/zitjes kan je met zuurvrije vaseline smeren.

De wiellagers kan je smeren met vloeibare siliconenspray. Voor demontage (grote schoonmaak) van moeilijkere onderdelen zoals lagers e.d. gewoon even advies vragen aan Anndur. Nogmaals ze helpen je graag omdat zij het belangrijk vinden een kwalitatief product in de markt te hebben staan.

Sander

Reactie voor op de website?

15.43. Rambler bolderkar

Hallo , hoeveel zou u nog vragen voor de rambler?

groetjes,

Reactie voor op de website?

15.44. Coocarooc-onderzoek

Hallo,

Wij doen i.o.v. de RUG een onderzoek naar het imago en de identiteit van de Coocarooc. Hiervoor zijn we op zoek naar gebruikers van deze bolderwagen. Als u mee wilt werken aan dit (korte) onderzoek dat d.m.v. een e-mail vragenlijst wordt afgenomen, zou u dan willen mailen naar ? Bij voorbaat dank! Groeten,

Reactie voor op de website?

15.45. Kidsfuncar

Reactie op Coocarooc handig?

Hallo,

Wij hebben een kidsfuncar en die bevalt prima.

Erik

Reactie voor op de website?

15.46. Bolderwagen voor 6 kindjes

Reactie op De bolderkar

Hallo,

Ik maak grote houten bolderwagens voor 6 kindjes. Ideaal voor grote gezinnen, kinderdagverblijven, gastouders en peuterspeelzalen. De bolderwagen is voorzien van een duwstang en 4 grote luchtbanden. Eventueel kan hij ook worden uitgerust met een huif, zwenkwielen, behandeld met verf of lak etc.

Mailt u mij voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Reactie voor op de website?

15.47. Rambler explorer

Hallo,

Ik heb ook gelezen dat de rambler explorer best een fijne bolderkar is. Nu zou ik er 1 2dehands willen aanschaffen, wie weet er iemand die zijn rambler explorer wil verkopen voor een leuke prijs??

groeten Wendy

Reactie voor op de website?

15.48. Rambler exploder

Reactie op De bolderkar

Hallo

Ik ben ook gastouder en heb een rambler bolderkar. Heb hem via marktplaats gekocht en later ook via marktplaats exstra zitjes en huif bijgekocht. Super licht en makkelijk om er mee door de winkel te lopen en langs de kassa is geen probleem. Heb er in totaal 750,00 voor uitgegeven maar dat is hij zeker waard. Kan overal heen met mijn oppaskindjes groot en klein.

gr Jolanda

Reactie voor op de website?

15.49. Coocarooc ook prima voor de metro

Reactie op Coocarooc

Wij hebben de coocarooc nu al enige jaren. Twee jaar geleden naar Londen geweest met onze jongens toen van 4,6 en 8 jaar. Het leuke van de Coocarooc is dat hij snel is in te klappen. Mensen rondom de metro wisten niet wat ze zagen. Je hebt dan wel de tas nodig die er los bij te kopen is. Die gebruiken wij om de kinderen op te laten zitten.

Hij is ook handig als tentje bij een enorme regenbui. Onze kinderen passen alledrie in de kar. Heerlijk dagen door Londen gelopen in eigen tempo.Het voordeel is ook met meerdere kinderen dat je niet steeds hoeft te kijken waar ze zijn. Wanneer ze even willen lopen prima! Niet? Ook prima. Hij loopt uiterst licht. Het leuke is dat de kinderen hem gebruikten om via de heuvels in de parken van Londen zelf vooruit te komen er zit een rem op, het handvat draai je dan naar hun toe. Ze gingen steeds van boven naar beneden. De Londenaren zaten echt te kijken hoe dat gave karretje vooruit kwam (natuurlijk alleen doen met een ouder kind die ook snapt hoe hij moet remmen).

Afgelopen jaar het geheel herhaald in Wenen met de leeftijd van 4,7 en 9 jaar. Iets krapper maar het lukte nog goed. Ook van camping naar strand is hij heel handig in gebruik voor de tassen en de strandstoelen.

Henriette

Reactie voor op de website?

15.50. Coocarooc is Pieterpadproof

Wij zijn helemaal gek van lange afstandspaden. We hebben net drie dagen het Pieterpad gelopen met onze kids van 5,7 en 10 jaar. In totaal 60 km. Dus 20 per dag. Met behulp van de Coocarooc was dit prima te doen. De kleinste jongen kon lekker op de bagage zitten wanneer hij moe werd. Op een lange dijk zaten de kids zelfs allemaal.

Petje af voor deze kar. Hij brengt ons lekker waar we heen willen gaan. Uiterst licht en ook prima met heuvels. Onze ervaringen in Londen heb ik hierboven al beschreven.

Henriette

Reactie voor op de website?

15.51. Opvouwbare bolderkar ideaal voor citytrip

Reactie op Bolderwagentip

Wij zijn vorig jaar met vier kinderen naar Parijs geweest (Disneyland en Parijs zelf) en hadden vantevoren een opvouwbare bolderkar gekocht bij de ANWB. Deze was in de aanbieding en kostte slechts 50 euro (voor leden). Ideaal! We hebben heel veel gelopen. Onze jongste van 1.5 zat veel in de buggy die we ook meehadden, maar onze oudste drie (7, 5 en 3) liepen afwisselend of zaten in de kar met alle bagage. We hadden heel wat bekijks, zowel in Disneyland als in Parijs zelf.

De kar mocht overigens op Schiphol gewoon mee als handbagage (afgeven in de slurf net als een buggy).

Sandra

Reactie voor op de website?

15.52. Coocarooc

Wij hebben de coocarooc inmiddels een kleine 9 maanden in gebruik en hij is aan de prijs maar het plezier en gemak wat je er voor terug krijgt is het mijn inziens dubbel en dwars waard. Daarnaast denk ik dat hij 2e hands ook goed te verkopen is maar dat is nu nog niet van belang. Ik kan hem iedereen aan raden.

pluspunten: Design, inklapbaar/compact, wendbaar, prettig in gebruik loopt soepel over de weg maar ook in het zand, de kinderen vinden hem geweldig, krijgt veel positieve reacties.

Minpunten: Prijs? Persoonlijk vind ik hem voor 3 personen iets te klein of je hebt geen opbergruimte meer en hij had voor iets breder mogen zijn, dan past de maxicosi er beter tussen.

Marcel

Reactie voor op de website?

15.53. Vierling wagen of de Rambler

Hallo,

Ik ben gastouder en heb inmiddel 2 kinderen van 1,5 jaar en een kindje van 5 maanden. Ik ben ook opzoek naar een rumbler kar of een vierling wagen. Wat zouden jullie aanraden? Ik dacht bij mezelf een 4-ling wagen, want 1 kind van 1,5 jaar zit nog niet stil. Die gaat staan en springen, de andere kan wel stil zitten. Daarom dacht ik aan de tuigjes van een vierling wagen..

Advies? wat kan ik het beste doen? ook om in auto te vervoeren? Ik vind de rambler ook erg duur. hij is zelfs duurder excl assocaires dan een vierling wagen, waar ze wel gelijk vast zitten.

groetjes, Nanda

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

De bolderkar

 1. Bolderkar bij de Gamma
 2. Ervaring met een bolderkar
 3. Bolderkar-tip
 4. Bolderwagentip
 5. Ervaring bolderkar
 6. Veel plezier van bolderkar
 7. Zelf bolderkar bouwen
 8. Rambler Explorer bolderkar
 9. Bolderkar zelf gemaakt
 10. Bolderwagen
 11. Bolderkar
 12. Constructie bekleding bolderkar
 13. Gezocht: bouwtekening bolderkar
 14. Bouwtekening voor bolderkar
 15. Kapje bolderkar
 16. Bolderkar
 17. Rambler bolderkar: wie heeft ervaring met jonge babys
 18. Vraag aan Marco
 19. Bolderkar
 20. Inklapbare bolderwagen
 21. Kijk uit wat je koopt
 22. Rambler Daytrack.
 23. Bolderkar om te duwen
 24. Turtle Kiddy Bus
 25. Rambler
 26. Gebruik van de bolderwagen
 27. Rambler en stoepwerk?
 28. Baby- en kinderzitjes voor Rambler
 29. Rambler met kleine baby\'s
 30. Lichtgewicht wagen
 31. Kar
 32. Coocarooc
 33. Betaalbaar?
 34. Wie heeft ervaring Turtle kiddy bus
 35. Coocarooc
 36. Coocarooc
 37. Coocarooc handig?
 38. Coocarooc is super!
 39. Ervaring met de kiddy bus
 40. Bolderkarren voor een betaalbare prijs
 41. Bolderwagen voor 6 kinderen
 42. RE: Bolderwagen voor 6 kinderen
 43. Rambler bolderkar
 44. Coocarooc-onderzoek
 45. Kidsfuncar
 46. Bolderwagen voor 6 kindjes
 47. Rambler explorer
 48. Rambler exploder
 49. Coocarooc ook prima voor de metro
 50. Coocarooc is Pieterpadproof
 51. Opvouwbare bolderkar ideaal voor citytrip
 52. Coocarooc
 53. Vierling wagen of de Rambler

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.