Groot Gezin
Vervoer
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

67. Landrover Defender

Er zijn gezinnen die goede ervaringen hebben met de Landrover Defender. Daar kunnen maximaal 9 personen in. Wie heeft ervaring met deze auto?

Steven

Reactie voor op de website?

67.1. Ervaring met Landrover Defender

Kijk eens op: landrover.pagina.nl/. Misschien heb je daar wat aan. Ken wel mensen die er 1 hebben, lijkt me niet echt voor een groot gezin geschikt maar wel mooi. Heb van hun nooit klachten gehoord maar het zijn allemaal lease auto´s dus dat ligt toch anders.

Gerrit Jan

Reactie voor op de website?

67.2. Reactie ervaring defender groot gezin

Beste Steven,

Je kunt de defender prima gebruiken met een groot gezin. Verwacht alleen geen comfortabel ritje. De 110 rijdt comfortabeler als de 90 vanwege de iets grotere wielbasis. Wij hebben een 90 TD5 en zijn met 2 volw en 2 kids. Op de achterbankjes hebben wij tijdens de langere vakantieritten wat extra kussens voor de kids. Prima auto mits goed onderhoud(dealer of lokaal).

Groeten Raymond.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Landrover Defender

  1. Ervaring met Landrover Defender
  2. Reactie ervaring defender groot gezin
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.