Groot Gezin
Vervoer
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

65. Toyota

Reactie voor op de website?

65.1. Toyota Hi-ace emotion nieuwe familiewagen!

Begin dit jaar ontvingen wij de sleutels van een rode Toyota Hi-ace emotion. Dit is een model gebaseerd op de personenbus maar met toch een grijs kenteken. De auto kenmerkt zich door de grote veiligheid, goede rij-impressies en veel ruimte. De 2.4 diesel motor is krachtig genoeg om de snelweg mee op te gaan. De toyota is zeker geen bus, maar een ruime personenwagen!

Wim

Reactie voor op de website?

65.2. Dan maar een Previa

Een Voyager te duur in onderhoud. Ok, maar ik moet dagelijks 7 kinderen vervoeren. Dus richt ik me nu op de Toyota Previa. Maar daarvan zie ik er bijna geen rijden en ze worden ook weinig aangeboden. Hoe zit het met onderhoud en andere kosten. Is het kortom een goede auto en dus een goede keuze. Wie heeft ervaring met de Previa?

Reactie voor op de website?

65.3. Zeker een Previa

Ik was ook op zoek naar een grote auto maar alles wat ik zag was of duur of met heel veel kilometers. Ik ben op zoek gegaan in Duitsland via internet WWW.mobile.de, daar wordt je bijna doodgegooid met Previa's. Mijn Previa is uit 1992 heeft 97000 km gereden en ik heb hem gekocht voor 6200 euro. Reken daarbij 125 euro voor de keuring bij de RDW en 360 euro BPM en hij staat voor de deur. Echt de keus is echt groot. Mijn previa ziet er ontzettend mooi uit het is een automaat airco koelbox draaibare stoelen 2 glazen daken waarvan 1 panoramadak, trekhaak enz. Een geweldige auto.

Zeker doen, Martin

Reactie voor op de website?

65.4. Help wij willen weer op pad

Mijn reactie op bericht van Martin kopje 59.3 zeker een previa. Wie kan mij helpen bij wat er komt kijken bij aankoop previa in duitsland.

groetjes,

Big familie

Reactie voor op de website?

65.5. Het is niet moeilijk

Reactie op 59,4

Zoals ik al heb aangegeven in mijn stukje van een paar weken geleden is het echt niet moeilijk een auto uit Duitsland te halen. Speur op het internet naar de auto van jou keuze,let vooral op auto s met lage km. standen ze zijn vaak niet veel duurder dan auto s met heel veel kilometers op de teller. Stuur de eigenaar een e.mail of beter nog bel hem op en vraag om nog meer informatie. Vraag of hij foto's kan mailen.

Ben je geintereseerd maak dan een afspraak met hem voor wat betreft de kentekenplaten deze zijn in Duitsland persoonsgebonden. Ik heb mijn auto met de platen van de duitser naar nederland gereden, en ook verzekerd voor 1 dag op dit kenteken, bij veel maatschapijen kan dit. Als je thuis bent haal je de platen van de auto en stuurt ze aangetekend terug naar de eigenaar.

Vervolgens bel je met het RDW kijk op www.rdw.nl voor de nummers en maak een afspraak en vraag meteen om een kenteken voor de dag van de keuring,verzeker de auto ook voor een dag.

Als de auto is goedgekeurd kan je terplekke aangifte doen bij de douane en ook je BPM voldoen,kijk op www.douane.nl. Als je de BPM gelijk pint heb je binnen een week je kenteken en kan je platen laten maken. Voor meer informatie kunt u me bellen tot 8 uur op nr.0205945835

Groeten Martin

Reactie voor op de website?

65.6. IJzersterk

Ik heb vanaf 1999 tot en met 2004 met een Vito 108 in totaal 298.544 km gereden, en nooit geen problemen gehad. Ik werk voor een grafisch bedrijf, dus meestal zwaar drukwerk achterin, maar dat was een makkie voor hem. Er lag echter wel een confentionele motor in, dus geen CDI.

Nu in 2004 weer een Vito gekocht (oud model,daar hadden ze in Nijkerk nog een paar van in de aanbieding), weet niet hoe deze z'n eigen houdt met zoveel km.. Tot nu toch nog geen klachten, en ik ben toch echt wel wat ze noemen een doorrijder.

Jan

Reactie voor op de website?

65.7. Ervaring met Hi Ace

Beste Erik,

Wij hebben nu 3 1/2 jaar en 105.000 km ervaring met een Toyota HiAce. Een geweldige bus. Er zitten aan weerskanten schuifdeuren, een 2,4 TD motor en een laadruimte van 2 meter lenge (dubbele cabine en verlengde wielbasis). Geen enkel probleem mee gehad. Normaal onderhoud verder niks.

Topsnelheid ligt rond de 150 km, maar meestal rijd ik 110, dan verbruikt ie 1:10.5 Ik heb er cruisecontrol op en dat kan ik iedereen aanraden. Geweldig op de snelweg naar Italie. Naald op 115, cruisecontrol erop en de hele dag lekker doortokkelen.

Omdat de dubbele cabine er later ingezet is, heb ik de ruimte bij de achterbank (beenruimte) wat groter laten maken, zodat daar ook een kind languit kan slapen.

Verder rijd ik er elke dag ook voor mijn werk in. Niet echt nodig, maar we hebben maar 1 auto. Is goed te doen, geen overmatig geluid.

Kortom, een fantastische auto. Groet

Heino

Reactie voor op de website?

65.8. Ombouw grijs naar geel

Ik zou aanraden eerst kontact op te nemen met de douanedienst in uw regio en vragen wat het bedrag aan BPM is wat betaald moet worden bij ombouw van deze bestelauto. Bij ombouw van een grijskenteken auto wordt men immers BPM plichtig en moet het hogere tarief aan houderschaps belasting betaald worden incl provincie opcenten.

Bovenop komen dus ook nog de kosten voor keuren RDW en de ombouw van de auto met ramen. Al met al dus een duren geschiedenis.

ad landman

Reactie voor op de website?

65.9. Zeker een previa!

Ik heb zelf sinds begin 2004 een previa uit 2002 met zeven zitplaatsen. Prima auto, rijdt prettig (al is het wel een enorm gevaarte), tot nu toe nooit wat mee gehad (toyota tenslotte). Kinderen vinden het een prachtige auto (ruimte), caravan (1500 kilo) geen enkel probleem. Wel aan de prijzige kant (1:10 op benzine). Bij mijn dealer kon ik kiezen uit drie exemplaren, die met 100.000 op de teller kosten EUR 18.000. Best veel, maar ik geloof dat die auto's nog jaren mee zullen gaan.

Johan

Reactie voor op de website?

65.10. Auto uit Duitsland vraag n.a.v 61.5

Hallo Martin,

Wij denken er ook over om een auto uit Duitsland te halen, een Toyota Previa. Maar wat ik me afvraag is waar laat je de auto in de tussentijd van de keuring en dat je je kenteken krijgt? Wij hebben helaas geen garage oid. Hoe heb jij dat opgelost?

Groetjes, Marion

Reactie voor op de website?

65.11. 61.11 Marion - waar laat je de auto

Wij hebben ook een auto geimporteerd en voordat we hem lieten keuren door de RDW hebben we hem eerst door een lokale garage na laten kijken en eventueel 'keuringsrijp' laten maken. Daar heeft hij ook gestald gestaan, gewoon dus bij een garage vragen.

succes, Marjon

Reactie voor op de website?

65.12. 61.12 Marjon vs Marion

Grappig, onze namen:-)... nog een vraagje, wij hebben uitgezocht dat je een eendagskenteken krijgt om ermee naar nederland te rijden, stal je de auto dan in een garage in Nederland? Hoe hebben jullie dit aangepakt? Echt alle info is welkom, want het zit er dik in dat we het in Duitsland moeten zoeken omdat er in Nederland bijna niet aan te komen is, en zeker niet met niet al teveel op de teller.

Ook hoorden we dat je niet 'net' over de grens moet zoeken omdat dat vaak 'kneusjes' zouden zijn. Waar hebben jullie bv een auto gekocht? Welk merk is het? Wat een vragen he? Maar we zijn blij met elke info over het hoe en wat...

Marion

Reactie voor op de website?

65.13. Auto invoeren

Als je een wagen gaat invoeren moet je met de volgende dingen rekening houden. Het lijkt heel ingewikkeld maar het is heel goed zelf te doen. Wij hebben een wagen gekocht via users.pandora.be/fordtransitambulances/. Ik zal hieronder beschrijven hoe wij dat hebben gedaan en waar je rekening mee moet houden.
 1. Je moet de wagen eerst uitvoeren in het land van herkomst. De wagen moet in het land van herkomst worden afgemeld. Voor ons werd dat gedaan door degene die de wagen bij ons afleverde. De wagen werd op een autoambulance gebracht want de wagen heeft geen kentekenpapieren en mag dus niet op de openbare weg. Je kan de wagen laten afleveren bij een garage die hem dan op zijn eigen terrein neer zet of je laat de wagen afleveren bij je thuis maar dan moet je de wagen wel op je eigen grond zetten. Hij mag niet op de openbare weg staan. Van de transporteur die de wagen afleverde kreeg ik de papieren van uitvoering uit Duitsland.
 2. Vervolgens maak je een afspraak voor een keuring bij de RDW. (Rijksdienst voor wegverkeer). Er zijn verschillende RDW stations waar je terecht kan: Je kan tegenwoordig via Internet een afspraak maken. Je moet in de gaten houden dat je bij elke keuringsstation verschillende wachttijden heb. Bij de ene keuringsstation kan je zo terecht en bij de andere heb je verschillende wachttijden. Je kan op hun site precies zien wat de wachttijd is.
 3. Je krijgt van de RDW een bevestiging van de afspraak + kentekenpapieren voor de dag van de keuring. Met deze papieren mag je de dag van de keuring de weg op. Je moet dan zelf van karton een nummerbord maken. Daar schrijf je dan het nummer op wat op je kentekenbewijs staat. Je krijgt bij de bevestiging ook een rekening voor verwijderingsbijdrage. De kosten hiervoor bedraagt € 45,00.

  Je moet de wagen wel verzekeren als je naar het keuringsstation gaat. Ik heb mijn verzekering gebeld en de wagen verzekerd op chassis nummer.

 4. De keuring: De keuring bedraagt €125,- (benzine auto) dan is de wagen gelijk voor een jaar APK gekeurd. Voor een diesel komt er nog kosten bij voor roetmeting €12,50.

  Soms moet de wagen gewogen worden (Als ze het gewicht van de wagen niet via de papieren kunnen achterhalen) komt er nog weegkosten bij € 17,50.

  Bij de RDW doen ze geen reparaties aan de wagen ook al is het nog zo simpel als bijv. een lampje dat stuk is. Daarom heb ik mijn wagen bij mijn garage laten afleveren en daar laten voorkeuren. Daar was ik 45 euro voor kwijt. Bij mij bleek in de sproeier van de ruitenwisser vuil te zitten en moest even worden doorgeblazen. Gelukkig heb ik hem laten voorkeuren anders werd onze wagen afgekeurd en moest ik weer een nieuwe afspraak maken.

 5. BPM Belasting. Als de wagen is goedgekeurd moet je BPM belasting betalen bij de Douane. Tegenwoordig zitten die bij de meeste RDW stations in hetzelfde gebouw alleen een ander loket. Je gaat daar naartoe met de papieren van de RDW.

  De hoogte van de BPM wordt bepaald door de nieuwwaarde van de auto op het moment dat de wagen op de markt kwam en de leeftijd van de wagen. Des te ouder je wagen is des te meer korting krijg je. Zie tabel hieronder: Auto importeren en de BPM kortingsregeling

  Periode tussen datum eerste
  ingebruikname en datum van registratie.
  Afschrijvings-percentage
  Minder dan een maand 4%
  Een maand of meer, maar minder dan twee maanden 7%
  Twee maanden of meer, maar minder dan drie maanden 10%
  Drie maanden of meer, maar minder dan zes maanden 15%
  Zes maanden of meer, maar minder dan 1 jaar 24%
  1 jaar of meer, maar minder dan 2 jaar 37%
  2 jaar of meer, maar minder dan 3 jaar 47%
  3 jaar of meer, maar minder dan 4 jaar 57%
  4 jaar of meer, maar minder dan 5 jaar 66%
  5 jaar of meer, maar minder dan 6 jaar 72%
  6 jaar of meer, maar minder dan 7 jaar 77%
  7 jaar of meer, maar minder dan 8 jaar 82%
  8 jaar of meer, maar minder dan 9 jaar 86%
  9 jaar of meer, maar minder dan 25 jaar 90%
  25 jaar of meer 100%
  Op deze site: www.vwe.nl/import/bpm_calculator_afdracht_invoer.asp is een rekenprogramma waar je na het invullen van de gegevens het BPM bedrag berekend wordt wat je moet betalen.

  Hoe ouder je wagen is hoe minder je BPM moet betalen. Mijn wagen was van 1984 en ik moest € 133,00 betalen.

 6. Na het betalen van het BPM bedrag krijg je de autopapieren binnen vier werkdagen thuisgestuurd. Vervolgens ken je kentekenplaten laten maken, bevestigen aan je wagen en je kan de weg op.
Het keuren en invoeren is in een ochtend geregeld. De kosten die ervoor ons bij kwamen na aanschaf van de wagen:
Transporteur autoambulance €  75,-
Voorkeuring garage €  45,-
Verwijderingsbijdrage €  45,-
Keuring + wegen € 137,50
BPM belasting € 133,00
Totaal € 435,05

Reactie voor op de website?

65.14. Marjon - Marion - William - auto importeren

Hoi Marion,

Wij hebben, net als William, onze auto via dezelfde man gekocht. De link heeft William al geplaatst. Ook hebben wij exact hetzelfde traject afgelegd, dus als je William's tips ter harte neemt, moet het in orde komen!

groetjes, Marjon

Reactie voor op de website?

65.15. Test Aankoop, vergelijking compacte monovolumes

Hieronder wat ik zonet in de nieuwsbrief van de Belgische consumentenorganisatie Test Aankoop vond, misschien wel interessant voor de grote en/of jonge gezinnen.

De link naar het pdf-document waar alles in een tabelletje staat: mcs.test-aankoop.be/images/36/364671_Attach.pdf.

Groetjes, Ivo

Reactie voor op de website?

65.16. Previa uit Duitsland

Zoals veel gezinnen met meer dan 3 kinderen hebben wij destijds gekozen voor de dubbele cabine/grijs kenteken oplossing. Door de belastingverhoging (van 27 naar 83 euro per maand) en het groeien van de kinderen gezocht naar een andere betaalbare oplossing en via de ingezonden brief op grootgezin.nl besloten om een Toyota Previa in Duitsland te kopen.

Maandag met de trein naar Keulen, dinsdagochtend de Previa 8 sitzer uit 1995 met airco, airbag, abs!, servo stuurbekrachtiging etc etc naar Amsterdam gereden, woensdag bij de inloopkeuring van RDW (vanaf 16/1/2006 zonder afspraak tussen 8 en 12 is het mogelijk in één gebouw de apk keuring, RDW typekeuring/kentekenaanvraag en BPM betaling rond te krijgen).

De Previa die in 1995 ongeveer 80000 gulden kostte kocht ik voor 4500 euro, 1e eigenaar met onderhoudsboekjes en een set nieuwe winterbanden. Zelfs met de 1200 euro aan kosten voor in/uitvoer, APK en BPM heb ik voor een redelijke prijs een degelijke auto die hopelijk nog jaren mee gaat, geen roest heeft en 8 personen kan vervoeren.

Wel is het slikken als je voor het eerst de tank van 75 liter volgooit met Super!

Mike

Reactie voor op de website?

65.17. Previa ombouwen van 6 naar 7 persoons

Met interesse heb ik alle ervaringen met de Toyota Previa gelezen. Ik ben van plan eind 2006 een Previa aan te schaffen van max. 5 jaar oud. Ik heb gehoord dat het mogelijk is een 6 persoons uitvoering om te bouwen naar een 7 persoons. In principe koop je een middenstoel voor de 2e rij en haal je de armleuningen van de originele 2e rij stoelen af. Deze stoelen plaats je dan naar buiten om ruimte voor de middelste stoel te maken. Wie heeft daar ervaring mee?

Bert

Reactie voor op de website?

65.18. Previa van 6 naar 7, helaas niet

Onlangs een Previa (7 pers, 2001) gekocht. Prima auto voor gezin met vijf kids. Wij konden kiezen uit een 6pers en een 7pers. Gezien de constructie van de vloer lijkt het ombouwen van een 6 naar een 7 niet mogelijk. Dealer bevestigde dit.

Gijsbert

Reactie voor op de website?

65.19. Reactie previa

Op autotrader.nl, autotrack.nl, autotelegraaf.nl, autoweek.nl worden vele previa's aangeboden! Lees ook de verschillende reviews (bv. bij autoweek,nl).

Succes! m. van casand

Reactie voor op de website?

65.20. Previa

Ik heb nu 2 jaar een previa uit 1994 met 320.000 km op de teller en hij bevalt bijzonder goed. Ik heb echt geen of nauwelijks kosten aan deze auto (gekocht voor 2000,00 euro bij een dealer). De uitlaat is aan vervanging toe en dat is nogal prijzig (ivm katalysator). Maar ja, na zoveel jaar weet je dat een uitlaat versleten kan zijn. Afgelopen zomer met 7 volwassenen naar Tsjechie geweest (incl. bagage) en dat gaf geen enkel probleem. Mijn volgende auto wordt zeker weer een Previa.

Chris Bakker

Reactie voor op de website?

65.21. Toyota previa

Wij rijden al meer dan 10 jaar in een (oud model) Previa, tot volle tevredenheid. De eerste heeft ruim 300.000 km gelopen zonder ons echt op (garage-)kosten te jagen. En omdat er idd niet veel Previa's worden aangeboden in Nederland hebben we onze tweede uit Duitsland geïmporteerd (véél goedkoper en weinig rompslomp!). En wederom: fantastisch rijplezier! echt een aanrader. Het nieuwe model kennen we niet en kunnen we dus ook niet beoordelen.

Herma

Reactie voor op de website?

65.22. Benzineverbruik

Ik heb vorig jaar een Previa uit Duitsland gehaald uit 1992 105000 km. Luxe uitvoering + automaat.

Voor mij perfecte auto. Alleen het benzineverbruik is nogal schrikbarend. Als ik heel voorzichtig rij, geen korte ritjes en niet harder dan 110 haal ik nog geen 1 op 9. Gelukkig is de prijs weer een beetje normaal maar weet je of daar iets aan te doen is.

Reactie voor op de website?

65.23. Toyota Avensis 2.0VVTI 6 persoons

Wij rijden sinds kort een Toyota Avensis voor 6 personen. Ik ben benieuwd of iemand weet of het mogelijk is om van deze auto een 7 persoons auto te maken is.

Roelof-Jan

Reactie voor op de website?

65.24. Van HiAce naar Previa

Hallo allemaal,

Wij hebben 4 kinderen en de afgelopen 10 jaar 6 Toyota's gehad, steeds eentje groter omdat er weer een kind bij kwam. De laatste was een Toyota HiAce Emotion Executive uit 2002, deze hebben we om laten bouwen van 5 naar 6 personen. Alles erop en eraan, dus qua comfort niets op aan te merken. Ideaal met kinderen tot 14 jaar, hoop bagageruimte waarmee je iedereen uitlacht. Is 3 jaar lang een mobiele buggy en box-opslagplaats geweest. Ook op vakantie ideaal, 4 fietsen erin met alle andere bagage en hop naar Denemarken. Heerlijke comfortabele reisauto. Verbruik is 1:11 maximaal voor een 2.4 TD handgeschakeld.

Hebben hem enkele maanden geleden verkocht: de bagageruimte hadden we niet meer nodig hebben en de cabineruimte qua beenruimte werd wat klein voor onze oudste 2 kids (pubers met lange benen). 3 jaar lang totaal 50.000 mee gereden, net geen 1000 euro afschrijving en nog geen 1000 euro per jaar jaar aan onderhoudskosten. Waardevaste belegging dus.

Zijn overgestapt op Toyota Previa Sol 6-persoons 2.4 automaat. Qua comfort fantastisch, alleen het verbruik voor een benzine valt tegen, mag blij zijn met 1 op 9. Heerlijke reisauto, ik kan met mijn 1,92 ruim achterin zitten, zijn 6 captain chairs met armleuningen, dus alle 6 zitplaatsen zijn identiek qua zit, hoogte, breedte en beenruimte. En qua bagageruimte blijft er veel over. Alle stoelen zijn verstelbaar, maar met de achterste stoelen in de achterste stand heb ik nog een laadruimte van dik 40 cm diep. 4 Achterstoelen zijn verwijderbaar en dan heb je een laadruimte van 2970 liter!!

Kijken hoelang we het volhouden met de Previa. Kan niet worden omgebouwd van 6 naar 7 of 8 persoons.....

Groeten Johan

Reactie voor op de website?

65.25. toyota previa 4d4 veel verbruik

Ik heb sinds vorige een toyota perevia 2 d4d, ze verbuikt ongeveer 12 liter per 100km, is dat normaal? Een voltank van 75 liter doe ik nog geen 600 km stad en autosnelweg. Graag hulp.

Yonass

Reactie voor op de website?

65.26. Previa

Ik heb zojuist mijn oude previa uit 1992 ingeruild (slooppremie); er stond 330.000 km op de teller maar het was een geweldige auto. ik heb dan ook opnieuw een previa teruggekocht. Mijn ervaring is: weinig problemen, ruime auto, fijne stoelen, rijdt prettig, enz enz enz. Ik kan iedereen met veel kinderen zo'n auto aanraden.

Chris

Reactie voor op de website?

65.27. Ervaring met de Previa

Wij rijden sinds 3 jaar een Previa. Onze ervaringen zijn zeer positief een bijna probleemloze auto erg ruim, zeer confortabel,alleen het verbruik valt ons erg tegen en de accu is ook niet alles, verder is een SUPER auto. Helaas worden ze niet meer voor de Europese markt gemaakt. Maar ik heb een hybride in China opgegoogled, wie weet komt hij ook naar Nederland.

Michiel

Reactie voor op de website?

65.28. middenstoelen verwijderen

Reactie op Toyota picnic van 6 naar 7

wie o wie weet hoe het moet om de middelste stoelen weg te halen mvg arie

Reactie voor op de website?

65.29. Precia: van 6 naar 7

Ik ga proberen om mijn previa om te bouwen van 6 naar 7 stoelen. We hebben de luxe sol uitvoering (met cruise control en park sensor) en willen een stoel erbij. In het midden komen dan 3 stoelen zonder armleuning. Deze zijn 2de hands te koop voor 150 euro per stuk. Onder de vloermat zitten de bevestigingspunten al. Je hoeft alleen maar extra gaten te maken in de vloermat. Of je koopt een nieuw stuk tapijt en maakt er zelf nieuwe gaten in als je de oude gaten wilt wegwerken. Ik houd jullie op de hoogte. Wel belangrijk om de auto te herkeuren, want er moet natuurlijk ook 7 personen komen op het kenteken ivm de verzekering.

Thetmar

Reactie voor op de website?

65.30. Previa ideale gezinsauto

Tot ons 5-de kind vorige jaar werd geboren heb ik mijn 6-persoons Toyota Previa (BJ 2000) verkocht en een 7-persoons Toyota Previa (Bj 1995) gekocht. Ik heb gekozen voor het oude model vanwege het feit dat deze een 2,2,3 opstelling heeft waardoor er een vrije doorgang naar de derde rij is en er geen stoelen geklapt hoeven te worden. Alleen de Chrysler Voyager heeft ook een 2,2,3 opstelling de rest heeft 2,3,2.

Begin volgend jaar verwachten we onze 6-de een ben ik nu op zoek naar een 8-persoons Previa. Mocht iemand op zoek zijn naar een 7-persoons Previa (Oud model) en/of een 8-persoons willen inruilen dan graag een reactie. Overigens de reden dat in Previa wil blijven rijden is vanwege de zeer hoge kwaliteit van deze auto. In al de jaren eigenlijk geen enkel probleem mee gehad.

Robbert

Reactie voor op de website?

65.31. Previa bevalt uitstekend

Reactie op Dan maar een Previa

Wij rijden in een toyota previa uit 2002 en hij bevalt uitstekend. We gaan er regelmatig mee naar Zwitserland en bevalt ook als reisauto uitstekend. Voorwaarde was voor ons Het rijden met een automaat welke in de bergen trouwens prima bevalt. Het heeft mij altijd zeer verbaast dat hij zo weinig populair is in Nederland.

Willem

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Toyota

 1. Toyota Hi-ace emotion nieuwe familiewagen!
 2. Dan maar een Previa
 3. Zeker een Previa
 4. Help wij willen weer op pad
 5. Het is niet moeilijk
 6. IJzersterk
 7. Ervaring met Hi Ace
 8. Ombouw grijs naar geel
 9. Zeker een previa!
 10. Auto uit Duitsland vraag n.a.v 61.5
 11. 61.11 Marion - waar laat je de auto
 12. 61.12 Marjon vs Marion
 13. Auto invoeren
 14. Marjon - Marion - William - auto importeren
 15. Test Aankoop, vergelijking compacte monovolumes
 16. Previa uit Duitsland
 17. Previa ombouwen van 6 naar 7 persoons
 18. Previa van 6 naar 7, helaas niet
 19. Reactie previa
 20. Previa
 21. Toyota previa
 22. Benzineverbruik
 23. Toyota Avensis 2.0VVTI 6 persoons
 24. Van HiAce naar Previa
 25. toyota previa 4d4 veel verbruik
 26. Previa
 27. Ervaring met de Previa
 28. middenstoelen verwijderen
 29. Precia: van 6 naar 7
 30. Previa ideale gezinsauto
 31. Previa bevalt uitstekend

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.