Groot Gezin
Vervoer
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

12. De bakfiets

Wij willen zijn op zoek naar een tweedehands bakfiets. Wat betaal je voor een tweedehands en hoe oud was hij op dat moment?

Groetjes Bianca

Reactie voor op de website?

12.1. Kosten van tweedehands bakfiets

Dag Bianca,

Wij hebben wel eventjes gezocht naar een tweedehands bakfiets (vanuit Belgisch Limburg) oa via www.marktplaats.nl. Uiteindelijk hebben we een bakfiets gevonden via een zelfgeplaatste advertentie in een regionale krant. Voor de fiets hebben we € 75 betaald. De renovatie (opspuiten, nieuw achterwiel met versnellingen, nieuw trapgedeelte, nieuwe bak 125x70x60/45) heeft nog eens ongeveer € 360 gekost. De ouderdom van de fiets zal zeker meer dan 30 jaar zijn maar hij bolt prima.

Ik heb wel de indruk dat de prijzen die gevraagd worden voor bakfietsen waar niet te veel werk meer aan is, erg hoog liggen. Veel succes met je zoektocht!

Luk

Reactie voor op de website?

12.2. Kosten 2e-hands bakfiets

Beste Bianca

Luk heeft gelijk. Bakfietsen waar je weinig aan hoeft te doen, houden erg lang hun waarde en zijn 2e-hands duur. Voor kindervervoermodellen zoals de filibak van de Fietsenfabriek (v/h mannetje) en de Christiania moet je rekenen dat ze na 5 jaar, mits goed onderhouden, nog de helft van de nieuwwaarde waard zijn. Dan kom je voor voor je 2e-hands bakfiest op een euro of 1000 uit.

Groeten van Eduard

Reactie voor op de website?

12.3. Wie heeft ervaring met de kiddy van tuktuk.nl

Wie heeft er een kiddy gekocht van tuk-tuk.nl? Ben erg benieuwd naar de ervaringen.

groet, Vivienne

Reactie voor op de website?

12.4. Christiania nu goed leverbaar

Amazing Wheels is de nieuwe importeur van Chirstiania bakfietsen. De Christiania kindertransport basic kost nieuw 1599,- Meer informatie is te lezen op www.christiania.nl

Frank

Reactie voor op de website?

12.5. Nieuwe website Nihola bakfietsen

Nihola bakfietsen nu online als www.nihola.nl.

Nihola is een Deense fabrikant van bakfietsen, o.a. voor het vervoer van kinderen. Met name in steden is de Nihola een uitstekend alternatief voor de auto. Voor de Nihola fietsen is er nu een nieuwe Nederlandse site.

Alle verschillende typen komen ruim aan bod en het uitgebreide fotoboek geeft een goed beeld van de mogelijkheden van deze fietsen.

Van harte aanbevolen voor iedereen die op zoek is en/of belangstelling heeft voor (bak)fietsen.

Reactie voor op de website?

12.6. Hoe vervoer ik 4 kleine kinderen op de fiets?

Ik ben moeder van vier dochters van respectievelijk 2 1/2, 1 1/2 en een tweeling van 2 maanden. Ik wil graag weten hoe ik deze vier dames veilig vervoer zodra de tweeling kan zitten. En zodat het gewicht zodanig blijft dat ik ook nog vooruit kom.

Heeft iemand een suggestie?

Alvast bedankt. Karin.

Reactie voor op de website?

12.7. 4 kinderen op de fiets

Met een fietskar??

Wij hebben een Kid car comfort, een grote uitvoering dus. Absoluut wind- en waterdicht. Er kunnen 2 grote kinderen in of 2 maxicosi's (oid). De bevestiging aan de fiets gaat dmv een steun naast het achterwiel, je kunt dus nog een voor -en achterzitje gebruiken.

Zelf heb ik meerdere keren gefietst met 4 kinderen. Onze oudste kon nl. pas fietsen toen hij net 8 was.

In het begin zou je de tweeling in de kar kunnen laten zitten (in hun autostoeltjes of speciaal fietsstoeltjes), later één van de 2 voorop de ander samen met de grootste in de kar en weer later de 2 oudsten in de kar en de 2 jongsten op de fiets.

Als de jongste(n) niet meer voorop kunnen kan de oudste hopelijk al zelf fietsen en hoef je er maar 3 op jouw fiets mee te nemen. Dan dus 2 in fietskar en 1 achterop.

Eén waarschuwing: bij ons wilde iedereen in de fietskar!!

De zwaarste lading die ik op deze manier heb vervoerd: een 2 1/2 jarige voorop, een 4 1/2 jarige achterop en 2 van net 7 (maar zo'n 33 kg)en bijna 8 in de fietskar. Deze is ook om wat meer "vracht" mee te nemen...

Het was niet echt heel erg zwaar, je remweg wordt er wel langer door natuurlijk en je hebt heel, heel veel bekijks!!

Onze jongste zat er trouwens al in in zijn maxicosi (met speciaal kussen eronder) vanaf dat hij 3 weken was, echt prins heerlijk.

Anne

Reactie voor op de website?

12.8. 4 kinderen op de fiets vervoeren

Hoi Karin,

Ik heb drie kinderen, de oudste is 4 en de tweeling is 2 en ik ben zwanger van ons vierde kindje. Ik heb een 2 persoons fietskar van het merk Chariot. De oudste zit achterop de fiets en de tweeling in de fietskar. Als ons vierde kindje kan zitten gaat die samen met de oudste in de fietskar en de tweeling op de fiets, 1 voor en 1 achterop.

De bakfietsen van tegenwoordig zijn erg mooi, maar ook duur en als deze zwangerschap weer een tweelingzwangerschapt blijkt te zijn, hebben we niet zoveel keus. Het lijkt me alleen erg veel ruimte in nemen in de schuur, als hij er al in gaat. De fietskar is erg plat op te vouwen.

Groetjes Nynke

Reactie voor op de website?

12.9. Ervaring met Cargobike

Heeft iemand ervaring met de Cargobike? We hebben 2 kinderen van 2 en 4. Is dat een goede oplossing om ze te vervoeren?

Groetjes Radka

Reactie voor op de website?

12.10. Nog een adresje

Ik heb nog een adresje voor een leuke bakfiets, namelijk www.kiddo-cab.nl. Een nieuwe bakfiets kost daar 995,- dus dat valt best wel mee! Zelf wil ik er ook graag ééntje aanschaffen, maar mijn dochtertje is pas elf maanden dus nog ietsje te klein!

Groetjes Sonja

Reactie voor op de website?

12.11. Waar op te letten bij de aanschaf van een bakfiets.

Er zijn zeker goedkopere alternatieven voor de 'dure' bakfietsmerken. Maar ik wil daar wel graag een kleine kanttekening bij zetten; let goed op het frame van de fiets. Zijn de lasnaden allemaal stevig, voelt de fiets niet 'wiebelig' aan als je erop zit en naar de zijkanten beweegt. Let op het aantal versnellingen, meestal is 3 echt te weinig en vraag door naar de garantievoorwaarden! Remmen: remt de fiets voldoende snel en gelijkmatig en ook belangrijk; is hij gemaakt van roestwerend materiaal?

Worden al je vragen naar tevredenheid beantwoord, kun je gerust ook een goedkoper merk kopen, maar let wel goed op het kaf tussen het koren.

Je kunt een goede bakfiets ook na een aantal jaren intensief gebruik nog heel goed doorverkopen, maar dan moet je wel zeker weten dat je een goede koopt. Laat je dus heel goed voorlichten en geef je ogen de kost!

Over je kleintje, ook in een maxicosi stoeltje of autostoeltje kun je een kleintje al heel goed in een bakfiets vervoeren, hoor!

Met een vriendelijke groet, Marjon

Reactie voor op de website?

12.12. Bakfiets van kiddo-cab

Heeft iemand ervaring met de bakfiets van kiddo-cab? Het is de goedkoopste die ik ben tegengekomen maar is 'ie veilig en stevig?

Groet,Lisette

Reactie voor op de website?

12.13. Goed idee

Hoi Lisette,

Ik heb ook twee kinderen (2 en 4). Wij hebben de oudste al 3,5 jaar in onze cargobike. We vinden het een superoplossing. Met een kinderzitje achterop kun je ook nog eens een vriendje meenemen. Als ik hem nu zou kopen, zou ik wel een verlengde versie nemen, want daar kun je meer boodschappen in kwijt. Als je het kun betalen: doen!

Erik

Reactie voor op de website?

12.14. Goedkopere bakfiets gevonden

Ik heb een bakfiets gevonden van 349 euro voor 4 kinderen heb alleen nog maar de foto gezien op www.bakfietsweb.nl maar dat zag er goed uit, ze krijgen in april/mei nieuwe modellen die ook een huif en riemjes ed hebben die niet meer zouden gaan kosten dan 595. Ik ben er wel benieuwd naar, ga dan ook naar Bergeijk om de fiets goed te kunnen bekijken.

Ik heb alleen nog een vraag, ik woon midden in de stad, heb wel een erg brede stoep voor, is dat handig met een bakfiets? Of raden jullie het me af als ik geen berging ervoor heb? Ik heb nu 2 zoons en wil meer kinderen, moet ook alles met de fiets doen en de boodschappen doen met deze 2 steeds groter wordende jongens.. en in de toekomst hopelijk meer kinderen.

Lijkt me geweldig zo'n bakfiets maar ja heb geen berging. Leila

Reactie voor op de website?

12.15. Alleenstaande moeder met fiets als enige transportmiddel

Ik zoek een oplossing om mijn 2 kinderen, waarvan 1 12j & zwaar mentaal gehandicapt te vervoeren, plus de boodschappen. Ik zag reeds 3wieltandem (3500€), speciaal voor de problematiek van Adriaan. Maar wat met Timon en de boodschappen? Ik denk dat een bakfiets hier oplossing biedt; maar wat met de boodschappen als we ook nog ergens anders binnen moeten zijn?

Rest er nog de vraag: zal die in aanmerking komen voor een tegemoetkoming? Een 3wieltandem gespecialiseerd voor een handicap, dat gaat nog. Maar zullen ze rekening houden met de gezinssituatie? Gehandicapte kinderen groeien niet uitsluitend op in 2oudergezinnen.

Caroline

Reactie voor op de website?

12.16. Bakfiets voor Marieke

Ik heb ook op de site van bakfietsweb gekeken. Maar Marieke, heb je wel eens goed naar het gewicht gekeken wat je mag vervoeren, dat is maar 80 kilo, dat is 4 kinderen van 20 kilo per stuk. Wij hebben een eigen gemaakte bakfiets; van oorsprong was het een rolstoelbakfiets, die mag tot goed 100 kilo. Nu hebben wij 3 kinderen, 1 van 5 en een tweeling van 3,5. Alle kinderen zijn wel groot voor hun leeftijd en aan gewicht is dit nu al op 68 kilo. Dus ik hoop voor jou dat je een goede aankoop doet.

Verder fietst mijn fietsje lekker licht door de constructie. Mijn man heeft er zelf een frame en bak opgemaakt, dus ik was niet duur uit. Als alternatief voor een huifje werkt een grote paraplue ook goed. Die houdt de oudste vast en ze duiken eronder. Alleen lastig als het stormt, dan wordt het toch een regenpak aan. Een huif erop vangt namelijk ook veel wind en dan is het wel zwaar trappen.

Reactie voor op de website?

12.17. Bakfietsweb

Ik overweeg om een bakfiets via bakfietsweb.nl te kopen. Zijn erg goedkoop in vergelijking met andere handelaren. Wie heeft er daadwerkelijk al een fiets via hen gekocht en wat zijn uw ervaringen?

Evelien

Reactie voor op de website?

12.18. Bakfiets van bakfietsweb wordt in onderdelen geleverd

Ik heb een paar maanden geleden een bakfiets besteld via bakfietsweb. Na de bestelling bleek dat deze in onderdelen wordt geleverd. Er zit geen gebruiksaanwijzing bij en het is echt een heel gepuzzel om de fiets in elkaar te zetten (vooral de remmen en de versnelling is lastig). De remmen moet ik nog steeds goed afstellen (linksvoor remt harder dan rechtsvoor waardoor je snel een haakse bocht maakt). Verder is m.i. het frame wel robuust.

A Brandse

Reactie voor op de website?

12.19. Bakfiets bakfietsweb

Wij hebben inderdaad een bakfiets van bakfietsweb en na wat puzzelwerk en wat nieuwe onderdelen hebben wij nu voor weinig geld een prima fiets. Het is dus goed te doen, je moet alleen wel even wat handigheid en geduld hebben met in elkaar zetten van de fiets. En dan fiets hij prma (3 kinderen erin)

Linda

Reactie voor op de website?

12.20. Bakfiets en lengte

Ik wil een bakfiets kopen op bakfietsweb.nl, maar vraag me af of deze ook geschikt is als je wat langer bent. Hoewel ik niet heel lang ben (1,87), heb ik wel eens op een bakfiets gereden waar ik steeds met mn knieen tegen de bak aan kwam. Verder vraag ik me af of een cargobike (2 wielen) niet snel omvalt in vergelijking met een 'driewieler'.

Bedankt voor je reactie!

S. Bayens

Reactie voor op de website?

12.21. Vervoer en wvg

Beste Caroline,

Als ik jouw verhaal hoor raad ik je aan eerst eens naar de gemeente te gaan waar je woont, om een aanvraag in het kader van de wvg te doen. Of de gemeente kijkt naar jouw gezinssituatie is niet te voorspellen; de ene gemeente denkt fantastisch mee, de ander doet overal moeilijk over. Maar uiteraard geldt hier ook weer; nee heb je, ja kun je krijgen. Mijn bedrijf is gespecialiseerd in het zoeken naar oplossingen voor vervoersproblemen zoals het jouwe.

Succes,

, www.tmannetje.nl

Reactie voor op de website?

12.22. Bakfiets Web

Is niet te doen, handleiding is in het Chinees, support bestaat niet bij bakfiets web. Telefoon wil men niet opnemen. Geven kortom niet thuis. Niet doen!!!!

Ph.A. Knierim

Reactie voor op de website?

12.23. Bakfiets

Hoi,

Wij hebben ook een bakfiets van bakfietsweb gekocht, maar die haakse bochten waar je het over hebt maakt die van ons ook heel erg, bij elk hobbeltje zwaait de fiets uit. Is dat na afstelling van de remmen bij jullie nog steeds zo? Of is het gewoon een slecht/onstabiel frame? Momenteel durf ik er amper mee te fietsen, het stuur is ook niet vast te krijgen en draait in de bochten telkens los. We hebben de verstelbare bouten vervangen door gewone vastdraaibouten.

gr. Marilene

Reactie voor op de website?

12.24. Bakfiets voor 319 euro!

Ik heb op www.bakfietsweb.nl een bakfiets voor 319 euro gekocht. Heb er zelf gordeltjes en een bankje in gemaakt. Maar mijn dochter en een maxicosi (straks voor de 2e) passen er prima in! Ook zijn er kant-en-klare fietsen te koop met lichte beschadigingen voor 499 euro, maar dan wel mét gordeltjes en bankje enz.

José

Reactie voor op de website?

12.25. Vraagje bakfiets

Beste,

Ik verschiet inderdaad wel van het prijsverschil. Toen ik voor de eerste keer naar de prijs van een bakfiets keek, verschoot ik nogal. 1500 euro is nogal veel voor mijn budget. Naar aanleiding van uw berichtje, ben ik een kijkje gaan nemen op www.bakfietsweb.nl. Het prijsverschil is enorm, maar ik heb dan altijd schrik dat de kwaliteit dan minder is. U heeft blijkbaar daar een fiets gekocht. Bent u tevreden van de kwaliteit en heeft u problemen ondervonden bij het monteren?

MVG Inge

Reactie voor op de website?

12.26. Bakfietsweb

Hoi allemaal,

wij staan op het punt om onze degelijke fietskar van chariot om te ruilen voor een bakfiets van bakfietsweb. we moeten dan wel heel veel rijden en hem zelf in elkaar zetten. we zijn best handig maar een fiets hebben we nog nooit gedaan. wat denken jullie dat onze kans is of het gaat lukken? met in elkaar zetten dan. is het wat en is dit een goede keus volgends de website van radar is het niet zelf te doen maar hier lees ik andere verhalen

groet

Reactie voor op de website?

12.27. Bakfiets Faya4you

Ik overweeg om een bakfiets aan te schaffen bij Faya4you. In vergelijking met andere merken valt de prijs enorm mee. Heeft iemand ervaring met dit merk? Zou er een addertje onder het gras zitten?

Vr. Gr. Marit

Reactie voor op de website?

12.28. Stallen van bakfiets

Tevens nog een vraagje wat betreft het stallen van de bakfiets. In mijn kleine schuurtje is absoluut geen ruimte voor een bakfiets. Als ik hem buiten in de tuin zou zetten evt met een zeil erover heen, zou hij dan niet evengoed helemaal wegroesten?

Graag uw reactie,
Vr. Gr. Marit

Reactie voor op de website?

12.29. Bakfietswebfiets geprobeerd

Hoi Katja,

Wij hebben er één gekocht mei 2005. Ook ik heb iets meer bosjes van binnen gezien dan de bedoeling was. Op de proefrit ging het nog aardig maar eenmaal gekocht en ermee thuis en echt op weg moest ik wennen aan de wegen. Bij de stoeprand wil het nog wel eens schuin naar beneden lopen; precies waar je wil rijden met de helft (!) van je bakfiets.

Na een week had ik het helemaal door. Je hebt ook steeds minder ruimte nodig om goed door de bocht te komen. En bosjes heb ik na die eerste week niet meer van te dichtbij gezien.

Ik gebruik de bakfiets heel intensief en na een half jaartje heb ik er nog een aanhangfiets achter gehangen. Dat is alleen even opletten op een rotonde of vluchtheuvel want je moet dan in één keer oversteken. Halverwege stoppen ben je dan te lang voor.

Na nog eens een paar maanden pakte ik weer m'n gewone fiets. Heeeel vreemd. Je valt gewoon om als je voor het stoplicht moet wachten. Het lijkt mij dat het allemaal gewoon een kwestie van wennen is, is mijn moraal.

Groeten, succes en vooral veel plezier, Willy

Reactie voor op de website?

12.30. Nogmaals een bakfiets geprobeerd

Hallo Willy en de rest,

In Amsterdam naar workcycles gegaan ( www.workcycles.nl)en 3 bakfietsen mogen proberen. Een wereld van verschil. In de eerste plaats door de persoonlijke service en simpele maar broodnodige adviezen die Henry geeft waardoor het meteen goed lukte om te gaan fietsen. Op de tweede plaats merk je dat de kwaliteit beter is. Sturen, remmen, geen probleem. De Cargo-bike kort, lang en de bakfiets van 't mannetje, ik heb het hele industrieterrein diverse keren mogen rondrijden. Ik begrijp Willy, dat het bij iedereen anders ligt. na 1 rondje Henryfiets (in alle kleuren verkrijgbaar) kreeg ik de smile niet van mijn gezicht. Nee, ik geen bakfiets gekocht. Het euvel van meer mensen. De prijs kan ik momenteel niet betalen. Maar ik vind dat het het sparen meer dan waard is. Ik wens iedereen veel succes met, het vinden naar, zijn of haar ideale en betaalbare bakfiets.

Groetjes Katja

Reactie voor op de website?

12.31. faya4you

Hallo, Ik zag u bericht over de bakfiets van faya4you Heeft u inmiddels deze fiets gekocht? Wij overwegen ook deze fiets te kopen maar twijfelen nog erg. Heeft u nog advies voor mij?

mvrg. Claudie

Reactie voor op de website?

12.32. Cargobike

Wij hebben een Cargobike en ik kan niet meer zonder! Wij hebben een tweeling van inmiddels 5.5 (ze waren twee toen wij hem kochten) en een baby van een jaar die voorop met een zitje aan het stuur zit. Zelfs de buggy gaat mee. Ik heb wel de 7-versnellingen uitvoering en de kleine bak. Maar het is perfect.

Mirtte

Reactie voor op de website?

12.33. Bakfietsweb erg slecht!!

Heeft er iemand al een beschrijving van model 030 van bakfietsweb? Wij hebben hem nog steeds niet in elkaar kunnen zetten en ik baal er stevig van. Eigenlijk zo erg dat ik verdere stappen wil ondernemen want het is belachelijk dat er voor dat bedrag niet eens een normale beschrijving bij zit. Ik hoop dat iemand ons kan helpen.

Met vriendelijke groeten,

Reactie voor op de website?

12.34. Bouwpakket bakfietsweb.nl

Inderdaad bijna niet te doen. Geen werkbeschrijving op een paar slechte kopietjes in het Koreaans/chinees? Veel onderdelen in het geheel niet beschreven.

Vroeger knutselde ik nog weleens fietsen in elkaar en die kennis had ik dan ook heel hard nodig. Voor een leek zou ik het echt niet aanraden, het is ondoenlijk. Die problemen met het vastzetten van het stuur herken ik ook.

Ben je niet handig begin er dan niet aan!! Ben je wel handig denk er dan goed over na. Maar het scheelt natuurlijk wel veel in prijs.

Jasper

Reactie voor op de website?

12.35. Bakfietsweb: begin er niet aan!

Als zelfs onze plaatstelijke fietsenwinkel al aangeeft dat de versnelling niet in elkaar te zetten is, het frame slecht is, de naaf krom en de remmen van zeer matige kwaliteit zijn, hoop ik dat een ieder die de intentie had om een fiets via bakfietsweb.nl te kopen inmiddels wel genezen is van de prijs die in geen verhouding staat tot de kwaliteit. Ik heb nu al spijt als haren op mijn hoofd dat ik er geen 800 eruro bij heb gelegd voor een echte fiets.

Marcel

Reactie voor op de website?

12.36. Reactie bakfiets

Hallo, ik heb via hun een bakfiets besteld. Ze zijn vergeleken met andere bakfietsen zeer goedkoop. Je krijgt de bakfiets in een doos geleverd, dus je moet hem zelf in elkaar zetten. Dat is zeer moeilijk. Iemand anders heeft het voor mij gedaan. Maar voor de rest zijn hun services zeer goed. Je moet pas betalen als je die doos overhandigd krijgt, dus niet vooraf betalen. Nou, hij rijdt lekker.

Veel plezier met de jouwe in de toekomst. Soumaya

Reactie voor op de website?

12.37. Bakfiets is super!

Wij hebben in juli 05 een bakfiets (Cargobike kort) gekocht bij een fietverhuurder in Zeeland. Scheelde toch een 300 euro met de nieuwprijs en zag er nog top uit.

Het is inderdaad een hoop geld en je moet er de ruimte voor hebben, maar wij hebben er echt geen seconde spijt van gehad. Ik fiets nu meer dan ik ooit heb gedaan en de kinderen vinden het helemaal geweldig.

Bij ons kunnen er dus 2 kids in, bij de lange versie van Cargobike 3. Eventueel een kind voor op fiets, achterop fiets en/of op een fietsaanhangertje of fietskar kun je uitbereiden tot wel 7 kinderen. Maar 7 kinderen die geen van allen zelf kunnen fietsen... komt niet veel voor denk ik.

Dus mensen met grote gezinnen echt waar, het is helemaal geweldig zo'n bakfiets.

Een 2 wielerbakfiets fietst overigens als een gewone fiets; van de week is onze oppas er voor het eerst mee gaan fietsen en die had na 5 minuten al het idee dat het een gewone fiets was. Je moet alleen vooruit kijken en niet in de bak (maar dat leer je binnen de eerste 10 minuten af) en uiteraard heb je een grotere draaihoek, maar ook dat went - soms dus ff iets omfietsen als je niet kan omdraaien op een smal stoepje.

De klassieke bakfiets met 3 wielen fietst heel anders dan een gewone fiets, kantelt ook makkelijker bij een bobbel en kan niet de snelheid maken als bij een normale fiets. Dus gewoon een 2-wieler kopen. Bij "De kleine Aarde" in Boxtel kun je diverse fietsen uitproberen op een fietsterrein. Hebben wij ook gedaan, dan kun je het verschil ook snel voelen.

Ik vergelijk de cargobike met de volkswagen onder de auto. Wat duurder in aanschaf maar zeer goede kwaliteit en behoud zijn waarde. Dus als je er nu een koopt en die over 4-5 jaar verkoopt kun je er zeker nog een mooie prijs voor krijgen.

Zelf in elkaar zetten NIET AAN BEGINNEN. Als je een fietsmonteur kent die wil bijbeunen dan is het wellicht een optie. Maar kwaliteit kost nu eenmaal wat meer. Verkoop eens wat oude spullen die je hebt liggen en doe een paar maanden wat zuiniger, voor je het weet ben je honderden euro's verder...

Fiona

Reactie voor op de website?

12.38. Echte bakfiets

Hallo Henry van Workcycles Amsterdam,

Sorry dat ik niet eerder een bakfiets van je gekocht heb. Sorry dat ik er ooit maar aan dacht om een goedkope nepfiets te kopen en daar mijn kostbare kinderen in te vervoeren. Sorry dat ik, om de kosten te drukken, een maand verspild heb met bieden op marktplaats. Ik weet dat ik mijn mooie, nieuwe, ivoorwitte cargobike, kort model met 4 versnellingen ook ergens anders had kunnen kopen. Maar wij zijn blij dat we, na wat stevig sparen, toch weer naar jou zijn terug gegaan. Heb je er wel enig idee van hoeveel vrijheid je krijgt als je gewoon je kinderen in het bakje kan "gooien" en met je neus de wind in kan.

Ik weet dat dit naar reclame riekt maar wij zijn zelf ondernemers en je moet wel erg veel indruk maken voordat je ons als consument zo lyrisch krijgt. Deze website is voor mij een manier om jou en anderen te zeggen dat onze fiets (die nooit meer weggaat want je fietst er net zo gewoon mee als een normale fiets) ons zeer mobiel en gelukkig maakt. Het is elke eurocent dubbel en dwars waard.

Katja ( www.workcycles.nl)

Reactie voor op de website?

12.39. Faya 4 you - iemand gekocht?

Hallo,

Ik was ook geintereseerd in de bakfiets van Faya 4 you. Heeft iemand ervaring met deze fiets?

Saskia

Reactie voor op de website?

12.40. Voordelige bakfiets

Hallo iedereen die een bakfiets wil kopen.

Bij familybike.nl (zitten in de buurt van Doetinchem) worden nagenoeg dezelfde bakfietsen verkocht als bij bakfietsweb alleen worden deze voor € 50,- extra gemonteerd geleverd.

Rob

Reactie voor op de website?

12.41. Geweldige bakfiets van Familybike.nl

Ik heb gisteren samen met mijn vrouw een bezoek gebracht bij familybike. Wij zijn daar uitstekend ontvangen en hebben daar een bakfiets gekocht. Eerst werd ons uitvoerig uitgelegd waar eventuele problemen bij het monteren te verwachten zijn. Tevens kregen we een prima, met foto's uitgevoerde, handleiding met montage voorschriften. Ook werd ons de mogelijkheid geboden de bakfiets kant-en-klaar te kopen voor slechts E 50,- extra en deze werd ook nog eens voor een gering bedrag thuis (in heel Nederland) bezorgd! Echt familybike.nl is voor ons een aanrader, kijk op de site (www.familybike.nl)en wordt zelf zo enthousiast als wij nu zijn! Veel bakfiets-plezier. Groetjes van Riëtte en Frans.

Reactie voor op de website?

12.42. King Bike

Is er iemand die ervaring heeft met de King Bike'?

Deze is nu bij o.a. te koop bij het kruidvat voor € 699,- (gemonteerd). + iets van € 25,- verzend kosten.

Ik krijg het vermoeden dat het die Chinese fiets vergelijkbaar met die van bakfietsweb.nl is.

Die van de fietsfabriek heeft 5 versnellingen, is gegalvaniseerd en heeft extra dikke spaken.

De prijs van de King Bike is interessant, ik heb alleen mijn vraagtekens over de kwaliteit.

Weet iemand hier meer over?

Toon

Reactie voor op de website?

12.43. Waar gekocht?

Beste Fiona,

Je begint je verhaal dat je in Zeeland bij een verhuurder je bakfiets hebt gekocht. Wij zijn erg benieuwd waar je die dan gekocht hebt in Zeeland aangezien wij daar wonen en ons aan het orienteren zijn op aanschaf van een bakfiets.

Hoop op een reactie van je, alvast bedankt! Anke

Reactie voor op de website?

12.44. Werkbeschrijving bakfietsweb

Hoi Hoi, wij wilde ook graag een fiets via bakfietsweb kopen. Tot ik jullie reakties heb gelezen. Ook las ik over de werbeschrijvingen, en ben nog eens op bakfietsweb gaan kijken. Als je site opent, dan klik je op de bakfiets die je gekocht heb en toets je het knopje informatie in. Dan krijg je uitleg over de bakfiets. Helemaal onderaan de pagina staat er dan monteren stap voor stap. Dit is de werkbeschrijving met foto's erbij. Ik hoop dat ik jullie, die wel zo'n fiets hebben gekocht, een beetje geholpen heb.

Groetjes Anita

Reactie voor op de website?

12.45. Reactie King Bike

Dag allemaal,

Hier een reactie op het bericht van Toon en uiteraard ook voor de andere lezers. Wij hebben na lang twijfelen de King Bike van Kruidvat/kortingswinkel.nl besteld. Het is echt een prima bakfiets. Je moet uiteraard niet de allerbeste kwaliteit verwachten, maar voor 399,- hebben wij echt een goede fiets gekocht. We moetsen er zelf een slot op zetten en wat onderdelen rechtzetten en aandraaien. Maar deze fiets hoeft niet zelf in elkaar gezet te worden zoals bij bakfietsweb.nl. Dus een goede koop voor de wat minder ruime beurs. Iemand minder goede ervaringen met de King Bike?

Groetjes Sabine

Reactie voor op de website?

12.46. Reactie king bike

Hallo Sabine,

Jij hebt de kingbike van het kruidvat gekocht voor €399?. Ik heb er het dubbele voor betaald in september. De kinderen vinden het fantastisch. Heerlijk relaxed zitten op een houten bankje, achterelkaar of naast elkaar.

Alleen nog een paar technische minpuntjes: de eerste versnelling werkt nog niet, die moeten wij nog afstellen; hij vertoont roestplekjes op de lak in de buurt van het voorwiel; de reflector is afgebroken na het vastgehouden te hebben bij het inparkeren in de schuur, het zadel is niet geschikt voor mensen boven de 100 kilo dan breekt hij; het zadel moet je ook eerst stevig aandraaien anders zak je naar beneden tijdens het fietsen; er komt ook een geluid uit de kettingkast tijdens het fietsen; er kan ook geen normaal ringslot aan bevestigd worden de jasbeschermers zijn niet logisch gemonteerd, de openingen zijn hoger geplaatst, slim hoor.

Nou dat was het, ik ben blij dat ik niet elke dag 10 km moet fietsen. Dan blijf ik bij mijn gewone damesfietsje. Iemand nog een reactie?

Groetjes van Lucy

Reactie voor op de website?

12.47. New viper bakfiets, ervaring?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe of gebruikte bakfiets. Op verschillende koopjes sites zien we e.a. van het merk New Viper staan. Lijkt wel erg veel op een cargobike. Wie heeft hier ervaring mee? Wat is de kwaliteit? Is er een site van het bedrijf te vinden? Kortom heeft hier iemand ervaring mee?

Groetjes, Eva

Reactie voor op de website?

12.48. Fietskar oke

hoi Karin

Ik heb 4 kinderen een van 4 jaar een van 2,5 en een tweeling van 7 maanden. Wij gebruiken een fietskar van het merk chariot comfor. Daar hangen twee matjes in waar de tweeling in kan liggen en de twee oudste gaan mee op de fiets. Wat ik het voordeel vind van deze fietskar is dat je hem kunt loskoppelen en verder kunt gebruiken als wandelwagen (je hoeft dan niet steeds de kinderen uit en in de maxicosi te tillen) + heeft hij ook laadruimte om eventueel je boodschappen in te kunnen doen.

Ik ga liever met de fiets op stap dan met de auto, want dan blijf je tillen.

Heel veel pezier, gr Gaby

Reactie voor op de website?

12.49. Bakfiets new viper slecht

Hallo Eva,

Ik heb dit weekend een new-viper bakfiets geprobeerd.Mijn conclusie: heel slecht. De remmen werken matig, versnellingen schakelen ging heel zwaar, misschien dat het een kwestie is van afstellen. Verder het fietsen zelf ging redelijk, de fiets zwabberde misschien iets meer als een cargobike.

Algemene indruk: het is dus een regelrechte kopie van de cargobike, maar als met zoveel kopieen het is het gewoon niet. Zelfs de lage prijs (deze persoon verkoopt deze fietsen voor 500€) is het niet waard. Afwerking zowel technisch als ´cosmetisch` is gewoon van zeer laag niveau. Op het internet is er niks te vinden van de maker van de fiets, het zijn gewoon prive-personen die een partij op hebben gekocht en die nu via het internet proberen te verkopen (goedkoopste is 500€). Als je nog vragen hebt lees ik het wel.

Groeten Gerda

Reactie voor op de website?

12.50. Bakfietsen: goedkoop=duurkoop

Het aanbod van bakfietsen wordt op dit moment overladen met bakfietsen van Chinese makelij met prijsniveaus die variëren van € 395,- tot ca € 800,-. Nogal eens wordt gesuggereerd dat het fietsen betreft van betere merken die vanwege kleine beschadigingen of vanwege levering als bouwpakket stukken goedkoper zijn.

Deze buitenkansjes zijn goedkope imitatiebakfietsen die, bedrieglijk veel op de betere merken lijken maar ten aanzien van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid niet op hun taak berekend zijn. Hoe psychologisch het ook verantwoord lijkt een fiets in het midden-prijssegment te kopen (750-1200): het blijft duurkoop.

Met onze winkel Kidz&Bikes zijn we onafhankelijk van welke fabrikant dan ook en proberen dan ook een zo eerlijk mogelijk advies te geven. Wij vinden dat met een bakfiets minstens 5 jaar lang onbezorgd (met steeds zwaarder wordende kinderen) moet kunnen worden gefietst. Onder de € 1200,- zijn er geen nieuwe bakfietsen die voldoen aan de eisen van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid die aan een kindervervoermiddel gesteld mogen worden.

Het enige alternatief in een prijsklasse tot ca 1000,- is een tweedehands bakfiets van de betere merken als FietsFabriek, Bakfiets.nl, Christiania of het Mannetje. Je kunt deze fietsen relatief risicoloos kopen mits je er zeker van bent dat het een echte (van dat merk) is.

Ook in onze winkel is het aanbod van gebruikte kwaliteitsbakfietsen helaas te beperkt. Als er goedkopere alternatieven waren die aan onze eisen zouden voldoen hadden we die er zeker bij staan. Maar helaas: ook die zijn er voorzover wij weten, niet.

Enige alternatief dat wij op dit moment kunnen bieden: (gedeeltelijke) financiering, met terug-koop-garantie. Maandlast €25,-.

Reactie voor op de website?

12.51. Bakfiets en lengte

(reactie op 12.21)

Wij hebben al 2 jaar een cargobike waar mijn man (1.98m) met veel plezier en gemak met onze kinderen mee rondrijdt. Een aanrader ook doordat zadel makkelijk te verzetten is.

Succes Marjolijn

Reactie voor op de website?

12.52. Bakfietsweb

goedemorgen

Ik heb twee maanden geleden een bakfiets bij hun gekocht, binnen een week was de stuurpen kapot. En er is nu al op verschillende plekken roest. Miskoop van het jaar dus.

met vriendelijke groeten rodney

Reactie voor op de website?

12.53. Boxbike ok?

Ik overweeg om een bakfiets van het merk Boxbike te kopen (om verkrijgbaar bij Halfords) Heeft iemand ervaring met deze fiets? Wat zijn de plussen en minnen?

Ben benieuwd naar jullie ervaringen. Groet, Patrick

Reactie voor op de website?

12.54. New Viper gewoon goed

Ik erger me een beetje aan de negatieve berichten over de kwaliteit van de New Viper cargobike. Ook ik heb er een gekocht en ik heb eerst de cargobike van bakfiets.nl getest. Ik zie en merk weinig verschil en ik niet alleen. Mijn broer die fietsenmaker is heeft hem uitvoerig onder de loep genomen en kwam tot de conclusie dat de kwaliteit goed is. Wel dient de fiets nagekeken en afgesteld te worden maar daarna heb je gewoon een goede en veilige fiets.

Dennis

Reactie voor op de website?

12.55. Bakfiets goed uitproberen

Wij hebben kort geleden een bakfiets (Christiania light) gekocht bij De Beer in Den Haag. Daar worden verschillende merken verkocht. Als eerste MOET je een proefrit maken (een redelijk blok om). Daarbij is ons opgevallen dat er nogal wat verschil zit tussen de verschillende merken. Op de ene fiets rij je zo weg, de andere blijkt totaal niet lekker te zitten of te sturen. Dit is erg persoonsgebonden, want De Beer verkoopt alleen de betere merken. Mijn advies: koop niet zomaar een bakfiets. Ga naar een goede winkel met een redelijk uitgebreid assortiment en PROBEER ZE UIT.

Wij hebben geen goedkope bakfietsen uitgebprobeerd. Onze bakfiets moet buiten staan, en daar is een goedkoper exemplaar naar mijn idee niet tegen bestand. Ook niet met een goede afdekhoes.

Michel

Reactie voor op de website?

12.56. Hoe vervoer ik 4 kinderen: met een bakfiets

Karin,

Wij hebben toen we onze 2-ling verwachtten een bakfiets aangeschaft (bakfiets. nl, de tweewieler met extra lange bak). In eerste instantie daarin de 2-ling in hun maxicosy vervoert. Nu met 2 bankjes kunnen er 4 kinderen inzitten. De 2-ling, onze oudste van 6 en vaak zit er ook nog een vriendje of vriendinnetje bij. Dit gaat prima en het fietst geweldig. ik fietste op deze bakfiets gewoon weg alsof ik op een gewone "fiets" zat. Mijn advies is dus om de geen kar aan te schaffen maar een bakfiets!

groet, cathy

Reactie voor op de website?

12.57. Boxbike?

Ik zie die ook staan 775 en van alles erbij.. Maar vraag me af waarom zo goedkoop dan? Iemand al ervaring? Ben ook erg benieuwd..

Sanne

Reactie voor op de website?

12.58. Babboe bakfiets via Rabobank

Hoi, ben ook op zoek naar een bakfiets voor mijn 4 kinderen van 0 t/m 3,5. mij lijkt de babboe echt ideaal, want de duurdere bakfietsen zijn voor een gewoon mens niet te betalen, maar ik kan even niet ontdekken op de site van babboe en rabobank of er een huif bijzit. Misschien kunnen jullie mij helpen omdat jullie hem al hebben? Hoop op snelle reactie, want dan kan ik hem bestellen! Ik woon in de polder, zou hij dan niet zwaar fietsen?

Alvast bedankt, groetjes van Dianne

Reactie voor op de website?

12.59. Pas op met goedkope bakfietsen

Wij hebben ook gekeken naar zo'n goedkope bakfiets van Bakfietsweb. Maar let op. Ze geven geen enkele garantie. Zeggen zelfs in hun algemene voorwaarden dat je geen verwachtingen mag verwachten omdat je koopt tegen bodemprijs. En je zet wel je kinderen erin. Dus het moet wel veilig zijn. Schijnt dat bij die goedkope bakfietsen frame buizen te dun zijn, dat ze niet (goed) getest zijn dus daarom geen garantie geven, dat ze geen goede kwaliteit onderdelen hebben enz.

Een alternatief voor een (nog steeds wel) dure goede 2e hands van Fietsfabriek of bakfiets.nl is een Babboe ( www.babboe.nl). Die zijn nu 649,- omdat ze een actie hebben met de Rabobank. Kwaliteit is ok, geven 5 jaar garantie (zelfde bij Fietsfabriek) en hebben allerlei handigheidjes in fiets.

Eric

Reactie voor op de website?

12.60. Bakfietsweb?

Veel wisselende verhalen over deze organisatie. Ik snap dat het kwalitatief nooit helemaal vergelijkbaar is, maar is het wel te doen om hier mee te fietsen? En hoe is de kwaliteit na een aantal maanden? We twijfelen tussen een fietskar en een bakfiets en bij bakfietsweb wordt het prijsverschil relatief klein. Als de fiets in elkaar staat is het dan te doen, of raden jullie het af??

Kim

Reactie voor op de website?

12.61. Boxbike?

Ik ben al een poosje aan het zoeken en vond de box bike een mooie fiets (uiterlijk/ prijstechnisch). Wie heeft ervaring met deze fiets.

Paul

Reactie voor op de website?

12.62. Bakfiets van Shopmarkt?

Heeft iemand ervaring met de bakfietsen van Shopmarkt?

Geertje

Reactie voor op de website?

12.63. Kent iemand de bakfiets van Hema?

Wij hebben een kind en geen auto en willem wij een bakfiets kopen. Dachten wij dat de bakfiets van Hema een oplosing qua prijs. Maar is ze wel goed? veilig, duurzaam? Kan iemand ons helpen?

Dank Gi en Arnoud

Reactie voor op de website?

12.64. Geen plek om bakfiets binnen te zetten

Voor iedereen die geen plek heeft om de bakfiets binnen te zetten is de bakfiets van de fietsfabriek perfect. Deze bestaat volledig uit roestvrije onderdelen en kan dus altijd buiten staan. Verder is hij gemaakt van aluminium en fietst heel erg licht. Er gaan ook nog eens met gemak 4 kinderen in.

groet, Sabine

Reactie voor op de website?

12.65. Bakfietsen speciaalzaak

Beer Transportfietsen

Het adres voor het vervoer van meerdere kinderen. Gedegen advies, verkoop, reparatie en proefrijden op eigen tempo. Bijna alle merken op een adres. Ook voor speciale wensen en/of aanpassingen. Tot ziens in Den Haag!

Reactie voor op de website?

12.66. Reactie Nihola

Sinds kort hebben wij een Nihola family. Wel erg duur vergeleken met andere fietsen, maar hij fietst perfect. Wat een verschil met andere bakfietsen! Wij betalen liever wat meer voor iets wat je dan tenminste wel gebruikt. Zeker een aanrader!!

groet Pauline

Reactie voor op de website?

12.67. Moeite hanteren bakfiets

Ik heb sinds anderhalve week een bakfiets van boxbike. Na er elke dag op gereden te hebben heb ik nog moeite met het hanteren van de fiets op ongelijke wegen. Je kantelt bijna om en het kost zoveel concentratie om er mee te rijden.Als je een beetje vaart hebt dan is het helemaal moeilijk om de fiets recht te houden zonder om te kiepen.

Nu staat er een fiets van ruim 800 euro in de schuur waar ik niet meer mee durf te fietsen. Heeft er hier iemand tips of is er iemand die die ervaring herkent?

Groet, Monique

Reactie voor op de website?

12.68. Veel te duur

Ik vind 1000 euro voor een bakfiets veel te duur. Het is niet veel meer dan een gewone fiets aan materiaal en werk dus waarom meer dan 500 euro? En prijs is geen garantie voor kwaliteit of service dus de bewering dat je onder de 1000 euro geen bakfiets kunt kopen is belachelijk. Met een beetje handigheid kun je voor de helft prima bakfietsen. En overigens voor de minder handigen onder ons, ook een dure fiets heeft zijn onderhoud nodig, dus als je dat niet zelf kunt loopt het altijd in de papieren. Als ik mijn werkplaats nog had kon ik er voor minder als 500 ook een bouwen. Dat moet in productie dus nog goedkoper kunnen.

groeten, veel fietsplezier.

Reactie voor op de website?

12.69. Moeite bakfiets

Hoi, blijven proberen, echt het went. Ga nooit fietsen zonder gewicht in de bak (zak potgrond doet het prima )en zorg dat je voorwielen recht blijven. Omvallen gaat echt niet gebeuren.

groetjes Marisa

Reactie voor op de website?

12.70. Smarttrike, bakfiets met veilige sturing

Hallo,

ik heb recent vernomen dat er een bakfiets ontwikkeld werd met een veiligere sturing. Het gaat om een driewieler met twee wielen vooraan. Maar ... de voorwielen hangen niet vast aan de bak. Dus je moet niet met de bak draaien om te sturen. Je draait gewoon je fietsstuur en de wielen draaien zoals bij een auto. "Sturing met Ackerman-principe" dus voor de techneuten onder jullie.

Als ik het me goed herinner noemt hij Smarttrike. De prijs ligt iets boven 2000 euro. Mijn infobron was Tim Biesemans en die kan je bereiken via www.tim.be.

Hopelijk help ik jullie een beetje met deze info.

Koen

Reactie voor op de website?

12.71. Kiddo-cab

De kiddo-cab is niet veilig en gaat snel kapot. Heb deze zelf en valt erg tegen.

Leonie

Reactie voor op de website?

12.72. Re 12:72 bakfiets hema is Boxbike

Ik heb de bakfiets hier bij de hema wel zien staan. Wat mij opviel is een smalle bak zeker als je er meer kinderen in mee wilt nemen.

Op de site van Halfords staat ook dat de bak maximaal tot 50 kilo mag worden beladen. Dat is dus niet veel, 2 kinderen en dan nog wat boodschappen. De duurdere fietsen hebben vaak een wat grotere bak plus dat die meer gewicht mee mogen nemen. Let dus goed op het laadgewicht van de bak. Een overbeladen bakfiets heeft niet meer de juiste rij eigenschappen. Veel succes verder.

Lyda

Reactie voor op de website?

12.73. Bakfiets van Bakfietsweb? Niet doen!

U kent toch wel het speekwoord: goedkoop is duurkoop? Dit geldt ook voor de bakfietsen van bakfietsweb! -in elkaar zetten was voor mij geen probleem (ik ben nogal handig) -na een paar weken begon de fiets al te roesten. Vooral het stuur, zadelpen e.d. -aantal kleine onderdelen na een aantal keren al vervangen i.v.m. defect (denk bijv. aan bout/handel om zadel hoger te zetten) -stuurpen zit speling in. -Hele slechte (bijna niet functionerende) voorrem. -Na 2 maanden zadel doorgezakt....nieuw zadel erop. -Na een jaar ziet de fiets er niet meer uit b.v. zadelpen: egaal verroest! -De TOPPER na 14 maanden: scheuren in het frame!

Bakfietsweb....geen reactie...geen garantie.

Vorige week naar de stort van de gemeente gebracht!

Beste mensen koop gewoon een goede (ik vermoed een duurdere) bakfiets. Een goede bakfiets blijft waardevast en is goed tweedehands te verkopen! Een fiets van 450 eur afschrijven in 14 maanden is erg snel! Euro per dag!

Ik heb hier wel van geleerd! Succes met beslissen!

Reactie voor op de website?

12.74. Kar voor 89 euro, is deze dan niet goed?

Wel maar voor twee kinderen, maar weet iemand wat er mis is met deze kar? kijk op www.x-tract.eu bij andere rechtsboven en dan karren...

Reactie voor op de website?

12.75. Bakfiets en lange benen

Beste S.Bayens

Ik ben zelf 1.91 lang en we hebben net een tweedehandsje gekocht, het is een bakfiets van het merk tuk tuk kiddy. Mijn benen hebben hebben genoeg ruimte, zelf keek ik daar ook erg van op. Veel succes met een eventuele aankoop.

Vriendelijke groetjes Willemien.

Reactie voor op de website?

12.76. Babboe

Wil een Babboe kopen. Heeft iemand ervaring met deze fiets.

Er moeten 3 kinderen in en Veiligheid is errugh belangrijk.

Verder vindt ik de Bakfietsen (net zo als veel andere dingen) veel te duur !

Chris

Reactie voor op de website?

12.77. King bike

Ik heb een king bike, vervoer en maar één kind in het is de lange uitvoering. Ik ben er wel blij mee. De cargo bike is misschien iets stabieler maar ze mogen allebei toch maar tot 150 kilo hebben. Ik ben zelf aan de zware kant dus kan er niet meer bij hebben dan 1 kind en wat boodschappen en dat gaat prima. Ik heb hem van het kruidvat/ kortingswinkel. Er moest wel een nieuwe stuurpen en zadel pen in en ik heb 'm na laten kijken. Met de extra (ingekalculeerde) kosten mee een prima fiets voor de helft van de cargo bike.

Wat verkoop betreft, een fiets is een gebruiksvoorwerp, staat bij mij buiten en maakt het geen verschil of het de dure of de goedkope is, ze leveren dan toch niets meer op. Ga gewoon voor de king en reken op wat extra kosten, altijd nog de helft goedkoper dan die dure andere merken.

Monique

Reactie voor op de website?

12.78. Bakfiets hema/ boxbike

Hallo lezers,

Ik ben nu een jaar de eigenaar van de bakfiets van de hema. Ook wel een boxbike. Je koopt alles in één keer. Huif, afdekzeil etc. De bakfiets bevalt erg goed. Je moet er wel even op leren fietsen. Evenwicht houden is ineens niet meer nodig. Deze bakfiets mag maar 40 tot 50 kilo in de bak vervoeren! Maar ja ik hoef niet mijn hele kampeeruitrusting mee te nemen. Tot nu toe is dit de enige bakfiets met gesloten kettingskast en trommelremmen! Dit waren en zijn wel mijn voorwaarden voor een bakfiets. De remmen moeten het immers altijd doen! groetjes Yvon

Yvon

Reactie voor op de website?

12.79. Ervaringen met bakfiets lang van Shopmarkt?

Hallo,

Ik heb me even door alle tips en ervaringen over en met bakfietsen op deze site heen geworsteld en het volgende viel me op:

Zijn er geen ervaringen met de "Shopmarkt Bakfiets Lang", geschikt voor 3 kinderen? De fiets ziet er (op foto´s) prachtig uit en is helemaal niet duur (€629,-), zeker als je het vergelijkt met een "mammafiets".

Wie kent deze bakfietsen? O ja; wij hebben 3 kinderen; eentje van ruim 3 en een tweeling van 16 maanden.

Jasper

Reactie voor op de website?

12.80. Fietsfabriek bakfiets, aankoop van de eeuw!

Wij hebben het geluk dat we financieel in de gelegenheid waren om een bakfiets van de fietsfabriek te kopen, het is voor mij de aankoop van de eeuw. Met 3 kinderen van nu 1,5 3,5 en 5,5 fiets ik er elke dag mee naar school (1,5 km heen en 1,5 km terug, 4 keer per dag). Verder is het mijn "boodschappenauto" die ik overal altijd kan parkeren en mudje vol kan stoppen. En op school zet ik de fiets voor de deur neer als het regent. De enige die nat wordt ben ik zelf, maar ik ben niet van suiker.

De kwaliteit van de fiets is super, hij staat bij ons altijd buiten onder de carport, maar dat kan hij prima hebben, alles is gegalvaniseerd, dus geen roest. De service van de fietsfabriek is top en onze eigen fietshandelaar kan hem onderhouden, door onderdelen bij de fietsfabriek te bestellen indien nodig (nog niet nodig geweest).

Ik snap dat het voor veel mensen niet te betalen is, maar als je het kan betalen dan is het echt een aanrader. Wij hebben er nu ook nog geweldige stickers op zitten van bakplakkers.nl dus hij is echt helemaal uniek van ons! Met andere bakfietsen heb ik geen ervaring, maar deze doe ik nooit meer weg... de komende jaren nog niet in ieder geval.

Renate

Reactie voor op de website?

12.81. Bakfiets versus fietskar

Hallo,

Als je het moest afwegen: wij hebben 3 jaar een superdeluxe fietskar Chariot Corsaire gehad, en nu een bakfiets van Nihola.

Wat een verschil: die fietskar was zo'n gedoe telkens, in de bakfiets zet je de kinderen, en hup, vertrokken.

De Nihola heeft na 2 maanden al meer kilometer gebold dan 3 jaar fietskar! Ook de kinderen vinden het veel leuker: ze zien alles ipv achteraan te hangen in hun steeds afgesloten bakje (moet altijd toe vanwege opspattende steentjesgevaar), en de ouder heeft een beter overzicht over hen en kan leuk met hen kouten.

Succes met je keuze, Ivo

Reactie voor op de website?

12.82. Wie heeft of kent de faya4 you?

Hallo

Even een vraagje ,hoe is de Faya4you? Nog nooit heb ik iemand zijn ervaringen gehoord. Als moeke vind ik een 3wieler bakfiets de max! (evenwicht, als je wat ouder bent!) want drie kleinkinderen, en ze willen allemaal mee.

hopend op een vlug antwoord, dank bij voorbaat, gelukkig moeke

Reactie voor op de website?

12.83. Bakfiets cargo long met baby?

Hallo, momenteel verwachten we onze 5e spruit. De oudste is 10, daarna eentje van 4 die net naar school gaat, dan een tweeling van 2,5 en dan in maart een kleintje erbij. We hebben vorig jaar een bakfiets van bakfiets.nl aangeschaft, model cargo longbike.

Nou was ik in de veronderstelling dat er een maxi cosi in kon. Ja dat kan ook, maar de tweeling moet dan eigenlijk nog op het bankje. (die van 4 gaat achterop). Maar dit past dus niet. Heel erg vervelend. De school is op loopafstand, dus het is niet een onoverkomelijk probleem.

Heeft er iemand een idee hoe we dit kunnen oplossen of hier ervaring mee? Bijv. met een babyschelp in de bak of id? Hoop op jullie reacties! Alvast bedankt!

Groetjes Pien

Reactie voor op de website?

12.84. Re: Bakfiets Cargobike Long met baby

Hallo Pien,

Ik ben van WorkCycles in Amsterdam en we doen regelmatig wat jij vraag; Met onze eigen Maxi Cosi houder (niet de Steco Baby Mee dus) kan je zowel een baby in de bak als twee kinderen op het bankje vervoeren. Verder past het allemaal (net) beneden het huifje.

Jij heb het gelukkig niet meer nodig maar we passen ook de Bakfiets Cargobike aan om een tweeling in twee Maxi-Cosi's te dragen.

Sorry voor de reklame, maar jouw vraag was gewoon te makkelijk niet te beantwoorden. Je kunt ons hier vinden: www.workcycles.nl

Groet,

Reactie voor op de website?

12.85. Cabby van Gazelle

Hoi iedereen,

Heeft iemand al ervaring over de cabby van gazelle? Het is een nieuw model (2008) en ik hoor/lees er niets dan goeds over. Dan kan natuurlijk niet, dus ik ben eens flink aan het spitten. Wie o wie kan ons helpen?

Ik ga dadelijk met 3 kindjes fietsen, 3,5 jaar, 1,5 jaar en 3 maanden. Alvast bedankt voor de reacties

Liesbeth

Reactie voor op de website?

12.86. Let op het maximale te vervoeren gewicht!

Hallo allemaal,

Voor iedereen die een bakfiets wil aanschaffen. Let op het gewicht wat je maximaal kunt vervoeren in de bak. Veel van de goedkope bakfietsen kunnen niet meer dan 60 kilo aan en dan kun je al gauw maar 2 kinderen vervoeren.

Ik heb een fiets van de fietsfabriek de bf18 waar je 120 kilo in kunt vervoeren en daarbij kun je 'm doordat hij niet zo breed is ook nog eens in huis stallen als je daar de ruimte voor hebt. Je kunt 'm ook buiten laten staan omdat het frame heel goed is en niet roest. Ik heb nu 4 kinderen die ik allemaal in de bak vervoer en soms nog 1 achterop ook.

Ze zijn wat duurder zoniet veel duurder dan vele andere merken maar daarvoor zijn ze zeker een stuk degelijker en behouden hun waarde. Dit geldt ook voor fietsen van Christiania en Nihola en Bakfiets.nl.

Groetjes, Francisca

Reactie voor op de website?

12.87. Buggy mee op Bakfiets

Hallo,

Ik heb een bakfiets voor mijn drie kids. Nu wil ik graag de buggy mee nemen maar ik vind een buggy-mee achterop je fiets vreselijk vervelend. Is er niet iets van een bak die je aan de zijkant van de bakfiets kunt bevestigen waar je je bakfiets gewoon makkelijk in kunt zetten? Heeft iemand hier ervaring mee en enig idee of zoiets bestaat en waar...

Groeten, Eva

Reactie voor op de website?

12.88. King bike

Ik kon de cargo bike niet betalen en heb met een aanbieding de king bike gekocht. Geweldig! Hij was 500 en daar kan ik er drie voor kopen tegen één cargobike. Ik kan niet met een stang overweg en dit fietst als een gewone fiets. Super goedkoop maar wel rekening houden met kleine extra kosten, een ander zadel, stuurpen en een service beurt om te kijken of ie wel goed in elkaar was gezet (veiligheid voor alles). Ik zie vaker goedkopere bakfietsen maar die kunnen het laadvermogen van de king niet evenaren, 150 kilo. Vind het wel jammer dat ie niet makkelijk opnieuw te kopen is, ik zoek een tweede voor het vakantie adres. (hij kan helaas niet met de bus mee) Ik ben er echt heel tevreden over en vind het een geweldige fiets.

Reactie voor op de website?

12.89. Service Boxbike bedroevend

Op 19-04-2008 hebben wij een boxbike besteld, welke uiteindelijk op woensdag 21 mei geleverd is. Levering zou plaats vinden tussen 13:00 – 15:00 die dag, maar de chaufeur kwam pas om 16:30 en had haast, de boxbike werdt in de schuur gezet.

Op zaterdag 24 mei, de eerste keer dat we de fiets gingen gebruiken, bleek er bij verwijderen van het verpakkingsmateriaal hier en daar al kleine lakschade te zijn.

Ook de verdere afwerking laat te wensen over, zo zijn de gaten voor de schroeven van het huifje dusdanig scheef geboord dat er een drevel nodig is om ze er uit te krijgen. Na verwijdering van het huifje blijkt dat het hout rond deze gaten al flink beschadigd is tijdens het boren. Op de bodemplaat mist er een schroef. Dit geeft mij geen goed gevoel over de kwaliteit van deze fiets en de controle hierop.

Vervolgens waren we de straat nog niet uit of het was al duidelijk dat er iets aan een van de voorwielen mankeerde. Het rechter voorwiel bleek na controle een forse slag te hebben, wiel gedemonteerd en gelijk naar de verkoper gegaan. De verkoper heeft vervolgens het wiel opgestuurd naar de leverancier. De verkoper belde gisteren dat het nieuwe wiel er was, vandaag (11/6/08) er naar toe geweest, het vervangende wiel is duidelijk niet nieuw, sommige spaken zijn verbogen en los, spaaknippels zijn beschadigd of kapot. De verkoper gaat nogmaals contact opnemen met de leverancier.

Kortom geen goede start voor mijn boxbike, uiteraard post ik hier nog wel hoe het afloopt.

Arie

Reactie voor op de website?

12.90. Bakfietsweb.nl. ervaring na paar weken.

Hallo allemaal,

Op dit formum ben ik 1,5 maand geleden gekomen om te overwegen een fiets aan te schaffen van Bakfietsweb.nl. Erg veel negatieve reactie, en met name van mensen die een fiets hebben (of leveren ) van de grote merken uit Nederland.

Ik heb dus een maand geleden besloten toch een fiets te bestellen (model IV 20, de zogenaamde grote cargo-bike. Prijs 650 excl. montage. Na twee weken keurig geleverd, en zelf gemonteerd. Kwaliteit van de onderdelen valt mij erg mee. Monteren ging prima (ben handig, en heb inderdaad de ruimte). Er zit geen gebruiksaanwijzing bij, maar de site geeft alle details goed weer.

Inmiddels de eerst 50 km gefietst, en het gaat prima. Wel is het een geen nederlands product, en dat zien je o.a. aan de banden (lijken echt geschikt voor China;-)) In de bak zelf (waar kinderen zitten) heb ik 1 banklje gemonteerd (achter) en dan kan er een maxicosy voor staan. Werkt prima.

Is ongeveer 10 min. fietsen naar de creche en daarna nog 15 min naar mijn werk. al-met-al. Lijkt aardig. Wel moet ik opmerken. Ik ben 70 Kilo, met 2 lichte kinderen (rond de 5 en 11 kilo) gaat het prima. wel had ik graag een ander zadel, en stuur (doe ik nog), en andere banden. Voelt na deze periode redelijk goed aan. Bijna alle schroeven zijn van RVS, dus roesten doet het niet. Wel staat de fiets keurig binnen. Ook de fietsen van bakfiets.nl (die 3x zo duur is) gaat regelmatig e.e.a. aan stuk (ervaringen van kennissen). Ik zal over een maand of wat nogmaals een update geven.

Groet, Herman Posthumus

Reactie voor op de website?

12.91. Service Boxbike part 2

Inmiddels is er een nieuw wiel geleverd en kan ik 3,5 week na levering eindelijk mijn boxbike gaan gebruiken. De service afhandeling kan me echter niet bekoren.

Arie Taal

Reactie voor op de website?

12.92. Topbakfiets van Babboe

Voor iedereen die een goede maar betaalbare bakfiets zoekt; wij hebben een Babboe gekocht na niks dan ellende met de 030 van bakfietsweb. Babboe was normaal 1199,- maar wij hebben'm gekocht voor 699 omdat ze een actie met de Rabobank hadden. Wij hebben'm nu ruim een jaar en gebruiken'm elke dag. Hij is top. Rijdt heel licht, is degelijk, voor 4 kinderen en met eindelijk eens een normale goeie garantie.

Dat is wel wat anders na de ellende met bakfietsweb. Die gaf ons zoveel ellende dat we vinden dat deze iet verkocht zou mogen worden. Roest onder je reet vandaan, versnellingen werkten niet, stuurpin paste niet, remkabels bleken te kort etc etc. En let op; want bakfietsweb heeft zo'n slechte naam dat ze hun bakfetsen nu ook onder via anderen verkopen, via Trendonline. Maar ze geven nog steeds geen garantie.

Daarom zijn wij na deze ellende voor Babboe gegaan. En die is super. Rijdt ook veel beter en geen enkele probleem mee gehad.

Hein

Reactie voor op de website?

12.93. Redy Kangaroo

Heeft iemand ervaring met de bakfiets Redy Kangaroo? Je kan hem bestellen via trendonline.nl.

Lidwien

Reactie voor op de website?

12.94. RE: Redy Kangaroo

Is dezelfde die nu bij de Gamma in de aanbieding is? Ik zou 'm zelf niet nemen, oa vanwege de 2 x V-Brake (blokjes) handremmen voor ipv trommelremmen. Dat remt mi onvoldoende en ook zul je regelmatig de remblokjes moeten vervangen, ook de mechanische uitvoering van de bakfiets spreekt me niet aan. Arie

Reactie voor op de website?

12.95. Zelf inelkaar zetten babboe bakfiets

Heeft u de babboe bakfiets zelf inelkaar gezet? Is dat een beetje eenvoudig? Ik wil ook graag de babboe kopen om heen en weer naar school te fietsen. Onze oudste zoon fietst al alleen naar school maar ik moet ons 5 jarige zoontje zelf heenbrengen. Tevens heb ik nog 2 kleinere kinderen, 1 van anderhalf en 1 van 4 maanden. Het lijkt mij ideaal om dan even met de bakfiets heen en weer te gaan.

Reactie voor op de website?

12.96. Babboe in elkaar zetten is te doen

Onlangs hebben wij ook zo'n Babboe gekocht en zelf in elkaar gezet. Op zich viel het best mee, maar je moet het wel met z'n tweeën doen. En er moet bij ons nu nog iemand langskomen, omdat wij de versnellingen niet voor elkaar krijgen.

Achteraf zeggen we: we hadden hem gemonteerd moeten laten bezorgen.

Maar het is wel te doen in principe.

Veel plezier ermee, want hij is geweldig leuk!

liefs, Esther

Reactie voor op de website?

12.97. Huifje King bakfiets

Hallo wij hebben een King bakfiets gekocht, weet iemand of er nog aan een huifje te komen is of dat een huifje van een ander merk er ook goed op past?

groeten Debbie

Reactie voor op de website?

12.98. Passen er 2 maxicosi's in Babboe?

Binnenkort verwachten wij een tweeling en we vroegen ons af of er ook 2 maxicosi's in de bak van Babboe big bakfiets passen?

Piet

Reactie voor op de website?

12.99. Babboe of toch de redy kangaroo?

Ik twijfel enorm tussen babboe en kangaroo redy. Heb op beiden gereden, babboe fietst zwaar en stuurt lastig met dat gewone stuur. Heeft geen dichte kettingkast (vieze broek). Kangaroo vond ik met name door beugelstuur erg lekker fietsen maarja... wat is wijsheid. Je leest veel over die 'chinese troep' maar bij de babboe testdag zagen wij ook made in taiwan of thailand op de dozen staan dus maakt het eigenlijk echt uit? Kangaroo is nog en tikkie goedkoper.

Voorlopig houdt dit me nog wel even bezig denk ik.

Belinda

Reactie voor op de website?

12.100. Babboe

Hoi, ik heb de babboe bakfiets en ik vind hem ideaal. Maar ik heb dan ook 4 kinderen die erin moeten. Ik persoonlijk vind hem niet zwaar fietsen, en ik heb een conditie van een zeekoe. O ja, ik heb er nog nooit een vieze broek van gekregen en hij is nog nooit kapot gegaan. Dus van mij krijgt hij een dikke 10. Ik fiets er elke dag mee, ook met mn baby van 10 weken.

gr Jolanda

Reactie voor op de website?

12.101. bakfietsweb

Wij hebben er ook een gekocht, model 2006/2007 en zelf gemonteerd. Zelf monteren is af te raden omdat het vrij ingewikkeld is en het meer dan een dag duurt voordat ie in elkaar zit. Daarna moest ik eigenlijk naar de fietsenmaker om hem te laten afstellen. Deze fietsen zijn in ieder geval een stuk betaalbaarder dan de gemiddelde bakfiets op internet. Zelfs 2e hands vreselijk duur. Maar ik ben helemaal blij met de fiets. Een nadeel is dat hij snel roest dus liever droog stallen.

Reactie voor op de website?

12.102. Hoe wendbaar is een bakfiets?

Omdat we er nog niet uit zijn of we een fietskar of een bakfiets willen, zijn we voor en nadelen aan het afwegen. 1 voordeel van de fietskar is dat je hem kunt afkoppelen en dus altijd de bocht om komt.

Ik vraag me nu af hoe wendbaar een bakfiets is. Wij moeten een pad door tussen 2 garages, ongeveer een meter breed, dit pad komt uit op het pad achter onze tuinen, ook ongeveer een meter breed. Over dit pad zal de bakfiets wel komen, maar komt hij de bocht ook om ? We hebben het met een fietskar van vrienden geprobeerd, en als we die loskoppelden en dan de stang omhoog, kon hij de bocht om.

Dus wat is jullie ervaring met de wendbaarheid van een bakfiets, zou hij de bocht om kunnen ?

Henny

Reactie voor op de website?

12.103. Babboe bakfiets is uitkomst

Hoi, ook wij waren lage tijd op zoek naar een goede bakfiets. We hebben ze allemaal geprobeerd. We vonden de 'bekende' merken helemaal niet de beste. Fietsfabriek mag dan wel de naam hebben maar die fietste zwaar en log en die rare vernsellingsknop onder het zadel is echt niet handig. Moet je steed naar beneden kijken, weg van her verkeer. Die van bakfiets.nl reed op zich wel goed maar heeft geen bescherming van de spatborden en bij het erin klimmen gingen de kinderen dus op de spatborden staa. dat lijkt mij niet daarvoor gemaakt.

De babboe die we probeerde op een open huis dag reed erg goed, heel licht en wel solide zonder log te zijn. Je krijgt er 5 jaar garantie op aan huis (dat was niet zo bij de Redy Kangaroo, ik vond dat allemaal erg vaag toen ik hun over garatnie vroeg). en op kassa zijn zij net zo goed bevonden als de duurdere merken. Maar nou blijken ze alleen maar minder duur te zijn doordat ze de fietsenhandel overslaan en rechtstreeks leveren. Niet omdat ze op kwaliteit hebben bezuinigd. Wij hebben hem nu en zijn heel enthousiast. Wij rijden in een roll royce voor de prijs van een volkswagen. Super toch. Wij kunnen hem aanraden.

groet, Machteld

Reactie voor op de website?

12.104. Twee maxi-cosi's in de babboe: ja dat kan!

Hallo,

Even een reactie: ja er passen twee maxi-cosi's in de Babboebakfiets. Dwars op de rijrichting past het precies. Voor iets meer stabiliteit kan je de standaard bankjes vervangen door iets bredere bankjes waardoor beide stoeltjes helemaal ondersteund worden. Voor extra vering hebben wij ook nog een steco rekje gemonteerd (niet noodzakelijk, stuk schuimrubber kan ook, later als kussentjes gebruiken?). Kijk even hier.

Hester

Reactie voor op de website?

12.105. Bakfiets van fietsfabriek voldoet niet aan belofte

Ook de dure bakfietsen zijn niet altijd betrouwbaar

Wij hebben een bakfiets van de fietsfabriek gekocht. Het was een geen goedkope aanschaf (met alles er op en eraan ruim 2000 euro). Maar we gingen er vanuit dat we ook kwaliteit van materiaal en service zouden krijgen. We hebben hem nu een halfjaar. Maar zowel van kwaliteit van materiaal als service blijkt geen sprake. De fiets is al 4 keer stuk gegaan (totale framebreuk, twee maal zijn de pneumatische stuurbuizen uit elkaar gevallen, en beide naven van de voorwielen zijn gebroken. Ook de service is niet om over naar huis te schrijven: de fiets heeft totaal zo'n 9 weken bij de fietsenmaker gestaan (je zou toch denken dat dat repareren wel iets sneller kan); ze houden zich nooit aan hun beloftes om terug te bellen; en we hebben moeten vechten om garantie te krijgen op deze reparaties.

Ik kan jullie deze fiets dus zeker niet aanraden.

Lot

Reactie voor op de website?

12.106. RE:12.05 Bakfiets fietsfabriek voldoet niet

Beste Lot,

Voor een bakfiets van € 2000,00 mag je kwaliteit verwachten. Zeker als je de webiste van de fietsfabriek bekijkt. Mijn man heeft zelf een lasbedrijf dus veel kennis van metaal. Het lijkt erop dat voor jullie bakfiets gewoon een lichtere metaalsoort is gebruikt vaak een B of C keus ipv A kwaliteit. Een frame van een fiets mag nooit breken.

Zelf heb ik toen de tweeling klein was een bakfiets gebruikt die mijn man zelf had gemaakt van een oude fiets voor rolstoelvervoer. Van die fiets is toen 1 keer een naaf kapot gegaan. Die naaf was van de oude fiets en bleek ook van een slechte kwaliteit ijzer gemaakt. Mijn man heeft toen 2 nieuwe naven laten draaien van chroommolybdeen staal en het is nooit meer stuk gegaan.

Ik weet niet of jullie een rechtsbijstandverzekering hebben maar als je die hebt zou ik deze inschakelen. Of geef je op voor het programma DAS recht dat op zondagavond op tv is.

groetjes Lyda

Reactie voor op de website?

12.107. Wat te doen op de lokatie met 4 kinderen?

Hallo,

Ik ben een gastouder en heb binnenkort 4 kinderen rond 1 jaar oud. Nu heb ik een Babboe-big bakfiets. Hier ben ik ontzettend blij mee en kan hem iedereen aanraden.

Nu zit ik alleen met een probleem. Wat te doen als je op de bestemming bent aangekomen. Dan zit ik dus met 4 kinderen die nog niet zelf kunnen lopen. Heeft iemand hier ervaring mee? Of goede ideeen?

Ik hoop van jullie te horen,
groetjes, Anouk

Reactie voor op de website?

12.108. Super babboe

Hallo,

Sinds twee weken hebben wij een babboe bakfiets, en hij is geweldig. Met vier kindjes erin en een 13 jarige achterop fiets ik het hele dorp door. Ik was er supersnel aan gewend en de kids vinden het heerlijk. Ik ben niet groot 1.62 m, maar kan er prima bij. Onze jongste van 12 maanden zit overigens wel in het peuterstoeltje en zijn broertje kan er met gemak naast zitten. Kortom een echte aanrader voor iedereen die een bakfiets overweegt aan te schaffen.

groetjes Thea

Reactie voor op de website?

12.109. Zoekende ouwebakfietsen 1950 1965

Karin, je kan em jaren gebruiken; de gemiddele bakfiets kan honderdhondertvijftig kilo makkelijk aan.

Groetjes Jan P

Reactie voor op de website?

12.110. Kangaroo en Kangaroo!

Ik lees hier veel berichten en zag dat er tegenwoordig twee Kangaroos zijn, Redy en Winther. De Hollandia Redy is ongveer €600 en de Winther €2995. Het verschil is er ook in kwaliteit. Ik heb voor de aanschaf van onze Winther op verschillende fietsen geprobeerd. Het is de moeite om dat te doen. Goole en je vindt bedrijven as 't Mannetje, Beertransportfietsen, ... Deze bedrijven hebben verschillende types staan en vertelle je ook wat de voor- én !! nadelen zijn.

Ga niet naar één type kijken want een goede fiets kost wat. Het is toch logisch dat een bakfiets meer kost dan een goede tweewieler. En een gewone fiets kost al 600-1000! Dan kan een bakfiets van 600 echt niet toppie zijn. Veel bakfietsen worden kaal aangeboden en dan komen de opties. Een paar versnelling zijn noodzaak, min 5 liever meer. Met drie is het geen lol en dat moet het wel zijn. Een driewieler heeft voordelen en nadelen, een bakfiets op twee wielen ook. Ga ze proberen!!

Onze Winther Kangaroo verkoop ik, onze kleine man fietst graag op zijn eigen coole rode fiets :) Succes en veelplezier met fietsen!!

Gr. GertJan

Reactie voor op de website?

12.111. Tweewiel-bakfiets stabiel? Ja

Tweewielbakfietsen hebben een erg laag zwaartepunt doordat de bak laag zit en het voorwiel klein is. Ze fietsen erg stabiel. Omvallen of instabiel zijn is er niet bij, de standaard zorgt er ook voor dat de fiets stevig neergezet kan worden. Zelfs met een enkel groot kind in de zijkant van de bak fiets je alsof het een gewone fiets is.

Ik vond driewiel-bakfietsen zwaarder trappen en vervelend meebewegen met de weg. Een tweewielbakfiets fietst als een gewone fiets.

Belangrijkste tip: ga gewoon een keer proeffietsen.

Sven (4 jaar een Fietsfabriek 995)

Reactie voor op de website?

12.112. babboe bakfiets

Wij hebben zojuist een babboe bakfiets in ontvangst genomen van www.babboe.nl.
Een erg coole bakfiets voor een goede prijs. Ik miste deze alleen in het overzicht op deze pagina. Verder erg handige tips,

Arne

Reactie voor op de website?

12.113. faya 4you

Eindelijk heb ik er eentje gekocht!Een faya4you.Hij heeft veel plaats en onze 3 kleinkinderen hebben er steeds veel plezier in!Persoonlijk vind ik dat hij vrij zwaar trapt(3versnellingen),maar voor korte afstanden valt het best mee.Het enige probleem hier in belgie-ik ben al naar drie fietsenmakers geweest-en geen enkele wilde hem graag repareren(een lekke band en de versneling stuk)De laatste zegde zelfs ,dat het wiel met de versnelling op,helemaal onproffesioneel in elkaar stond. hopelijk geen verdere pech en hebben we er nog veel plezier van.
bakfietsfan gelukkig moeke

Reactie voor op de website?

12.114. Bakfiets rijden

Reactie op Bakfietswebfiets geprobeerd

Hallo,

Ik heb sinds een paar dagen ook een bakfiets. (johnny loco) En bij ons de dorpsstraat loopt aan de zijkanten beetje schuin, als ik daar fiets denk ik steeds dat ik met het hele spul omkieper! Kan dat ook gebeuren? Of moet ik daar ook gewoon aanwennen?

Groetjes Ger

Reactie voor op de website?

12.115. bakfiets de redding

Wie heeft er ervaring met de bakfiets van het merk de Redding? Ik zou graag wat meer informatie over deze fiets willen hebben.

Lientje

Reactie voor op de website?

12.116. Bakfiets van Cangoo

Graag wil ik weten of iemand ervaring heeft met het merk cangoo?

groetjes Bjorna

Reactie voor op de website?

12.117. Boxbike maar 40kg!

Reactie op Boxbike?

Ik weet waarom de boxbike bakfietsen relatief goedkoper zijn: het max. laadgewicht van de bak is maar 40 kilo!

Cora

Reactie voor op de website?

12.118. Een bakfiets van Shopmarkt lekker goedkoop en toch goed

Hoi

Wij hebben bij Shopmarkt.nl in Zaandam de bakfiets Cangoo 220 aangeschaft, ik moet zeggen, dit was zeker geen slechte aankoop voor het geld, wij waren totaal €595 + €95 euro montagekosten kwijt, hiervoor kregen wij een complete bakfiets geleverd met alles erop en eraan, dus geen extra kosten voor een regenhuif kindergordels of iets dergelijks!

Ook werden wij goed geholpen door vriendelijk personeel, en wij mochten ook een uitgebreide proefrit maken op de bakfiets voordat wij tot aankopen overgingen, na de proefrit hoefde de verkoper mij niet eens meer over te halen, ik was direct verkocht, en zijn tot aanschaf overgegaan, binnen 3 dagen stond de bakfiets al voor ons klaar om af te halen.

Dus ik zou zeggen gewoon doen! voor weinig geld heb je een hele leuke bakfiets in huis, voor alle modellen die shopmarkt levert kunt u een kijkje nemen op hun website: www.shopmarkt.nl

Groetjes en Suc6

Petra Vergeer

Reactie voor op de website?

12.119. Omvallen kan echt wel!

Er wordt beweerd dat je niet om kunt gaan met een bakfiets. Bij ons in de wijk zijn veel drempels en wij hadden een bakfiets met 3 wielen. Wanneer je de bocht omgaat en dan ook nog een drempel tegenkomt kan de bakfiets zelfs heel makkelijk omgaan. Zelfs als je rustig fietst. Is mij met mn 2 kinderen gebeurd!

Succes (wij willen alleen nog een 2 wielige bakfiets!)

Irene

Reactie voor op de website?

12.120. Mooie Babboe 2 wieler

Reactie op Vraagje bakfiets

Hallo Irene,

Wist je dat er nu ook een 2 wiel Babboe is? Is net uit. Ik denk dat ik die ga kopen. Heel erg mooi, vooral die bak, en niet duur: €849 inclusief tent.

Groetjes, Lianne

Reactie voor op de website?

12.121. Winter kargoo bakfiets

Hoi, hier ik stuur je een mailtje om te vragen of jullie die bakfiets nog hebben en hoeveel jullie er voor vragen en zo ja waar is hij te bezichtigen. Ik hoop op reactie. Bij voorbaat dank u.

Reactie voor op de website?

12.122. mmmmwwwhh

Reactie op Bakfietsweb

op zich als je wat handig bent is het wel te doen.

Maar de kwaliteit van de bakfiets is drie keer niks! Hij roest onder je billen vandaan en even binnenzetten is niet altijd en voor iedereen een optie.

Emma

Reactie voor op de website?

12.123. Nihola!

Reactie op Reactie Nihola

Ik heb een hoop bakfietsen geprobeerd, wat een ondingen! Enorme zware bakken die je mee moet sturen, lastig te keren, zwabberige fietsen, niet te hanteren bij stilstand of langzaam fietsen. Totdat ik de nihola probeerde! Fantastische fiets! Je stuurt met de voorwielen dus niet met de hele bak, veel lichter. Je kunt hem keren door simpelweg de bagagedrager beet te pakken, iets optillen (heel licht) en draaien maar. Verder ziet ie er geweldig uit, is er nagedacht over de veiligheid en hij fietst fantastisch. Ik ben een blij mens met mijn nieuwe bakfiets van Nihola!

Anne

Reactie voor op de website?

12.124. Bakfietsweb

Reactie op De bakfiets

Hi,

wij hebben een 3 wielbakfiets gekocht bij bakfietsweb, deze werd gemonteerd afgeleverd. MAAR: hij fiets onstabiel, als de weg schuin is hang jij ook schuin. De fiets staat nog geen 1/2 jaar buiten en roest nu al, remt slecht, banden van slechte kwaliteit. En totaal geen support/after sales bij de firma. Ze zijn ronduit onbeschoft. Spijt dat ik heb. Had ik maar wat extra geld bijgelegd voor een echte.......

Niet doen, laat je niet overhalen vanwege de prijs en de extra's . Bij de echte (Baboe) kun je nu zelf onderdelen bestelen. Dus als die stuk gaat kun je er nog jaaaaren plezier van hebben. Kwestie van onderdelen bestelen en klaar. Dat roest ding van bakfietsweg kan ik weggooien.

Feen

Reactie voor op de website?

12.125. Goedkoopste bakfiets voldoet aan hoogste eisen

Reactie op Kosten van tweedehands bakfiets

Beste

Bij de keuze van een bakfiets en eventueel 2de hands bakfiets let u op de kosten die gemaakt moeten worden om de bakfiets volledig en goed te laten fietsen.

De nieuwste bakfietsen zijn zeer sterk in prijs verlaagd en op vele punten extra verbeterd, voldoen aan de hoogste eisen van veiligheid en je krijgt er nogeens garantie op.

Voor u en uw kinderen wilt u toch het beste aan de scherpste prijs.

Voor mij is er maar een Kangoo bakfiets.
* snelle levering
* goede service
* garantie aan huis

heel veel fietsplezier van , 06-20921614

Reactie voor op de website?

12.126. Heeft iemand ervaring met de Babboe City

Hallo,

Ik ben aan het overwegen om de Babboe City (de tweewieler) te kopen. Maar aangezien deze nog niet zo heel lang bestaat, kan ik niet veel ervaringen vinden, behalve op de Babboesite zelf.

Dus graag hoor ik alle voor- en nadelen van deze fiets!

groetjes Gamine

Reactie voor op de website?

12.127. Babboe City

Hallo Gamine,

Heb je al proefgereden bij Babboe? Dat fietst super. Volgens mij is het ook goede kwaliteit, er zitten in ieder geval allemaal goede shimano onderdelen op net zoal bij een Gazelle. Succes met je onderzoek. Ik ga er 1tje kopen.

Groeten, Frits

Reactie voor op de website?

12.128. Babboe is top!

Reactie op 12.126. Heeft iemand ervaring met de Babboe City

Beste Gamine,

Ik heb de Babboe City nu 2 maanden en ik ben er ontzettend blij mee! Hij fietst erg soepel en hij is natuurlijk erg mooi! Vooral de bak sprak me heel erg aan! Ik kreeg de bakfiets eerst wat lastiger op de standaard (ik ben wat kleiner), maar Babboe heeft nu een nieuwe standaard ontwikkeld waarmee ik er ook heel makkelijk bij kan! Het is wel lastig om deze eronder te zetten maar ach, dat heb ik er dan ook wel weer voor over! Verder ben je gewoon heel wendbaar en zijn de mensen van Babboe ook heel erg vriendelijk en behulpzaam! Ze denken heel goed mee en je merkt echt de sfeer van 'van ouders voor ouders'!

Ik zou zeggen, probeer het zelf! Want je kunt ook gewoon een proefrit maken... Dan kun je desnoods alle 3 de Babboe's in 1x testen!

Groetjes, Charlotte

Reactie voor op de website?

12.129. Babboe City Bakfiets

Reactie op Wie heeft of kent de faya4 you?

Hey Gamine, ik zit ook heel na te denken over het kopen van een City. Ben laatst langs een open dag geweest en er even mee gereden.

Ik kan je dit echt aanraden, heb zelf de kids meegenomen die het heel leuk vonden en samen met ze een rondje gereden. Het was in het begin even wennen maar na een paar minuten ging het al heel goed, en vond het helemaal niet zwaar! Desnoods koop je de elektrische versie

ben al met al heel te spreken, ook de kwaliteit is heel goed. Met regenhoes erbij kan je er jaren mee door.

Hopenlijk deze zomer mijn kinderen ermee rond te rijden!

Floor

Reactie voor op de website?

12.130. gazelle cabby

Reactie op Hoe vervoer ik 4 kleine kinderen op de fiets?


Wellicht is deze reactie overbodig, maar misschien toch ook niet, vandaar dat ik hem nog even plaats.
Wij gaan de gazelle cabby aanschaffen dit na bijna 2 jaar uittesten van diverse bakfietsen etc. Onze uitdaging was 2 kinderen van 2 en 4 vervoeren en straks een baby veilig meenemen. Ook zou het fijn zijn als er nog een vriendje mee kon.

We wilden eerst voor een drie-wieler bakfiets gaan maar na diverse testritjes bleek dat je met een driewieler ook vrij gemakkelijk kan crashen, ook vonden wij het fietsen met een lege bak erg zwaar gaan. Dus een driewieler is niet per definitie veiliger dan een twee wieler, ik geloofde dit eerst ook niet maar probeer maar uit. Een fietskar past bij ons achter maar nauwelijks door de deur. De Cabby gaat er prima door heen. Nu kunnen we twee kinderen op het bankje en 1 in de maxicosi vervoeren in de bak, er zitten verende adaptors voor je maxicosi mee dus de schokken worden deels geabsorbeerd op de bagagedrager kun je ook nog een vierde kind vervoeren in een kinderzitje, je zou ook nog een jonger kind in een fietszitje aan het stuur kunnen bevestigen alleen zullen wij daar niet zo snel voor kiezen. Wij zijn de gazelle bloom gewend op zich een prima fiets maar met de orginele standaard waait hij erg snel om ook ben ik met twee kinderen erop al een paar keer stilstaand met gladheid onderuit gegaan, welliswaar langzaam maar toch. Doordat de kinderen in de cabby lager zitten en vastzitten, is dit redelijk veilig.
Een minpuntje zou kunnen zijn dat als de kinderen de armen buiten de bak houden(maar dat kan bij een gewone bakfiets ook hetzij iets minder snel) en je zou dan omgaan dat het niet goed komt met de armen omdat er dan kans is dat de armpjes onder de bak komen.

Wellicht dat iemand hier nog iets aan heeft, maar ik zou zeggen probeer uit. Het is ook mogelijk om 2 maxicosi's in de bak te vervoeren dit staat tenminste in de handleiding. Natuurlijk kun je ook een steco mee achter op je fiets monteren voor de maxicosi. groetjes Leonie

Reactie voor op de website?

12.131. Babboe City

Bedankt voor alle reacties. Wij zijn laatst naar de Openhuisdag van Babboe geweest en hebben een paar dagen de City besteld, ik kijk er naar uit! De City fietst inderdaad erg licht, er passen twee kindjes op het bankje en de maxicosi kan in een stecohouder op de bodem van de bak. Ik heb ook even op de 3-wieler gefietst. Het voordeel daar is dat je stil kan staan zonder af te stappen, maar je bent veel logger en je loopt een veel groter risico om te kantelen als je niet met beide voorwielen tegelijk een heuveltje ofzo neemt.
Ik twijfelde tussen de Babboe City, Bakfiets.nl en de Gazelle Cabby. Ik heb ze alledrie getest en merkte niet veel verschil, behalve in prijs!

groetjes Gamine

Reactie voor op de website?

12.132. Vervoer bakfiets meerdere kinderen

Reactie op Hoe vervoer ik 4 kinderen: met een bakfiets

De dolphin winther Bakfiets xxl. Superbakfiets. Twee kinderen voor (tot 6jr), een achterop, en op de aanhangfiets ook nog een. Heel veilig, en nee, je bent niet te lang. Hij is duur, maar het merk is het waard.

Informeer of je bij het wmo van de gemeente de wagen gedeeltelijk -of helemaal- vergoed kunt krijgen. Ze hebben tegenwoordig ook sociale indicatie?

In mijn geval moet er een meisje met een verstandelijke beperking worden vervoerd, maar ze denken mee met jou - en aan je andere kinderen. Het gaat tenslotte om veilig vervoer. Vraag anders bij een hulpverlenende instantie om het fondsenboek. Is niet te koop, maar zij hebben het wel. Je wordt vast verder geholpen.

groet en succes Elisabeth

Reactie voor op de website?

12.133. Boxbike

Reactie op Service Boxbike part 2

Do you have any contact to Box bike. We got a boxbike from a friend, second hand and we need to get some parts to fix it. I cant find a webpage or anything. I saw your coment and Thought maybe you could help us,

Kind regards Ana

Reactie voor op de website?

12.134. Kangoo of babboe

Hallo,

Iemand bekent met het verschil tussen de kangoo en de Babboe. De Kangoo wordt nemalijk veel completer geleverd dan de Babboe. Ik heb een babboe geprobeerd en dat rijdt prima, maar weet niet hoe een kangoo rijdt en of dat vergelijkbaar is. Het gaat me om eht model met 3 wielen en electrisch.

Wie helpt me?

groetjes Wendy

Reactie voor op de website?

12.135. Boxbike bakfiets

Wij zelf hebben een Boxbike bakfiets via marktplaats gekocht! Deze bevalt goed, er kunnen max. 2 kinderen in. Rijdt soepel, 2 luifels erbij, remt goed.

Echter het is wel zo dat als een weg schuin afloopt je moet oppassen dat je niet omvalt! (te veel gewicht aan 1 kant).. Is mij 1 keer overkomen, mijn dochterje zal nog veilig in haar stoeltje en had gelukkig niets!

Claudy

Reactie voor op de website?

12.136. Ervaring met de bakfiets

Reactie op Bakfietsweb

Ik heb in januari 2011 een bakfiets via www.bakfietsweb.nl. Onze oudste werd 4 en moest naar school tegelijk heb ik ook nog een baby van toen 6 maanden. Om hiervoor een tweede auto aan te schaffen vond ik wat overdreven en een kar achter de fiets te onveilig.

De bakfiets heeft ons 750 euro gekost en is tot nu toe elke cent waard geweest. Het is een driewieler met 3 versnellingen en biedt plaats aan 4 kleuters. Een bankje heb ik eruit geschroefd en de riemen gebruikt om de maxicosy vast te zetten. Zo kan ik bijde kinderen veilig vervoeren en kan er zelfs nog een vriendje mee. Bij regen gaat de huif erop. Vind vooral mijn oudste prachtig. Papa wat minder want die wordt nat.

Alle gekheid op een stokje: ik ben sneller bij school (2 km) en terug met de bakfiets als met de auto. Geen parkeerproblemen om maar eens wat te noemen. Ik rij zo het schoolplein op.

Een van mijn eerste leuke ervaringen was dat toen ik mijn zoon op kwam halen van school een vriendinnetje ook mee wilde in de bakfiets, waarop moeders antwoorde:"wij gaan heel saai met de auto".

Doe steeds meer met onze bakfiets van boodschappen tot bezoeken in het weekend. In het begin is het wel even wennen. Het stuurt wat anders en vooral in de bochten is het in het begin uitkijken. Daarnaast trapt het wel wat zwaar maar dat is goed voor mijn conditie. Thuis staat het gevaarte in de garage. Dat is denk ik het grootste nadeel dat je wel ruimte moet hebben om hem te kunnen stallen.

Kortom een practisch en duurzaam vervoermiddel ideaal om veilig meerdere kinderen te vervoeren.

Tom

Reactie voor op de website?

12.137. wat doe je met je kinderen als je aankomt?

Reactie op Wat te doen op de lokatie met 4 kinderen?

Hoi, In Deventer leent de Centrumgarage (parkeergarage voor auto's), die direct naast de gratis bewaakte fietsenstalling staat, gratis buggy's uit. Misschien gebeurt dat door meer parkeergarages, hier is het erg onbekend, maar het kan wel! Fietsenstallingen zouden het gratis uitlenen van buggy's (ook dubbele) eigenlijk in hun service moeten opnemen. Of bibliotheken zouden er werk van kunnen maken, met hun reclame erop. Of meerdere bedrijven (MKB) van de stad, met reclame erop voor zichzelf in het kader van MVO. Groeten Alice

Reactie voor op de website?

12.138. 2e handsbakfietsen

Reactie op De bakfiets

Hallo, hele mooie babboe bakfiets gekocht voor een goede prijs de bakfiets werd zelf tegen ik geloof 35,00 afgeleverd op huis adres! ik kwam de adv. tegen op mp en heb toen hun site bezocht. hier een reactie achtergelaten wat ik zocht en in welke prijsklasse. binnen 7 dagen hadden ze een voor mij een hele mooie babboe big gevonden compleet met huif en babyschaal. echt een aanrader dus

www.kearo.nl

succes met de zoektocht !

Petra

Reactie voor op de website?

12.139. Goede ervaringen met de soci.bike

Onlangs heb ik een proefrit mogen maken op de soci.bike ( www.socibike.nl). Het mooie aan deze bakfiets is zijn elektrische trapondersteuning. Dit is geen overbodige luxe als je meerdere kinderen wilt vervoeren in de bak. Ook is deze bakfiets voorzien van twee voorwielen waardoor deze stevig op de weg ligt.

Je kunt trouwens zelf ook de soci.bike uitproberen door een proefrit aan te vragen bij een ambassadeur. Meer hierover op de website van soci.bike.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

De bakfiets

 1. Kosten van tweedehands bakfiets
 2. Kosten 2e-hands bakfiets
 3. Wie heeft ervaring met de kiddy van tuktuk.nl
 4. Christiania nu goed leverbaar
 5. Nieuwe website Nihola bakfietsen
 6. Hoe vervoer ik 4 kleine kinderen op de fiets?
 7. 4 kinderen op de fiets
 8. 4 kinderen op de fiets vervoeren
 9. Ervaring met Cargobike
 10. Nog een adresje
 11. Waar op te letten bij de aanschaf van een bakfiets.
 12. Bakfiets van kiddo-cab
 13. Goed idee
 14. Goedkopere bakfiets gevonden
 15. Alleenstaande moeder met fiets als enige transportmiddel
 16. Bakfiets voor Marieke
 17. Bakfietsweb
 18. Bakfiets van bakfietsweb wordt in onderdelen geleverd
 19. Bakfiets bakfietsweb
 20. Bakfiets en lengte
 21. Vervoer en wvg
 22. Bakfiets Web
 23. Bakfiets
 24. Bakfiets voor 319 euro!
 25. Vraagje bakfiets
 26. Bakfietsweb
 27. Bakfiets Faya4you
 28. Stallen van bakfiets
 29. Bakfietswebfiets geprobeerd
 30. Nogmaals een bakfiets geprobeerd
 31. faya4you
 32. Cargobike
 33. Bakfietsweb erg slecht!!
 34. Bouwpakket bakfietsweb.nl
 35. Bakfietsweb: begin er niet aan!
 36. Reactie bakfiets
 37. Bakfiets is super!
 38. Echte bakfiets
 39. Faya 4 you - iemand gekocht?
 40. Voordelige bakfiets
 41. Geweldige bakfiets van Familybike.nl
 42. King Bike
 43. Waar gekocht?
 44. Werkbeschrijving bakfietsweb
 45. Reactie King Bike
 46. Reactie king bike
 47. New viper bakfiets, ervaring?
 48. Fietskar oke
 49. Bakfiets new viper slecht
 50. Bakfietsen: goedkoop=duurkoop
 51. Bakfiets en lengte
 52. Bakfietsweb
 53. Boxbike ok?
 54. New Viper gewoon goed
 55. Bakfiets goed uitproberen
 56. Hoe vervoer ik 4 kinderen: met een bakfiets
 57. Boxbike?
 58. Babboe bakfiets via Rabobank
 59. Pas op met goedkope bakfietsen
 60. Bakfietsweb?
 61. Boxbike?
 62. Bakfiets van Shopmarkt?
 63. Kent iemand de bakfiets van Hema?
 64. Geen plek om bakfiets binnen te zetten
 65. Bakfietsen speciaalzaak
 66. Reactie Nihola
 67. Moeite hanteren bakfiets
 68. Veel te duur
 69. Moeite bakfiets
 70. Smarttrike, bakfiets met veilige sturing
 71. Kiddo-cab
 72. Re 12:72 bakfiets hema is Boxbike
 73. Bakfiets van Bakfietsweb? Niet doen!
 74. Kar voor 89 euro, is deze dan niet goed?
 75. Bakfiets en lange benen
 76. Babboe
 77. King bike
 78. Bakfiets hema/ boxbike
 79. Ervaringen met bakfiets lang van Shopmarkt?
 80. Fietsfabriek bakfiets, aankoop van de eeuw!
 81. Bakfiets versus fietskar
 82. Wie heeft of kent de faya4 you?
 83. Bakfiets cargo long met baby?
 84. Re: Bakfiets Cargobike Long met baby
 85. Cabby van Gazelle
 86. Let op het maximale te vervoeren gewicht!
 87. Buggy mee op Bakfiets
 88. King bike
 89. Service Boxbike bedroevend
 90. Bakfietsweb.nl. ervaring na paar weken.
 91. Service Boxbike part 2
 92. Topbakfiets van Babboe
 93. Redy Kangaroo
 94. RE: Redy Kangaroo
 95. Zelf inelkaar zetten babboe bakfiets
 96. Babboe in elkaar zetten is te doen
 97. Huifje King bakfiets
 98. Passen er 2 maxicosi\'s in Babboe?
 99. Babboe of toch de redy kangaroo?
 100. Babboe
 101. bakfietsweb
 102. Hoe wendbaar is een bakfiets?
 103. Babboe bakfiets is uitkomst
 104. Twee maxi-cosi\'s in de babboe: ja dat kan!
 105. Bakfiets van fietsfabriek voldoet niet aan belofte
 106. RE:12.05 Bakfiets fietsfabriek voldoet niet
 107. Wat te doen op de lokatie met 4 kinderen?
 108. Super babboe
 109. Zoekende ouwebakfietsen 1950 1965
 110. Kangaroo en Kangaroo!
 111. Tweewiel-bakfiets stabiel? Ja
 112. babboe bakfiets
 113. faya 4you
 114. Bakfiets rijden
 115. bakfiets de redding
 116. Bakfiets van Cangoo
 117. Boxbike maar 40kg!
 118. Een bakfiets van Shopmarkt lekker goedkoop en toch goed
 119. Omvallen kan echt wel!
 120. Mooie Babboe 2 wieler
 121. Winter kargoo bakfiets
 122. mmmmwwwhh
 123. Nihola!
 124. Bakfietsweb
 125. Goedkoopste bakfiets voldoet aan hoogste eisen
 126. Heeft iemand ervaring met de Babboe City
 127. Babboe City
 128. Babboe is top!
 129. Babboe City Bakfiets
 130. gazelle cabby
 131. Babboe City
 132. Vervoer bakfiets meerdere kinderen
 133. Boxbike
 134. Kangoo of babboe
 135. Boxbike bakfiets
 136. Ervaring met de bakfiets
 137. wat doe je met je kinderen als je aankomt?
 138. 2e handsbakfietsen
 139. Goede ervaringen met de soci.bike

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.