Groot Gezin
Vervoer
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

20. Een auto huren

autoverhuur.pagina.nl is een goede startpagina voor informatie op het internet over autoverhuur en dergelijke.

Bij rubrieken.com vind je informatie over autoverhuur, autolease en autohuur.

Heb je heel even een auto nodig, dan is de taxi een mogelijkheid. Bij de Digitale Taxi kun je naast een taxi ook kleinbusvervoer of normaal busvervoer bestellen.

Indien je alleen af en toe van een auto gebruik wilt maken, dan is huren een mogelijkheid. Dat is niet echt goedkoop, maar het blijkt dat in een dorp de prijzen vaak lager liggen. Is natuurlijk ook afhankelijk van waar je woont. Wel moet je ervoor zorgen met een bonafide bedrijf in zee te gaan, omdat je anders bij een schadegeval of diefstal voor grote verrassingen kan komen te staan. Op internet kun je eens kijken bij KAV.

Om je nader te oriënteren op het huren van een auto, zou je een van de sites Budget Rent a Car of Van 't Hart Autoverhuur kunnen bekijken.

20.1. 8-persoons vervoer

Als je alleen voor de vakantie een busje ofzo wil, hoe doe je dat dan de rest van het jaar? Wij zijn met z'n 8en en rijden al jaren een Peugeot 806, geen bus maar een MPV met 2 banken. Rijdt prima en zuinig en luxer dan een bus. Auto is van 1998 en altijd door de keuring zonder problemen. Een Citroen Evasion is hetzelfde als de Peugeot. Kinderen zijn tussen de 6 en 15 nu.

Groet, Linda

20.2. Goedkope autoverhuur

Hallo,

Ik heb gehoord dat je bij Auto Europe heel gunstig busjes kunt huren. Kijk op www.autoeurope.nl. Je bespaart echt heel veel geld, je kan ze ook bellen onder het gratis nummer 0800 265 91 01.

20.3. Huren van personenbusjes tegen gunstige tarieven

Hallo ,

Ik zie hier diverse vragen over het goedkoop huren van personenbusjes of MPV's, wij hebben ieder jaar een busje gehuurd bij een verhuurbedrijf in Venray (Limburg). Daar liggen de tarieven vele malen lager, het autoverhuurbedrijf waar wij de gehele tijd een bus huren is klantvriendelijk en ook een bedrijf wat je altijd probeert te helpen hoe dan ook, vriendelijke mensen, eigenaar is nog niet zo heel lang bezig met de verhuur dus doet ook alles om de klant het naar de zin te maken.

De prijzen zijn niet zo hoog als ze in onze regio zijn, scheelt soms de helft tegenover anderen. Voor een busje voor 14 dagen betaalden wij slechts € 48,- euro per dag met daarbij 100 vrije kilometers per dag. Daarna moesten wij 0,16 ct per km gaan betalen.

Met de kerst kregen wij een nette kerstkaart en daarbij een kleinigheidje in de vorm van een ijskrabber, heel attent.

Mocht u voor nog een langere periode willen huren dan gelden daarvoor weer goedkopere tarieven, prijzen zijn incl. verzekering en hulp in binnen en buitenland, voertuigen zien er altijd even netjes en gepoetst uit, wij gaan zeker meer huren bij dit verhuurbedrijf, vraag anders vrijblijvende informatie aan mocht je een busje willen huren.

Het verhuurbedrijf heet van Hoof en ze zijn gevestigd in Venray,

Ronald

20.4. Kijk ook eens bij deze verhuurder

Als je voor een leuke prijs een personenbusje wilt huren, moet je eens bij ons autoverhuurbedrijf kijken in Dordrecht: www.flexrent.nu. Wij hebben altijd mooie busjes voor een leuke prijs (ook voor de wintersport.)

Vr.gr.

20.5. Goedkoop auto huren

Hallo,

als je zeer voordelig een goede auto wilt huren, moet je eens kijken op de website: www.autohuurnietduur.nl. Wij huren hier regelmatig een auto en is goed betaalbaar en onbeperkt kilometers rijden. Dit bedrijf zit in Friesland en verhuurt o.a Renault Espace, Voyagers, e.d. Je zult verbaasd zijn hoe voordelig. Het zijn geen nieuwe auto's, maar wel zeer netjes. Wij huren nu een Espace voor twee weken, kosten 350euro!

Afz. een tevreden huurder....

20.6. Autoverhuur

Geachte dames / heren,

Stop met zoeken naar een zeer goed en goedkoop verhuurbedrijf en lees eerst onderstaande wat wij graag met jullie willen delen om kosten te besparen en dit geld wat je overhoud eventueel te spenderen aan de vakantie zelf Ik zie met regelmaat de vragen voorbij komen van mensen waar zij goedkoop een 8 of 9 persoons voertuig zouden kunnen huren voor samen met de kinderen op vakantie te kunnen gaan,ik zie hier dan weer namen voorbij komen van diverse autoverhuurbedrijven.

Zoals meerdere zie ik aan de reacties hebben wij dit jaar voor het eerst een busje gehuurd bij autoverhuur VAN HOOF wat gevestigd is in Limburg, voorheen huurden wij ook bij het hart en diverse andere bedrijven echter dit bedrijf waar we dit jaar zijn gaan huren staat met stipt op nr.1 voor ons, zij hebben zich in het jaar 2010 zover op weten te werken dat ze een top 3 nominatie hebben ontvangen voor het beste verhuurbedrijf en dat hebben ze zeker verdiend!

Zoals ik reeds vertelde hebben wij hier dit jaar een 9-persoons voertuig gehuurd nadat we eerst een vrijblijvende offerte hadden aangevraagd die wij na enkele uren van aanvraag al binnen hadden (zeer snel dus en geen dagen wachten) de prijs was vele malen gunstiger als bij andere bedrijven waar wij ook een offerte hadden opgevraagd (die we pas na dagen wachten ontvangen hebben)

Prijzen bij dit verhuurbedrijf VAN HOOF te VENRAY waren vele malen lager als anderen, de prijzen waren ook nog incl. verzekering, anwb lidmaatschap enz. en de borg was vele malen lager, ook krijg je in de winter een bus die geheel winterklaar is met winterbanden en sneeuwkettingen enz. waar wij einde van dit jaar reeds voor gereserveerd hebben. De bussen zien er echt heel goed uit en worden allen zeer goed bijgehouden door het personeel die elke bus nog met de hand doet wassen om zo zeker te zijn van de goede staat van hun wagenpark, waar zie je dit nog? Ook zijn zij 24 uur per dag bereikbaar zodat je altijd de verhuurder in geval van kunt bellen. Ik raad jullie gewoon aan hier eens contact mee op te nemen, zij staan ook geadverteert op marktplaats en bekijk daar de beoordelingen maar eens dan hoef ik verder niet veel meer te vertellen.

Je kunt ook nog de bus op elke gewenst tijdstip terug brengen want wij waren op zaterdagavond laat terug van onze reis en het was geen enkel probleem om die avond nog het voertuig terug te brengen en anders hadden we zelfs op zondag nog kunnen komen en dat scheelt ook weer een extra huurdag. echt waar mensen, overtuig uzelf en bespaar geld en kijk op de site van dit bedrijf, www.autoverhuurvanhoof.nl

Ik zou graag de mening van jullie willen zien als je het geprobeerd hebt zodat anderen ook niet meer verder hoeven te zoeken en we allen geholpen zijn. Alvast wens ik u succes en een fijne vakantie.

Ronaldo & Kasia en the kids

20.7. SternRent Autoverhuur Rotterdam

Hier is een verhuurbedrijf in Rotterdam:

www.sternrent.nl/AanvullendeInformatie/Rotterdam-Zuid/

Gerrie

20.8. Goedkoop autoverhuur

Via een kennis werd ik geinformeerd dat je tegen een leuke prijs op www.vakantievolvo.nl een vakantiewagen kunt huren.

Boekhorst

20.9. Autoverhuur bedrijven

www.sixt.nl/ is één van de grootste spelers op het gebied van autoverhuur.

20.10. Personenbus huren

Op www.personenbussen.nl kun je nu zelf berekenen wat het kost om een 6- of 9-persoons busje te huren. Je geeft de data van de huurperiode op en de tool berekent automatisch wat het kost, inclusief het kilometrage.

Piet Zweegers

20.11. verhuren van auto's


zie: Auto's huren: www.wheels4all.nl/
www.greenwheels.com

20.12. Bus Huren Vergelijker

Goedkoop een bus huren met chauffeur? U vindt veel informatie op de site www.bushurenvergelijker.nl over het huren van een bus.

Op de pagina www.bushurenvergelijker.nl/bus-huren.html kunt u middels een formulier heel simpel diverse busverhuur prijzen aanvragen bij alle busverhuur bedrijven in Nederland.

Greet

20.13. Touringcar huren

Hallo,

Via www.touringcarhurenvergelijker.nl heb ik vrij eenvoudig meerdere offertes aangevraagd bij verschillende touringcarbedrijven. Ik kon op die manier simpel de prijzen vergelijken, waardoor ik op mijn aanvraag ruim 460 euro kon besparen.

Veel succes iedereen bij het huren van een touringcar!

Gr. Martijn

20.14. Busje huren

Reactie op Bus Huren Vergelijker

Ik ging laatst een bus huren via www.huurjebus.nl. Kreeg 4 reacties op mijn aanvraag en kon daardoor een goede keuze maken, en heb daardoor iets van 200 euro bespaard op onze reis.

Vriendelijke groet, Marije

20.15. Tips & trucs om goedkoop een bus te huren

Gaat u binnenkort een schoolreisje organiseren, een evenement bezoeken of een dagtocht organiseren maar weet u niet waar u goedkoop een touringcar kunt huren? De prijzen van de rit staan helaas niet online. Daarom doet u er verstandig aan om goed te oriënteren voordat u een aankoop doet. Wij leggen in dit artikel uit waar u op moet letten tijdens uw zoektocht naar het vinden van een goedkoop busverhuur bedrijf.

Dichtbij is goedkoper
Touringcarbedrijven die dicht bij u gevestigd zijn zijn veelal goedkoper. Waarom? Omdat deze bedrijven geen voorrijkosten hoeven te berekenen. Stel je woont in Groningen, dan is het goedkoper om een touringcarbedrijf in Groningen de rit uit te laten besteden dan aan een busverhuur bedrijf gevestigd in Utrecht. Dit gaat niet altijd op. Soms hebben de touringcarbedrijven een bus op locatie staan en kunnen ze u goedkoop vervoeren.

Combinatieritten
Ook wil het nog wel eens het geval zijn dat uw groep gecombineerd wordt met een andere groep. Dit zijn de zogenaamde combinatieritten. U rijdt dan samen met een andere groep naar een bepaalde locatie, en vandaar wordt u gesplitst in meerdere bussen. Dit is voor de touringcarbedrijven goedkoper en u bespaart automatisch ook kosten.

Waar vind ik nu die goedkope busverhuur bedrijven?
U kunt ervoor kiezen om alle touringcarbedrijven individueel te benaderen en offertes op te vragen. Ook bestaan er tegenwoordig de vergelijkingswebsites zoals huurjebus.nl, bushurenprijzen.nlen bushurenmetchauffeur.nl. Dit zijn vergelijkingswebsites waarbij u door middel van 1 formulier uw aanvraag kunt plaatsen bij verschillende touringcarbedrijven. Zij bekijken uw aanvraag inhoudelijk en brengen een interessant aanbod uit. Het raadplegen van zo'n vergelijkingswebsite is voordelig. De prijzen voor het huren van een bus kunnen namelijk sterk variëren. U bespaart tijd en daarnaast weet u zeker dat u de goedkoopste bus heeft voor uw rit.

Vriendelijke groet,
Karel Berns

20.16. Goedkoop en kilometervrij personenbus huren

Sinds vandaag verhuurt MBautoverhuur diverse prima onderhouden personenbussen en MPV's voor de allerlaagste prijzen incl. BTW en geheel kilometervrij. Kijk op www.mbautoverhuur.nl.


20.17. Huren van personenbussen mpv's en dubbele cabines

Bij www.mbautoverhuur.nl is de vloot behoorlijk gegroeid. Ze hebben MPV's al vanaf 49 per dag, een 9 persoons mpv kost 59 en een personenbus 79 per dag. Voor 69 per dag heb je een dubbele cabine waar 6 tot 7 man in kunnen met veel bagage. Ik heb er vorig jaar en dit jaar een personenbus gehuurd, beviel prima. Ze onderhouden de auto's in hun eigen garagebedrijf. Auto's zijn netjes. Het interessante is dat je een laag bedrag per dag betaalt en dit ook nog eens kilometervrij is, in het hoogseizoen zijn de prijzen ongeveer EUR 5 per dag hoger en zitten ze wel snel vol maar dat is overal.

rolf van essen

20.18. Touringcar huren

Kijk hier als je een Touringcar wilt huren.


20.19. 5 en 7 persoons busjes goedkoop te huur

Tip: bij mijn favoriete autoverhuurder, MBautoverhuur in Sint Nicolaasga hebben ze naast alle soorten 8 en 9 persoons auto's nu ook 5 en 7 persoons MPV's. Ideaal voor de vakantie en een stuk goedkoper goedkoper. de website heet www.mbautoverhuur.nl. Ze plaatsen alle beoordelingen van klanten op hun website, dat ziet er prima uit!

rolf van essen

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Een auto huren

 1. 8-persoons vervoer
 2. Goedkope autoverhuur
 3. Huren van personenbusjes tegen gunstige tarieven
 4. Kijk ook eens bij deze verhuurder
 5. Goedkoop auto huren
 6. Autoverhuur
 7. SternRent Autoverhuur Rotterdam
 8. Goedkoop autoverhuur
 9. Autoverhuur bedrijven
 10. Personenbus huren
 11. verhuren van auto\'s
 12. Bus Huren Vergelijker
 13. Touringcar huren
 14. Busje huren
 15. Tips & trucs om goedkoop een bus te huren
 16. Goedkoop en kilometervrij personenbus huren
 17. Huren van personenbussen mpv\'s en dubbele cabines
 18. Touringcar huren
 19. 5 en 7 persoons busjes goedkoop te huur

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.