Groot Gezin
Vervoer
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

55. Hyundai H200

Via het werk van mijn vriend heeft hij deze auto kunnen leasen! Onze baby zit in het midden vóór - niet onze voorkeur - maar omdat op de achterbank elke hobbeltje voelbaar is en de andere kids soms een halve meter omhoog vliegen (lijkt met niet geweldig voor baby's) zit hij voor. Ik zit daarnaast met middelmatig dikke billen en dat gaat net! Achter is weinig beenruimte maar voor jonge kinderen tot een jaar of 15 denk ik is dat geen probleem. Maar voor de mensen met lange benen is het veel te krap!

Wij tanken voor ca.   58,99 diesel in de week maar daar zitten dus wel elke dag ritten bij van Den Haag naar Vlaardingen (geen probleem voor ons omdat we dat niet hoeven te betalen).

Rogine

Reactie voor op de website?

55.1. Veiligheidsgordels achterbank H200

Ik ben op zoek naar een alternatief voor de originele veiligheidsgordels voor de achterbank van de Hyundai H200 (dubbele cabine).

De originele gordels (voor een model 2001) kosten maar liefst   170,17 ex BTW per stuk!

Reactie voor op de website?

55.2. Hyundai

Onlangs heb ik mijn H100 9 pers. van 1995 ingeruild. Ik kan alleen maar zeggen perfect. Dat is dan ook de reden dat ik nu weer voor een Hyundai ga, een H200 9 pers.

Tevens wil ik nog zeggen dat ik met Hyundai goede ervaringen heb als wagen. In mijn bedrijf heb ik ook 3 H100 bussen rijden. Alleen de dealerschappen in en om Rotterdam, dat laat te wensen over.

A.

Reactie voor op de website?

55.3. H100 ervaringen.

Al weer bijna 3 jaar rijden we naar volle tevredenheid in een H100 dubbele cabine, 2.5 diesel. Gewoon een goede auto voor erg weinig geld. Wat wij ons alleen afvragen is hoe is de botsveiligheid? Zelf hebben we gelukkig geen ervaring! Wie wel?

Verder zijn we op zoek naar een 7-persoons wagen, bij voorkeur weer een met grijs kenteken vanwegen de kosten. Wie weet een oplossing?

Faber

Reactie voor op de website?

55.4. Vervoer met de H100

Hallo,

ik heb met aandacht het vervoer doorgelezen. Ons gezin bestaat uit 6 personen. Toen de jongste geboren werd, moesten we op zoek naar een grotere auto. Dat is gelukt, we hebben een Hyundai H100 gekocht. Dat is een bus(je). Door het grote laadvermogen heeft hij een grijs kenteken, waardoor de kosten in wegenbelasting heel gering zijn. De ruimte om comfortabel te zitten is perfect en er is nooit gebrek aan laadruimte!!!

Mireille

Reactie voor op de website?

55.5. Hyundai H-100-bestelbus

Grijs kenteken, maakt auto rijden goedkoper

Autorijden is niet goedkoop. Daarom hebben wij 2 jaar geleden een auto op grijskenteken aangeschaft. Deze Hyundai H-100-bestelbus (diesel) heeft een dubbele cabine d.w.z. er kunnen 6 personen in plaats nemen en toch hoef je per 3 maanden maar   52,18 wegenbelasting te betalen. Voor ons gezin (5 kinderen) is dit een ideale auto. Ook wanneer men bijv. op vakantie gaat is het meenemen van een grote hoeveelheid bagage geen enkele probleem want er blijft in deze auto nog een gigantische bagageruimte over.

Reactie voor op de website?

55.6. Ervaringen H200

Als iedereen zijn auto gaat aanprijzen dan kan ik niet ontbreken in dit rijtje. Wij zijn nu al bijna drie jaar in bezit van een hyundai H200 dubbele cabine. Ik kan van de H200 niets dan goeds zeggen. Wij rijden nu al bijna 3 jaar probleemloos in onze auto. Ik zou zeggen, ga eens een proefrit maken en overtuig je zelf. De Hyundai H200 rijdt als een personenwagen en heeft drie jaar volledige garantie. Alleen nu de kinderen wat groter en langer worden neemt het comfort achterin wat af maar dit is zeker bij de Vito het zelfde.

Jan

Reactie voor op de website?

55.7. Meer ervaringen H200

Wij hebben ook al jaren een H200 met een dubbele cabine. De auto rijdt heerlijk luxe, niet als een bus. De ruimte achterin is natuurlijk ideaal. De grote kinderwagen klap ik niet in.

Wij zitten in de wagen als volgt: ik zit op de bestuurdersplaats, in het midden voorin zit een baby van 9 maanden in een Römer Peggy, een licht stoeltje met kussen voor de buik- in een tweepuntsgordel, daarnaast mijn echtgenoot in de drie-puntsgordel.
Achter mij zit mijn 4-jarige dochter op een stoelverhoger met vastgekoppelde rugleuning. In het midden weer een 9 maanden oude baby (ja, het is een tweeling) in een Concord Fixmax, een stoeltje dat met de 2-puntsgordel vastzit. Dit stoeltje was vrij ondiep, want er is niet veel ruimte tussen voor en achterbank.
Daarnaast de 9-jarige oudste in de 3-puntsgordel.

Met 2 maxi-cosi's was het minder riant, dus ik heb ze zo snel mogelijk in de vervolgstoeltjes gedaan.

Wij hebben bij het orienteren op deze auto even 3 jongens van 14 "geleend" om achterin te passen. Dat zat wel goed. Met volwassenen achterin is een lange rit geen succes, of het moeten kortbenige types zijn.

Alleen mijn echtgenoot klaagt nog wel eens, want hij zit een beetje klem tussen deur en autostoeltje. Maar daarvoor zijn twee oplossingen: wat afvallen en zijn rijbewijs halen. Met beide is hij bezig.........

Francis

Reactie voor op de website?

55.8. Uitbouwen Hyundai H200 korte uitvoering

Hallo, even een vraagje.

Ik heb een Hyundai H200 korte uitvoering. Deze wil ik om laten bouwen naar een dubbel cabine, ik weet dat dit kan want ik heb het gezien. Kunt u mij aan een adres helpen waar ik dit kan laten doen ? Of waar ik eventueel de inbouw set kan bestellen zodat ik het zelf in kan bouwen? Heeft u een internet adres waar ik meer info kan krijgen hierover.

Dank u wel voor uw tijd en evt info die u mij kunt geven hierover.

030-2559636

Reactie voor op de website?

55.9. Site voor zelfbouw en laten monteren

Op de site van Fabuglass worden dubbele cabines te koop aangeboden voor zelfbouw en voor laten monteren. Je kunt er ook info aanvragen, ik heb zelf geen ervaring met ze trouwens.

Gerrit Jan

Reactie voor op de website?

55.10. Reactie dubbel-cabine inbouw

Helaas moet ik je mededelen dat er geen d/c in een korte H-200 gebouwd kan worden. De ruimte achter de voorstoel is te klein. Het fiscale blok van 1.50 bij 1.30 hoog bij 0.30 breed achter de d/c past nooit. De lange H-200 is al aan de krappe kant.

Ik ben bedrijfswagenverkoper voor onder andere dit merk. Wij zijn ook officieel ombouwbedrijf voor d/c bussen. Ik heb tevens voor Fabuglass gewerkt en kan je mededelen dat dit een vertrouwd adres is, voor je ombouw wensen. Veel succes en mocht je vragen hebben mail ze dan.

Reactie voor op de website?

55.11. Defecte dieselmotor

Ik heb een H100, b.j. 95 gekocht met een kapotte motor. Dus ben ik zoekende naar een andere dieselmotor. Maar nu hoorde ik vandaag dat deze motoren nogal snel kapot lopen rond de 100.000 Km. Als ik een motor van een auto-demontagebedrijf koop, kom ik misschien weer in de zelfde ellende. Ook heb ik gehoord dat een Mitsubishi L 300 2.5 diesel dezelfde motor heeft maar dan wel goed voor meer kilometers. De Hyundai h100 diesel zou op een mitsubishi ONDERBLOK gebaseerd zijn?? Wie kan mij advies geven?

Groeten,

Reactie voor op de website?

55.12. Motorblok Hyundai H100

Misschien kun je hier terecht met je vragen en kun je goede antwoorden krijgen. De links hyundai.ontheweb.nl en hyundai.pagina.nlkunnen je misschien verder helpen. Ik ken trouwens het verhaal niet dat ze bij 100.000 km al kapot zouden lopen, lijkt me sterk dat er nog zulke slechte motorblokken worden gebruikt.

Gerrit Jan

Reactie voor op de website?

55.13. Hyundai motorproblemen

Ik ken een aantal mensen die een Hyundai H100 gehad hebben. Helaas heb ik van 3 van hen ongeveer dezelfde ervaringen gehoord, namelijk ernstige motorproblemen. Dit begint vaak met spontane olielekkage, waarna na de motor binnen een aantal kilometer totaal vast kan lopen. Deze problemen kunnen inderdaad al na 100.000 kilometers optreden. Een van de bekenden heeft de motor laten vervangen en ook met de 2e motor opnieuw deze problemen ervaren. Opgepast dus met dit model!

Jack

Reactie voor op de website?

55.14. Dubbele stoel in Transporter

Beste Hilko,

Hopelijk heb je ook verstand van Transporters! Wij bezitten er eentje met dubbele cabine maar met twee enkele stoelen voorin. Over enige tijd bestaat ons gezin (hopelijk!) uit zes personen en de vraag is hoe dit allemaal gaat passen. Zouden een maxi cosy plus een volwassene samen op een dubbele voorstoel passen, en hoe werkt dit met gordels? Is er eenvoudig aan een (gebruikte) dubbele voorstoel te komen?

Bas

Reactie voor op de website?

55.15. Voorbank transporter

Beste Bas,

Je kunt bij een auto sloper of de vw dealer informeren naar een voorbank van je transporter. Er zit meestal een heupgordel in het midden. Het past allemaal wel maar het is wel wat krapjes. De maxi in de driepunts en je zelf in de heupgordel of achterin.

Groeten

Reactie voor op de website?

55.16. Motorproblemen H200

Wij hebben een Hyundai H200 waarvan de poulie van de krukas is gebroken. De H200 is net 4 jaar oud en heeft maar 75.000 km. gelopen. Zijn er nog meer mensen met dit probleem ??

Fam. K.

Reactie voor op de website?

55.17. Ook snel defecte motor H100

Wij hebben ook een H100 gehad met de 2.5D motor. Bij 54.000 km olielekkage, naar garage geweest, was 'geen probleem'. 2 maanden later opgeblazen motor. Reparatie ruim 10.000 gulden.

We hebben nu een Hyundai Excel, verrassend groot voor een driedeurs. Nu komt kind nummer 4 er aan, dus ben ik weer op zoek naar een bus. Liefst een met veel ruimte tussen de voor- en achterbank, zoals de H100.

Kan iemand mij helpen waar ik info over houderschapsbelasting kan vinden, zoals de tarieven en de regels voor personenbusjes?

gr Roland

Reactie voor op de website?

55.18. Imperial Hyundai H200

Sinds kort rijd ik een hyundai H 200. Omdat ik fanatiek surfer ben, ben ik naar de dealer geweest om eventueel een imperial aan te schaffen. De kosten zouden ongeveer 500 euro bedragen en dan moest ik hem er zelf op zetten. Dit omdat de dealer er geen goede ervaringen mee had. Omdat ik de kosten nogal behoorlijk vind, ben ik op zoek naar een alternatief. Universele dragers passen volgens mij niet op de H 200. Wie weet er een oplossing?

Reactie voor op de website?

55.19. Hyundai H 100 motor

Na mijn verzoek (ruim anderhalf jaar geleden) om advies over een inbouw van een andere dieselmotor nu mijn ervaringen. Ik heb een Mitsubishi L 300 2.5. diesel ingebouwd (H 100 had 127.500 Km gelopen en motor kapot). Tevens heb ik de oliekoeler en de leidingen van een nieuwer type H 100 gemonteerd (grotere doorlaat ) en ik moet zeggen dat het super loopt. De Km.stand nu is 154.000 en een verbruik van 1 : 10/11 is netjes, geen olieverbruik! Topsnelheid 145 Km en heeft goed vermogen, zelfs met aanhanger. Na negative reactie mag er ook wel wat positiefs gezegd worden. Mijn rijervaring na anderhalf jaar met de H 100: Goede bus, bochtengedrag perfect, snel genoeg, geen roestvorming voor een bus van 1995, ruimte ook achterin voldoende, kortom, met een mitsubishi dieselmotor is het super rijden voor weinig geld. 1 minpuntje: een beetje zijwind gevoelig, maar dat went snel.

Groeten , Jan

Reactie voor op de website?

55.20. Gevraagd: ervaringen opzetspiegels Hyundai H200

Wij zijn sinds kort in het bezit van een Hyundai H200 9-persoons bus. Omdat wij graag met onze caravan op pad gaan hebben wij passende opzetspiegels te koop. Weet iemand welk merk er passend is voor deze auto. We zijn al bij caravanzaken langs geweest maar nog geen passende spiegels gevonden. Wie weet raad?

Reactie voor op de website?

55.21. H200 krukas schade

Hallo,

Onze H200 2.5 TD is 4,5 jaar oud en het blijkt nu dat de poulie en krukas kapot is. Waarschijnlijk een schade van om en nabij de 2000,- euro. Wij hebben nog maar 110.000 km. gereden. Bij de dealer en importeur krijg ik geen medewerking. Ik vind dat je dit soort mankementen niet mag verwachten van een auto van 4,5 jaar oud. Bij navraag blijkt dat dit probleem vaker voorkomt bij de H200.

Wie heeft een soortgelijk probleem. Misschien kunnen we er dan iets mee richting de importeur.

Reactie voor op de website?

55.22. Opzetspiegels H200

Ook ik ben in het bezit van een H200 en fanatiek carvanrijder. Ik heb bij de hyundai dealer orginele opzetspiegels gekocht met een extra knikpunt om deze op de hoge spiegels te plaatsen. Deze spiegels werken perfect en zijn redelijk goedkoop. Je kunt ze ook bij elke caravan- of tentenverkooppunt kopen. De dealer kan qua prijs heel goed meekomen.

E.B.

Reactie voor op de website?

55.23. Gordels achterin

Bij een auto-onderdelenzaak kun je goedkoop 2-punts gordels aanschaffen. Je kunt ter hoogte van de achterbank een metalen strip aanbrengen op de achterzijde van de dubbele cabine. Hieraan kunt u de gordels middels bouten bevestigen. Bij een aanrijding kan de strip niet naar voren schieten omdat de achterbank deze tegenhoudt. Dit kan alleen wanneer de achterbank aan het chassis van het voertuig deugdelijk is bevestigd.

Ik moet opmerken dat wanneer u zelf gordels inbouwt, deze gordels niet gekeurd zijn. u kunt geen rechten verlenen aan de fabrikant van deze gordels.

E.B.

Reactie voor op de website?

55.24. Reactie op botsveiligheid van H100

(Reactie op H100 ervaringen.)

Helaas heb ik wel deze ervaring met de H100 op mogen doen. Ik heb met de H100 met een vermoedelijk behoorlijke snelheid via een deels stenen schutting een garage mogen rammen. De kooiconstructie heeft het gehouden en zelf ben ik zonder 1 schrammetje de auto uitgestapt. Ook wij hadden vooraf wel eens onze vraagtekens bij een front zonder motor o.i.d., maar zijn door dit voorval toch wel overtuigd van de kwaliteit.

Gerrit

Reactie voor op de website?

55.25. Grijs Kenteken

Eez mensuh,

Ik ben onlangs in het bezit gekomen van een spacewagon. Een fijne auto, alleen zog dat je hem in een tweezitter krijgt, dan heb je grijs kenteken en betaal je haast nix aan wegenbeslating. Dat geldt altijd, bij grijs kenteken betaal je wijnig voor de belasting

Bart

Reactie voor op de website?

55.26. Gordels

Hallo,

wij hebben sinds kort een H200 en willen graag gordels laten installeren door een erkend bedrijf. Tips?

Yvette

Reactie voor op de website?

55.27. H200 problemen

Ik heb een H200 van vier jaar oud 52.000 gelopen en eveneens problemen gehad met een afgebroken poulie.

Hogenbirk

Reactie voor op de website?

55.28. Botsveiligheid van de H100

Hallo,

Ik heb persoonlijk als bijrijder in het nieuwe type H100 gezeten met die ronde achterlamp (knipperlicht) units en zonder gordel die ik nooit droeg... Mijn chauffeur is met 90 km per uur frontaal tegen een boom gereden en die boom kwam recht op mij af en heeft mij dus ook uit de bus geslingerd. Deze bus was voorzien van een half tussenschot en geen volledig. Wel kan ik u vertellen dat er van de cabine niets meer over was aan mijn kant waar we de boom geraakt hebben. Echter de chauffeur kon nog zo de deur open doen en uitstappen. Ik had beiden benen gebroken daar het dashboard tegen de bank aan zat. Ik moet eerlijk zeggen ik had met zo enorme klap die veiligheid niet verwacht van dat busje. Ook de H200 is erg veilig, lijkt me. Ik zit er over te denken hem aan te schaffen. Veel veilige km's met de H100.

Jeroen

Reactie voor op de website?

55.29. Vraag h200

Ik heb in 2000 een h200 gekocht en op lpg laten monteren, geen problemen mee gehad buiten dat de motor te weinig kracht heeft. In 2003 heb ik dan een diesel gekocht. Na drie dagen en 1100 kilometers is er een olielek ontstaan. Ze hebben de motor vervangen. Sedertdien geen problemen meer, uitgenomen dat de derde versnelling uit zijn eigen wil ontkoppelt. De kabel werd al medere malen geregeld maar dat helpt niet. Zijn er personen die dat probleem al hebben meegemaakt en is er een oplossing voor hebben gevonden? Dank U.

Reactie voor op de website?

55.30. Problemen met h200

Wij hebben nu al 2-3 jr onze h200 2.5TD dubbele cabine, 90.000 en al 5! keer stil gestaan , noem het maar op (we rijden 99% v/d tijd ongeladen): koppelingsplaten(2x), bak(2X) transponder, waarna de computer zij, gestolen! nieuwe computer. We zijn nu net uit de garantie en als de dood dat hij het weer begeeft. Wat hij afgelopen weekend dus heeft gedaan weer. Iemand nog meer problemen met deze rot auto?

Reactie voor op de website?

55.31. Caravan spiegels

Hallo;

Wat betreft de caravan spiegels voor een H200, dit is inderdaad een probleem, echter niet onoplosbaar. Ik heb hiervoor zelf een stel spiegels voor gekocht met plastic beugels die normaal gangbaar zijn, maar in dit geval moet je zelf een rechthoekig stripje maken (liefst roestvrijstaal) en dit onder een hoek van ongeveer 35 graden buigen. Wanneer je deze tussen de aanspanners monteert kom je precies goed uit met je aanspanmoeren en druk je de orginele spiegel niet uit zijn rubbers.

Ander probleem met caravan spiegels is als er een vrachtauto je tegemoet komt rijden dat door de rijwind vaak de spiegel wat naar binnen komt. Hiervoor heb ik bij een andere h200 een steun gezien met een magneetvoet, die tegen de deur aangeplakt werd en met een aluminium buisje de caravan spiegel ondersteunde.(deze laatste zijn wel gewoon in de handel)

veel sucses, JvH

Reactie voor op de website?

55.32. Ervaring Hyundai H100

Ik heb in februari 2004 een tweede-hands H100 BJ 1996 gekocht. Vanaf het begin moest ik al koelvloeistof bijvullen. Dus auto naar de garage gebracht en wat blijkt: inderdaad moterblok gescheurd. Km-stand 133000. Er worden dus nog wel slechte motoren gebouwd.

Ruimte en comfort is verder prima van de H100 maar let wel erg goed op wat je koopt.

Jurgen

Reactie voor op de website?

55.33. Imperial voor H200

Kijk eens op marktplaats.nl. Daar staan regelmatig imperials voor een H200.

John

Reactie voor op de website?

55.34. Ervaring h 100 en 200

Hoi.

Ik heb met de h100 en de 200 ervaring. H100 na nog geen 33000 km motor opgeblazen. Vervangen, na geen vertrouwen meer in deze auto de h200 gekocht en in de eerste 3 jaar met nog geen 60000 km al 6 keer stil gestaan dat hij dus helemaal niks meer deed. Nu hebben we een opel vivaro gekocht en ik hoop op meer geluk.

ps dat de renault goedkoper is ben ik het niet eens want ook de centrale portiervergrendeling is zeker niet altyd standaard.

Groetjes Betty

Reactie voor op de website?

55.35. Ervaring H200

Ik heb sinds 1,5 jaar een H200.

Ik ben een fanatieke windsurfer en ben al een paar keer op reis geweest naar Spanje. Ik ben zeer tevreden over de auto. Zorg er wel voor dat je niet constant op het volle vermogen van de motor rijd, dan zullen de problemen niet te over zien zijn. Het is een rustig autootje, dus rij er rustig mee. Je kan een H200 niet vergelijken met een VW transporter. Deze zijn totaal anders gebouwd.

Martijn

Reactie voor op de website?

55.36. Gordels

Ik heb zelf ook een H200 zonder gordels. Maar er zit een bedrijf in Nieuw Vennep dat gordels inbouwt afhankelijk van het bouwjaar. Die van mij is uit Febr 1999 en kon dus niet. Nu hebben ze wel wat ze noemen een veiligheidsset [3 maal heupgordel+stalenstrip]. Dat sturen ze op naar je dealer. Prijs €120. De dealer moet het wel willen inbouwen. Die van mij niet dus. Dan heb je een probleem.

Jelle

Reactie voor op de website?

55.37. Imperiaal

Beste Frans,

Heb je toevallig een foto van deze imperiaal. Ik krijg binnenkort een lange H200. Kun je dan deze imperiaal er zo op monteren, of moeten er nog gaten worden gemaakt o.i.d.

Vriendelijke groeten,

Reactie voor op de website?

55.38. H200

Sinds een week of twee zijn wij in het bezit van een H200. Het is een 2,5 T van eind 99 met 120.000 km op de teller. De wagen bevalt voorlopig goed, veel ruimte, luxe en het rijdt zelfs beter dan mijn vorige auto, een vw polo sedan. Het verbruik valt mee, de kosten zijn ongeveer gelijk aan die van de polo. Nu aleen maar even afwachten hoe het onderhoud uit gaat vallen. Het valt mij op dat er mensen zijn met zeer slechte ervaringen met de H200, vooral motorisch. Ik ga er vanuit dat dit wat meer van toepassing is op de wat oudere modellen. Ook zie ik veel goede berichten, mensen die heel Europa er mee afrijden. De toekomst zou het moeten uitwijzen. Ik ben benieuwd of er nog meer mensen hun ervaringen willen delen.

Raymond

Reactie voor op de website?

55.39. Allesdragers

Ik rijd in een Hyundai Satellite. De personen uitvoering van de H200. Voor het vervoer van mijn kano ben ik ook bij de dealer op zoek gegaan naar een oplossing hiervoor. Naar aanvankelijk een dure oplossing van dakrails waar dan weer allesdragers op konden worden gemonteerd, had deze dealer uiteindelijk een goedkopere oplossing. Twee permanent op de auto gemonteerde allesdragers. De set plus het monteren koste € 285,=

Kees

Reactie voor op de website?

55.40. Rammelende geluiden uit het vooronder

Hallo Allemaal,

Sinds okt. 2003 een H200 diesel (nieuw). Rijdt prima maar sinds kort rammelt er iets tijdens het rustig rijden over straatstenen en verkeers drempels. Bij de 15000 km beurt heeft men niets kunnen vinden. Mijn eerste vermoeden is dat het misschien de voor schokdempers zijn. Heeft er iemand ervaring?

Reactie voor op de website?

55.41. Ervaring H 200

Sinds 1999 in het bezit van een H 200 met dubbele cabine, inmiddels ruim 100000 km gereden zonder noemenswaardige problemen. Gewoon steeds de onderhoudsbeurten laten doen en bij 90.000 km de distributieriem laten vervangen. Al vele malen op vakantie geweest met een fikse caravan erachter 1000 kg, geen probleem, met een rustig gangetje 90/95 km naar Spanje en vele malen Zuid Frankrijk. Gebruik de bus uitsluitend particulier en rijdt ongeveer 1 op 10/1 op 11

John

Reactie voor op de website?

55.42. Gordels in H200

Wij hebben onze gordels laten inbouwen voor 55 euro met motange bij Automat in Waalwijk. De jongens hebben het netjes gedaan. Bij de dealer zou het rond de 900 euro gaan kosten.

met vriendelijke groet, Friso

Reactie voor op de website?

55.43. Kapotte olieleiding H200 + beroepen op conformiteit

Op vakantie afgelopen zomer is de olieleiding van mijn H200 gesprongen. Gevolg: vastgelopen motor. De motor dient vervangen te worden. De auto is nu 5 jaar oud en dit is de 3e grote schade (eerder al bij 40.000 km vervanging distributieriem + afgelopen winter kapotte krukas). Het blijkt dat de olieleiding volledig doorgeroest is.

Ik vind niet dat dit kan bij een auto van 5 jaar oud en wil me dan ook beroepen op conformiteit op basis van artikel 17 boek 7 van het Burgelijk Wetboek. Eventueel is een volgende stap richting de Geschillencommissie.

Gezien het aantal reacties op deze site, vind ik eigenlijk dat er iets gedaan moet worden richting Hyundai. Wie heeft er ervaring met het beroepen op conformiteit? Wellicht staan we samen sterker en kunnen we een front vormen richting Hyundia.

Graag reacties!

Reactie voor op de website?

55.44. Defecte h200 motor

Nou wij hebben ook problemen met de H200. Onze motor is binnen een half jaar 2x vastgelopen. Waarschijnlijk ook problemen met de krukas. Dit schijnt een bekend probleem te zijn met de hyundai's.

j.pannekoek-mulder

Reactie voor op de website?

55.45. Ook problemen met h200 krukas

Wij hebben in oktober 2003 een hyundai h200 gekocht. Een perfecte bus, rijdt hardstikke goed. We zijn er mee naar de wintersport geweest. Een bult lawaai en geratel en daar stonden wij midden in de nacht. De hyundai dealer in duitsland had het over de kurbelwellescheiben (krukas) en waterpomp. Onze dealer (geen hyundai) heeft alleen de pully er weer opgezet. Nu nog geen 5maand verder is de hele motor vast gelopen, 5 dagen en +-50 km geleden een grote beurt laten geven. Kosten voor ons. Wij laten het er niet bij zitten, en verdenken de dealer ervan dat hij de auto over de garantietermijn heeft getild.

j.pannekoek

Reactie voor op de website?

55.46. Ook problemen met krukas

Na 30.000 km moest mijn startmotor worden vervangen, onder garantie. Na 63000 km wederom startmotor defect. Deze laten vervangen door garage, en nadat de monteur wil starten weer kapot. Na onderzoek bleek dat het kranswiel tegen de startmotor aanloopt, door erg veel speling op de krukas. Dit wordt nu onderzocht. De bus is nu 6 jaar oud en heeft maar 63.000 km gereden. Dit verhaal krijgt nog een staartje.

Hans

Reactie voor op de website?

55.47. Aantal pks H200

Beste hyudai H200 vrienden.

Wie kan mij vertellen hoeveel pks de H200 TD 2.5 heeft. Dit omdat ik met vakantie ben geweest in midden Frankrijk en op sommige plaatsen niet harder kon dan 30 á 40km per uur als ik naar naar boven ging een berg op van 5%. Ik had hier een caravan van 750 kg achter die geladen was met 125 kg.

Wie geeft mij hierop antwoord. Voor de rest is het een perfecte bus.

groeten j m

Reactie voor op de website?

55.48. Aantal pk's

Hallo j m, jouw hyundai heeft 80pk's en 210Nm. Maar 40km/u met een caravan van 850kg is toch wel wat weinig voor een 2.5TD. Ik heb een 2.0D 70pk en trek een caravan van 850kg met 60km/u de berg op...

Maar hoe hoog bevond je je? Als je hoog in de bergen zit is het normaal dat de motor van kracht afneemt omdat hij daar minder lucht krijgt.

C.

Reactie voor op de website?

55.49. PK H200

De 2,5 TD heeft 85 PK.

Toledo

Reactie voor op de website?

55.50. Botsen van een h200

Een H200 heeft achter 3 of 5 bladveren. Als je veel leeg rijdt is 5 bladveren geen optie, van die 5 moet je er 2 demonteren en een zogenaamd comfortpakket onder laten monteren, dan veert hij achter wat beter. Maar het zal nooit een luxe auto worden.

Kees

Reactie voor op de website?

55.51. Motor H200

Mijn H200 is uit 8-1999 en heeft nu 184.000 KM op de teller staan. En ik heb er nog steeds geen motor problemen mee gehad.

Ik heb veel opgezocht en nagekeken wat de problemen bij de H200 kunnen zijn.

De motor is inderdaad van mitshubutsi fabrikaat en deze motoren worden ook gebruikt in terein auto's. Hyundai galopper heeft er 1.

Voor de krukassen en de poulie gelden een paar regels. Zorg dat je de motor voldoende motor-olie geeft. Wanneer hij al op de helft staat kan dat al problemen gaan geven, vooral bij langdurig gebruik. Tevens los je het probleem op van het tikken in de motor wat meestal aangeeft als de kleppen.

Voldoende motor-olie is zeer belangrijk bij de h200 motor.

De pouli is niet zo goed ontworpen. De krachten die vrijkomen bij direct vol optrekken kan de pouli uitbalans halen en na een tijdje kapot kan gaan. Zorg dat je rustig rijd vanuit stilstand. Op de snelweg maakt het niet veel uit.

Tevens kan de achter-as die in de motorblok vebonden is, de lager van breken. Dit is normaal en kan gebeuren bij achterwielaandrijving die ontworpen is zoals de H200. Vrachtwagens kennen dit probleem ook. Het is te ontdekken wanneer je de koppeling loslaat bij een draaiende motor. Dit zal een ratelgeluid geven. Het kan geen problemen geven.

Uiteindelijk komt het op neer dat je met deze auto rustig aan moet doen en goed je olie checken. Ga niet racen en trek altijd rustig op, dan gaat de auto veel langer mee. De auto moet met 80 PK 1700 KG voorttrekken met 4 cilinders (4 krachtpunten).

Andere 2,5 TDI motoren van europeese bestelbussen doen dat via 5 cilinders met rond de 1500 KG, wat betekend dat de omwentelingen van de krukas minder zijn en verdeeld worden over 5 krachtpunten. Veel betrouwbaarder.

De h200 is een goede bus en beschouw het als slome bus die zeer luxe rijdt. Dan zal hij altijd voor je klaar staan.

Martijn

Reactie voor op de website?

55.52. Motor H200

Van een Daf Hyunda bedrijfswagen monteur gehoord dat na montage van originele mitsubishi onderdelen er veel minder problemen met de motor waren o.a. gloei bougie brandstof pomp en verstuivers.

Roelof

Reactie voor op de website?

55.53. Motor H200

'De h200 is een goede bus en beschouw het als een slome bus die zeer luxe rijdt. Dan zal hij altijd voor je klaarstaan.' Helemaal mee eens, Martijn! Ik ben ook in bezit van een slome diesel bus met achterwielaandrijving, die werkelijk niet moe te krijgen is! (2000cc 70pk motor uit 1986, busje is van 1994) Heb er onlangs nog een aanhanger van 1500kg mee getrokken. Maar wat een luxe! Ik hoop dat je nog vele jaren plezier hebt aan je H200!

C.

Reactie voor op de website?

55.54. Botsen en grijs kenteken

Hallo,

in 1996 hebben we via het bedrijf een h100 gekocht en het was mijn eerste auto. Ik vond het een geweldige auto, maar deze auto heeft buiten zijn ruimte en goedkope kilometerkosten ook wel wat nadelen.

Voor onderdelen (mijn vader rijdt er nu mee) komen we weleens op sloperijen en daar staan gecraschte h100's die geen voorkant meer hebben. Dit is ook logisch want er is geen motor om de grootste klap op te vangen. Ook vind ik dat ze beroerd remmen. Als je een keer hard moet remmen glijd die alle kanten op en op nat wegdek kun je nog beter uitwijken, want dan heeft remmen echt geen zin. Ook is de auto erg hobbelig en ik kan niet begrijpen dat Hyundai, gezien het grote aantal h100's dat particulier gereden wordt hier niets aan doet, wij hebben weleens grote stenen achterin gelgd om maar wat druk op de bladveren te krijgen.

Wij hebben verschillende keren problemen gehad met de brandstofpomp. Het verhaal komt wellicht wat negatief over, maar over de jaren dat we hem hebben zijn we erg tevreden en hebben we gelukkig geen (grote) aanrijdingen gehad.

Ik vraag me af wat de meeste mensen doen nu de belasting omhoog gaat, want wij gaan hem verkopen. Dan kun je voor hetzelfde geld denk beter een personenauto kopen?

van leeuwen

Reactie voor op de website?

55.55. Problemen met Hyundai Santa Fé

Geachte,

Graag zou ik reacties willen lezen mbt problemen met een Hyundai Santa Fé. Korte probleemschets: Hyundai Santa Fé 2.0 benzine 2WD, gekocht juli 2001.Ik doe ongeveer 12.000km/jaar. Onderhoud om de 5.000km? Jaarlijks bougies, pollenfilter enz..? Loskomen van schroeven op de remklauwen. Op 60.000km vervangen van distributieriem en andere riemen? De constructeur geeft 15.00km en 100.000km aan in het onderhoudsboekje, maar blijkbaar moet het eerder gebeuren. Grootste probleem nu: rechtstreekse koude luchtinstroom in de passagiersruimte thv van de pollenfilter(zit onder dashboard passagiersruimte). Afdichting met silicone door de plaatselijke verdeler lost niks op. De koude luchtinstroom is niet te harden (zeker als temperatuur daalt). Volgens de hoofdverdeler een typisch probleem voor deze wagen waar geen oplossing voor is.

Met vriendelijke groeten, Louis

Reactie voor op de website?

55.56. Nog meer ruimte

Ik ben sinds sept.2003 in het bezit van een H200, wat een prima auto is met heel veel gemak. Nu heb ik de volgende vraag; mag ik straks als ik het geel kenteken tarief moet betalen, in plaats van nu grijs, in plaats van de achterbank twee stoelen plaatsen? En mag de achterwand eruit?

Emiel

Reactie voor op de website?

55.57. Antwoord van Hilko

Nee dat mag niet. Ga voor nadere info naar de RDW (rijkdienst voor wegverkeer). Dit geldt dus voor iedereen die dit soort vragen hebben over terug bouwen van grijs naar geel.

Groet Hilko.

Reactie voor op de website?

55.58. Verbruik

Ik heb net een h200 gekocht rijd lekker en rustig, moet veel stadsverkeer doen en dan heb ik een diesel verbruik van 1 op 8km. Is dit goed?

gr frans

Reactie voor op de website?

55.59. Verplaatsen achterwand H200

Ik heb een H200 met dubb. cab. Bus bevalt prima, behalve de (been)ruimte tussen achterbank en voorstoel. Kan ik de achterwand c.a. 10 a 15 cm achteruit plaatsen? Zo ja is er iemand die daar ervaring mee heeft en mij wegwijs wil maken met deze operatie?

Ook heb ik geprobeerd het passagiersbankje voor te vervangen door een stoel. Mijn bus is uit '99; en ik weet niet of het daaraan ligt maar het is niet mogelijk om het bankje te verwisselen voor een stoel zonder opnieuw gaten te boren? Ook hier zou ik graag wat ervaringen over willen vernemen.

Alvast mijn hartelijke dank Kees

Reactie voor op de website?

55.60. De verhalen over motorschade Hyundai

Vaak komt het door slecht onderhoud bij h200. Gewoon om de 7.500 km nieuwe olie erop, dan zijn er meestal weinig problemen.

Reactie voor op de website?

55.61. Ellende met H200

Wij hebben nu 4 jaar en 4 maanden een H200 nu al eerste schade nieuwe nokkenas euro 1066,= nog geen 75.000 km gelopen. Nu raar geluid in motor, volgens dealer onze schuld, de olie niet goed bijgevuld, wat we dus wel hebben bijgehouden, was niets aan de hand met de olie, de zuigers zijn kapot tenminste de ringen zijn zeer beschadigd. Rara hoe kan dit. Fabrieksfout misschien? We zitten nu met een groot probleem. Want wij willen dit niet betalen. Wie heeft advies voor mij?

Bedankt!

Reactie voor op de website?

55.62. Motor hyundai

Bij van deijne in volkel nieuwe hyundai motors voor weinig, nieuw in krat

Reactie voor op de website?

55.63. Nooit meer een h200!

Wat een problemen hebben we toch met die H200. De bus is 4,4 jaar oud nog geen 75.000 gelopen. Nu nokkenas kapot 2 weken later krukaslagers kapot. Schade euro 4000,= De dealer wimpelt het af naar de importeur, willen kleine vergoeding geven, maar daar trappen we niet in, nu aangetekende brief naar importeur. Dit mag en kan toch niet gebeuren bij een bus die maar 4,4 jaar oud is? Wie heeft hier ervaring mee? HELP, had ik maar een 2e handsje gekocht.

Reactie voor op de website?

55.64. Wie Doet er mee..Samen staan we sterk!!

Ik moet voor onze H200 euro 4000.= betalen wegen schade aan nokkenas en nieuwe krukaslagers, deze reparatie is gemaakt zonder dat ze ons ervan op de hoogte hebben gesteld, de bus is pas 4,4 jaar oud en nog geen 75.000 km gelopen. Wij willen dit aanvechten!! Dus al een aangetekende brief naar de importeur gestuurd. De garage gaf ons vandaag te kennen: betalen anders geen auto.. nou daar ben je mooi klaar mee. Ik zei nog dat ik gevraagd had om het tikkend geluid op te zoeken, nee krijg je meteen een rekening van euro 4000,=!

Reactie voor op de website?

55.65. Botsveiligheid

Nou, hij heeft wel een hele korte neus, of geen neus! Ik heb zelf een Mitsubishi L300, ook zonder neus en dat is precies de reden dat ik een andere bus zoek! Een VW transporter of een H200.

m.schrader

Reactie voor op de website?

55.66. Hyundai motoren

Nu zal ik niet zeggen dat de motoren (oude type) van de h100/h200 zo fantastisch zijn, maar de meeste motorschades komen toch doordat deze niet op tijd zijn beurt(en) om de 7.500 km krijgt waardoor olie veroudert en zijn smering verliest waardoor er lagers inelkaar lopen enz enz.

De nieuwe generatie motoren van hyundai de commonrail diesels zijn buitengewoon goed en heb nog niet meegemaakt dat er 1 inelkaar gelopen is.

(ben zelf een monteur die bij de hyundai werk dus spreek uit ervaring).

Ivo

Reactie voor op de website?

55.67. Motor H100

Alle commotie om de motor van de Hyundai H100 kan ik goed begrijpen. We zijn nu aan onze tweede H100 (2.5, 1999) bezig, qua ruimte een perfecte auto, maar wat de motor betreft kunnen ze hem zo terugkrijgen. Van de eerste auto (2.5, 1997) is de motor in de soep gedraaid na het scheuren van de olieleiding. Precies bij het bevestigingspunt op het chassis. Omdat wij toen niet op de hoogte waren van de onderhoudsinterval van 7500 km!! en wij hierdoor niet aan de vereiste beurten kwamen is deze reparatie door ons zelf betaald (ruim € 3700,00).

Wij hadden de pech dat deze auto, met nieuwe motor, na drie maanden is gestolen. We hebben toch weer, vanwege de ruimte, gekozen voor een H100. Hiervan is nu weer de motor in de soep gedraaid, ondanks dat nu elke beurt is uitgevoerd door een originele vakgarage en precies op tijd. Het blijkt weer om precies dezelfde leiding te gaan en ook weer op exact dezelfde plek is deze gebarsten. Deze auto is drie weken voor dit voorval bij de garage geweest voor een grote beurt en een APK-keuring. Zonder problemen is de auto goedgekeurd.

Zelfs de monteur bij de vakgarage erkende dat dit een bekend probleem is en dat hij zou gaan proberen om de schade te verhalen bij de importeur. Bij het uitvoeren van de grote beurt had deze leiding gecontroleerd moeten worden.

Als vervangende auto rijden wij nu in een H200, die wat comfort betreft de meerdere is van de H100, maar niet kan tippen aan de ruimte die een H100 biedt in de dubbele cabine.

Het is een lang verhaal, maar ik hoop dat het wat tips oplevert die ons kunnen helpen om tot een oplossing te komen in deze zeer actuele zaak. Ik verwacht niet dat er bij de Hyundaidealer een Mitsubishu motor ingebouwd gaat worden....

Overigens blijkt hier uit dat de andere tips, m.b.t. het tijdig uitvoeren van de onderhoudsbeurten, op niets gebaseerd zijn.

Groetjes,

Ed

Reactie voor op de website?

55.68. Opzetspiegels voor h200

Kun je mij het merk van spiegels die passen op een hyundai h200 laten weten aub?

Dank bij voorbaat.

Reactie voor op de website?

55.69. Reageren op caravanspiegels

Wanneer je ze nog niet gevonden hebt, ga eens naar Truckland. Daar hebben ze deze op voorraad liggen en veeeeel goedkoper dan bij de caravan dealer!

N. Holst

Reactie voor op de website?

55.70. Motor H100/H200

Ervaring als motorenrevisie bedrijf: Het is inderdaad zo dat de opbouw van de motor dezelfde is als die van de Mitsubishi L300. Zonder negatief te doen over de Hunday moet ik wel zeggen dat kwaliteit van de zuigers/lagers/e.d van de Mitsubishi gewoon wat beter is dan van de Hunday. Heb zelf een H200 gereden met 250.000 km op de teller dus ik wil niet zeggen dat de Hunday een slechte motor heeft.

De meeste problemen beginnen bij de H100/200 met een slecht werkend koelsysteem (radiateur of de oliekoeler!) Motoren lopen in bijna alle gevallen vast door een te hoge temperatuur, daar kan een motor gewoon dus niet tegen. Vaak scheurt de cilinderkop. Ook de oliekoeler werkt bij deze type's slechter, olietemp. Wordt te hoog wat weer lekkages tot gevolg heeft, en de smerende werking wordt door een te hoge olietemp. gewoon stukken minder waardoor de motor het begeeft, zeker met een iets mindere kwaliteit zuigers/lagers.

Dealers willen hier vaak niets van weten en gooien het dan maar op te weinig olieververst of te laat... Tja. Het punt is dat na de reparaties de oliekoeler en de radiateur niet goed worden gecontroleerd en/of vervangen, waardoor het probleem weer terug komt.

Ook wij hebben in ons bedrijf deze problemen vaak gehad. Na een complete motorrevisie (met wel een hoge kwaliteit lagers en zuigers!) raakten de motoren vaak overhit waardoor de motor het weer begaf. Nu wordt standaard bij de H100/200 revisie oliekoeler en vaak ook radiateur vervangen en sindsdien kennen wij het probleem niet meer bij deze type's.

Minpunten dus:
1. Koelsysteem(radiateur-oliekoeler).
2. Cilinderkop.

Let wel op, er zijn ook H100/200 type die dit probleem niet hebben, alleen even een tip voor de mensen die een probleem krijgen: Laat oliekoeler en radiateur controleren en zonodig vervangen. En: houd motortemperatuur altijd goed in gaten!

Dit is gewoon onze ervaring in ons bedrijf! Misschien dat jullie er iets aan hebben. Groet, Fred.

Reactie voor op de website?

55.71. Niet goed met Hyundai

Ik heb de H-100 tot 125.000 km gereden, daarna ging de motor kapot. Hierna een H-200 gekocht, daarmee 2 keer motorproblemen. Nu zijn krukas en zuiger kapot. Het kost ongeveer 4000 euro. Nooit weer in mijn leven wil ik nog een Hyundai kopen. Ford is we een goede auto.

S.K.Hussain

Reactie voor op de website?

55.72. Vragen H200

hoi.

ik heb ook een h200 met 171.000 km erop bij 170.000km motor gereviseerd maar hij wordt warm wat kan dit zijn? thermostaat? bij revisie: nieuwe zuigers lagers zuigerveren kop gereviseerd rara??

Reactie voor op de website?

55.73. Hyundai h200: mijn advies nooit kopen!

Voor iedereen die overweegt een Hyundai h200 D aan te schaffen :

Ik was in het bezit van een Jeep Cherokee, wat opzichzelf al geen "kleine" auto is. Aangezien wij sinds een jaar trotse ouders zijn van een tweeling kwamen wij in de verleiding om een grotere auto aan te schaffen.

Had ik dit maar nooit gedaan!!

Voorheen had ik voor mijn werk al gereden met diversen bestelwagens oa ford transit/mercedes sprinter/vw transporter. Ik kan dus stellen dat ik wel enige ervaring met busjes bezit.

In maart zach ik een hyundaih200 D staan bij de Hyundai dealer. Hij was van 1998 en had 150.000 kilometer gereden. Voor een diesel zou je dan zeggen dat hij net lekker ingereden is, dus ik maakte een proefrit, en de wagen beviel me wel qua rijgedrag.

Welnu ik ben nu een aantal maanden verder en de kilometerteller staat op 169.000. Bij aanschaf had hij een grote beurt en apk keuring gehad, en na 15.000 een kleine beurt.

Toen ik van de week wegreed van huis hoorde ik plotseling een hard tikkend/klappend metaalgeluid, wat overging in een metaalachtig schrapend geluid. Ik heb de motor onmiddelijk gestopt en de wagen naar de garage laten brengen op een ambulance. Ik hoopte dat het een gebroken klep zou zijn, maar helaas het mocht niet zo zijn. De krukas was erg versleten waardoor ruimte in de bewegende delen was onstaan. Doordat de zuigerstangen nu vreemde bewegingen gingen maken zijn er 2 "losgeslagen" en hebben ernstige schade veroorzaakt.

Mijn garagist nam kontakt op met de importeur van Hyundai (waar ik bij zat) om opheldering te vragen over de conditie van deze motor. De importeur melde doodleuk dat hij het al een wonder vond dat mijn motor het zo lang had volgehouden aangezien ze meestal eerder in elkaar storten. Uiteraard kon ik nergens aanspraak op maken en wenste men mij veel geluk bij de reparatie.

Het zou mij circa 4000 euro gaan kosten om een nieuwe motor te kopen en te laten plaatsen. Ik ben eens gaan kijken op marktplaats.nl en het viel mij op dat er vele h200`s worden aangeboden met een gereviseerde of nieuwe motor, hieruit blijkt voor mij dat er een structureel probeleem met deze motoren is.

Ik heb besloten om de 4000 euro te gaan gebruiken om (deels) een andere auto aan te schaffen, en het zal dan ongetewijfeld een ford/mercedes of vw gaan worden.

Voor mij nooit geen Hyundai meer!!

Patrick

Reactie voor op de website?

55.74. Stabilisatorstangen

Bij onze vw sharan waren de stabilisatorstangen door. Dit veroorzaakte een dergelijk geluid.

jeroen westra

Reactie voor op de website?

55.75. Krukasproblemen

Ik heb zelf geen h200. Wil er wel een aanschaffen. Heb zoveel mogelijk uitgezocht en inderdaad vaak motorproblemen. Echter bijna altijd door de polie en krukas. Dealer geeft advies gewoon goed op letten en regelmatig na laten kijken, zodat je hem op tijd kunt vervangen, kosten €900.

Ideaal is het niet dat klopt, en het is de vraag of je dan op tijd bent:)

Daan

Reactie voor op de website?

55.76. Hyundai H200 Motorproblemen

Hallo,

Wij kwamen terug van vakantie toen onze H 200, van aug.2002, ons in Duitsland liet staan.(bijna 3 jaar oud). Met nog 1 maand garantie staat ie nu bij de dealer. 84000 km. De lagers in het motorblok finaal kapot gereden. Oliepeil was nog ruim voldoende, onderhoudsbeurten volgens boekje bij dealer gehad, om de 7500 km. Hier worden wij niet goed van. Weet nog niet hoe het af gaat lopen maar hoop op de garantie, 3 jaar--100000km.

René

Reactie voor op de website?

55.77. Hyundai H200 Motorproblemen

Hallo,

Onze H200 van hierboven mag van de importeur gemaakt worden (garantie). Maar het vertrouwen in een H200 van nog geen 3 jaar oud is bij mij toch wel flink afgenomen.

René

Reactie voor op de website?

55.78. Wie weet raad / H200 - aanpassingen

Hallo, Ons gezin bestaat uit maar 4 personen maar wellicht weet iemand hier raad. Onze jongste krijgt i.v.m motorische problemen een aangepaste autostoel (draaibaar), die past alleen voorin in onze H200 (dubb. cab.) en is niet demontabel. Voorin zitten 2 stoelen, achterin een bank, de laadbak is nodig i.v.m werk. Is er een optie om achterin meer ruimte te krijgen, stoelen / opschuiven tussenschot. Wie weet wat mag / kan?

Groet,

Reactie voor op de website?

55.79. Goedkopere onderdelen voor uw koreaanse auto

Hallo,

wij van koreancarparts kunnen oem (originele) onderdelen leveren voor onder ander hyundai kia en daewoo(chevrolet) mocht er dus iets defekt gaan dan kunt u het in ieder geval tegen een zeer gunstige prijs inkopen. ook voor onderhouds onderdelen. neem gerust een kijkje op www.koreancarparts.nl

mvg het Korean Car Parts team

Reactie voor op de website?

55.80. Ervaringen Hyundai Tucson

Sinds enkele maanden rijdt ik in een Hyundai Tucson 2.7 6 cylinder, ik het het begin was ik niet onder de indruk, maar ik begin deze auto steeds meer te waarderen. Wat is de ervaring van anderen?

Maarten Hesseling

Reactie voor op de website?

55.81. Hyundai Motoren

Hierbij een reactie op 50.66 Hyundai Motoren waar een Hyundai monteur beweerd dat olie zijn smering na 7.500 km verliest. De tegenwoordige synthetische olie gaat wel 50.000 km mee zonder zijn viscositeit te verliezen, Ik heb weinig vertrouwen in een Hyundai motor, maar nu ook niet meer in zijn monteurs.

Maarten

Reactie voor op de website?

55.82. Allesdragers H200

Ik ben ook op zoek om een dakdrager voor een H200, we zouden ook een kano willen vervoeren maar via de daeler is er geen goed systeem voorhanden. De dragers moeten namelijk geboord worden door het dak. Heeft er iemand ervaring met dakdragers?

Wim uit België

Reactie voor op de website?

55.83. Dubbele stoel voor transporter

Wij hebben een vw transporter en hebben ook een dubbele stoel voorin omdat ons gezin bestaat uit 7 personen, ook wij hebben een kinderstoeltje voorin en daarbij 2 volwassenen.

Met de gordels is niks mis want er zitten 2 3puntsgordels op de stoel dus het stoeltje is goed te bevestingen. Een dubbele voorbank is misschien te verkrijgen op marktplaats op zo iets dergelijk, wij hebben dat wel gedaan.

Beau

Reactie voor op de website?

55.84. Krukasproblemen Hyundai H200

Ik ben sinds juni 2001 in het bezit van een nieuwe H200 dubb.cab. LWB 2.5TDI automaat. Na 4,5 jaar en 113.000 km hoorde ik opeens een ratelend geluid, direkt naar de garage en hier bleek de krukas en de lagers kapot.Volgens mijn garage waar ik de auto nieuw heb gekocht en waar deze ook wordt onderhouden cf. het onderhoudsschema, mag dit niet voorkomen. Volgens de Hyundaidealer heb ik zonder olie gereden, terwijl er voldoende olie aanwezig was. Dan zal ik een jaar geleden wel zonder olie hebben gereden en is het dus mijn eigen schuld. Punt uit!

Volgens mijn gargae is dit absoluut onmogelijk, want dan had ik allang stil gestaan of hadden zij dit geconstateerd bij de onderhoudsbeurten. Nu heb ik van mijn garage wel vervangend vervoer, (huurauto) maar mis ik toch mijn bus die is aangepast voor het vervoer van mijn scootmobiel en rolstoel. Ook bij de importeur werd ik aan de telefoon afgescheept! Dus nu maar opdraaien voor de kosten van een nieuwe motor en de huurauto.

Nu ben ik bezig met het consumentenprogramma van Omroep Gelderland om te kijken of er iets te verhalen valt, want volgens de juristen van de ANWB mag dit niet gebeuren.

Zijn er meer mensen die deze weg bewandeld hebben?

Ik ben erg benieuwd naar reacties!

Cees

Reactie voor op de website?

55.85. Ellende met H200

Hallo!

Ik ben sinds juni 2001 in het bezit van een nieuwe H200 DC LWB 2.5TD automaat, km.stand 113.000

Ook ik heb al de nodige problemen gehad, binnen 4 jr de leiding van de stuurbekrachtigingsolie vervangen, de "oude" leiding was geheel verroest €288,29. 2 mnd na verlopen garantie gasklepsensor vervangen €300,00. 4 mnd geleden raammechaniek elec.ruitbediening kapot €141,28. En wel zeggen, Ja maar wij geven wel 3 jaar garantie!

Nu na het horen van een ratelend geluid, direct naar garage gegaan, de krukas en de lagers kapot, moet nieuwe motor in! Hyundaidealer zegt er zal wel geen olie in zitten, wat niet waar is. Dan zal ik een jaar geleden wel zonder olie hebben gereden. Dus eigen schuld! Ook bij de importeur kwam ik niet verder.

De dealer waar ik de auto nieuw gekocht heb (geen Hyundaidealer) heeft alle onderhoudsbeurten uitgevoerd cf. het onderhoudsschema en indien nodig met Hyundai onderdelen en zegt dan ook wat Hyundai zegt Flauwekul is! Maar je bent dus wel mooi "genaaid".

Nu ben ik samen met het consumentenprogramma van Omroep Gelderland en de ANWB bezig om verhaal te halen, of dit lukt? Ik ben benieuwd.

Het is jammer dat veel mensen op deze site met deze problemen ook niet dergelijke stappen hebben ondernomen, want het blijkt wel dat je als klant bij Hyundai, niet zodanig wordt behandeld!

Cees.

Reactie voor op de website?

55.86. Vraag: meer zitplaatsen in Hyundai

Wij willen graag weten of we meer zitplaatsen kunnen creeren in onze Hyundai 100 met nu 6 plaatsen. Kan en mag er een extra bankje in, hoe werkt dat dan. Is er een andere oplossing misschien voor een tekort aan zitplaatsen?

We zijn een gezin met vier eigen kinderen en twee pleegkinderen waarvan er minimaal vier in een maxicosi, stoeltje of verhoger moet zitten, vandaar onze vraag.

Heeft u een oplossing, in welke vorm dan ook, horen we dit heel graag!

Bedankt alvast voor de moeite van het reageren.

Groet,

Reactie voor op de website?

55.87. H200?

Mmmmm, toch apart dat er mensen op deze wereld zijn die een h200 een lekkere bus vinden. Ik rij er nu een tijdje in, via het werk, maar ik moet zeggen dat ik nog nooit zoiets beroerds heb gereden. Het schakelen, het motorgeluid, de vering, de wegligging, echt alles is zwaar klote aan de auto.

remon

Reactie voor op de website?

55.88. Aanpassing autogordel

Wij hebben h200 met 3 heupgordels std. achterin. Op de sloop 2 setjes erbij gehaald, nu dus 5 gemonteerd simpel met dezelfde bevestigingspunten.

HS

Reactie voor op de website?

55.89. Verkooppunt caravanspiegel

Ik heb vorig jaar stad en land afgezocht naar een paar spiegels. Ten einde raad toch bij de dealer gevraagd. 49 Euro, binnen een dag geleverd en ze passen ook nog. Hopelijk ben ik niet te laat

Ed

Reactie voor op de website?

55.90. H100 common rail techniek

Ik reageer op het bericht van Ivo (55.66 "Hyundai motoren). Ik heb ik 1999 een nieuwe H100 turbo gekocht en heb tot nu toe geen slechte ervaringen (111000 km.) De berichten die ik lees benauwen mij wel. Ik heb de olieleidingen preventief bij 100.000 km. laten vervangen. Hoe kan ik te weten komen of mijn H100 turbo uitgerust is met de common rail techniek? Zijn de modellen uit 1999 en later, ook aangepaste Mitsubitsi motoren ? Alvast bedankt voor een antwoord.

Norbert Kusters

Reactie voor op de website?

55.91. H200 krukas onder coulantie gerepareerd

Heb zelf een h200 gehad! Hierbij is ook de poelie afgebroken geweest, was net 1mnd na mijn garantieperiode van 3 jaar, is onder coulantie gemaakt via mijn garantie. Had volgens mij het geluk dat in de mnd augustus en september toen de mijne het begaf, hij de derde h200 was waar dit bij gebeurde bij het bedrijf waar ik hem had gekocht!

Mij is toen door de garage verteld dat het hier om een fabricagefout ging betreffende de bout van de poulie naar de krukas. Mijn advies aan de mensen is dan ook als je distributieriem vervangen dient te worden bij 90.000 (als hij het zolang trekt!) dan ook de bout te laten vernieuwen want dan ligt hij toch helemaal open en komen ze er zo bij. Dat scheelt dan namelijk geweldig in de kosten.

Heb hem zelf nu 1 1/2 jaar geleden weggedaan toen mijn airco het begaf en het grijskenteken kwam te vervallen, waardoor ik in een veel hogere belasting kwam en het voor mij niet meer rendabel was. Maar moet zeggen dat ik hem wel mis i.v.m. de ruimte achterin (vakantie) en als mijn caravan erachter hing had je helemaal niet het gevoel dat je iets aan het slepen was. Ben ondanks de vele negatieve verhalen toch weer van plan over te stappen op een h200, want over de dubbel Cabine's van andere merken is ook veel negatieve info te vinden. Volgens mij is het gewoon hoe je ermee uitvalt?!

Willy

Reactie voor op de website?

55.92. 2.5 tdi 103000 km en raad eens

Ik heb me een 2.5 tdi aangeschaft in het jaar 2000 en heb nu 103000 km op de teller staan. Eerst na 2 jaar rotative pomp lekt, heeft me 2000 euro gekost. Dan zes maand geleden distributie riem gelegd, 400 euro. Nadien cardan kapot, 1600 euro. En nu heb ik mijn krukas lagers defect. Ik ben zelf mechaniker in een vrachtwagenbedrijf, dit kom ik daar niet tegen.

Ik vind het toch jammer dat ge als gewone werkmens 5 jaar betaalt en denkt er van te kunnen genieten om er rendabel ongeveer toch 10 jaar me zouw kunnen rijden. Maar nee hoor, pas afbetaald zit ge met een kost van 2500 euro om de zes maand aan herstellingskosten. Sukses met uw nieuwe wagen zeggen ze dan als ze die leveren en dat ze toch weten dat die maar 100000 km meegaat.

Geert

Reactie voor op de website?

55.93. Hebben alle motoren deze problemen

Graag verneem ik of zowel de 80 pk als de 100 pk uitvoeringen dezelfde problemen hebben, ik weet niet of het om hetzelfde type motor gaat of dat de 100 pk een totaal ander concept is.

Martin

Reactie voor op de website?

55.94. H200 312000 km zonder echte problemen!

Heb net mijn H200 2,5TD van 98' verkocht! Kreeg er nog best veel voor terug! Deze auto heb ik het langst gehad en de meeste kilometers mee gereden! Het verbruik viel wat tegen met 1 op 9 maar voor de rest alleen maar slijtagedelen vervangen zoals remblokken en olie! Heb er in de zomer zelfs een keer een volle tank zonnebloemolie in gedaan! (Kostte toen in Duitsland in de zomer 0,67 eurocent!) Startte alleen wat moeilijker maar reed er ook op!

Ik reed per week ongeveer 800km tot 1000km met deze auto en startte de auto wel 30 keer per dag omdat ik er een bezorgdienst mee reed! Zelfs de startmotor heeft het nooit begeven! Heb deze auto verkocht omdat ik een grotere moest hebben, en als Hyundai een grotere had gehad had ik weer een Hyundai gekocht!

Reactie voor op de website?

55.95. H100 Motorprobleem

Mijn motor van de H100 heeft het spontaan begeven. Nu ben ik op zoek naar een nieuwe motor, en mijn vraag is dan ook, kan ik hier zonder probleem de Mitsibishi L300 2.5 in bouwen?

H.Westers

Reactie voor op de website?

55.96. Rammelen

Dit zijn hoogstwaarschijnlijk de rubbers van de stabilisatorstang.

mvg jan

Reactie voor op de website?

55.97. H200 CRDI

Ik ben sinds 2003 in het bezit van een Hyundai. De auto was 2 jaar met 60.000 op de teller. Er mee op vakantie geweest maar met 80 pk en een caravan van 1300 kg ging niet echt lekker de berg op. Ik werd ingehaald door autobussen. In 2004 een nieuwe H200 CRDI gekocht met 140 pk en dat was een verademing. Voldoende vermogen en minder onderhoudsbeurten. Heb nu 80.000 km gereden en de verhalen over kapotte krukassen ed heb ik gelukkig nog niet meegemaakt. Ik ben zeer tevreden over de auto.

S Ruska

Reactie voor op de website?

55.98. Stichting gedupeerde H200 rijders

Met ingang van volgende week (week 31 2007) start ik de stichting gedupeerde H200 rijders op. Alle schade met krukas, lagers etc met de H200 dienen met terugwerkende kracht vergoed te worden. Hiervoor heb ik leden nodig. Interesse? Ik heb contact met een advocaat die er brood in ziet ons hierin te begeleiden. mijn auto heeft nu 60000 kilometer gereden en de krukas is aan gort.

0627281488

Reactie voor op de website?

55.99. H200 de zin en de onzin

Vele vele problemen met de H200 motoren, het is inmiddels wel duidelijk. Maar even ophelderen waarom zo'n motor het bij de één wel lang gaat uithouden en bij de ander snel ploft.

Indien u een 2e hands H200 koopt die bij een bedrijf heeft gereden mag u er vanuitgaan dat er altijd mee geplankt is, en waarschijnlijk ook met koude motor. Als je een motor snel kapot wil hebben moet je dat zo doen. Zeker deze motor en, zoals eerder genoemt, men moet met deze relatief kleine vierpitter (met ondermaats vermogen) erg veel gewicht voortslepen.

Geloof me, ik heb VW TDI's gezien die met een ton op de klok ook totaal maar dan ook echt totaal versleten waren. Die geven het dan meestal niet op maar geven een hoog olie en brandstofverbruik, lekken aan alle kanten en maken een hels kabaal.

De H200 motor zegt dan gewoon, het is genoeg geweest en loopt stuk.

Koopt men een nieuwe H200 en u rijdt er netjes en beheerst (vooral goed warm rijden) mee en geeft hem voldoende verse olie dan gaat ook deze motor heeel, heel lang mee!

Ik rij nu zelf reeds 106.000KM met een H200 en heb nog nooit, ik lieg niet, nooit iets kapot gehad. Nu moet ik wel een scholbrekertje en remschijven vervangen maar dat zijn normale slijtage delen!

De H200 kan gewoonweg minder verdragen omdat hij het al een redelijk zwaar karwei moet klaren. Doe er rustig mee en u hebt een geweldig plezier aan deze uiterst luxe bus.

Mijn idee.

Bulkos

Reactie voor op de website?

55.100. Rammelen

Dit zijn hoogstwaarschijnlijk de rubbers van de stabilisatorstang.

mvg Jan

Reactie voor op de website?

55.101. Bank omwisselen naar stoel

Je moet eens onder de bodem kijken den zul je ontdekken dat er moeren voorgemonteerd zitten en dus moet je op deze plaatsen voorzichtig boren en kun je de bouten van de bank gebruiken om de stoel vast te zetten. Vergeet niet dat je ook de gordel moet wisselen aangezien deze niet meer past!

succes Johan

Reactie voor op de website?

55.102. Electrisch problemen Hyundai H200

Wie weet waarom er steeds een 40 Amp zekering met het opschrift IGN stuk gaat,waardoor tijdens het rijden de motor van mijn H200 plots stopt. (Niet erg handig midden op de snelweg) Waar is deze zekering voor?

R.

Reactie voor op de website?

55.103. Rammelen

Dit zijn hoogstwaarschijnlijk de rubbers van de stabilisatorstang.

mvg Jan

Reactie voor op de website?

55.104. Spiegels

Ik heb spiegels gekocht op www.CampShop.nl Aero towing bol glass past op alle moderne auto's, 4x4's en vans, binnen 3 dagen thuis geleverd voor de prijs van 69,40 € (transp incl). Ze zijn zeer stabiel. Ik hoop u dat u dat u bij deze geholpen bent.

mvg de Bruyn J.

Reactie voor op de website?

55.105. H200 fluitend geluid bij max belasting

Ik ben een H200 rijder tot nu toe zonder problemen. 8jaar oud en ruim 1,5 ton op de teller. Al geruime tijd hoor ik en gefuit onder de motorkap als ik met 120 km per uur optrek of met een zware aanhanger rij, de trekkracht is ook iets afgenomen.

Natuurlijk iets met de turbo druk, waar moet ik zoeken, er is nog nooit aan het motorblok gesleuteld. Geef mij aub eens een tip. Dank u.

Jobs

Reactie voor op de website?

55.106. H200 zonder problemen

Hallo Ik heb een H200 uit 11-1998, 170000 km en heb echt nog nooit problemen gehad. Ik heb hem nieuwt gekocht, heb zelf de olie ververst om de 5000 km en altijd max gevuld, half senteet. Ik rijd altijd zeer rustig als hij koud is, maar als hij warm is haal ik eruit wat er inzit.

Nu blijkt naar het lezen van deze vele forums dat dat mijn redding zou zij geweest. Ik moet er wel bij vermelden dat ik aan de motor hoor als de olie ververst dient te worden dit ligt toch rond de 7000 km hij begind dan een echt diesel geluid te maken, na verversing is dat weg. Toch is het een diesel, die zeer soepel en rustig loopt

Toch denk ik maar geen h200 meer te kopen. Ik heb het echt te doen met de vele h200 rijders die zo veel hoge kosten en problemen hebben. sterkte.

Jons, 25-03-2008

Reactie voor op de website?

55.107. Centrale vergrendeling h200

Heeft er iemand ervaring met het inbouwen van afstandbediende centrale vergrendeling bij en H200 uit 2002. Deze heeft aan de bestuurder zijde met de sleutel al wel cv, maar nog niet op afstand.

Reactie voor op de website?

55.108. H100

De h200 van 98 super wagen wij kochten hem 5 jaar geleden met 190000 op de teller. Super wagen! Geen verbruik van olie 1:11, 5 ongeveer (zware voet tot 120 warme motor) 3 jaar geleden verkocht. Met 280.000 op de teller. Alleen versnellingsbak vervangen omdat de bout van de bak weg was! Dus geen olie meer, en droog gelopen. En een keer een slangetje.

3 jaar geleden h200 gekocht. Nix anders als ellende in het begin. Aandrijfstang, verstuivers, olie nog wat, motor kruk as lagers. Toen deze vervangen waren (jaar geleden ) kwam ik er achter dat mijn turbo nog nooit gewerkt had. Hoorde voor het eerst de turbo fluiten ;-) en helemaal geen problemen meer mee gehad!

1 tip kan ik je geven. Toen ik die problemen had met deze auto reed ik er alleen in het weekeind mee. Nu rijd ik er sinds een jaar (geen problemen) elke dag 20 km mee naar mijn winkel en terug en de extra km's. Laat een h200 nooit te lang stilstaan, anders komen er wel problemen.

gr Dion

Reactie voor op de website?

55.109. Imperiaal Hyundi H200

Profesionele aluminium imperiaal met ladderol

Theo

Reactie voor op de website?

55.110. Fluitend geluid H200 motor

Ook ik heb een fluitend geluid in de motor van mijn H200 uit 1998. Mij is verteld door een persoon van een turboreparatie bedrijf dat dit fluitend geluid ook geproduceerd kan worden door een probleem in de intercooler of het inlaatsijsteem. Het hoeft dus niet noodzakelijk aan de turbo zelf te liggen. Ik heb de auto net 1,5 maand en al vanaf de eerste dag maakt hij dit geluid. Bij mijn weten gebruikt de motor geen olie en ook rookt hij niet.

Het feit dat men niet te dicht achter mij wenst te rijden komt naar mijn idee dan ook omdat de auto geen katalysator schijnt te hebben en dus ouderwets naar een stinkdiesel ruikt. Verder laat ik de motor na het koud starten altijd even draaien alvorens weg te rijden. Rustig rijden totdat de motor op temperatuur is valt altijd aan te bevelen, ongeacht welke motor men heeft.

Tot nog toe fluit mijn motor er lustig op los in elke versnelling, maar rijdt verder nog steeds prima. Het kan kennelijk geen kwaad maar is alleen uitermate irritant.

Fred.

Reactie voor op de website?

55.111. Vraag om Hulp Bladveren

Hallo, ik heb een Hyundai H200, Bj. 2000, en wil zelf de Bladveren achter vervangen, omdat deze gebroken zijn. Wie kan mij zegen hoe dat moet en wat belangrijk is? Of wie weet iemand die dat maakt-wel niet met gekke Prijzen van bijna 100euro?
Nieuwe Bladveren zijn all gekocht! Graag met spoed wegen nodige APK !
Van harte bedankt !! Groet Michael

Reactie voor op de website?

55.112. Geen problemen

Hallo, ik heb een h200 en al 423000 en nog wat op de teller staan. Maar start nog steeds goed. Alleen rookt hij een beetje nu. Maarja, dat hoort erbij. Een h200 moet je goed warm laten lopen, dan heb je er niet zoveel problemen mee. En natuurlijk niet hard optrekken, want bij een wagen van over de 1700 kilo gaat er dan wel eens wat kapot. O ja, nu heb ik een klein propleem: mijn dieselpomp lekt een beetje; moet gemaakt worden. Dat is alles. Verder ben ik tevreden en ik rij 1000 km per 2 weken.

Harry

Reactie voor op de website?

55.113. Hyundaimotor

Reactie op Motorblok Hyundai H100

Beste Hyundai rijder,

Ik kan bevestigen dat deze motoren inderdaad tussen de 100.000 en 150.000 geregeld stuklopen. Het schijnt zo te zijn dat hyundai zelf de motoren fabriceert naar mitsubitiespecificatie. Alleen worden er waarschijnlijk toch andere materialen gebruikt. Nu kun je wel een mitsubitiemotor inbouwen en zijn de problemen meestal verleden tijd. Het blijft toch zo dat kwaliteit uiteindelijk toch meer kost, echter het is niet zo dat Hyundai's slechte wagens zijn, zeker gezien de prijs.

Ikzelf ben niet zo'n hyundaifan, wel de H200 Starex 4x4 vind ik een erg toffe wagen (4x4 freak he)

vrienelijke groet,

Roé Claessen

Reactie voor op de website?

55.114. H200 2004

Reactie op Hyundai motoren

Beste Roe Claessen,

Mijn h200 heeft al twee cilinder koppen versleten en nu de turbo versleten de kosten 1e cilinderkop was garantie, de tweede cilinderkop was 2000 euro en nu de turbo en kost 2000 euro.

mvg Alexander

Reactie voor op de website?

55.115. H200 Crdi betrouwbaar

Reactie op H200 CRDI


Rijd al 13 jaar Hyundai waaronder 4 jaar H100, en 9 jaar H200. Ik heb een keer een geklapte olie leiding gehad, maar die is binnen de garantie geweest(H100).
H200 van 2001 tot 2005 de 100 pk TCI gereden, zonder problemen maar trouw de beurten gegeven. Laatste vijf jaar de 140pk ook zonder grote problemen, alleen 2x de bladveren vervangen door breukjes. Waarschijnlijk door belading en varkensruggen.
Tip! voor de rest altijd tot de 90 grd temperatuur niet meer dan 2500 toeren maken, als ie warm is kun je blijven gaan met deze diesel. perfect!! ga nu voor de 170 pk H300. hoop daarvan net zo lang te kunnen genieten.
Rob

Reactie voor op de website?

55.116. Achterzijramen Hyundai H200 (bj 2002) gezocht

Reactie op Hyundai H200

We hebben onze Hyundai H200 (dubbele cabine, bj 2002) om laten bouwen tot camper met in totaal 8 zitplaatsen (3+2 achterin, voorzien van heupgordels). Nu zijn we ng op zoek naar ramen aan de zijkanten van de oorspronkelijke laadruimte.

Kan iemand ons helpen?

Bvd,

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Hyundai H200

 1. Veiligheidsgordels achterbank H200
 2. Hyundai
 3. H100 ervaringen.
 4. Vervoer met de H100
 5. Hyundai H-100-bestelbus
 6. Ervaringen H200
 7. Meer ervaringen H200
 8. Uitbouwen Hyundai H200 korte uitvoering
 9. Site voor zelfbouw en laten monteren
 10. Reactie dubbel-cabine inbouw
 11. Defecte dieselmotor
 12. Motorblok Hyundai H100
 13. Hyundai motorproblemen
 14. Dubbele stoel in Transporter
 15. Voorbank transporter
 16. Motorproblemen H200
 17. Ook snel defecte motor H100
 18. Imperial Hyundai H200
 19. Hyundai H 100 motor
 20. Gevraagd: ervaringen opzetspiegels Hyundai H200
 21. H200 krukas schade
 22. Opzetspiegels H200
 23. Gordels achterin
 24. Reactie op botsveiligheid van H100
 25. Grijs Kenteken
 26. Gordels
 27. H200 problemen
 28. Botsveiligheid van de H100
 29. Vraag h200
 30. Problemen met h200
 31. Caravan spiegels
 32. Ervaring Hyundai H100
 33. Imperial voor H200
 34. Ervaring h 100 en 200
 35. Ervaring H200
 36. Gordels
 37. Imperiaal
 38. H200
 39. Allesdragers
 40. Rammelende geluiden uit het vooronder
 41. Ervaring H 200
 42. Gordels in H200
 43. Kapotte olieleiding H200 + beroepen op conformiteit
 44. Defecte h200 motor
 45. Ook problemen met h200 krukas
 46. Ook problemen met krukas
 47. Aantal pks H200
 48. Aantal pk\'s
 49. PK H200
 50. Botsen van een h200
 51. Motor H200
 52. Motor H200
 53. Motor H200
 54. Botsen en grijs kenteken
 55. Problemen met Hyundai Santa Fé
 56. Nog meer ruimte
 57. Antwoord van Hilko
 58. Verbruik
 59. Verplaatsen achterwand H200
 60. De verhalen over motorschade Hyundai
 61. Ellende met H200
 62. Motor hyundai
 63. Nooit meer een h200!
 64. Wie Doet er mee..Samen staan we sterk!!
 65. Botsveiligheid
 66. Hyundai motoren
 67. Motor H100
 68. Opzetspiegels voor h200
 69. Reageren op caravanspiegels
 70. Motor H100/H200
 71. Niet goed met Hyundai
 72. Vragen H200
 73. Hyundai h200: mijn advies nooit kopen!
 74. Stabilisatorstangen
 75. Krukasproblemen
 76. Hyundai H200 Motorproblemen
 77. Hyundai H200 Motorproblemen
 78. Wie weet raad / H200 - aanpassingen
 79. Goedkopere onderdelen voor uw koreaanse auto
 80. Ervaringen Hyundai Tucson
 81. Hyundai Motoren
 82. Allesdragers H200
 83. Dubbele stoel voor transporter
 84. Krukasproblemen Hyundai H200
 85. Ellende met H200
 86. Vraag: meer zitplaatsen in Hyundai
 87. H200?
 88. Aanpassing autogordel
 89. Verkooppunt caravanspiegel
 90. H100 common rail techniek
 91. H200 krukas onder coulantie gerepareerd
 92. 2.5 tdi 103000 km en raad eens
 93. Hebben alle motoren deze problemen
 94. H200 312000 km zonder echte problemen!
 95. H100 Motorprobleem
 96. Rammelen
 97. H200 CRDI
 98. Stichting gedupeerde H200 rijders
 99. H200 de zin en de onzin
 100. Rammelen
 101. Bank omwisselen naar stoel
 102. Electrisch problemen Hyundai H200
 103. Rammelen
 104. Spiegels
 105. H200 fluitend geluid bij max belasting
 106. H200 zonder problemen
 107. Centrale vergrendeling h200
 108. H100
 109. Imperiaal Hyundi H200
 110. Fluitend geluid H200 motor
 111. Vraag om Hulp Bladveren
 112. Geen problemen
 113. Hyundaimotor
 114. H200 2004
 115. H200 Crdi betrouwbaar
 116. Achterzijramen Hyundai H200 (bj 2002) gezocht

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.