Groot Gezin
Terug naar Ouders Online Vervoer
Ouders Online
Thema-pagina
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

69. Oproepen

In dit onderdeel bieden we ruimte voor het plaatsen van oproepen. Het is verstandig bij een bericht waarin iets gevraagd of aangeboden wordt, ook de eerste 4 cijfers van de postcode te geven. Zo kunnen anderen eenvoudig inschatten of het niet te ver is om op te halen.
    Vragen, aanbiedingen en oproepen kunnen alleen via e-mail ingediend worden bij Dit omdat we vaak niet-werkende email-adressen ontvangen.
Bied je spullen te koop aan, of wil je iets kopen via het internet, kijk dan op de site www.2dehands.be voor tips over hoe je te werk moet gaan.

69.1. MB 7-persoons dubbele cabine bus

(31-10-2015) Te koop: Mercedes Bens Sprinter 7-persoons dubbele cabine bus met airco. Diesel. Bouwjaar 2001. Km stand 257.000. Ons gezin is deze bus ontgroeid. We hebben er veel plezier mee gehad. De voorbank naast de chauffeur biedt plaats aan 2 personen of 2 kinderzitjes. De achterbank heeft plaats voor 4 personen of 4 kinderzitjes. Compleet met 7 gordels, 5x driepunt en 2x heupgordel. Laadruimte is groot en biedt plaats aan b.v. 4 tot 5 volwassen fietsen. De bus is altijd goed onderhouden en heeft lichte schade. De bus is eventueel te huren via Snappcar.nl. Daar staan ook foto's. Kleur Bordeaux rood.


69.2. Accessoires

(29-01-2013) Voor al uw accessoires voor auto en fiets, kijk bij hapro. .

69.3. Grote auto aangeboden

(10-06-2010) Dag grote gezinnen,

wij zijn op het moment bezig onze grote auto te verkopen. Omdat grote gezinnen (en heel veel andere mensen tegenwoordig) niet veel te besteden hebben, dacht ik meteen aan deze site om de auto aan te bieden.

Het betreft een Ford Galaxy uit 1996. Het is een oude auto, maar zeer betrouwbaar en comfortabel. Achterin de auto staan 3 stoelen wat het meerijden erg comfortabel maakt. Daarnaast is er mogelijkheid om daarachter nog 2 stoelen te plaatsen. Deze stoelen zijn via internet makkelijk te vinden en kosten niet heel veel. De auto is net APK gekeurd. Verder heeft de auto airco, electrische ramen voor, airo en verwarming die achterin apart geregeld kan worden, vloerverwarming, centrale deurvergrendeling en airbag.

Mocht er iemand van jullie op zoek zijn naar een grotere auto, maar geen waanzinnig groot budget hebben, laat het me weten ! De auto hoeft niet veel op te leveren. Wij willen iets kleiners, omdat we maar 1 kindje hebben, en de auto onnodig groot is.

U kunt mij bereiken via de mail.

groetjes!

    Vragen, aanbiedingen en oproepen kunnen alleen via e-mail ingediend worden bij Dit omdat we vaak niet-werkende email-adressen ontvangen.
Bied je spullen te koop aan, of wil je iets kopen via het internet, kijk dan op de site www.2dehands.be voor tips over hoe je te werk moet gaan.

Oproepen

  1. MB 7-persoons dubbele cabine bus
  2. Accessoires
  3. Grote auto aangeboden
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.