Groot Gezin
Thema pagina
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

69. Service van broodbakmachine

We willen hier aandacht besteden aan achtergronden van de broodbakmachine, informatie over onderdelen, en service in het algemeen (zoals bijvoorbeeld vragen over handleidingen).

Reactie voor op de website?

69.1. Broodbakmachines op het internet

Een vergelijkend onderzoek naar broodbakmachines, en nog veel meer, vind je op de site b-bakker. Er is een forum, en je kunt lid worden van een mailinglist.

Reactie voor op de website?

69.2. Het adres voor ondersteuning van Bifinet

Wij, GSC, doen de ondersteuning en hebben alle wisselstukken in voorraad voor de Bifinet VBM300. In elke Aldi-winkel heeft men een lijst waarop voor elk product vermeld, wie (en waar die woont) de ondersteuning doet. Meestal zenden ze de klant zonder blikken of kijken (of blozen) naar ons, omdat wij het grootste deel van de ondersteuning van producten in Aldi verkocht, doen.

De firma die de ondersteuning doet voor de Bifinet 6600 is in Grobbendonk, en is te bereiken op telefoonnummer 014/217.191 of ook 014/217.192. Alleen tussen 08.00u-12.00u en 13.00u-16.30u (anders krijgt u een tekstje met de vermelding van deze uren).

Reactie voor op de website?

69.3. Mixer om brood te kneden

Ik ben vorig jaar begonnen met al mijn brood te bakken en heb toen uitgezocht wat de beste mixers waren om brood te kneden. Degenen die als beste naar voren kwamen, waren de Bosch en de Electrolux. Ik heb uiteindelijk de Electrolux gekozen, omdat die een timer heeft. Het leek me handig om te kunnen zeggen '5 minuten kneden' en dan weg te lopen, want ik weet dat ik altijd wel ergens door onderbroken word als ik bezig ben :-) De Bosch heeft geen timer.

De Electrolux heet 'Magic Mill' hier, ik heb net gekeken op de Nederlandse Electrolux web site. daar heet hij Electrolux Assistent. Je kan er heel veel deeg tegelijk mee kneden, ongeveer tot 7 broden tegelijk. Je kan er ook veel uitbreidings dingen bij kopen, die heb ik nog niet, maar ben wel van plan dat later te doen. Misschien een blender als eerste.

Ik ben ontzettend tevreden met deze mixer, ik sta nog steeds elke keer gefascineerd te kijken hoe hij mijn kneedwerk doet. Ik bak elke paar dagen een paar broden, meestal 3 to 5 broden, ligt eraan wat ik nodig heb. Ik geef veel brood weg, mensen zijn altijd erg blij met versgebakken brood.

Ik gebruik hem ook voor koekjes en cake en zo mee te maken, allemaal snel en handig.

Karen

Reactie voor op de website?

69.4. Kenwood deegkneder

Ik heb een kenwood deegkneder. Ik heb em nu ruim een jaar en hij bevalt uitstekend. Ik maak er het brooddeeg voor 2 joekels van broden tegelijk in klaar. Ik gebruik dan 1,5 kilo bloem en 900 ml. water en dan nog zout, gist en margarine. Dan heb ik genoeg voor 2 grote broodblikken. Mijn apparaat heeft 3 haken. Een kneedhaak voor brooddeeg, een schoep voor taart/cake/koekjes deeg en een garde voor biscuitdeeg/slagroom/ed. Het is een duur apparaat.

Groeten van Teunie

Reactie voor op de website?

69.5. Ervaringen met broodbakmachine Primera

Ik heb de broodbakmachine Primera ongeveer 3 maanden geleden gekocht. Hij doet het goed en ik ben er erg tevreden mee.

Nikky

Reactie voor op de website?

69.6. Info panasonic

Op www.panasonic.nl is iets meer info over de Panasonic BBM te vinden en je kunt daar folders en gebruiksaanwijzingen opvragen (het laatste tegen betaling).

Gerrit Jan

Reactie voor op de website?

69.7. Panasonic SD-251

Wij hebben zeer onlangs een Panasonic SD-251 gekocht en zijn er ERG blij mee. Een fantastische machine met veel mogelijkheden (volkoren, roggebrood, maar ook timer en groot volume). Wat ik begrijp van reacties op diverse sites gaat het blik erg lang mee mits goed verzorgd (vochtige doek, niet in de afwasmachine etc.)

Er zijn alleen GROTE prijsverschillen. Wij zagen de SD-207 aangeboden bij Expert in Amsterdam Centrum voor €249. De SD-251 zou dan €285 kosten. Wij hebben via internet de goedkoopste aanbieder gevonden in Duitsland (!) op www.mediaran.de/. Wij betaalden voor de SD-251 €157!

Firma Mediaran zit in Gelsenkirchen bij Dortmund. Wij hebben gepooled met anderen en er drie tegelijk besteld en afgehaald. Dat is absoluut de rit en het voordeel waard. Succes...

Jan Martin

Reactie voor op de website?

69.8. Adres firma Domo broodmachine

Op de gebruiksaanwijzing van mijn domo broodmachine is het volgende adres vermeld:

LINEA 2000 BVBA
Bouwvelden 12 a
2280 Grobbendonk.
Tel 014/21.71.91

Hier kunnen ook vervangingsonderdelen bekomen worden.

Groeten John, toevoeging van Caris

Reactie voor op de website?

69.9. Telefoonnummer kneedhaken primera

Hoi,

hier is een telefoonnummer waar je kneedhaken en andere onderdelen voor je primera ebb010 bbm kunt bestellen: Tronex Nederland in Losser, 053-5381920.

groetjes, Jessy

Reactie voor op de website?

69.10. Kneedhaak Primera broodbakmachine

De kneedhaken zijn te bestellen bij Tronics (weet niet of ik het goed spel) te Losser. Zij verzorgen de service en reparaties voor de Aldi-broodbakmachine EBB-010 althans. Een setje kneedhaken kost 9 euro. Hun telefoonnummer is 053-5381920. Na ruim een jaar bakken zijn de mijne doorgedraaid, en kneden niet meer. Door de oude op te sturen kreeg ik gratis nieuwe (2 jaar garantie!) Maar omdat ze het nu nog doen en ik ze niet missen kan heb ik nieuwe besteld, en stuur de oude op, waarop ik gratis nog een setje ontvang voor over nog een jaar....

Paulus

Reactie voor op de website?

69.11. Kneedmachine

De bakkersvakschool in Wageningen koopt regelmatig nieuwe kneedmachines en verkoopt de gebruikte door, ook aan particulieren. Momenteel (maart 2003) zijn alle exemplaren verkocht. Eind 2003 investeren ze weer in materieel. Mogelijk zijn er dan weer tweedehands kneedmachines te krijgen. Hun telefoonnr is 0317 - 491313.

Ze kopen de nieuwe bij Kalmeijer (Fruitweg 11-13, 2525 KE 's-Gravenhage, Tel 070- 3888950). Zij verkopen mogelijk ook tweedehandse kneedmachines. De medewerker van de vakschool kon dat niet met zekerheid zeggen.

De kleinste kneedmachines kunnen 5 kg deeg aan. Deze heten hevelkneveltjes en worden ook wel labkneders genoemd. Nieuw zijn ze vrij prijzig vanwege de beperkte afname. Wanneer meerdere grote gezinnen er een gezamelijk aanschaffen kunnen we misschien nog een leuke korting bedingen???

Met vriendelijke groeten,

Tanja

Reactie voor op de website?

69.12. Recept broodbakmachine

Ik heb een broodbakmachine bij de Hema gekocht, 600 en 900 gram. Ook daar zat geen gebruiksaanwijzing/recepten bij. Die heb ik via de hemaklantenservice (filiaal Ijmuiden) opgevraagd. Als het u niet lukt via de klantenservice (ze faxen de vraag dan naar het hoofdkantoor en het bericht komt binnen een week) kunt u het mij vragen, ik maak dan wel een kopietje voor u. Stel u er niet teveel van voor: de complete gebruiksaanwijzing inclusief recepten waren 4 a/viertjes, meer niet!

Ik ben nu zelf al zo'n drie weken aan het uitproberen m.b.v. andere boeken etc. Bij mij zakken alle broden, welke bereidingswijze of ingredienten dan ook, bij het afbakken in het midden in. Als u dat niet heeft hoor ik graag uw geheim.

Met vriendelijke groeten,

Reactie voor op de website?

69.13. Hier vindt u de handleiding voor de Panasonic BBM

Omdat ik zelf op zoek was naar de handleiding van de Panasonic BBM, heb ik op een andere site een oproep geplaatst. Iemand gaf mij deze enorm goede tip. En ik wil hem graag met jullie delen!

Stap 1: Ga naar www.panasonic.be
Stap 2: Choose your language: Nederlands
Stap 3: Klik helemaal bovenaan op Diensten
Stap 4: Klik links in het grijze vlak op Downloud van gebruiksaanwijzingen
Stap 5: Kies dan Household
Stap 6: Kies dan Bread Bakery

Daar zie je dan een aantal PDF bestanden met handleidingen in verschillende talen en verschillende types BBM's.

Groetjes Nicole

Reactie voor op de website?

69.14. Panasonic? Gratis handleiding op belgische site!

Hallo,

Mijn oog viel op dit bericht. De info over de BBM's van panasnic is GRATIS te downloaden op de Belgische website: www.panasonic.be. Ga naar service, kies handleidingen, kies BBM en download de handleiding van uw keuze (kies de SD-207: voor small, medium, large brood; of de SD-254: medium, large en extralarge met noten/rozijnenverdeler)

Aquilegia

Reactie voor op de website?

69.15. Test Consumentengids van BBM's

De test van de Consumentengids over BBM's staat in het septembernummer van 2003. Je kunt bij de consumentengids losse nummers bestellen, maar misschien zijn er ook kennissen/ vrienden die even een kopietje voor u willen maken. Succes! (zelf wacht ik ook af met kopen van een BBM op deze test!)

Aafke

Reactie voor op de website?

69.16. Uitslag test van broodmachines

Wij hebben op Bakkerswereld de diverse testen staan. Dit zijn helaas niet de exacte testgegevens van de Consumentenbond omdat wij de toestemming hiervoor nog niet verkregen hebben.

Groetjens, Saskia

Reactie voor op de website?

69.17. Gebruiksaanwijzing Inventum

De gebruiksaanwijzing van Inventum BBM kunnen op de volgende site gevonden en gedownload worden: www.martex.nl. Zoek onder huishoudelijk, dan BBM, etc

Succes Freek

Reactie voor op de website?

69.18. Adressen bifinettondersteuning

Beste

Probeer eens de website www.kompernass.com, daar vind je adressen voor elk land, en hopelijk helpt dat jullie verder, voor de onderdelen van "Bifinett" hun merken staan erbij, + contactadressen.

Op dit adress kun je ook handleidingen vinden, in verschillende talen. Zoeken op produkten en naast broodbakautomaat 2030 ga je naar ondersteuning, en dan maar opladen op je p.c. Ik heb het zelf gedaan dus het werkt (wel je taal kiezen). Je krijgt een volledige uitleg in verschillende talen, waaronder het Nederlands.

Reactie voor op de website?

69.19. Gebruiksaanwijzing alaska

Iemand vroeg om de gebruiksaanwijzing van de alaska 2000 (nu bij de makro te koop) wat overigens hetzelfde model schijnt te zijn als de quigg van de aldi van vorig jaar! Heb het nu op de computer staan dus als er nog meer mensen het willen zeg het maar :-)

Reactie voor op de website?

69.20. Broodbakken en meten

Ik zit hier al een tijdje het bakken en de bakavonturen van vele lezers te volgen.

Ik bak al zo'n 3 jaar en wil toch enkele wetenswaardigheden over het bakken en misbakken kwijt.

Succes met bakken zoals een warme bakker het niet kan (qua smaak).

Groet,

Reactie voor op de website?

69.21. Zuurdesem maken

Sommige mensen kunnen niet tegen gist en hebben daarom zuurdesem nodig om brood te bakken.

Zo maak je zuurdesem.

Roer een paar eetlepels TARWEMEEL met lauw water tot een klontvrij papje. Doe dit geheel in een heel schoon (jam)potje. Sluit het potje goed af met het deksel en zet het weg bij kamertemperatuur. Roer het papje elke dag even door. Na 2 dagen zal het papje een beetje zuur gaan ruiken (de melkzuurbacterien zijn aan het werk, hoera het gaat goed). Nu is het tijd om het papje te gaan 'voeden'. Met andere woorden: voeg een paar eetlepels meel toe en wat water en roer het gehaal nogmaal goed door.

Ga door met het zgn. voeden tot de zuurdesem een dag of zes oud is. In de regel is het dan actief genoeg om als rijsmiddel voor brood te dienen. U zult constateren dat de inhoud van het potje rijst en borrelt door het koolzuurgas. Hou een beetje van het zuurdesem achter voor de volgende keer. Bewaar dit op een koele plaats in bijv. een weckfles. Voor een volgende keer activeert U een dag van te voren de zuurdesem door wat water en meel toe te voegen. U zult zien dat het gelijk weer begint met pruttelen. Zuurdesem kunt U heel lang gebruiken. Op het moment dat het scherp gaat ruiken is de tijd aangebroken om nieuw zuurdesem te maken.

Succes en een groet, Ben

Reactie voor op de website?

69.22. Aanschaf Panasonic broodbakmachine

Beste Jan Martin,

Ik wilde je graag bedanken voor de goede tip, om een machine in Duitsland te kopen. Via jouw adres heb ik dat inderdaad gedaan. Dat gaat prima en er wordt precies volgens afspraak geleverd. Zo gauw het geld binnen is, wordt de machine verzonden. Het verschil met hier in Nederland bij een internetwinkel is veel te groot n.l.€ 95.-. Daar komen dan nog wel de verzendkosten bij, maar die moet je hier ook betalen. Die zijn ongeveer € 15.00 Maar dan heb je wel voor € 149.50 de Panasonic 253. Ik bak al heel lang brood en het verschil is duidelijk aanwezig, neem alleen maar de bakblik. Een topper!

groetjes Anneke

Reactie voor op de website?

69.23. Kneedhaken

De kneedhaken die je omschrijft lijken ook op die van de Quigg (gekocht in 2003 bij de Aldi). Hiervan is een service center in Nederland. Laat maar weten of je een adres wenst.

Reactie voor op de website?

69.24. Kneedhaken enz

Grasduinen op www.bakkerswereld.org/ kan veel problemen oplossen. Ik zit dan wel niet met het probleem van een verloren kneedhaak maar door het forum dat je op die site vindt weet ik dat losse onderdelen vaak uitwisselbaar zijn en dat kneedhaken te koop zijn op www.h-e.nl/index.php, waarbij als merk soezie geselecteerd dient te worden.

Groetjes Leon

Reactie voor op de website?

69.25. Oud deeg methode

Er wordt waarschijnlijk "voordeeg" bedoeld; ca 10% deeg 24 uur van tevoren klaar maken of en stuk overhouden. Kijk eens op home.hccnet.nl/w.fromme/startpagina_Brood_bakken.htm.

Wil

Reactie voor op de website?

69.26. Onderdelen voor de Quigg broodbakautomaat

Onderdelen voor de Quigg broodbakautomaat zijn te bestellen bij: Pro Q C System Euroservice te Gulpen. Zij zijn het servicebedrijf van Aldi voor de reparatie van o.a. de Quigg broodbakautomaten. Voor het plaatsen van bestellingen moet er telefonisch contact worden opgenomen. Denk er wel aan eerst het modelnummer van de broodbakautomaat te hebben opgezocht. Dit is te vinden aan de onderkant van uw broodbakautomaat en begint met de letters CBM of WK, gevolgd door enkele cijfers.

Het telefoonnummer is 043-4504313 en zij zijn te bereiken van ma t/m vrij van 09.00 uur tot en met 17.00 uur.

Met vriendelijke groet, Veronique

Reactie voor op de website?

69.27. Het ligt aan de gist

Ik had dat ook dat me brood inzakte, totdat ik bij de Turkse winkel gist had gekocht. Dat is een vierkant blakje en ruikt heel zuur. Kost 25 cent.

Verder gebruik ik aan verhoudingen voor 900 gram brood:
1 1/2 beker warm water
2 eetlepels plantaardige olie 4
bekers meel(aldi)
1 1/2 theelepel zout
1/2 blokje gist
evt 1 ei om het luchtig te maken hoeft niet perse

Karin

Reactie voor op de website?

69.28. Broodbakmachine

Het adres van Afk is in Haarlem. Telnr: 023-5354673

Gerda

Reactie voor op de website?

69.29. re: gaten in het brood

Ik heb bij mijn broodbakker zoiets als een haaknaald waar ik als de kneders in het brood blijven zitten ze zonder al te veel problemen zo mee uithaal. Je hebt dan alleen een streepje onder in je brood.

groetjes Janne

Reactie voor op de website?

69.30. Reactie op Quigg apparaat 49.62.

Vorige week heb ik een nieuwe broodmachine gekocht en ik heb een gebruiksaanwijzing van het gevraagde type.

Ik kan/wil deze wel in de scanner leggen en er .jpg plaatjes van maken, zodat deze weer afgedrukt kunnen worden. Naar welk e-mail adres moet ik die .jpg plaatjes sturen?

Mvg,

Reactie voor op de website?

69.31. Meelsoorten (cijfers)

Meel, bloem en cijfers

Regelmatig komen in de winkel van de molen kopers die het hebben over "meel of bloem, nummer zoveel of zoveel". In van Haver tot Gort (een uitgave van het Ambachtelijk Korenmolenaarsgilde) stond in 2001 hier een artikel over:

  In de receptenboekjes die bij de verschillende broodbakmachines worden geleverd staan vaak cijfers als een aanduiding van meel en bloemsoorten. Om u een beetje op weg te helpen zal hier een en ander nader uiteen gezet worden. Allereerst het volgende; de cijfers staan voor het as-gehalte van het betreffende meel of bloemsoort.

  Wat is as-gehalte? Dat is hetgeen overblijft als meel of bloem 1 uur in een moffeloven is geweest bij 800 °C. Dus heel in het kort hoe lager het getal hoe witter het meel, maar alleen zegt het nog niet alles, want er is ook nog verschil in bakkwaliteit.

  • Er wordt gesproken over meel type 405, dat is een hele straffe bloem die dus erg goed bakt en een as-gehalte heeft van 0,50 of minder.
  • Een type 550 heeft een as-gehalte variërend tussen 0,51 en 0,63 en is een goed bakkende bloem.
  • Type 1050 heeft een as-gehalte dat ligt tussen 0,91 en 1,20 en dus een wat grijs bakkende bloem over het algemeen te vergelijken met molenbloem.
    Meeltype 1150 heeft een as-gehalte dat ligt tussen 1,11 en 1,30 en is dus zo goed als volkoren.
   • Dan is er nog grof roggemeel type 1700 en heeft een as-gehalte van hoogstens 2,10 de naam zegt het als, dit is dus gewoon roggemeel.
   Tip voor het zelf broodbakken: Schrijf, vooral in het begin, op wat u gedaan heeft en weeg alles zo nauwkeurig mogelijk af, zodat u kunt nagaan waar het misschien fout is gegaan.

Ernst

Reactie voor op de website?

69.32. Gebruiksaanwijzigingen

Ik kan diversen gebruiksaanwijzingen regelen voor verschillende broodbakmachine's.

Reactie voor op de website?

69.33. Kant en klaar

Begin met een mix van koopmans en zorg dat je koud water gebruikt, bij handwarm water zakt hij geheid. Als je toch losse gist neemt, zorg dan dat deze als laatste boven op je meel komt

veel bakplezier Kitty

Reactie voor op de website?

69.34. Natriumbicarbonaat

Bakkers schijnen in plaats van gist ook natrium bicarbonaat te gebruiken. Weet iemand waar je dit kunt kopen?

Lennard

Reactie voor op de website?

69.35. Zuinige Nederlanders

Gekke Nederlanders zijn jullie. Bezuinigen op een goedkope BBM, en verwonderd zijn dat het dan niet lukt! Ik bak al een heel jaar dagelijks mijn brood met de panasonic Sd207 en met bloem van de molenaar bij mij in de buurt en het lukt altijd. Witte bloem 2,90 euro/5kg 10 granen 4,60 euro/5kg Cornwall 6 euro/5kg enz. De Vlamingen zijn nog niet zo gek, en wij kunnen ook zuinig zijn.

Miki

Reactie voor op de website?

69.36. Natriumbicarbonaat

Hallo,

Natriumbicarbonaat koop je bij makro. Je kunt het vinden bij de kruiden, kleine en grote potten. Ik gebruik het niet om brood te bakken, wel om groenten sneller gaar te laten worden bij het koken en om fruit van sproeistoffen te ontdoen.

groetjes Carien

Reactie voor op de website?

69.37. Recept suikerbrood

Recept suikerbrood :

Nodig:

Doe de ingredienten in de bakvorm, behalve de laatste 3 ingredienten. Zet de machine op een stand voor 'alleen deeg of pizza'. Laat het ca. 1.5 uur kneden en rijzen (is op onze machine stand 8).

Deeg en deegklopper uit de machine halen. Het werkblad licht bestuiven met bloem. De suikerbroodchips en het kaneel mengen met het deeg. Een bol maken en helemaal bestrooien met kristalsuiker.

Dan het deeg terug in de machine doen en het deeg ong. 2 uur laten rijzen en vervolgens 40 min. Bakken op de stand ‘alleen bakken’ (is bij ons nr 12).

Mirjan

Reactie voor op de website?

69.38. HE BR800

Prima machine de HE BR800, gekocht in November als actie bij de praxis voor slechts € 29,95!

Specificaties: 10 Bedrijfsfuncties (o.a. snelfunctie, bakpoederfunctie, deegkneden) 99 Bakprogramma's (samengesteld uit gewichtsgrootte x graad van bruining) Ook geschikt voor het toebereiden van tarwebrood, gebak, sandwich, jam,enz. Bakprogramma's voor broden van 750, 1000, en 1135 gram. Bakvorm en 2 kneedvleugels antiklevend Tot 13 uur tijdvertraging

Wim

Reactie voor op de website?

69.39. Goedkoop hoeft niet duurkoop te zijn!

Meer als een jaar brood gebakken met Alaska BM 2000 en nog nooit een brood mislukt! (ongeveer 400 broden verschillende soorten en grootte) Altijd perfecte broden van gewoon bloem van Soubry en gedroogde gist en heel soms kant en klare broodmeel.

De machine kostte 40 euro en nu hadden we last dat de bevestiging van de deeghaak versleten was (rubbertje onderin) We kregen meteen het geld terug om een nieuwe te kopen. Er zit namelijk 24 maanden al risk garantie op!! Ik ben nog geen enkele andere broodbakmachine tegen gekomen die zo lang en zo goed garantie geeft!

Een nadeel heeft de machine wel en dat is dat de kneedhaken graag in het brood blijven steken. Maar dat weegt niet op tegen het gemak en de bakresultaten! Dus je heb geen dure broodbakmachine nodig om goed resultaat te krijgen zoals hier vaak wordt gesuggereerd.

Eric

Reactie voor op de website?

69.40. Kneedhaken HEBR660

Zijn te bestellen bij Holland Electro. Tel 0900-2025194. Helaas staan de kosten niet vermeld op hun website, ik heb er zojuist twee besteld en ben hiervoor ongeveer € 22- kwijt. Best wel prijzig.

Rietje

Reactie voor op de website?

69.41. Zo werkt de home-made stand van de princess 1935.

Ik bak al een tijdje met de princess 1935 en weet dan ook hoe de home-made stand werkt. Kies met "select course" programma nr 10. Druk op "cycle". Hij springt op preheat.

1: Nu kan je met "time" de tijd van het voorverwarmen instellen. De gekozen tijd vastzetten met een druk op "cycle" Druk nu weer op "cycle" voor het volgende onderdeel (knead) Herhalen vanaf 1:

Zo het hele programma doorlopen. Daarna op start drukken. Scherm laat nu de totaaltijd van het programma zien. Nog een keer op start drukken om het programma te starten.

Veel succes, Inge.

Reactie voor op de website?

69.42. Onderdelen voor EBB 010

Weet U mischien het juiste adres hiervan en een telefoonnummer want het nummer dat U opgeeft is onbereikbaar vanuit Belgie. Dank U voor de nodige informatie.

Louis

Reactie voor op de website?

69.43. Gebruiksaanwijzing

Ik ben inmiddels voorzien van de gebruiksaanwijzing voor de herb 660, te vinden op www.hollandelectro.nl/.

mvg, G. Schuurman

Reactie voor op de website?

69.44. Onderdelen

Misschien kun je terecht op het Onderdelenhuis.

Reactie voor op de website?

69.45. Pastadeeg in de broodmachine

Ik heb net een vacantie met een broodbakmachine(Panasonic) gewerkt, ideaal en heerlijk. Ik vraag mij af of er ook pastadeeg mee gemaakt kan worden. Is er iemand die dat geprobeerd heeft?

mvg C Bleeker

Reactie voor op de website?

69.46. Kitchen aid deegkneder

Omdat mijn oude deegkneder stukgegaan is, ga ik een nieuwe kopen. Ik was van plan om een Kenwood Major te kopen, maar onlangs viel mijn oog op een foldertje van Kitchen Aid. Het design van die kneder is heel mooi. Van die Kenwood weet ik dat het een goede en duurzame machine is, maar is er iemand van jullie die ervaring heeft met een Kitchen Aid deegkneder?

Ann

Reactie voor op de website?

69.47. Panasonic broodbakmachine

Ik heb een tweedehands broodbakmachine gekocht met receptenboek voor Panasonic SD-206. Hierin wordt alles aangeduid met kl. maat en grote maat. Kan me iemand de maatinhoud van deze toebehoren doorgeven want deze waren niet meer bij het toestel. Ik weet dus niet de juiste maten voor de ingredienten. Alvast bedankt voor de info

Reactie voor op de website?

69.48. Telefoonnummer Tronex veranderd

Hallo,

Het telefoonnummer van Tronex is gewijzigd. Tevens is Tronex niet meer gevestigd te Losser maar te Oldenzaal.

Het nieuwe nummer is: +31 (0)541-570210

De procedure voor het bestellen van de kneedhaken voor de EBB-010 is:

  €14,95 overmaken naar 676805590 ten name van Cronex, te Oldenzaal onder vermelding van kneedhaken EBB-010 en achternaam, postcode en huisnummer.
Met vriendelijke groeten,

John

Reactie voor op de website?

69.49. Om een mooi gerezen brood te krijgen

Hoi Saskia,

De truc om een mooi brood te krijgen is het kijkvenster af te dekken (binnenkant) met papier (hittebestendig). Er is namelijk condensvorming bij het kijkvenster en dit veroorzaakt het inzakken.

Groetjes van Esther.

Reactie voor op de website?

69.50. Mijn geheim

Wel beste, ik heb ook een broodmachine - Navarini

Mijn recept :
1° fase : 360 lauw water in de bak doen
2° fase : 3 eetlepels suiker
3° fase : 3 eetlepels olie
4° fase : 2 eetlepels zout
5° fase : 3 koppen(tassen) bloem van AVEVE
6° fase : 1 pakje gedrogen gist van AVEVE

zo moet je dit doen, de fases volgen, de gist mag niet in aanraking komen met het zout.

Dat moet lukken. Veel succes Denis

Reactie voor op de website?

69.51. Forums broodbakken met bbm

Ik zoek al een hele tijd forums met enkel en alleen broodbakken met de bbm, alle forums die ik al heb bezocht zijn over verschillende onderwerpen waaronder het broodbakken. Wie kan mij verder ook helpen. Heb onlangs een bbm gekocht met het merk navarini, nu kan ik daar niets over vinden op het internet, ook staan er geen enkele gegevens op de doos en het gebruiksaanwijzingboekje, wie kan mij hier meer over vertellen en weet ook de site de vinden? Alvast bedankt voor jullie hulp.

Jacqueline

Reactie voor op de website?

69.52. Natriumbicarbonaat

Op de vraag van iemand waar je natriumbicarbonaat kunt kopen is er een eenvoudig antwoord. Delhaize verkoopt strooibussen van 400gr van het merk "Cérébos". Zelf was ik op zoek naar het recept van het Engelse of Ierse "Sodabrood". Ik kwam er op uit dat men met soda ook natriumbicarbonaat bedoeld. Ik ga zo'n brood proberen bakken en zie wel...

Pol P

Reactie voor op de website?

69.53. Pistolets

Graag had ik een recept gekregen om luchtige grote pistolets te bekomen.

Na het kneden in de broodmachine maak ik bolletjes van 2O gram, en laat ze rijzen voordat ze in de oven gaan. De pistoletjes zijn lekker maar klein en heel stevig. Graag zou ik willen weten wat ik kan doen om de pistolets groter en luchtiger te maken.

Ik maak er van 9 granenmeel. Kan iemand me de oplossing geven.

Hartelijk dank hiervoor.

Eva

Reactie voor op de website?

69.54. bbm

Op yahoo groups vind je een groep die -denk ik- enkel en alleen over bbm gaat. Ik ben er een tijdje lid van geweest, er is alleszins niets anders dan bbm voorbij gekomen. Momenteel ben ik geen lid meer want mijn bbm heb ik weggedaan. Het is een heel actieve groep.

Rowan

Reactie voor op de website?

69.55. Panasonic broodbakmachine

Wij hebben eenzelfde broodbakmachine. Het bakje voor toevoegende ingredienten werkt niet, ook niet nadat we de machinie voor dat defect ter reparatie hebben teruggebracht en weer in gebruik hebben genomen. Wat kan daarvan de oorzaak zijn? Wat doen we niet wat we zouden moeten doen?

We hebben er nl. geen zin in om de spik-splinter nieuwe machine nog eens zes weken te moeten missen.

Uw advies stellen we zeer op prijs!

Alvast mijn hartelijke dank!

M.vr.gr. Jaap van Dijke

Reactie voor op de website?

69.56. Zout in Irish soda bread

Natriumbicarbonaat is te koop bij de apotheek als zuiverszout of maagzout.

Miep

Reactie voor op de website?

69.57. Wat een fantastische website!

Beste Dames, Heren,

Op de eerste plaats wil ik me even voorstellen: mijn naam is Hans Petit en ik ben beroepsmolenaar op Molen De Bente in Dalen (Drenthe). Met zuiver windkracht maak ik allerlei producten om daar iets van te bakken (brood, cake, koekjes enz.) Ik geef de klanten die brood willen bakken altijd een blad met tips mee om hen in het begin op weg te helpen om een goed baksel te kunnen maken.

Verder las ik in de vele andere rubrieken over dingen die ook met mijn werk in de molen en met mijn producten te maken hebben. Ik maak ook producten voor mensen met allerlei allergieproblemen, maar ik organiseer ook kinderverjaardagsfeestjes en ik houd ook lezingen op locatie en.. als de bezoekers wat wind meenemen dan kunnen zij bij ook een rondleiding krijgen als ik echt aan het werk ben! (website: molendebente.com)

Groeten molenaar

Reactie voor op de website?

69.58. Broodbakmachine HEBR400: bakblik gratis af te halen

Van b.g. machine liep in het algemeen het mechanisme vast dat aan de onderkant van het bakblik zit. Het bakblik was destijds net zo duur als de gehele machine. Nu is onze machine van de week defect geraakt maar het bakblik is nog prima in orde. Alleen verkleuring aan de buitenkant wegens hitte. De vraag is of ik iemand kan helpen met dit bakblik. Gratis op te halen in Rotterdam. Bij geen respons gaat een maand na heden het geheel de vuilnisbak in.

met vriendelijke groeten

Reactie voor op de website?

69.59. Panasonic SD 251

Ik lees hier over bovenstaand apparaat maar kan het op de genoemde site niet vinden. Is dit misschien de voorloper van de SD253? Maar dan zonder notenkorfje maar mèt een kijkvenster? Wil er graag zo snel mogelijk een aanschaffen. Je mag me ook privé mailen.

Alvast bedankt,

Reactie voor op de website?

69.60. Gist- en suikervrij brood

Wie kan mij helpen aan een recept voor de broodbakmachine van gistvrij- en suikervrij brood? Ik heb een AFK machine maar heb hem pas 1 keer gebruikt omdat ik geen recept kan vinden.

Wie helpt mij? Heel erg bedankt.

Sandra

Reactie voor op de website?

69.61. Brood zonder gist en suiker

Even bellen naar het voedingscentrum in Den Haag, of de website raadplegen.

Desiree

Reactie voor op de website?

69.62. Broodbakmachine Primera

Voor wie problemen heeft met zijn broodbakmachine van Primera in Belgie: www.gsc.be of telefonisch: 070/224224. GSC bvba Bijlokestraat 17-19 9070 Destelbergen.

René

Reactie voor op de website?

69.63. Natriumbicarbonaat

Natriumbicarbotaat wordt ook verkocht onder de naam "Zuiveringszout" bij de Etos (drogist).

Tanja

Reactie voor op de website?

69.64. Adresgegevens Bifinett

Hallo allemaal,

Via deze site ben ik achter de adresgegevens van Bifinett gekomen, althans dat dacht ik.

Ik heb een brief gestuurd naar ITS in Winschoten, maar daar heeft Bifinett helemaal niets te zoeken.

Vandaar dat ik u vraag: wat zijn de juiste en correcte adresgegevens van Bifinett?

Bij voorbaat dank,

Met vriendelijke groet,

Hans van Lidth de Jeude

Reactie voor op de website?

69.65. Gezocht: kneedmachine

Ik zoek een kneedmachine, die nog goed werkt.

Reactie voor op de website?

69.66. onderdelen voor panasobic SD- 253

Graag een adres in Nederland of in Belgie waar je onderdelen kunt vinden voor een BBM panasonic SD-253, ik ben voornamelijk op zoek achter een mengvleugel en een bakblik.

Patrick

Reactie voor op de website?

69.67. Onderdelen voor de Panasonic BBM

Op de volgende engelse website staan hele schappelijke prijzen voor onderdelen van de Panasonic BBM. Een kneedhaak kost bv. €11,70 en een bakblik €38,70. Wellicht dat iemand er iets aan heeft. Mochten de onderdelen met meerdere mensen worden gekocht, kunnen de (relatief hoge) verzendkosten worden gedeeld. Tegenover de extreem hoge prijzen in Nederland voor deze onderdelen (ik zag laatst 118 euro voor het bakblik) wegen de verzendkosten ruimschoots op....

shop.panasonic.co.uk/icat/abreadmaker

Groeten, Anja

Reactie voor op de website?

69.68. Adres Bifinett

Adres bifinett: www.kompernass.com.

Reactie voor op de website?

69.69. Broodbak automaat Aldi

Zelf herstellen van de broodkorf.. We gebruiken al enkele jaren een broodautomaat van de Aldi. (Quigg of Fif cbm 2000 of zelfs Alaska bm 2000 zijn dezelfde machines) Nu zijn de aandrijfasjes in de broodkorf losgekomen. Bij dit type van broodkorf kan mem ditzelf herstellen door nieuwe dichtingen te plaatsen. (ashouder uitkloppen,assen en oude dichtingen verwijderen en opnieuw plaatsen met nieuwe dichtingen. Waar kan men deze dichtingen kopen?

Jose

Reactie voor op de website?

69.70. Herstellen broodkorf Aldi (artikel 59.69)

Betreft de broodkorf van de volgende machines, Quigg of Fif CBM 2000, en Alaska BM 2000.

Wanneer de aandrijfasjes loskomen of de dichtingen zodanig versleten zijn dat de broodkorf teveel lekt kan men dit op de volgende manier herstellen,

 1. Verwijder onderaan de broodkorf het ringvormig knelveertje.
 2. Verwijder nu de tweevleugelige aandrijving van het asje.
 3. Langs boven kan men nu het asje eruit nemen. Eveneens het dekseltje en het metalen ringje.
 4. Oude dichting verwijderen en best ook het 2de knelveertje en alles zuiver maken.
 5. Nieuw knelveertje op het asje monteren en terug plaatsen.
 6. Onderaan nu de tweevleugelige aandrijving terug plaatsen met een nieuw knelveertje.
 7. Bovenaan heeft men nu de keuze
  • nieuwe dichting plaatsen, dekseltje erop en ringje plaatsen.
  • of asje lichtjes inoliën, en ipv dichting gebruikt men hitte-bestendige siliconen , dekseltje erop , overtollige siliconen verwijderen en ringje plaatsen.

   VERGEET NIET REGELMATIG MET DE AS TE DRAAIEN, ANDERS KOMT DE AS VAST DOOR DE SILICONEN.

Veel geluk José,

Reactie voor op de website?

69.71. Fout telefoonnummer

Aan allen,

Via deze site heb ik het telefoonnummer gebruikt om bij de firma Bifinett te komen, helaas is dit een verkeerd telefoon nummer en hebben deze mensen niets met Bifinett te maken. Groetjes en veel geluk met de verdere zoektocht....

Els

Reactie voor op de website?

69.72. Wie heeft een bakblik voor de panasonic?

Het enige nadeel van de panasonic is de snelle slijtage van het bakblik en de belachelijke prijs die ze voor een nieuw vragen. Kan iemand mij aan een tweedehandse helpen voor een redelije prijs?

Vast bedankt.

Reactie voor op de website?

69.73. Panasonic sd-253

Panasonic sd-253 is gewoon in Almere bij de Block voor 160 euro te koop.

elst

Reactie voor op de website?

69.74. Natrium bicarbonaat

Ik vond natrium bicarbonaat bij de "Turkse Toko", tussen de kruiden. Dat is misschien makkelijker dan de Makro als je daarvoor geen pasje hebt.

Succes. Karin

Reactie voor op de website?

69.75. Onderdelen Panasonic

Wij hebben vandaag een nieuw bakblik voor onze Panasonic broodbakmachine ontvangen via Aveve (voorheen boerenbond). We zagen dat ze de broodbakmachine verkochten en hebben gevraagd of ze ook een los blik konden leveren. Inmiddels hebben zij het voor ons besteld en vandaag hebben we het kunnen ophalen! Prijs was 39,80 euro voor het bakblik, 9,50 euro verzendkosten, inclusief BTW in totaal 58,67 euro. Aveve heeft er verder geen marge bovenop gerekend, gezien de relatief hoge kosten voor dit onderdeel. Wellicht een optie als je op zoek bent naar onderdelen! Succes!

groeten, Anouk

Reactie voor op de website?

69.76. gebruiksaanwijzing

Hallo,

Ik heb een broodbakmachine gehad, maar zonder handleiding. Wie kan mij helpen? Het is een Quigg CBM 2000. Alvast bedankt, groetjes Sindy

Reactie voor op de website?

69.77. Bifinett broodmachine

Wij gaan vanavond een BIFINETT broodmachine van iemand overnemen het is er èèn met twee bakblikjes. Onze vraag is deze hoe bevalt deze machine U? Graag een uitgebreid antwoord.

Groetjes Teunis.

Reactie voor op de website?

69.78. Gebruiksaanwijzing

Hoihoi,

Ik weet niet of dit in de buurt komt (ander typenummer), maar wellicht heb je er wat aan. Op internet wordt overigens intensief gezocht naar de genoemde handleiding (m.n. in Duitsland). Eventueel kan je ook via die weg (Google op "Quigg CBM 2000 gebrauchsanleitung"). Succes ermee. Hier de link: safemanuals

Reactie voor op de website?

69.79. bakblik

Is de teflonlaag die aan de binnenkant van uw bakblik zit niet beschadigd is dat wel het geval zit er niets anders op dan een nieuw bakblik te kopen. Goed invetten met olie of boter is ook te proberen.

Reactie voor op de website?

69.80. Onderdelen Quigg broodbakmachine

Deze zijn te bestellen in Duitsland bij Zeitlos Design + vertriebs gmbh: www.zeitlos-vertrieb.de.

onderdelen worden met rekening vlug verstuurd en verzendkosten vallen mee de kneedhaken kosten per 2 € 10.26 en vezendkosten € 3.00.

Wanda

Reactie voor op de website?

69.81. Gebruiksaanwijzing/handleiding/boekje broodbakmachine

Site: www.gebruikershandleiding.com

Jannie

Reactie voor op de website?

69.82. Onderdelen voor de Quigg, Primera en Fif Broodbakautomaten

Voor onderdelen van de Quigg, Primera en FIF broodbakautomaten (allemaal van de Aldi) neem je eenvoudig contact op met de Aldi Klantenservice nummer: 0800-0225658 en men verbindt je door met het betreffende bedrijf.

Na storting van het te betalen bedrag krijg je de onderdelen thuisgestuurd. Met Pro Q C System Euroservice te Gulpen heb ik een heel slechte ervaring: ik bestelde een bakbklik voor de Quigg broodbakautomaat en kreeg er een thuisgestuurd die niet paste.

Mijn man heeft deze passend kunnen maken, maar toen bleken de kneedhaken niet te passen.

Weer gebeld met Pro Q C System Euroservice om passende kneedhaken voor het nieuwe bakblik te bestellen en raadt eens? Men kon de kneedhaken voor het nieuwe bakblik niet meer leveren. Dit is toch wel absurd! weg geld, want ik kan er nu absoluut niets mee.

Heb wel bij de Aldi Klantenservice een bakblik kunnen bestellen, maar ben nu dubbel geld kwijt, wat niet nodig was.

Reactie voor op de website?

69.83. Kneedhaken Primera broodbakmachine niet meer leverbaar

15 augustus 2008
Gisteren belde ik Tronex technische dienst (0541-570216). Kneedhaken voor de ebb010 zijn niet meer leverbaar.
Jaap

Reactie voor op de website?

69.84. Brood blijft aan kneedhaak hangen

Bij het bakken van volkorenbrood met de Panasonic 206 broodmachine blijft altijd een groot stuk brood aan de kneedhaak hangen. Resultaat van het bakken is uitstekend, maar er ontstaat steeds een groot gat op de plaats waar de kneedhaak heeft gezeten. Gaarne een advies hoe dit euvel is op te lossen. Bij voorbaat dank.

Tempelaar

Reactie voor op de website?

69.85. Alaska Broodbakmachine BM 2000

Kan iemand mij helpen aan een email adres of telefoonnummer waar ik onderdelen van deze broodbakmachine kan bestellen? Ik ben op zoek naar twee kneedhaken voor deze machine. Ze zijn per ongeluk weggegooid? Wie kan mij helpen. Alvast heel erg bedankt. Groetjes Lia.

Reactie voor op de website?

69.86. Hulpstukken

Aan iedereen die hulp of vervangings stukken nodig heeft. Ga eens kijken in het magazijn van kringloop winkel, daar wordt witgoed binnen gebracht, broodovens die stuk zijn, maar waar van de mandjes of kneedvleugels nog ok zijn. Die kan je dan heel goedkoop kopen. Veel geluk.

Marcella

Reactie voor op de website?

69.87. Kenwood deegkneder

Kan iemand mij vertellen hoeveel watt de Kenwood deegkneder moet hebben?

Reactie voor op de website?

69.88. Onbehulpzaam

Ik heb gebeld naar dit nummer en de mevrouw dacht dat ik gek was. Onderdelen moet u gaan zoeken in kleine electrozaken in Belgie, dat wordt U zeker niet toegestuurd en wij gaan u dat ook zeker niet verkopen. Ik denk dat ik mijn Domo broodbakmachine maar in de vuilbak smijt en nooit meer iets van hen koop.

Elisabeth

Reactie voor op de website?

69.89. Gebruikshandleiding Quig, Fif, Alaska

Zie www.gebruikershandleiding.com/Quigg-CBM2000/handleiding-5-56995.html

RBI

Reactie voor op de website?

69.90. hoeveel watt?

Reactie op Mixer om brood te kneden

Omdat ik coeliakie patient ben bak ik mijn brood zelf. Hoeveel watt heeft een keukenmachine nodig om meel voor 2 of 3 broden tegelijk te kneden? Heeft iemand ervaring hiermee? Wat zijn de beste machines? Mijn hartelijke dank,

Reactie voor op de website?

69.91. handleiding broodmachine primera Pag 20 t/m 37

Reactie op gebruiksaanwijzing

Wij hebben een broodbak machine PRIMERA EBB 010 . Ook hebben wij de handleiding in het frans (pag.1 t/m 19) maar ik begrijp niet alles en krijg er geen fatsoenlijk brood uit. Kun u mij helpen aan de handleiding in het hollands (pag 20 t/m 37)
Laat u het mij snel weten. Mieke

Reactie voor op de website?

69.92. Handleidingen broodbakmachines

Zie broodbakforum

Reactie voor op de website?

69.93. Onderdeel Panasonic 253

Reactie op Onderdelen voor de Panasonic BBM

Hallo, Ik ben op zoek naar een onderdeel, nl. de as van de broodbakmachine, waar de kneedhaak invalt.
Kan iemand me daaraan helpen? De machine werkt verder nog prima, maar de as is versleten. Zonde om alleen hiervoor en nieuwe te kopen. Groeten Roos

Reactie voor op de website?

69.94. Kneedhaken in het brood

Hallo,

Ik heb een Quigg cbm 2000 brood bak machine en als ik een brood bak blijven de kneedhaken in het brood zitten en het brood krijg je er daardoor ook moeilijk uit zodat het plat gedruk er uit komt. Het brood is verder goed van kleur en smaak. Hoe kan ik dit probleem oplossen?

Met vriendelijke groet, Sylvia

Reactie voor op de website?

69.95. Broodmachine Panasonic

Reactie op Panasonic broodbakmachine

Het is nieuw voor mij en ben aan het overdenken om zelf brood te bakken. Nu wat ik hoor is dat deze toestellen 2000w verbruiken en 4u moeten opstaan voor 1 brood. Plus moet je uw meel kopen en ingredienten. Wat is de winst? Is er iemand die technisch dit fenomeen heeft bekeken? Of is het toch beter enkele broden in je gewone oven te bakken kwestie van energieverbruik?

mvg Robert

Reactie voor op de website?

69.96. Zuurdesem

Reactie op Zuurdesem maken

Hallo Ben

hoeveel zuurdesem moet je dan gebruiken als je brood gaat bakken? gaat dat in hoeveelheden eetlepels?

bedankt, agnes

Reactie voor op de website?

69.97. Stroomstoring tijden bakken

Wie kan mij vertellen hoe het komt dat mijn broodbakmachine na het reizen van het deeg in de AFK broodbakmachine,de aardlekschakelaar eruit floept? Dit gebeurt bij twee machines in twee verschillende woningen. Het deeg kan je vervolgens weggooien.

Wij hebben een moderne nieuwe keuken. En er zitten 6 groepen in de meterkast. Ik kan alle apparatern in de keuken te gelijkertijd aanzetten. Dan gebeurt er niets met de aardlekschakelaars.

Wie heeft er goede raad voor mijn probleem met de AFK broodbakmachine?

Groet Corry

Reactie voor op de website?

69.98. Service voor quigg b.b.m

Reactie op Onderdelen voor de Quigg broodbakautomaat

Het adres in Gulpen geeft geen service meer.

J. Hermans

Reactie voor op de website?

69.99. Natriumbicarbonaat

Reactie op Natriumbicarbonaat

Natriumbicarbonaat is hetzelfde als zuiveringszout (of voor de Belgen onder ons maagzout) en te verkrijgen bij de drogist.

Monique

Reactie voor op de website?

69.100. Speltmeel van de molen

Reactie op Wat een fantastische website!

Onlangs heb ik bij de molenaar in Dale speltmeel gekocht en er in de broodbakmachine verrukkelijk brood van gebakken. Ik wil niet anders meer. Maar de broodbakmachine kan dat zware deeg niet meer aan, heeft veel moeite met kneden. Sinds kort ontdekte ik dat je ook brood kunt bakken zonder machine en dan met name zonder te kneden. wel 15 uur laten rijzen. Heb het al met diverse speltbroden gedaan.

Voor mij geen ander meel meer. Maar zijn er mensen wier broodbakmachine het kneden niet aankan?

Anne

Reactie voor op de website?

69.101. Een nieuwe deeghaak vinden

Reactie op Telefoonnummer kneedhaken primera

telefoonnummer bestaat niet meer helaas

Edith

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Service van broodbakmachine

 1. Broodbakmachines op het internet
 2. Het adres voor ondersteuning van Bifinet
 3. Mixer om brood te kneden
 4. Kenwood deegkneder
 5. Ervaringen met broodbakmachine Primera
 6. Info panasonic
 7. Panasonic SD-251
 8. Adres firma Domo broodmachine
 9. Telefoonnummer kneedhaken primera
 10. Kneedhaak Primera broodbakmachine
 11. Kneedmachine
 12. Recept broodbakmachine
 13. Hier vindt u de handleiding voor de Panasonic BBM
 14. Panasonic? Gratis handleiding op belgische site!
 15. Test Consumentengids van BBM\'s
 16. Uitslag test van broodmachines
 17. Gebruiksaanwijzing Inventum
 18. Adressen bifinettondersteuning
 19. Gebruiksaanwijzing alaska
 20. Broodbakken en meten
 21. Zuurdesem maken
 22. Aanschaf Panasonic broodbakmachine
 23. Kneedhaken
 24. Kneedhaken enz
 25. Oud deeg methode
 26. Onderdelen voor de Quigg broodbakautomaat
 27. Het ligt aan de gist
 28. Broodbakmachine
 29. re: gaten in het brood
 30. Reactie op Quigg apparaat 49.62.
 31. Meelsoorten (cijfers)
 32. Gebruiksaanwijzigingen
 33. Kant en klaar
 34. Natriumbicarbonaat
 35. Zuinige Nederlanders
 36. Natriumbicarbonaat
 37. Recept suikerbrood
 38. HE BR800
 39. Goedkoop hoeft niet duurkoop te zijn!
 40. Kneedhaken HEBR660
 41. Zo werkt de home-made stand van de princess 1935.
 42. Onderdelen voor EBB 010
 43. Gebruiksaanwijzing
 44. Onderdelen
 45. Pastadeeg in de broodmachine
 46. Kitchen aid deegkneder
 47. Panasonic broodbakmachine
 48. Telefoonnummer Tronex veranderd
 49. Om een mooi gerezen brood te krijgen
 50. Mijn geheim
 51. Forums broodbakken met bbm
 52. Natriumbicarbonaat
 53. Pistolets
 54. bbm
 55. Panasonic broodbakmachine
 56. Zout in Irish soda bread
 57. Wat een fantastische website!
 58. Broodbakmachine HEBR400: bakblik gratis af te halen
 59. Panasonic SD 251
 60. Gist- en suikervrij brood
 61. Brood zonder gist en suiker
 62. Broodbakmachine Primera
 63. Natriumbicarbonaat
 64. Adresgegevens Bifinett
 65. Gezocht: kneedmachine
 66. onderdelen voor panasobic SD- 253
 67. Onderdelen voor de Panasonic BBM
 68. Adres Bifinett
 69. Broodbak automaat Aldi
 70. Herstellen broodkorf Aldi (artikel 59.69)
 71. Fout telefoonnummer
 72. Wie heeft een bakblik voor de panasonic?
 73. Panasonic sd-253
 74. Natrium bicarbonaat
 75. Onderdelen Panasonic
 76. gebruiksaanwijzing
 77. Bifinett broodmachine
 78. Gebruiksaanwijzing
 79. bakblik
 80. Onderdelen Quigg broodbakmachine
 81. Gebruiksaanwijzing/handleiding/boekje broodbakmachine
 82. Onderdelen voor de Quigg, Primera en Fif Broodbakautomaten
 83. Kneedhaken Primera broodbakmachine niet meer leverbaar
 84. Brood blijft aan kneedhaak hangen
 85. Alaska Broodbakmachine BM 2000
 86. Hulpstukken
 87. Kenwood deegkneder
 88. Onbehulpzaam
 89. Gebruikshandleiding Quig, Fif, Alaska
 90. hoeveel watt?
 91. handleiding broodmachine primera Pag 20 t/m 37
 92. Handleidingen broodbakmachines
 93. Onderdeel Panasonic 253
 94. Kneedhaken in het brood
 95. Broodmachine Panasonic
 96. Zuurdesem
 97. Stroomstoring tijden bakken
 98. Service voor quigg b.b.m
 99. Natriumbicarbonaat
 100. Speltmeel van de molen
 101. Een nieuwe deeghaak vinden

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.