Groot Gezin
Thema pagina
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

55. Hoe bewaar je foto's

Je maakt heel wat foto's zo in de loop der jaren. Zoveel dat je wel een handig systeem moet bedenken om ze overzichtelijk te bewaren. Hoe pak je dat aan?

Reactie voor op de website?

55.1. Reacties van de grootgezinsmanagerslijst

Vanuit de grootgezinsmanagerslijst kwamen de volgende reacties:

Reactie voor op de website?

55.2. Multomappen

Bij bijv. V&D verkopen ze ook van die multomapbladen waar je foto's in kunt doen. In ieder blad gaan 8 foto's. Makkelijk als je geen zin hebt om er veel tijd in te steken. Je kunt op de achterkant van de foto's eventueel nog iets schrijven ter verduidelijking. Of je stopt in een vakje een stukje papier. Als je dan weer een fotorolletje hebt laten ontwikkelen kun je ze er meteen insteken. Dan blijft het allemaal niet zo lang liggen. En multomappen zijn lekker stevig, dus je kunt er goed lang mee vooruit. Verder voor alle kids een doos voor de werkjes. Vooral die dozen van IKEA zijn daarvoor ideaal, lekker groot en niet duur.

Elise

Reactie voor op de website?

55.3. Negatieven in de kluis

Mijn moeder maakt gewoon per kind een album, met tekstjes bij enzo, wat heel leuk is om achteraf nog eens naar te kijken, en de negatieven van de foto's steekt ze in de kluis (bij de bank). Zo gaan deze toch niet verloren als bijvoorbeeld het huis afbrand. Misschien is het pessimistisch om zulke dingen te denken maar dat is toch beter dan zoiets overkomt mij niet en dan ineens al je jeugdherinneringen kwijt zijn, niet?

Reactie voor op de website?

55.4. Foto's ZELF laten inplakken

Beste moeders,

Kinderen vanaf een jaar of 6 kunnen zelf heel goed foto's inplakken! Als ik voorgaande reacties allemaal lees, word ik al moe van de gedachte wat jullie verder allemaal 'voor' jullie kinderen doen. Terwijl het de vraag is of ze die albums ooit nog inkijken.

Inez

Reactie voor op de website?

55.5. Digitale foto-albums

Misschien een idee om je fotos in een digitaal album te plaatsen? Bijvoorbeeld:
  1. Jalbum

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Hoe bewaar je foto's

  1. Reacties van de grootgezinsmanagerslijst
  2. Multomappen
  3. Negatieven in de kluis
  4. Foto\'s ZELF laten inplakken
  5. Digitale foto-albums
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.