Groot Gezin
Thema pagina
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

26. Groot gezin, soms moeilijk, maar vaak gezellig

... en veel aan papa te danken!!

Hallo,

Eerst excuses voor mijn Nederlands (ik ben Engels), maar ik moet ook reageren! Net als jullie allemaal hebben wij ook zo een groot gezin, mijn man heeft een dochter van 10 jaar, ik heb tweeling jongens van 9 jaar (een is autistisch), en we kregen in januari een drieling (2 jongens en een meisje). Toen ik hoorde dat het een drieling zal worden ging alles door mijn hoofd in een keer: financieel, gezondheid, we moeten verhuizen, vervoer. Ik dacht dat het nooit zou lukken.

Ik had een heel zware zwangerschap, ik moest vanaf 22 weken plat liggen tot de 34e week, dus ik kon niet veel zelf regelen. Maar mijn man heeft alles gedaan, naast werken nog. Hij heeft alles verzameld, voor mij en de kinderen gezorgd, we kwamen niks te kort. We hebben een groter huis moeten regelen, hij heeft ook alles daar alleen moeten doen, maar alles valt nu enorm mee. We zijn zelfs een week alleen op vakantie geweest naar Turkije toe om de batterij op te laden... heeft hij ook geregeld. Alle de zorgen die ik had, zijn verdwenen.

Ik heb nu een prachtig gezin dat ik zal nooit meer zou willen missen, en heb krijg veel plezier in elk kind. Ik heb veel aan mijn man te danken, hij is mijn held. Hij doet net zo veel of soms nog meer dan ik met de kinderen en hij werkt ook nog. We weten wat we aan elkaar hebben, en we weten dat, ook al zijn er veel moeilijkheiden, er ook veel plezier komt van een groter gezin.

Ik wil hem hiermee bedanken voor alle de steun, begrip en liefde die hij geeft aan mij en onze kinderen. Want vaak is het alleen de moeder die beloond wordt door de mensen, maar vaders tellen ook mee!!!!

Bedankt Stefan, ik en de kinderen houden onzettend veel van je!

Wendy

Reactie voor op de website?

26.1. Echte rijkdom

Kijk, en dat is nou echte rijkdom! Heel leuk om te "horen" Ik wens jullie heeeel veel plezier en geluk met jullie gezin.

Jannie

Reactie voor op de website?

26.2. Groot gezin..... Toch ook heel gezellig!!

Hallo,

Ik heb ook een groot gezin ik vind het eigelijk helemaal niet erg. Ik houd van mijn kinderen zoals ze nu zijn en dat zal ik ook blijven doen. Het brengt veel gezelschap dit brengt en hoeveel plezier je hier mee kunt hebben. Ik heb nu samen met mijn man 4kinderen: 2dochters van 10 en 8 en 2 zoontjes van 5 en 3. En nu ben ik op 2januari thuis van een prachtige zoon en dochter bevallen.

We moesten ook verhuizen omdat het huis echt te klein werdt met 6 kinderen en papa en mama er bij. Het vervoer hadden we eigelijk zo geregeld een mooie auto waar we met ze allen in konden en nog genoeg ruimte om allerlei spullen mee te nemen.

We hebben het enorm naar ons zin in dit gezin en we hopen dat dat zo zal blijven.

Mama(Chantal) en de kinderen: Myrthe, Benthe, Jesse, Lars, Robin en Alyssa willen papa bedanken en een dikke kus van ons!

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Groot gezin, soms moeilijk, maar vaak gezellig

  1. Echte rijkdom
  2. Groot gezin..... Toch ook heel gezellig!!
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.