Groot Gezin
Thema pagina
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

58. Welke friteuse?

Wat is nu een handige friteuse voor een groot gezin? Voor een goed productoverzicht kun je terecht bij Hermes Electronics door bij groepen (bovenaan op het scherm) naar Klein huishoudelijk te gaan. Klik vervolgens op de friteuse.

Maar hoe bevalt de friteuse in de praktijk? Graag reacties en ervaringen.

Reactie voor op de website?

58.1. Ervaringen van grootgezinmanagers

Van de mailinglist van grootgezinmanagers kwamen veel tevreden reacties over het grote model van Princess. Dit is van roestvrij staal, dus makkelijk schoon te houden.

De Hema heeft ook een groot model friteuse, deze is iets goedkoper dan de Princess. Ook hierover kwam een tevreden reactie.

Reactie voor op de website?

58.2. Ervaring met Fritel 2505

(overgenomen uit contactblad Groot Gezin)

Er zijn tegenwoordig uitneembare fritespannen die gemakkelijk schoon te maken zijn en waarbij het verwarmingselement direkt in het fritesvet hangt. Hierdoor kan de geproduceerde warmte meteen aan het fritesvet worden doorgegeven. Verder hangt het verwarmingselement boven de bodem van de pan waardoor je minder verbranding van fritesrestanten krijgt, hetgeen slecht is voor de gezondheid en voor de levensduur van het fritesvet. De Fritel 2505 heeft 3200 Watt en 5 liter inhoud. Prijs: 135 Euro. Deze pan zal dus voor het grote gezin gunstig zijn: die 1 kg frites kan er niet alleen in, maar het vermogen om die frites bruin te krijgen is er ook.

Remy

Reactie voor op de website?

58.3. Waar kost ie 135 euro?

Graag verneem ik van U waar deze fritel 2505 voor deze prijs te koop is, ik heb hem gevonden voor 180 euro. Bij voorbaat dank.

Reactie voor op de website?

58.4. Inlichtingen friteuse gevraagd

Ik heb in de ldi een friteuse "primera frituese EDF 010" aangekocht op 23 05 2001. Momenteel is deze defect. Ik heb me tot de aldi winkel gewend en deze heeft mij doorverwezen naar de frabikant. Ik heb geen enkel adres waar ik mijn friteuse kan naar toe sturen om te laten herstellen. Kan er iemand een kontaktadres of e-mailadres laten geworden waar ik met mijn probleem heen kan? Dank bij voorbaat,

Reactie voor op de website?

58.5. Fritel 2025

Heb die frietpan ook, en het is veruit de beste die we gehad hebben. Geheel RVS, dus niet van dat wit plastic dat er na een jaar niet meer uitziet aan de rand. Ook het bakresultaat is beter door de grote inhoud en het vermogen (hoe meer olie t.o.v. de friet hoe beter).

Erik

Reactie voor op de website?

58.6. Hoezo friteuse?

Waarom een dure friteuse aanschaffen als een goede gietijzeren pan met een liter zonnebloemolie heel goed voldoet. Dat kost zeker geen euro 180! Ik ben moeder van vijf jonge kinderen. Er wordt hier heel wat gefrituurd: patat, vis, aardappelkroketjes noem maar op. Niemand klaagt en het heeft naast de prijs ook het voordeel dat je de olie langer vers houdt, de pan makkelijk schoon houdt en de olie bewaar je (nadat het is afgekoeld, gefilterd in originele verpakking). Ik wens iedereen succes met een friteuse, maar ik hoef het getob niet meer met oude olie en niet schoon te houden apparaten.

Groeten Mirjam

Reactie voor op de website?

58.7. Friteuse

Hallo,

Je hebt gelijk denk ik, ik herinner me dat mijn moeder ook zo'n pan had. Zijn deze nog te koop?

Andrea

Reactie voor op de website?

58.8. Gietijzeren frituurpan

Hoi

De pan is van bbk te koop daar heb ik er een van. Er zit een frituurnetje bij. Hij is niet van gietijzer, maar van ijzer, makkelijk in onderhoud. Ik heb hem bij een huishoudzaak gekocht. Hij was wel prijzig maar ik heb hem al 9 jaar en hij is nog steeds schoon terwijl mijn friteuse al vergeeld is in drie jaar en vies. Hoop dat je er wat aan hebt

Cybille

Reactie voor op de website?

58.9. Welke fritteuse

Hoi

Onze nieuwe Fritel 2354 van de week voor t eerst gebruikt met een woord SUPER! Gekocht in NLD, 120 euro. Snel heet, super patat enz, en makkelijk schoon te maken.

Marie-Jose (denmark)

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Welke friteuse?

  1. Ervaringen van grootgezinmanagers
  2. Ervaring met Fritel 2505
  3. Waar kost ie 135 euro?
  4. Inlichtingen friteuse gevraagd
  5. Fritel 2025
  6. Hoezo friteuse?
  7. Friteuse
  8. Gietijzeren frituurpan
  9. Welke fritteuse
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.