Groot Gezin
Thema pagina
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

56. Ervaringen gevraagd met turbinestofzuiger

Wij zijn toe aan een nieuwe stofzuiger, omdat we de zoveelste hebben versleten. In de Makrofolder staat nu een centrixx stofzuiger zonder stofzak. Heeft iemand ervaring met een dergelijk apparaat?

Heel graag reacties! Alvast bedankt!

Rina

Reactie voor op de website?

56.1. Ervaring met stofzuiger

Hallo,

Ik heb sinds een maand een centrixx stofzuiger, maar die bevalt helemaal niet! Telkens als ik heb gestofzuigd zit het filter onder de haren van mijn hond en moet het filter helemaal uitgeklopt worden, erg omslachtig. Verder zuigt de centrixx heel slecht. Ik heb spijt van mijn aankoop en ga een klachtenbrief schrijven. Ik zou het niet doen, als jullie er toch nog een willen heb ik er nog een in de aanbieding!

Groetjes Nel

Reactie voor op de website?

56.2. Centrixx stofzuiger

Wij hebben ook de Centrixx stofzuiger gekocht en deze bevalt en zuigt prima. Het is wel wat meer werk om de filter te reinigen maar als deze weer schoon is zuigt hij het tapijt bijna naar binnen.

Fam. M.

Reactie voor op de website?

56.3. Centrixx stofzuiger

Ook wij hebben er een, en het is een goede stofzuiger, maar hoe maken jullie het filter schoon, wat is het beste?

Reactie voor op de website?

56.4. Centrix stofzuiger

Heb je de stofzuiger nog in de aanbieding en hoeveel vraag je ervoor? Nog reacties gehad op de klachtenbrief?

Groeten van

Reactie voor op de website?

56.5. Klachten Centrix turbinestofzuiger

Ook wij hebben sinds enige tijd een Centrix Turbinestofzuiger die absoluut niet bevalt. Ook ons filter zit snel vol en zuigen? Ho maar. Met zijn 1600 watt zou ie de vloerbekleding van de grond moeten zuigen maar niets is minder waar.

Wij zijn dan ook voornemens om eveneens een klachtenbrief te schrijven. Maar ik heb echter geen idee waar naar toe.

Kunt iemand het adres vertellen waar ik de brief naar toe kan zenden?.

Met vriendelijke groet,

Reactie voor op de website?

56.6. Stofzuiger centrixx

Hallo,

Wij hebben een hond en ik kocht deze stofzuiger omdat er geen zak in zit en alles gewassen kan worden tot en met het filter. Ik ben er zeer tevreden over want hij zuigt perfect, en is inderdaad goed te reinigen. Het enige wat ik al een hele tijd aan het proberen ben is dat ik er een extra filter bij wil en dat is heel moeilijk, want de makro verkoopt die niet en ik kan ook geen webpage van centrixx vinden. Dit is het enige nadeel.

gr Joke

Reactie voor op de website?

56.7. Centrixx stofzuiger onderdelen

Ik wil graag even reageren op het schoonmaken. Hoe maken jullie precies het filter van deze stofzuiger schoon? En weet iemand misschien een adres waar je een van dit merk een nieuwe stang en/of handvat kan kopen. Op de website www.centrixx.tv kun je alleen nieuwe stofzuigers kopen. Alvast bedankt,

Reactie voor op de website?

56.8. Stofzuiger

Hallo,

Ik lees uw berichtje over de centrixx stofzuiger omdat ik de zoekmachine erop had gezet. Wij hebben in juni ook een dirt devil gekocht en zijn er ook helemaal niet tevreden over. Waar heeft u uw brief heen gestuurd? Ik zie wel een duitse site. Ik hoop op antwoord.

hart gr. 0174 520453

Reactie voor op de website?

56.9. Centrixx dirtdevil stofzuiger

Hoi Monique,

Ook ik ben op zoek naar een correspondentie-adres van centrixx. Ik kan niets anders vinden als een adres in duitsland. Heb jij inmiddels een nederlands adres gevonden? Ik wil deze waardeloze stofzuiger niet, ik wil mijn geld terug... Dus ik blijf doorzoeken naar een adres in Nederland.

groeten Marjo.

Reactie voor op de website?

56.10. Centrixx

Ook ik heb maanden geleden een Dirt Devil gekocht van Centrixx. Hij bevalt mij ook heel slecht, hij stofzuigt amper en is ook al kapot. De houder om de slang in te stoppen trek ik konstant uit de machine.

Heeft u al een klachtenbrief geschreven, zo ja, waarnaar toe?

Mijn stofzuiger komt bij de Makro vandaan, dus ik weet niet waar ik met klachten naartoe moet.

Ik kan hem wel opsturen naar Duitsland, maar daar heb ik natuurlijk geen zin in.

Met vriendelijke groeten,

Reactie voor op de website?

56.11. Domo stofzuiger

Ik heb sinds 2 jaar een Domo stofzuiger, en ik kan alvast zeggen: als ge eentje wilt zonder stofzak, koop dan zeker nooit een Domo. Is misschien wel goedkoop maar het is er ook naar. Zuigen doet hij prima, maar hij valt gewoon uit elkaar. Rubber is van de banden af, de soepele buis is op 2 plaatsen gescheurd, het kleine wieletje aan de voorkant is er af. Schudt ge te hard, valt de steel eraf....

O ja, het is mijn 2de Domo. Ik heb die gekregen nadat de eerste na 3 maand kapot was. Had een kortsluiting gekregen, de motor was verbrand, en aangezien je 2 jaar garantie krijgt denk ik: breng hem terug binnen. Maar garantie is dus niet op onderdelen. Als ik nog eentje koop zonder stofzak is het ofwel Black en Decker of een Dyson.

groetjes Ann

Reactie voor op de website?

56.12. Centrixx stofzuiger

Eigenlijk een onding, zuigen doet hij goed, zolang het lamellenfilter maar schoon is. Dat duurt een half, met klein schroevendraaiertje, gleufje voor gleufje uitplukken. Daarbij heb je een stofzuiger nodig voor de stofwolken. De importeur in NL is:

Trebs BV.
Euregioph 18, 6467JE, Kerkrade
Tlf. 045-5280384 Fax.045-5233518
Website www.trebs.nl

Ik heb via deze firma (en via Makro) een nieuwe stang gekregen, die na 3x uit elkaar schoot.

Is het lamellenfilter echt uit te wassen?

Groetjes, Berry

Reactie voor op de website?

56.13. Best wel goed hoor (de dirt devil)

Nou ik ben erg tevreden over de stofzuiger. Wel moet je hem na ieder gebruik legen en zo'n 1 x per maand even onder de kraan afspoelen, dan doet ie het echt geweldig. Omdat ik 4 langharige katten heb ben ik er erg blij mee, nu kan ik direct alle haren en ander ongedierte weggooien. Staat het niet meer in de stofzuigerzak te broeien met alle gevolgen van dien.

Nu heb ik echter een probleem. De telescopische buis is van elkaar afgevallen, schroefje valt zo op de grond en ik krijg hem er niet meer op. Gelukkig dat er een nederlandse importeur is gevonden. Ben ik erg blij mee. Heb hem nu dus ook mijn dilemma laten weten. Misschien dat 1 van jullie me uit de brand kan helpen met een stofzuiger die jullie toch niet meer willen?

dank je wel,

groetjes

Reactie voor op de website?

56.14. Stofzuigers zonder zak

Wij hebben ook een zakloze stofzuiger van AEG, de T-2. Ondanks alle kritiek bevalt het ons prima. Aan te raden is wel om na IEDERE zuigbeurt de box te legen en soms tussentijds ook. Ik heb er een extra set filters bij en die verwissel ik zo ongeveer elke week. De filters zijn goed uitwasbaar en met schone filters zuigt hij prima. Met name met huisdieren een perfecte (en goedkope) oplossing. Het filter van een Centrixx (2e stofzuiger) ook na elke zuigbeurt even uitspoelen onder de kraan en het is een prima apparaat. Maar het is inderdaad even wennen elke keer de box te legen.

Lynn

Reactie voor op de website?

56.15. Centrixx stofzuiger onderdelen

Mijn centrixx stofzuiger is kapot. De scharnieren van de klep zijn afgebroken. Misschien kan ik met iemand, die niet tevreden is over de stofzuiger, wat onderdelen uitruilen. Graag reactie.

Reactie voor op de website?

56.16. Dirty devil

Ook ik ben niet tevreden over de Dirty Devil, na een half jaar was de bevestiging van de slang afgebroken en het filter is niet schoon te krijgen. Daarbij is dit systeem voor iemand met een huisstof allergie niet aan te bevelen.

Er is een pluspunt, via deze site ben ik bij de importeur van de stofzuiger terecht gekomen en zij hebben een nieuwe slag opgestuurd, ook kun je nieuwe filters bestellen. Dus de service is goed. Importeur: .

Mirjam

Reactie voor op de website?

56.17. Dirt devil

Ik heb ook een Dirt Devil en ik vind het de beste stofzuiger die ik ooit heb gehad. Ik heb een siergrindvloer en daar gaat altijd zand enz tussen zitten en tijdens het stofzuigen hoor je het zand eruit gezogen worden. Als ik hem na het stofzuigen leeg haal zie ik hoeveel zand hij opzuigt. Ik heb het vergeleken met mijn oude stofzuiger en het verschil is enorm. Verder vind ik het ideaal dat je geen stofzuigerzak meer nodig hebt. Ik heb elke dag mijn stofzuiger vol door de haren van mijn alaska malamute, dus dat scheelt veel geld nu. Het filter klop ik na gebruik steeds uit in de container buiten.

Patricia

Reactie voor op de website?

56.18. Telefoonnr. van importeur

Firma Zes
Pearyweg 1
4462 GT Goes
Tel: 0113-240700
Fax: 0113-240750

veel succes met bestellen, Bart

Reactie voor op de website?

56.19. Vraag over importeur

Geachte heer/mevrouw,

Sinds 1 jaar heb ik een dirt devil van centrixx. Ik heb hem reeds 1 maal teruggestuurd omdat deze absoluut zeer slecht zuigt en een zeer hard geluid maakt. Elke keer na het zuigen reinig ik de filter, helpt echter niet.

Ik ben zeer ontevreden over deze stofzuiger. Ik ben ermee terug gegaan naar waar ik hem gekocht heb, maar deze raden mij aan om eem mail naar de importeur te sturen.

Graag zou ik willen weten wie ik hierover kan benaderen.

Met vriendelijke groet,

Reactie voor op de website?

56.20. Centrixx dirt "watje"

Toevallig kwam deze site mij onder ogen, misschien is dit alweer oud nieuws maar mijn centrixx dirt "watje" komt bij wehkamp vandaan en zuigt ook niet, van wehkamp heb ik in het begin al eens een nieuwe gekregen, maar die doet het net zo slecht. Verder konden zij ook niets voor mij doen. Ik voel mij genept, het gaat hier tenslotte om een apparaat van 90 euro. Toch maar een brief naar de fabriek, of is dit verspilde energie?

Pam

Reactie voor op de website?

56.21. Centrixx, miskoop

Tijdens de aanbieding van de makro een centrixx stofzuiger gekocht. Na 3 weken al een nieuwe gekregen omdat de "oude" er mee gestopt was. Ook deze doet het niet goed, zuigkracht is minimaal, veel herrie en de stof, zand en haren komen aan de buitenkant van het filter te zitten. met een stoffer en blik moet ik het filter en de rest schoon maken. Ik ga dus maar proberen om mijn geld terug te krijgen want dit kan niet de bedoeling zijn van stofzuigen

Agnes

Reactie voor op de website?

56.22. Schoonmaken

Hallo ik, heb ook zo een cetrixx stofzuiger ik was er mee tevreden. Na 6 maanden stofzuigen was het handvat gebroken en de zuigkracht nam af. Het filter is wel makkelijk schoon te maken in heet water en met een tandenborstel schoon te maken.

Shalino

Reactie voor op de website?

56.23. Miskoop

Via de zoekmachine kwam ook ik uit op deze site, die ik al ken omdat ik een groot gezin heb. Ik heb altijd een goede stofzuiger gehad en omdat ik naast mijn hondenfokkerij van 10 langharige honden ook nog 4 kinderen heb ben ik gebaat bij een nieuwe goede stofzuiger. Ik heb de dirt devil aangeschaft omdat ik dacht dat deze het goed zou doen, hij is immer 2100 watt. Nou ik heb hem een maand en hij doet het super slecht, zuigt bijna niet, geen zand en steentjes, die de kids of honden mee naar binnen lopen. Geen honden haren. Na één ruimte te zuigen zitten er hondeharen in het filter en moet je hem eerst schoon maken. Ik ben erg ontevreden. Mijn miskoop van de eeuw.

Dinette

Reactie voor op de website?

56.24. Dirt Devil (Centrixx)

Goedendag,

Sinds 2 jaar heb ik een Dirt Devil stofzuiger van Centrixx. Speciaal aangeschaft omdat ik als Carapatient met drie katten en een papegaai iedere dag stofzuig en dus een goede stofzuiger nodig had. Op zich is het een prima apparaat, het ziet er gelikt uit en er zit een lekker lang snoer aan!

Alleen: de opvangbak (er zit geen stofzak in) moet na iedere zuigbeurt geleegd worden plus de de filters moeten na ieder gebruik uitgeklopt, afgeborsteld of afgespoeld worden (zeker als je huisdieren hebt). Tijdrovende karweitjes, maar dat is nog niet het ergste! Het ergste is wanneer de filters (3 stuks!) aan vervanging toe zijn! Deze filters verkopen ze namelijk niet in de winkel, maar die moeten via Internet besteld worden en dat duurt (geloof het of niet) weken!!!

Mijn advies: koop gewoon een goede, niet al te dure stofzuiger (eventueel) van een bekend merk bij Blokker en neem de stofzakken op de koop toe!

Groeten, Lenny.

Reactie voor op de website?

56.25. Neem een pro-aqua

Ik heb nu een pro-aqua lucht- en ruimtereiniger, een perfecte stofzuiger. Gaat op water. Ik zou nooit een gewone stofzuiger willen hebben. Deze is wel wat duurder, maar heb ook 5 jaar fabrieksgarantie zwart op wit. En het is een duits product. Echt een aanrader.

groetjes djp

Reactie voor op de website?

56.26. Lucht en ruimtereiniger

Als u een goed stofzuiger wil die goed afrekent met uw hondeharen, moet ik u een pro-aqua aanprijzen. Deze gaat op waterbasis, dus ook bijna geen uitstoot en zeker geen stank meer. En u krijgt 5 jaar fabrieksgarantie. Voor meer info kijk eens op de site pro-aqua-holland.nl of Rf pro-aqua-holland.be voor een gratis demonstratie. Als u in december een demonstratie boekt, vraag dan naar de extra december korting. U kunt reageren via de site en u drukt dan op kontact. Als u het formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contakt met u op. Hopelijk tot ziens.

Reactie voor op de website?

56.27. Geweldige service

Onze dirtdevil voldoet redelijk. Helaas was het handvat gebroken, zodat de slang niet meer op de buis paste. Wat een geluk dat iemand het telefoon nr. van de importeur op deze site had gezet. Nu hoop ik het nieuwe onderdeel snel te ontvangen. Viel nog onder garantie. Het bestellen van nieuwe filters had ik gelijk met aanschaf gedaan.

Ellen

Reactie voor op de website?

56.28. Filter

De filters voor centrixx stofzuigers kun je bij de handyman voor €17 kopen heb er vandaag toevallig 1 gekocht.

Maas

Reactie voor op de website?

56.29. Dirt devil centrixx ultima, best goed....

De dirt devil centrixx ultima heet die van ons, een rood monster die het zeker nadat ie gereinigd is, perfect doet. Wij letten goed op wanneer de bak bijna vol is, legen deze meteen en doen er meteen een schoongemaakt filter in en dan kan ie er weer tegen. OP laminaat gaat ie niet zo lekker, dan plakt er meer aan de stofzuigermond dan dat ie op zuigt.

Maar nou het volgende; wij ztofzuigen iedere dag of om de dag vanwege de hondeharen. Of het nu slijtage is of gewoon slecht materiaal, de slang is na nog geen jaar afgebroken precies op het punt waar deze de machine ingaat. De voorgaande slang ging ook geregeld dubbel, heb hiervoor contact gehad met de importeur in Goed en kreeg meteen een nieuwe (deze is dus nu afgebroken). Ook kregen we een nieuwe bak, omdat de klep kapot was. Dit onder de noemer garantie. Ik ga toch weer contact opnemen omdat ik het niet normaal vindt dat die slang is afgebroken. Wie weet.

Even een tip voor het reinigen van het filter: In de gebruiksaanwijzing staat dat deze makkelijk af te spoelen is onde stromend water. Hou dan met een vinger de lamellen iets uit elkaar en je spoelt het vuil er zo tussenuit. Zo af en toe leg ik 'm even een nachtje in een badje met water en bleek, dan ziet ie er weer fris uit ook. Succes allen! Lisette

Reactie voor op de website?

56.30. Centrixx is redelijk tot slecht

Ook wij hebben een dirt devil stofzuiger van de Macro en toen ik daar ging vragen waar ik een nieuw filter kon bestellen moest ik eerst € 10 betalen en dan zouden ze daar voor zorgen. Na verscheidene weken wachten ben ik terug naar de Macro gegaan en hoorde daar dat ik ze zelf moest bestellen bij Firma Zes in Goes. Na contact opgenomen te hebben met die firma bleek dat een filter € 17 moest kosten en dan met het opsturen erbij kost hij minimaal € 25.

Ik vind als de Macro deze stofzuigers verkoopt dan moeten ze ook zorgen voor filters enz. en anders moeten ze dat bij de verkoop melden of zie ik dat verkeerd?

Over de zuigkracht was ik in het begin tevredenstellend maar nu is het hopeloos. Maak hem iedere keer schoon maar als er iets zwaarders dan stof op de grond ligt dan laat hij het al liggen.

Thijs

Reactie voor op de website?

56.31. Tof

Dit is een reactie op jullie schrijven over de dirt devil centrixx retro, het rode monster dat alles en iedereen zou moeten opzuigen. Ik herken volledig alle reacties. Ik heb net hetzelfde meegemaakt, stofzuiger gekocht mij macro, zeer tevreden de eerste maanden en dan begint het: hij werk, werkt niet, werkt weer, werkt weer niet. Aahh de filter op de zijkant is misschien aan vervanging toe, naar in macro hebben ze dat niet, waar te vinden? Alle electrozaken afgelopen om deze te vinden. Toen ik vertelde dat hij uit de macro kwam, waren we uit gepraat: "ja, als ge daar iets koopt vindt ge geen onderdelen" was de reactie van de verkopers. Al bij al, dankzij jullie weet ik waar ik een vervangende filter kan vinden.

alvast bedankt, groetjes Annick

Reactie voor op de website?

56.32. Waardeloos

Ook ik wil reageren op de centrix,een waardeloos ding.Vanmorgen heb ik besloten hem weg te gooien daar alles wat plastic is was afgebroken. Als ik stofzuigen ging moest ik hem dragen omdat anders de slang er steeds afschoot. Verder zat er overal plakband omheen omdat alles was afgebroken. En dat na 10 maanden. De stofzuiger zelf deed het wel goed als je maar constand het filter schoon maakte. Ik had natuurlijk wel nieuwe onderdelen kunnen bestellen maar die zijn van de zelfde kwaliteit dus weg ermee.Zonde van het geld maar beter dan alle ergenissen.

Met vr gr Ria Withagen

Reactie voor op de website?

56.33. Waarom geen stoffen zak?

Ik heb sinds twee jaar een samsung stofzuiger met zakken.

Op zich niets bijzonders, op het eerste gezicht, maar het verschil is dat hier een soort van stoffen zakken in kunnen.

Deze zijn gemaakt van een ongeweven stof.

Deze zakken zijn wel iets duurden, maar je kunt dor blijven zuigen tot de zak werkelijk helemaal propvol zit, zonder dat ie maar al te veel aan zuigkracht verliest.

Ideetje mischien? Ervaringen gevraagd met turbinestofzuiger

Bas

Reactie voor op de website?

56.34. Pro Aqua

Ik heb gekeken op de site van pro aqua ,de taalkeuze is zeer slecht, enkel duits en engels. Als je 'n reactie plaatst via contact op hun site werkt het niet of je krijgt geen repons. Ik vraag me sterk af of deze machine wel de moeite is als niet eens hun emails lezen.

mvg hans

Reactie voor op de website?

56.35. NEE koop GEEN dirt devil!

Google Dirt Devil en kijk bij consumenten testen, of kijk op www.ciao-shopping.nl/stofzuigers_15074_3-dirt_devil. Ik heb er zelf ook één en alleen de 1e dag zoog hij! Daarna amper meer!

Monique

Reactie voor op de website?

56.36. Pro-Aqua

Wij hebben een pro-aqua en zijn zeer tevreden, geen gedoe met stofzakken of filters. Al het vuil wordt opgevangen in water. Het vuil word ook uit het tapijt geklopt en met behulp van een soort rolveger eruit geborsteld en opgezogen. Hij is goed uitbreidbaar met div. reinigingssystemen.

Nadeel is dat hij vrij duur is en na gebruik even moet worden omgespoeld. Voordeel is dat hij vele maal meer vuil uit het tapijt haalt dan elk andere reguliere stofzuiger en geen stof doorlaat tijdens het uitblazen.

Ton

Reactie voor op de website?

56.37. Slang kapot

Reactie op Ervaringen gevraagd met turbinestofzuiger

Hallo, Ook ik heb een centrixx dirt devil, nu sinds ongeveer een jaar. Ik was heel blij van die stofzakken af te zijn, maar het is een gedoe om dat filter schoon te houden. En zuigen doet hij inderdaad maar matig. Bovendien is nu de slang ook nog stuk gegaan. Helaas blijkt geen enkele onderdelenshop in de buurt ook maar van het merk gehoord te hebben en kan ik ook op internet voor mijn model (M2889-2) nergens iets vinden. Nee, dit was geen goede aankoop, maar ja, de prijs was er ook naar. Ik ga maar weer op zoek naar een andere stofzuiger. Sterkte iedereen met deze stofzuiger.

Tiny

Reactie voor op de website?

56.38. Centrixx stofzuiger

Vreselijke stofzuiger, snoer te dun wordt warm en gaat steeds tussen de wielen zitten. Na een paar maanden kan je er niets meer mee opzuigen. Waardeloos ding.

johncorner

Reactie voor op de website?

56.39. Neem maar contact met mij op

Reactie op Pro Aqua

Wilt u meer weten over pro-aqua kunt u mij mailen ik ben bezig om weer een nederlandse site te maken. Mijn mailadres is .

met vriendelijke groet

Reactie voor op de website?

56.40. Dirt Devil VS8 prima stofzuiger

Reactie op Dirt devil

Wij hebben de stofzuiger nu meer dan 9 maanden en dat ding werkt echt goed. Heb hem zelf gebruikt als stofafzuiging voor mijn delta schuurmachine, twee trappen mee afgeschuurd zonder problemen. Wel filters moeten uitspoelen daarna, en ook de cycloon unit helemaal schoongepoeld, goed laten drogen en geen enkel probleem.

Reactie voor op de website?

56.41. Pro-aqua

Reactie op Pro-Aqua

beste ton
fijn dat je zo tevreden ben over de pro-aqua
als er mensen zijn die meer info willen kijk dan
www.pro-aquanederland.eu en vraag een gratis demonstratie aan
wij zijn een duits product en zijn vele honderden euros goedkoper dan de
delphin, Rainbow, hyla, sakura enz

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Ervaringen gevraagd met turbinestofzuiger

 1. Ervaring met stofzuiger
 2. Centrixx stofzuiger
 3. Centrixx stofzuiger
 4. Centrix stofzuiger
 5. Klachten Centrix turbinestofzuiger
 6. Stofzuiger centrixx
 7. Centrixx stofzuiger onderdelen
 8. Stofzuiger
 9. Centrixx dirtdevil stofzuiger
 10. Centrixx
 11. Domo stofzuiger
 12. Centrixx stofzuiger
 13. Best wel goed hoor (de dirt devil)
 14. Stofzuigers zonder zak
 15. Centrixx stofzuiger onderdelen
 16. Dirty devil
 17. Dirt devil
 18. Telefoonnr. van importeur
 19. Vraag over importeur
 20. Centrixx dirt "watje"
 21. Centrixx, miskoop
 22. Schoonmaken
 23. Miskoop
 24. Dirt Devil (Centrixx)
 25. Neem een pro-aqua
 26. Lucht en ruimtereiniger
 27. Geweldige service
 28. Filter
 29. Dirt devil centrixx ultima, best goed....
 30. Centrixx is redelijk tot slecht
 31. Tof
 32. Waardeloos
 33. Waarom geen stoffen zak?
 34. Pro Aqua
 35. NEE koop GEEN dirt devil!
 36. Pro-Aqua
 37. Slang kapot
 38. Centrixx stofzuiger
 39. Neem maar contact met mij op
 40. Dirt Devil VS8 prima stofzuiger
 41. Pro-aqua

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.