Groot Gezin
Thema pagina
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

64. Tips voor het kopen van een Blender

In een groot en druk gezin is koken of samen eten altijd weer een hele opgave. Toch wilt u graag weer uw gezin verrassen met iets nieuws. Er is een keukenapparaat die u binnen een handomdraai helpt met het op tafel zetten van heerlijke dranken en gerechten, namelijk de blender!

Op dit moment is de blender één van de meest populaire keukenapparaten. Het is een multifunctioneel apparaat waar het hele gezin plezier van heeft. Zo kunt u voor de allerkleinste in een handomdraai babyhapjes maken of een gezonde fruitmousse. Of u maakt zondagochtend voor het hele gezin een heerlijk vers fruit sapje bomvol met vitaminen of een heerlijke smoothie of milkshake. De ouderen van het gezin kunnen s ’avonds een heerlijke exclusieve cocktail maken. Al met al vele keuze en mogelijkheden die u vaak niet langer dan 3 minuten kost.

Wilt u graag een blender kopen? Hieronder staan een paar handige tips waarop u moet letten.

 1. Moment/puls schakelaar
  Een moment puls/schakelaar bevordert het hakken en vermalen van vers fruit.
 2. Schenktuit
  Zorg dat de mengbeker van uw blender een schenktuit heeft. Dit maakt het schenken van de inhoud in een glas of kom erg gemakkelijk.
 3. Vulopening
  Als de blender een vulopening heeft kunt u tijdens het blenden ingrediënten toevoegen.
 4. IJscrusher
  De blender moet een ijscrusher hebben. Als de blender geen ijscrusher heeft kan die snel kapot gaan als u tijdens het blenden harde ingrediënten gebruikt zoals ijs of bevroren producten.
 5. Anti-slipvoet
  Een anti-slipvoet zorgt ervoor dat uw blender tijdens het blenden op zijn plek blijft staan. Hierdoor hoeft u geen kracht te zetten tijdens gebruik.
Mocht u nou nog geen blender in huis hebben, neem dan een kijkje op www.nieuweblender.nl. Hier vindt u vele blenders die voldoen aan bovenstaande punten en leuke recepten die u thuis meteen kunt uitproberen.

Met vriendelijke groet,
Laurens
www.nieuweblender.nl

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

 
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.