Groot Gezin
Thema pagina
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

75. Recepten

Bij jouw idee - myn idee vind je onder andere recepten.

Lekkere dingen voor een grote groep. Iedereen heeft zo haar/zijn eigen dingetjes om op een prijsbewuste manier iets bijzonders klaar te maken. Natuurlijk wil je dat het op een vlotte/leuke manier bereid kan worden. Wie heeft dergelijke recepten, en wil ze met anderen delen?

Bij Odin kun je een groente- en fruit-abonnement nemen. Verder vind je er informatie over biogische voeding.

Een zeer groots opgezette site is Marina's Site , waar je niet alleen Nederlands recepten hebt, maar ook een hele collectie uit andere landen.

Het SmulWeb biedt vele recepten, restaurantrecensies en veel praktische informatie. Je kunt er ook met mensen in contact komen.

Dan zijn er ook nog de culinaire startpagina's culinaire.pagina.nl.

Reactie voor op de website?

75.1. Vanilleroom met perziken

Toetje voor een groot gezelschap

"Dit supermakkelijke, maar o zo lekkere toetjes is eigenlijk een recept van m'n moeder. We hadden thuis een groot gezin en mijn moeder slaagde er altijd weer in om snel voor veel mensen iets lekkers op tafel te zetten. Dit toetje is daar een voorbeeld van. Ik maak het zelf nog geregeld, inderdaad als ik veel gasten verwacht... En net zoals vroeger bij ons thuis, is dit dessert steevast een groot succes."

Nodig voor circa 10 personen

Roer de yoghurt en de vanillevla in een grote kom door elkaar. Klop de slagroom met de suiker bijna stijf en spatel dit met het sap van de perziken en de rum door het vla-mengsel. Snijd de perziken in stukjes en schep ze door de roomvla. Zet tot gebruik in de koelkast.
Verdeel het mengsel over coupes of schaaltjes, en garneer desgewenst nog met een toefje slagroom uit de spuitbus.

Overgenomen uit Contactblad Groot Gezin

Reactie voor op de website?

75.2. Frites eten op kinderfeestje

Frites eten op een kinderfeestje met 13 etertjes (8 gasten)... Bak de voorgebakken diepvriesfrites van te voren 5 minuten 'vóór', en bewaar ze in een vergiet. Zodra de uitgehongerde feestvierders aan tafel plaatsnemen, bak je de porties nog even 3 minuten 'na'. Op die manier kun je 13 borden aardig gevuld houden.

Overgenomen uit Contactblad Groot Gezin

Reactie voor op de website?

75.3. Toetjes-recepten

Luxe ijs (voor 10 pers.)

benodigdheden: Goed door elkaar mengen en voor een paar gulden heb je een luxe toetje voor een groot gezelschap.

Variaties
Vanille-ijs met een in de lengte gehalveerde banaan en gesmolten chocolade, of ijs met een lange vinger en wat chocoladevlokken of hagelslag. En vergeet niet om het in een leuk schaaltje te doen!

Appelbroodschoteltje (6 pers.)

benodigdheden: Appels schillen, in stukjes snijden en zacht koken. Brood en kaneel erdoor mengen. In ingevette schaal in de oven bakken (15-20 minuten)

Variaties
Appels niet koken maar in kleine stukjes snijden en mengen met een restje appelmoes. Rozijntjes smaken er ook erg lekker doorheen. Als je de bovenkant met een losgeklopt eitje bestrijkt krijgt het een mooie glans. In de luxe versie dien je de appelbrood-schotel op met een bolletje ijs of een beetje vla of custard. (dan kunnen er wel 10 pers. van eten).

Sorry de bronvermelding vergeten: 'Lekker zuinig, simpel en goedkoop koken en eten', Hanneke van Veen en Dimitri van Veen.

Ellen

Reactie voor op de website?

75.4. Knoflook-kruiden roomkaas

Dit is een goedkoop alternatief voor boursin-achtige kaasjes, het is in de koelkast een paar dagen houdbaar.

Benodigdheden:

Goed mengen, een uurtje laten trekken en klaar!

Ellen

Reactie voor op de website?

75.5. Iets leuks om uit te delen: Kabouterpaddestoelen

Je hebt nodig: Zo maak je ze:
Kook de eieren, pel ze en snijd er aan de onderkant een stukje af, zodat je ze rechtop kunt zetten. Snijd de tomaten doormidden, hol ze uit en zet de "hoedjes" op de "paddestoelen". Met de tube mayonaise maak je de stippen erop. Bekleed een groot bord met blaadjes sla, en zet de paddestoelen erop. Klaar!

Tip: je kunt ook van de bovenkant van het ei een stukje afhalen, het eigeel eruit en dan vullen en het tomaten-hoedje er weer op. Vooral kleuters vinden het prachtig. Je kunt ze natuurlijk samen met het jarige kind maken.

Veel succes!

Jacqueline

Reactie voor op de website?

75.6. Eenpansgerecht voor grote gezinnen

Ik ken een heleboel eenpansgerechten voor grote gezinnen, maar om precies een recept op te schrijven...daar ben ik niet goed in.

Neem bijvoorbeeld CousCous, een Noordafrikaans gerecht. Je hebt er een speciale pan voor nodig met zo'n vergiet er boven. Boven stoom je de couscous gaar en onder in de pan pruttelt het vlees met de groenten en kruiden. (schapen- of kippenvlees, zeven soorten groenten (bv uien, wortels, courgetten (op het laatst), pompoen (op het laatst), rettich, allerlei knolgroenten, kikkererwten. Ik kook het zowel voor vier personen als voor twaalf, of zelfs twintig.

De meeste marokkaanse gerechten zijn berekend op grote families en veel gasten en iedereen kan mee eten. Je kunt eens zo'n kookboek met Marokkaanse of andere mediterrane gerechten kopen, als je iets lekkers voor veel mensen wilt koken. Je hebt er soms wel de juiste pannen voor nodig.

En o ja, voor de mensen zonder afwasmachine: vele gerechten worden door het gezin van een bord gegeten. (handen worden van te voren natuurlijk gewassen: bij het eten volgen Marokkanen zorgvuldig hygienische voorschriften). Dus: twee volwassenen, zes kinderen, EEN groot bord in de afwas.

groetjes, Anja

Reactie voor op de website?

75.7. Mon Chou - Taart

Benodigdheden: Materiaal: Werkwijze:
  1. Het pak biscuit verkruimelen.
  2. Gesmolten boter (niet heet) bij de biscuitkruimels doen, mengen en in de springvorm. Het geheel 1 kwartier in de koelkast zetten.
  3. Mon Chou met de suiker mengen en zacht roeren.
  4. Slagroom met klopvast kloppen en mengen.
  5. Het Mon Chou-mengsel met de slagroom met klopvast mengen en op de biscuitbodem verdelen.
  6. Hierna de kersen-vlaaivulling erop doen.
  7. Minstens één nacht in de koelkast laten staan, want: hoe langer hij staat, des te lekkerder.
Jacqueline

Reactie voor op de website?

75.8. Huzarensalade van restjes

Graag wil ik nog een recept toevoegen, een van mijn persoonlijke favorieten.

Ik maak huzarensalade van allerlei restjes eten. Je hebt nodig: aardappels, voor 5 personen wel een flinke 'rest', meestal kook ik dus de dag ervoor te veel aardappels en vul dat aan met restjes uit de vriezer. Verder vlees, wat je hebt; een gehaktballetje, stukje karbonade, ham of zo. Verder groente: wortel, ui, en wat 'groene groente', sperziebonen, doperwten of bladgroente. Dit is de basis. Dat kun je aanvullen met een augurkje, een hardgekookt ei, en een 'dressing'.

Neem een flinke eetlepel mayonaise, een scheutje azijn, theelepel mosterd, een beetje suiker, zout en peper en eventueel nog andere (verse) kruiden die je hebt. Alles fijnsnijden, mengen en klaar is kees!

Ellen

Reactie voor op de website?

75.9. Italiaans gehaktbrood

Vet een grote cakevorm in met boter en bestuif de bodem en randen met paneermeel.
Meng 500 gr. gehakt met 1 gesnipperde ui, gehakt teentje knoflook, zwarte peper, zout, theelepel basilicum, gehakte peterselie, 3 eieren, paneermeel of oud brood, en 50 gram geraspte (parmezaanse) kaas. Goed door elkaar kneden en in de cakevorm stoppen. Dit in een matig hete voorverwarmde oven ongeveer 3 kwartier bakken. Afhankelijk van de gezinsgrootte kun je de hoeveelheden natuurlijk verdubbelen. Zo'n gehaktbrood kun je wel 14 dikke plakken van snijden, ook koud is het erg lekker in de zomer met bv. brood en salade.

We aten hier risotto e porri bij, oftewel rijst met prei. Eerst de prei smoren met wat knoflook in olijfolie, even laten garen met wat water erbij, na een kwartiertje de risotto rijst even meesmoren, dan ongeveer 1,5 liter bouillon erbij en onder af en toe roeren laten gaar worden tot al het vocht bijna is opgenomen en de rijst gaar is. Als laatste nog wat geraspte kaas erdoor roeren. Neem ongeveer 750 gr. prei per pak rijst. Dit kan ook met savooye kool, venkel, champignons, paprika enz. Zelfs kinderen die nooit prei lusten vinden het heerlijk. Risotto is een soort ronde italiaanse rijst die heel zacht van smaak is en romig aandoet.

Groetjes, Antoinette

Reactie voor op de website?

75.10. Vegetarische recepten

Informatie voor vegetarisch Nederland en Vlaanderen. Maar ook voor mensen die zo nu en dan vleesloos willen eten. Je vindt op Vegatopia, niet alleen veel lekkere recepten, maar ook boeken, tientallen links, alle restaurants en natuurvoedingswinkels en heel veel achtergrond-informatie.

Reactie voor op de website?

75.11. Bakrecepten

De Soezie-site biedt uitkomst wanneer je houdt van de geur van lekker brood, graag zelfgebakken taart op tafel zet, of verlekkerd bent op cake, wafels, pannenkoeken en andere zoetigheden! Eigenlijk is Soezie een club voor zelf-bakkers. Je kunt er leren hoe je bakken moet, leest over de geschiedenis van bakken, vindt er recepten en kunt lid worden van de club.

Reactie voor op de website?

75.12. Levensmiddelentechnologie en voedingsleer

Het VoedselNet geeft informatie op het gebied van levensmiddelentechnologie en voedingsleer.

Reactie voor op de website?

75.13. Snelle recepten

Wil je snel even iets maken van wat je in huis hebt? Kijk ok de Snel Klaar site, en vind iets van je gading!

Reactie voor op de website?

75.14. Gezonde voeding

Zelf gezonde voeding maken? Kijk dan eens bij de de Natuurlijke Molen ( www.natuurlijkemolen.nl of www.natuurlijkemolen.be).

Reactie voor op de website?

75.15. Vegetarische recepten

Voor mijn gezin (6 pers.) ben ik op zoek naar lekkere gezonde en betaalbare vegetarische recepten omdat we het vleesgebruik in ons gezin willen minderen vanwege alle nieuwsberichten over gekke koeieziekten enzo. Wie kan me helpen?

Henni

Reactie voor op de website?

75.16. (Vegetarische) recepten op het internet

Een goed site voor vegetarische recepten is de site Vegatopia

Kijk ook op de Webring Nederlandstalige Recepten. Deze webring komen we tegen op de site .

Reactie voor op de website?

75.17. Aardappel Achtdaagse 2001

Wil je wat meer met piepers doen? Dat kan, op de site Aardappel Achtdaagse 2001 vind je verrassende dingen over de pieper.

Reactie voor op de website?

75.18. Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag? Kijk dan eens op de site van deze naam www.watetenwevandaag.nl.

Reactie voor op de website?

75.19. Zelf brood bakken

Ik wil graag aan de slag en zelf brood bakken want het brood dat te koop is - hoe goed ook - bevat steeds "wat" van datgene dat we écht niet wensen om diverse redenen.

Monique

Noot redactie: Wil je met een broodbakmachine werken, kijk dan bij de daarbij horende recepten.

Reactie voor op de website?

75.20. Informatieve oosterse kooksite

De site van Conimex geeft informatie over het komen van oosters eten.

Reactie voor op de website?

75.21. Gezond eten

Het Voedingscentrum geeft veel praktische informatie, bijvoorbeeld over een goede samenstelling van de maaltijden.

Reactie voor op de website?

75.22. Recepten van Janneke

Kijk op de site van Janneke voor veel recepten.

Reactie voor op de website?

75.23. Chinees Restaurant thuis: goedkoop, gezellig, gezond!

Wat een leuke en informatieve website zeg Complimenten!

Ik ben zelf woonachtig in Rotterdam waar er veel Chinese groothandels en supermarkten zijn. Het grote voordeel is dat je daar echt alles kunt vinden om dezelfde heerlijke oosterse gerechten klaar te maken, die je ook in een chinees restaurant zou krijgen. Alleen voor een schijntje van de prijs (waar denkt u dat alle chin. restaurants hun inkopen doen?) , en het is niet half zo ingewikkeld als men vaak denkt.

Het gezondst is om uw groenten (en ook rijst en vis) ten eerste te stomen. Een dure stoompan is niet nodig! Men verkoopt voor minder dan 5 euro een hele grote authentieke stoommand met deksel van roet die u gewoon boven een pan heet water plaatst. Het kost net zoveel moeite groenten in een grote pan water te koken (waarbij het niet meer smaakt en alle vitamines verloren gaan).

Verder zou ik aanraden om met wat meer kruiden te gaan koken dan u gewend bent. En zeker geen kruidenmixen meer gebruiken. Heeft u eenmal wat kruiden in huis, hoeft u 1,5 jaar lang nooit meer kruidenmixen in huis te halen. Kruiden zijn vaak erg goedkoop daar, zoals ook laulierbladm kruidnagel etc. Vergelijk maar eens met die kleine verpakkingen van merken zoals Silvo e.d.

Wat ik in het bijzonder wil aanbevelen is oestersaus in een fles of char-siu saus (marinades). Met deze fles, die maximaal 1,80 kost, kunt u zeker 5x voor een grote maaltijd al uw vlees en vis in één keer kruiden. Gewoon om te marineren of in te wokken.

Vegetarische vleesvervangers zijn tegenwoordig ook erg lekker en doen niet onder voor vlees. Toch zijn deze in supermarkten erg duur! Probeer daarom ook eens tofu blokken. Gewoon in oestersaus wokken en het smaakt echt fantastisch. Probeer maar.

Elmo

Reactie voor op de website?

75.24. Reactie voor ingrid goedkoop vlees in Ede

Goedkoop vlees haal je in Ede bij slagerij Pater aan het Rozenplein. Echt goedkoop!

Reactie voor op de website?

75.25. Reacties van de grootgezinsmanagerslijst

Vanuit de grootgezinsmanagerslijst kwamen de volgende reacties:
  1. Het goedkoopste is om een boekje te kopen bij het voedingscentrum met merkartikelen die voldoen aan de dieeteisen.
  2. Er zijn veel gewone merkartikelen die bij een gewone supermarkt te koop zijn die aan de eisen zullen voldoen. In deze lijsten staan de producten met naam, fabrikant en verpakkingsgrote, zelfs de nummers, zodat het makkelijker is een goede keuze te maken.
  3. Onze zoon kreeg via de huisarts Pepti voorgeschreven. Tot het 2e jaar kregen we dat vergoed via het ziekenfonds. Rund- en paardenvlees kan en mag hij wel gewoon eten, mits het bij een echte slager gehaald wordt.
  4. Kijk eens bij de Eekhoorn, noten en zuidvruchten in Ederveen. Volgens mij staat die ook in Ede op de markt.

Reactie voor op de website?

75.26. De Chef heeft een lekker recept voor u gevonden

Op de website van De Chef heeft De Chef een lekker recept voor Ovenschotel met kip en groenten gevonden en wil u daarvan op de hoogte stellen.

Op deze site vindt u overigens nog veel meer lekkere recepten.

Met vriendelijke groet , recepten.

Reactie voor op de website?

75.27. Goedkope taart

Hier nog een recept voor een goedkope en makkelijk klaar te maken taart. Neem een kant en klare ronde cakebodem doe een pakje mix voor banketbakkersroom van dr oetker erop, en tenslotte een blikje aardbeienvlaaivulling van jonkerfris erop even in de koelkast en serveer met slagroom echt lekker makkelijk en goedkoop!

Reactie voor op de website?

75.28. een turkse salade

Wat heb je nodig voor ongeveer 6 personen:
  1. snij de komkommer in hele kleine stukjes en doe ze in een kom
  2. snij de ui in snippers en voeg deze toe
  3. snij de tomaten in kleine blokjes en voeg deze ook toe
  4. voor het op dienen een scheutje olie en klein handje zout toevoegen.

Eet smaakelijk!

Yvonne S

Reactie voor op de website?

75.29. Indiase gehakt met doperwten

Wat heb je nodig voor ongeveer 6 personen:
  1. Snij de ui in snippers
  2. doe de knoflook en kruiden in een bakje en leng aan met iets water tot een dik papje
  3. bak de uitjes is een braadpan licht bruin
  4. voeg het kruiden mengsel toe en laat even bakken als het aan begint te branden
  5. iets water toevoegen.
  6. doe nu het gehakt erbij en maak het rul
  7. voeg dan de doperwten toe en laat het geheel even pruttelen/bakken onder af en toe roeren.
Eet dit met witte rijst en eventueel nog met een aparte groente ernaast.

Als het te scherp is voor kleine kinderen, doe dan het volgende: bak een rul ei in een koekepan samen met een schep gehakt mengsel en de scherpte is eraf.

Eet smakelijk, Yvonne S

Reactie voor op de website?

75.30. Spaghetti in bouillionsaus met gehaktballetjes

Wat heb je nodig voor ongeveer 6 personen: Voorbereiding:
meng ongeveer 1 eetlepel bouillionpoeder door het gehakt en draai hier kleine balletjes van. 1 a 11/2 liter heet water met 3 a 4 eetlepels bouillionpoeder mengen. pan water opzetten voor de spaghetti met een beetje bouillionpoeder

  1. smelt boter in een pan voeg als de boter gesmolten is de bloem toe
  2. roer goed met een garder tot er een dikke klont ontstaat.
  3. voeg beetje bij beetje de bouillion toe tot je een dikke brij hebt(pas op voor klontjes).
  4. Voeg de balletjes toe en laat ze garen in de saus
  5. kook de spaghetti doe de saus over de spaghetti op het bord.
Eet smakelijk!
Yvonne S

Reactie voor op de website?

75.31. Online kookboek

Een compleet kookboek online met menu's per seizoen: Vegetarisch basiskookboek.

Reactie voor op de website?

75.32. Recepten voor grote gezinnen

Ons gezin telt negen personen en bijna dagelijks eten er opa's en oma's, vriendjes of vriendinnetjes mee. Ik zou graag recepten willen voor maaltijden die
  1. Gezond zijn,
  2. Betaalbaar zijn,
  3. Makkelijk op te scheppen (want dat kan wel eens chaotisch verlopen), dus liefst een- of twee-pans of ovenschotels,
  4. Goed in grote hoeveelheden te maken zijn, of makkelijk uit te breiden,
  5. En ook nog lekker voor het hele gezin!
Ik ben benieuwd naar favoriete recepten van andere gezinnen.

Hartelijke groet van Maria

Reactie voor op de website?

75.33. Recept

Aardappelen schillen en in een pan, een witte kool fijn gesneden en bovenop de aardappelen. 30 minuuten samen koken. Ondertussen spekjes uitbakken en vlees bakken (of een ei of niets).

Als de aardappelen en kool gaar zijn, alles door elkaar stampen met de jus naar smaak er doorheen; en dan de spekjes erdoor. Bij ons vinden ze het heerlijk. Bij ons is een hele witte kool te veel, dus doe ik maar een halve. En de rest eten we dan een week later.

groetjes Conny, moeder van 4

Reactie voor op de website?

75.34. Recept Marokkaanse prut (makkelijk, lekker en goedkoop)

Marokkaanse prut.

500 gram rundergehakt rul bakken.
komijnpoeder, korianderpoeder, zout, knoflook (naar smaak) meebakken
3 á 4 fijngesneden uien erbij,
even laten bakken en dan een blikje tomatenpuree erbij.
Daarna 2 of 3 blikken doperwten toevoegen, en meebakken tot ze warm zijn.
Strooi er royaal peterselie over, vers of gedroogd.
Serveren met brood of rijst, en komkommer of salade.

Het is een marokkaans recept, en bij ons al jaren een succes.

Johanna

Reactie voor op de website?

75.35. Ovenschotel met Broccoli

Hallo, wij zijn een gezin met 6 personen en ik let er erg op dat we die 2 ons groenten per persoon per dag halen. Deze ovenschotel staat regelmatig op tafel:

Nodig: broccoli (hoeveelheid naar aantal personen), gehakt, pakje conimex mix voor babi pangang, blikje perziken, aardappelpuree en eventueel geraspte kaas. Broccoli in roosjes snijden en ca. 5 min. voorkoken.
Gehakt rul bakken met de marinademix. Vervolgens alles in ovenschaal doen, de perziken klein snijden en zonder sap in schaal doen. Dan van de sausmix de saus maken, maar wel met minder water dan op pakje staat (zelf doe ik 200 ml).
Over mengsel verdelen, dan aardappelpuree erover en tot slot de geraspte kaas erover. In een voorverwarmde oven van 150 graden nog 20 á 30 minuten warm laten worden.
Eet smakelijk!!

Reactie voor op de website?

75.36. Reactie voor Maria

Hierbij een recept voor kipkerrieragout.

4 kippenpoten
150 gram boter
300 gram bloem
1 volle eetlepel kerriepoeder
500 gram champignons
750 gram diepvrieserwtjes
3 paprika's
5 kipbuillontabletten
4 uien

Kip gaar koken in ruim water. 2 liter van dit water bewaren rest kan weg.
Boter smelten, bloem in 1 keer erbij en even laten garen.
Bouillon er in kleine scheutjes bijdoen en goed roeren anders krijg je klontjes.
Zo 2 liter gebruiken, als dit klaar is kerriepoeder en bouillontabletten erdoor doen.
In een andere pan de groenten garen (kleine stukjes gesneden)en als dit klaar is alles door elkaar roeren.
Tot slot nog de kip van het bot halen en klein snijden en dit ook erdoor doen.

Wij eten dit altijd met rijst.

Reactie voor op de website?

75.37. Recepten met rijst

Voor recepten met rijst, kijk op deze site: www.lassie.nl.

Reactie voor op de website?

75.38. Pannenkoeken recept

Kijk hier voor een interessante link naar pannenkoeken recept.

Met vriendelijke groeten, Muthuvel

Reactie voor op de website?

75.39. Taart decoratie

Een compleet assortiment in taart decoratie artikelen en ingrediënten, op: Cakesupplies

Reactie voor op de website?

75.40. Taart bakken en versieren

Reactie op Recepten

Online cursus taart en cupcakes bakken en versieren op: thuisacademie.ntr.nl, en kijk ook op: www.gateauke.nl

Reactie voor op de website?

75.41. Bouletten met rijst en pechen

Bouletten met rijst en pechen

Benodigdheden

Bereidingswijze Patrick

Reactie voor op de website?

75.42. Bouletten met rijst en pechen????

Wat een onduidelijk recept joh! Wat wordt bedoeld met "bouletten"? Zijn dat soms de platte gehaktballen? En worden die gehaktballen niet op smaak gebracht met een en ander? En wat zijn "pechen"?

Anna

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Recepten

  1. Vanilleroom met perziken
  2. Frites eten op kinderfeestje
  3. Toetjes-recepten
  4. Knoflook-kruiden roomkaas
  5. Iets leuks om uit te delen: Kabouterpaddestoelen
  6. Eenpansgerecht voor grote gezinnen
  7. Mon Chou - Taart
  8. Huzarensalade van restjes
  9. Italiaans gehaktbrood
  10. Vegetarische recepten
  11. Bakrecepten
  12. Levensmiddelentechnologie en voedingsleer
  13. Snelle recepten
  14. Gezonde voeding
  15. Vegetarische recepten
  16. (Vegetarische) recepten op het internet
  17. Aardappel Achtdaagse 2001
  18. Wat eten we vandaag?
  19. Zelf brood bakken
  20. Informatieve oosterse kooksite
  21. Gezond eten
  22. Recepten van Janneke
  23. Chinees Restaurant thuis: goedkoop, gezellig, gezond!
  24. Reactie voor ingrid goedkoop vlees in Ede
  25. Reacties van de grootgezinsmanagerslijst
  26. De Chef heeft een lekker recept voor u gevonden
  27. Goedkope taart
  28. een turkse salade
  29. Indiase gehakt met doperwten
  30. Spaghetti in bouillionsaus met gehaktballetjes
  31. Online kookboek
  32. Recepten voor grote gezinnen
  33. Recept
  34. Recept Marokkaanse prut (makkelijk, lekker en goedkoop)
  35. Ovenschotel met Broccoli
  36. Reactie voor Maria
  37. Recepten met rijst
  38. Pannenkoeken recept
  39. Taart decoratie
  40. Taart bakken en versieren
  41. Bouletten met rijst en pechen
  42. Bouletten met rijst en pechen????

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.