Groot Gezin
De school
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

41. De schoolfoto's

Zijn er van uw kinderen ook foto's gemaakt op school? De prijzen van schoolfoto's zijn nogal divers. Een standaardpakket van de schoolfotograaf bestaat uit 4 fotovellen (17,5 bij 12,5): 1 klassenfoto, 1 grote foto, 2 kleinere foto's en nog een aantal kleine foto's. De prijzen voor zo'n pakket lopen uiteen van €.8.00 tot €.16,00 met daarbij nog een mogelijkheid om tegen extra betaling een digitale foto te bestellen.

Fotografen hebben leuke aanbiedingen voor scholen maar de leerling (c.q. de ouders) betaalt hiervoor. Graag willen we inventariseren hoe de prijzen zijn op de scholen.

Reageert u ook? Ons totale pakket is €.15,75 en (als extra) €.6,75 voor het digitale bestand.

41.1. Prijs schoolfoto's

Hier is de prijs van de schoolfoto's (voortgezet onderwijs): € 10. Dit zijn 3 fotovellen. Daarnaast is er nog een klassefoto maar die wordt door de school betaald.

Frea

41.2. Kosten schoolfoto's

Voor het VO betaalden we 14 euro voor een groepsfoto, portretfoto en een combivel. Voor de basisschool betaalden we voor de groepsfoto alleen 4 euro en voor een combinatie pakket van een groepsfoto, portretfoto en combivel (grotere en pasfoto's) 12 euro.

Jeannette

41.3. Schoolfoto's

1 vel: 9 euro
2 vel: 11 euro
3 vel: 13 euso
Hele pakket (4 vel) 14.50
Gezinsfoto bij meer dan 2 paketten: gratis, anders 9 euro.

Margriet

41.4. Schoolfotos

én grote foto (13x18), één velletje met 9 "pasfoto's" en één groot vel met pasfoto's van de hele klas en mentoren. (met foto van de school als achtergrond).
Samen 12,50 euro bij betaling binnen 14 dagen, daarna 14,50 euro.

Anet

41.5. Schoolfoto kan goedkoper

1 klassefoto, 1 portret, 2 kleinere portretfoto's en 1 vel met nog 2 kleinere en 8 kleintjes. Voortgezet onderwijs. Totaal 12.50 euro.

De foto wordt gebruikt voor het leerlingenpasje. Vanuit de ouderraad hebben we meerdere malen verzocht de schoolfotograaf achterwege te laten, maar het tegenargument is dat het nodig is voor het schoolpasje. Afname is echter niet verplicht, de school ontvangt gratis een foto van de fotograaf onafhankelijk van de bestelling van de ouders.

Ik zal blij zijn als ik over 2 jaar ook van die koppelverkoop af ben (jongste van het VO af). Overigens heb ik jarenland alleen de klassefoto besteld.

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

De schoolfoto's

  1. Prijs schoolfoto\'s
  2. Kosten schoolfoto\'s
  3. Schoolfoto\'s
  4. Schoolfotos
  5. Schoolfoto kan goedkoper
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.