Groot Gezin
De school
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

39. Wat is een sociaal en emotionele achterstand?

Ook ik ben begonnen met zoeken op internet naar het sociaal en emotionele probleem. Mijn dochter heeft deze stikker namelijk ook gekregen en zit dan nu ook buiten de groep aan een tafeltje alleen. In samenspraak met de lerares ben ik akkoord gegaan. Tot van de week ik mijn dochterje naar school bracht en zij mij vast pakte en huilend vertelden: MAMA IK WIL NIET MEER ALLEEN ZITTEN. Mijn hart is gebroken en ik heb mij dochter mee naar huis genomen. In afwachting van een telefoontje van de lerares!

Deze belde mijn s'middags op en heeft mijn verteld dat mijn dochter in de groep geen optie is!! Wie heeft ook zo soort gelijke ervaring? Heeft iemand tips?? Ik weet het namelijk even niet meer.

Groetjes Anita

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

 
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.