Groot Gezin
De school
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

82. Problemen op school

De weblog Mijn kind heeft... is bedoeld om zoveel mogelijk informatie te verstrekken aan o.a. Pdd-Nos en zijn broertjes en zusjes. Tevens vind je hier verschillende startpagina's, forums en overige linken.


82.1. Onderwijsklachten

Ik ben Irene, getrouwd met Henk en moeder van drie puber zonen. Ik heb een site gemaakt over onderwijsklachten. Mijn site is ook een thema site van Ouders Online. Ik adviseer ouders hoe ze klachten kunnen voorkomen en wat ze moeten doen als ze klachten hebben. Ik leg de hele klachtenprocedure uit en geef vele tips. Daarnaast ben ik ook actief op landerlijk niveau. Ik overleg met kamerleden en onderwijsinspectie. Daarnaast help ik ouders die mij mailen en ook mogen ze mij bellen. Ik ben maatschappelijkwerkster i.o. en hoop na mijn afstuderen volgend schooljaar een eigen praktijk op te zetten voor ouders met klachten over het onderwijs.

Vriendelijke groeten, Irene

www.onderwijsklachten.nl Het steunpunt voor ouders met klachten over het onderwijs

telefonisch bereikbaar: do. 13:00-17:00 u. en 20:30-22:30 u. andere tijden via email aan te vragen

E: info@onderwijsklachten.nl
T: 040-2366172

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Problemen op school

  1. Onderwijsklachten
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.