Groot Gezin
Het gezin van Sandra en John
ELFAC
Rubriek:   
Ons gezin bestaat uit vader John, 41 jaar, werkt als inkoper bij de NAM en is alle avonden thuis. Moeder Sandra 37 jaar lijdt aan sarcoidose maar zou dolgraag nog een baby willen hebben.

Tristan wordt 12 januari 17 jaar en is op het moment heel vervelend thuis. Van school gestuurd en werkt nu tijdelijk bij een baas maar heeft daar eigenlijk ook geen zin in en komt dus iedere ochtend te laat zijn bed uit (pas als ik hem voor de derde keer roep). Ik kan hem wel laten liggen zodat hij het kan ondervinden, maar hij is al een keer bij een baas weggestuurd, en ik wil hem niet de hele dag om mij heen te hangen hebben.

Edith 14 jaar, heeft een eigen wil, maar is tot nu toe nog zeer redelijk te noemen. Zij helpt haar moeder ook nog eens spontaan, maar wil niet hardop zeggen dat ze van me houdt!

Nico, 11 jaar is overgevoelig voor aanrakingen waardoor hij pas na zijn 5e jaar op een speciale school is gaan leren praten. Hij loopt altijd te schelden en te slaan maar heeft een hart van goud. Nico is lid van de dierenbescherming en is erg goed in aardrijkskunde, helaas is dat het enige vak waar hij goed in is.

Johnno, bijna 8 jaar op 27 december, is heel lief maar begint veel van het achterlijke gedrag van zijn broertje Nico te imiteren. Johnno zit nog echt op schoot en is echt een moederskindje (gelukkig). Praat ook erg slecht nog maar om andere redenen dan Nico.

Josanne, 3 jaar en zo'n ondeugend kind hadden wij niet eerder. Kon eerder klimmen dan lopen. Alle deuren zijn hier in huis beveiligd om Josanne buiten de kamers te houden. Is stapelgek op make-up en poes Geertje. Poes Geertje laat vooral met zich sollen als het etenstijd is en laat zich ook nog graag in de kinderwagen vervoeren. Het zal een heel gemis worden als dat kind naar school gaat in juni.

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.