Groot Gezin
Prikbord
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 
Deze pagina is bedoeld voor korte berichten die gezinsmanagers aan elkaar willen doorspelen. Bijvoorbeeld om elkaar attent te maken op een speciale aanbieding.

Onderaan deze rubriek staat een invulformulier voor nieuwe berichten of reacties.

Deze rubriek is recentelijk niet gewijzigd. Zie het algemeen wijzigingsoverzicht voor recente wijzigingen.

Hierna volgt de inhoudsopgave van deze rubriek. Of zoek je iets speciaals?

Een overzicht van wat er op het prikbord hangt:
6
 
 
Gezin XXL
12
 
 
Doopjurkjes
16
 
 
Feestfabriek
18
 
 
Kleding aanbod

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

1. Steun het Reumafonds met uw tweedehands spullen

Goedomtedelen.nl is de nieuwe website voor de handel in tweedehands spullen voor consumenten.

Het verschil met Marktplaats.nl is dat u uw opbrengst kunt delen met het goede doel dat u zelf kiest! Een (klein) percentage van uw verkoopprijs schenkt u namelijk aan het doel van uw keuze. Ook ziet u direct hoeveel de verkoper van zijn opbrengst afdraagt aan het goede doel en welk doel dit is.

2. Besparen bij online winkelen

Als je wel eens online winkelt, een vakantie boekt of een verzekering moet afsluiten voor bijvoorbeeld jouw nieuwe auto of huis, kijk dan eerst of jouw favoriete webwinkels en merken bij EuroClix zijn aangesloten. Kijk verder op www.euroclix.nl/registration.

3. Vind een oppas

Onze site oppassers.nl zorgt ervoor dat oppassers of gastouders in contact komen gezinnen in de buurt voor oppaswerk. Via deze weg kunnen gezinnen op een snelle en betrouwbare manier een oppasser of gastouder vinden.

Willem van Schijndel
oppassers.nl

4. Wiegje opnieuw bekleden

Heeft u nog een mooie familiewieg of een wiegje waar de bekleding van is versleten. Ik kan hem weer als nieuw voor u bekleden.

Voor meer informatie mag u mij altijd bellen. 06-27386095

Hartelijke groet en misschien tot ziens,
Henny

5. Gratis op te Halen blog

De Gratis op te Halen blog al gezien? www.gratisoptehalen.nl/blog/

6. Gezin XXL

In de expositie Gezin XXL / Grote gezinnen wordt het fenomeen grote gezinnen onder de loep genomen. Aan de hand van beeldmateriaal en objecten worden uiteenlopende aspecten van het thema en de ontwikkeling van het grote gezin in met name de twintigste eeuw belicht. Verder lezen: hier.

7. Origineel idee om foto af te drukken

Dag dames en heren van grootgezin.nl,

Wij zijn FotoOpHout.nl. Zoals de naam FotoOpHout.nl al doet vermoeden, printen wij uw meest dierbare foto op hout. Hout laat uw foto door zijn nerven en knoesten veel meer spreken dan een eenvoudig fotolijstje en zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling.

Een foto op hout is een vrij nieuw product in de wereld van de woningdecoratie. Kijk hier voor meer informatie: Foto op hout.

Met vriendelijke groet,

Lucas Bakker

8. Tip voor de herfstvakantie

Tip voor weekenddagen in de herfstvakantie: Treinreis door Nederland. Koop een dagkaart voor de trein bij: Kruidvat en een railrunner voor de kinderen.

9. Bijzonder familie uitje

Onze familie verkeert in bijzondere omstandigheden. We vonden dat we toe waren een een familie uitje. Een bus huren bij Bakreizen ( www.bakreizen.nl) in Alkmaar was voor ons een uitkomst. Met 22 personen werden we vervoerd naar een pretpark waar we een speciale ontmoeting geregeld hadden met sprookjesfiguren voor alle kinderen in onze familie. Alles was goed geregeld. Dit bedrijf is echt aan te raden voor persoonlijk vervoer!

Ronald Versluis

10. Website voor (ver)huren

www.RentLocal.nl is een gratis website voor huren en verhuren, geschikt voor particulieren en bedrijven.

11. sova-training in Culemborg

Sociale vaardigheidstraining voor kinderen in Culemborg

- Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.
- Voor kinderen die zich onzeker en / of onhandig voelen in het contact met anderen.
- Training wordt gegeven door een maatschappelijk werker en een haptotherapeut.
- Voorjaarstraining start 17 maart a.s.

Voor aanmelding en veel meer info zie : www.sovahapto.nl

12. Doopjurkjes

Bibaloe ontwerpt en maakt schitterende doopjurkjes. De doopjurkjes zijn inclusief een lief mutsje.

Wilt u een doopjurkje van uw trouwjapon, dat kan ook. In overleg met u maak ik een mooie doopjurk voor deze belangrijke doopdag.

Ik kan ook de familiewieg voor u opnieuw bekleden, of als u mooie babyartikelen zoekt zoals wikkeldoeken, lakentjes voor in de wieg of kinderwagen, u mag mij altijd bellen.

Ik maak al deze mooie artikelen als hobby,

Kijk eens op mijn website www.bibaloe.nl of bel mij voor een vrijblijvende afspraak: 06-27386095

met vriendelijke groet

13. Zelf geboortekaartjes maken

Wij van Geboortekaartjes123.nl hebben een blog opgezet waar we dagelijks informatieve artikelen rond de bevalling, artikelen over geboortekaartjes ter inspiratie en filmpjes op zetten. Dit is bedoeld voor (aanstaande) ouders die op zoek zijn naar inspiratie voor hun geboortekaartje. Zie: zelf geboortekaartjes maken.

Met vriendelijke groet, Felicia

14. Internet drogist

De website www.drogist.nl/ is een webshop in drogisterij- en aanverwante artikelen. Dit is het adres op internet voor het veilig en vertrouwd aankopen van al uw drogisterij-artikelen. Wij hebben een groot assortiment, lage prijzen, voor 13.00 besteld is de volgende werkdag in huis en gratis bezorging vanaf €50,-

15. Kind Identificatie Systeem

Laatst ben ik mijn oudste zoon kwijtgeraakt. Ik was helemaal in paniek. Hierna ben opzoek gegaan naar producten die me kunnen helpen de volgende keer. Ik ben toen op deze site gekomen; www.k-ids.nl

Zeker even kijken.

Ghada

16. Feestfabriek

www.feestfabriekzwolle.nl voor al uw traktaties, kraamkadoos en kraammanden. Blijf ons volgen want deze website breidt zich nog steeds verder uit.

17. Persoonlijke opdruk op kleding

De website JoepieDePoepie.nl biedt kinderkleding met persoonlijke opdruk voor "kleine rakkers" van 0 tot 12 jaar!

De kleding is naar eigen wens met een persoonlijke tekst te bedrukken. Dit kan bijvoorbeeld de naam zijn van je kindje of een leuke (zelf bedachte) kreet. Je hebt hierbij de keuze uit allerlei voor kinderen afgestemde lettertypes en afbeeldingen in kleur. Leuk voor je eigen kind(eren), maar ook om cadeau te doen.

Met vriendelijke groet,

18. Kleding aanbod

Kledingbank

Voor mensen met een beperkt budget is er de kledingbank. Hier kunnen zij (met een verwijsbrief)2 keer per jaar gratis kleding halen. Wil je er meer van weten dan kun je kijken op www.kledingbank.nl of mij mailen.

Vriendelijke groeten

19. De leukste kindertraktaties

Op www.iktrakteer.nl de leukste kindertraktaties, ook voor kadotjes, feestartikelen ec.

20. Egeltje & de Beer Kinderkleding gespecialiseerd in het maatje meer

Egeltje & de Beer te Helmond Kinderkleding speciaal voor het maatje meer. www.egeltjedebeer.nlwaar u en uw kinderen wel kunnen slagen..

21. Een ooievaar huren?

Is er een baby geboren, of bent u 50 jaar geworden? Laat het iedereen weten! Kijk op: www.de-ooievaarslijn.nl/.

22. Kinderfeestjes uit De Toverkist

De Toverkist verhuurt themakisten voor kinderen van 4 tot ca. 8 jaar, vol verkleedspullen, attributen in stijl van het thema, knutselpakketjes, spelletjes en nog veel meer voor een leuke verjaardag thuis. Enkele thema's zijn: prinsessen & ridders, tovenaars & heksen, piraten, indianen, kabouters & elfjes. Voor meer informatie: kijk op www.detoverkist.nl.

23. Naaiatelier prinsessenjurken

Zoekt u voor uw dochter die prachtige feestjurk voor bruiloft, communie, verkleden of spelen of voor een toneeluitvoering? Mooi en zorgvuldig gemaakt van bijzondere stoffen, draagbaar en kindvriendelijk, waarmee ze de show steelt op iedere gelegenheid? Dan kunt u bij mij terecht in een ontspannen sfeer waarbij ik volop rekening houdt met uw wensen maar u ook kunt vertrouwen op mijn creativiteit en verfijnde afwerking. Ik ontwerp zelf mijn modellen en ik kan er desgewenst een kroontje, hoedje cape, buideltje of iets anders bij maken

Wilt u meer weten? Schrijf of bel gerust 'kristina's garden' 026-4430053 of 06-51800380. Ik kan u ook een foto sturen.

Heeft u een bericht?
    Vragen, aanbiedingen en oproepen kunnen alleen via e-mail ingediend worden bij Dit omdat we vaak niet-werkende email-adressen ontvangen.
Bied je spullen te koop aan, of wil je iets kopen via het internet, kijk dan op de site www.2dehands.be voor tips over hoe je te werk moet gaan.
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.