Groot Gezin
Maatschappij
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

77. Bescherm kind tegen digitaal dossier

Het elektronisch kinddossier was lange tijd onderwerp van discussie, maar is inmiddels vrijwel geruisloos ingevoerd. Sociologe en moeder Annelies Blom schrok van de verstrekkende gevolgen. Ze wil haar kinderen tegen overheidsbemoeienis beschermen, maar wie niet meedoet aan het Digitaal Dossier Jeugdgezondheid kan een huisbezoek verwachten, blijkt uit een discussie in DeGids.fm. Lees het hele artikel op http://degidsfm.vara.nl/Fragmenten-detail.9963.0.html?&tx_ttnews[tt_news]=50736&cHash=ea0a5492d25433befb033746782c95b9 DeGids.fm , en bekijk een fragment.

77.1. Geruisloze invoering

Het elektronisch kinddossier was lange tijd onderwerp van discussie maar is inmiddels vrijwel geruisloos ingevoerd. Sociologe en moeder Annelies Blom werd plots geconfronteerd met de verstrekkende gevolgen. Ze wil haar kinderen tegen die overheidsbemoeienis beschermen, zie:

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Bescherm kind tegen digitaal dossier

  1. Geruisloze invoering
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.