Groot Gezin
Het gezin van Karen en Sander
ELFAC
Rubriek:   

Jane, Cees, Tim, Tara and Kate (February 2000)

We zijn Karen en Sander Plomp en hebben vijf kinderen. We zijn naar de Verenigde Staten geëmigreerd en het bevalt ons daar prima! We wonen in een klein staatje in het Noordoosten, het heet New Hampshire, en bestaat voornamelijk uit bergen en bossen. Ook veel sneeuw in de winter. Wij geven de kinderen thuisonderwijs, ze gaan dus niet naar een school toe.

Cees is 8 jaar en leest alles wat los en vast zit. Grote fantasie, en houdt veel van computer spelletjes en Nintendo. Hij zit op de padvinderij en op karate en heeft het daar prima naar zijn zin.

Tim is 6 jaar en vol levenslust. Hij heeft ADHD, taalproblemen en nog wat meer issues, maar daar werken we ons gestadig doorheen. Hij doet ook padvinderij en karate. Hij vindt het ook heerlijk om buiten te spelen.

Tara is 3 jaar, en erg overtuigd dat iedereen in haar omgeving precies moet doen wat zij zegt. De omgeving is het daar niet helemaal mee eens, wat nogal eens tot botsingen leidt.

Jane is 2 jaar en middenin een intense peuterpuberteit. Er wordt heel wat gehuild over kleine dingen, ik zal blij zijn als ze hier overheen is! Ze is erg fysiek en klimt overal op.

Kate is 1 jaar en is weet zeker dat ze misschien wel kleiner is dan de rest, maar zeker niet minder. Ze doet dan ook alles wat de anderen doen enthousiast na!

Karen.

Reakties? email naar: Karen Plomp.

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.