Groot Gezin
Het gezin van Anneke en Pieter
ELFAC
Rubriek:   
Anneke is mijn vrouw, 37 jaar en al sinds haar 14de mijn beste vriendin, de "Lalleman Express" zoals mijn collega's ons gezin noemen is wel haar grootste bezigheid, daarnaast werkt ze als vrijwilliger bij het "Kruiswerk Zuid-Hollandse Eilanden", waar ze een lotgenoten contact leidt voor mensen die baby's hebben verloren door miskramen of vroeggeboorte. Als hobby's hebben alle dingen in en om het huis (dekoratie en inrichting) haar belangstelling alsmede alle vormen van handwerken.

Jeroen is onze oudste, 16 jaar, 4 Havo, PC hobbyist(zonder internet) en krantenjongen (ochtendkrant). Hij is zeer dol op zijn kleine broertjes en zusje, met zijn zus en broer uit de eerste generatie leeft hij in een soort haat liefde verhouding (veel meer liefde dan haat), welke kenmerkend is voor de leeftijd.

Karina is (bijna) 14 zit in de brugklas Havo/VWO, leert heel gemakkelijk luistert (of liever kijkt) veel muziek, en is elke zaterdag aan boord van het opleidingsschip "Discovery" van het Zeekadetkorps Hellevoetsluis te vinden, waar zij met haar vrienden en vriendinnen van het korps veel plezier beleeft aan de ligging van Hellevoetsluis aan het Haringvliet.

Maarten is 10 jaar en zit in groep 6, hij is de doelverdediger van het E4 team van FC Vlotbrug, een van de 3 voetbalverenigingen van H'sluis en ze zijn zojuist najaarskampioen geworden, verder houdt hij van vissen in het Haringvliet en het kanaal door Voorne, ook mag hij graag computerspelletjes spelen op zijn MSX computer. Hij zorgt uitstekend voor zijn "diertje" een dwerghamsterje.

Anne-Roos een blonde droom met krullen van bijna 4 jaar, doet zich als gevolg van de geboorte van Floris de laatste weken wat jonger voor. Ze neemt deze week afscheid van de peuterspeelzaal, om na haar verjaardag in het nieuwe jaar op de basisschool te beginnen, daar verheugd ze zich op en vindt het ook wel eng. Loopt de hele dag met de katten te slepen (tot ze er genoeg van hebben)en wil graag met haar broertje op schoot zitten en haar andere broertje commanderen.

Pepijn bijna 2 jaar een stevig en massief mannetje dat loopt als een pinquin, heeft vorig jaar oktober een hersenvliesontsteking overleefd (zonder nadelige gevolgen) en hij is een groot liefhebber van vogels en ook andere dieren kunnen hem heel enthousiast maken.

En dan is er Floris die volgens ons zeer op zichzelf lijkt, maar volgens de ene helft van de familie tot lijken op ma en volgens de andere helft tot lijken op pa is veroordeelt. Hij toont een gezonde eetlust en huilt wanneer het hem uitkomt (gelukkig niet 's nachts).

Pa zelf heet Pieter, is (nog even) 40 jaar en werkzaam als Regiowachtchef bij het Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam. Hij is als vervent doe-het-zelver verantwoordelijk voor veel verbouwingen in en het onderhoud van het huis. Snijdt graag in hout en jogt 2 keer per week.

Het gezin wordt gecompleteerd door een hond, 2 katten, 2 vogels en 5 (kriel)kippen (en de dwerghamster van Maarten). De opsomming is niet uitputtend en geenszins compleet maar geeft een aardige indruk.

Zo dat staat op papier, en ook dit mag je gerust op de website zetten ze mogen tenslotte alles van me weten, alleen mijn pin-code niet.

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.