Groot Gezin
Het gezin van Arjan en Petra
ELFAC
Rubriek:   
Graag willen wij ons gezin aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Arjan en ik ben vader van 4 zoons (16 jr., 15 jr., 6 jr. en 7 mnd) en 2 dochters (15 jr.en 3 jr.). Sinds het overlijden van mijn vrouw Petra eerder dit jaar voed ik de kinderen alleen op. Van beroep ben ik sportfysiotherapeut, waardoor ik voor mijn werk vrij veel reis. Na een inspannende periode met veel ups en downs hebben we nu allemaal redelijk onze draai gevonden in deze nieuwe gezins-situatie. Onze kinderen doen het over het algemeen goed op school en ook daarbuiten. Onze grootste gezamelijke hobby is het honk- en softbal. Verder zijn we echte natuurliefhebbers en we trekken er dan ook regelmatig met z'n allen op uit.

Onze oudste zoon R. (16) is net geslaagd voor het MBO-Grafisch, maar wil nog niet direct verder met studeren. Hij wil eerst wat meer van de wereld zien, maar het hoe, wat en waar weet hij nog niet precies. Zijn hobby's zijn honkbal, computeren met z'n broer en een beetje rondhangen met z'n vrienden.

Onze oudste dochter S. (15) gaat naar de agrarische school en doet volgend jaar examen. Ze weet nog niet of ze verder wil in de agrarische sector of dat ze toch net als haar moeder voor de talenkant kiest. Ze is in elk geval ook wel goed in talen, dus ook op dat gebied zijn er voor haar genoeg mogelijkheden. Verder houdt ze van dieren en muziek en zijn de Backstreet Boys haar favoriet.

Onze 2e zoon S. is de tweelingbroer van onze dochter S. en dus ook 15 jaar oud. Hij gaat naar dezelfde grafische school als zijn oudste broer en doet ook volgend jaar examen. Hij speelt graag honkbal, is gek op computeren en sleutelen aan zijn brommer.

Onze 3e zoon Y. is 6 jr. en heeft de ziekte van Duchenne (dit is een progressieve spierziekte). Y. is de doerak van ons gezin en weet met zijn grappen en grollen iedereen voor zich te winnen. Ondanks zijn ziekte, die hij absoluut niet als belemmering ervaart, is hij net zo actief en ondeugend als iedere 6-jarige. Y. is gek op buiten spelen, zelfs als het echt slecht weer is. Na de zomervakantie gaat hij naar een speciale basisschool en begint daar in groep 3.

Onze jongste dochter N. is 3 jr. en een echt dametje met een hele sterke eigen wil. Ze is heel ondernemend, maar ook een echt knuffel-kind. Ze is gek op al haar broers, maar nog het meest op haar grote zus en haar kleinste broertje. Ze gaat 3 ochtenden per week naar de peuterspeelzaal en heeft het daar prima naar haar zin. maar ze kan niet wachten tot ze naar de "echte" school gaat. N. is gek op dieren en ze loopt dan ook ieder beest in de buurt na, als ze de kans krijgt.

Onze jongste zoon L. is 7 maanden en een echt gezelligheidskind, dat het liefst de hele dag aandacht wil. Hij heeft voor iedereen een lach klaar en windt daarmee dan ook iedereen om zijn vingertje. Verder is hij een tevreden kind, dat weinig huilt.

We wonen in een eigenlijk te klein huis in de Randstad, maar hebben ondanks eerdere plannen besloten voorlopig toch maar niet te verhuizen.

Ons email-adres is:

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.