Groot Gezin
Oproepen
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 
Regelmatig bereiken ons oproepen medewerking aan iets dat met de media te maken heeft. In deze rubriek staat een overzicht.

Oproepen kunnen geplaatst worden op https://www.facebook.com/groot.gezin/. Eventueel plaatsen we uw oproep ook op deze website. Voor het plaatsen van een oproep in deze rubriek: "Oproepen van de media" vragen we een bijdrage van €.10,- , te betalen op: Rek.nr. NL98 INGB 0005 826501 t.n.v. Stichting Gezin te Nijmegen, o.v.v. Oproep Media. U kunt contact opnemen met de .

Deze rubriek is recentelijk niet gewijzigd. Zie het algemeen wijzigingsoverzicht voor recente wijzigingen.

Hierna volgt de inhoudsopgave van deze rubriek. Of zoek je iets speciaals?

De oproepen:

1. Chantal Janzen zoekt grote gezinnen

In het nieuwe RTL4-programma van Chantal Janzen ‘Doe het lekker zelf’, maken creatieve alleskunners handige maar vooral prachtige dingen. Wij zijn daarom op zoek naar opdrachten voor onze kandidaten. Wij zoeken grote gezinnen die een speciale wens hebben om het leven net iets gemakkelijker te maken. Je kunt het je zo gek niet bedenken of onze creatieve kandidaten kunnen het maken!

Dus zoek jij al heel lang naar een op maat gemaakt bankje voor al je kinderen? Of op maat gemaakte bedden zodat ze passen in je huidige woning? Of heb jij een andere bijzondere wens en wil je onze kandidaten een klusopdracht met een knutselaspect geven? Mail je wens dan naar . Vermeld waarom je dit graag wilt en je gegevens erbij, de redactie zal dan binnenkort contact met je opnemen.

2. BNNVARA: Documentaire Samengestelde Gezinnen

BNNVARA treft voorbereidingen voor een uitzending over 'samengestelde gezinnen'. Nieuwe partners en hun kinderen moeten een modus zien te vinden om met elkaar samen te leven. Dat kan soms best lastig zijn.

Over de problematiek die dat oplevert, willen wij een documentaire maken. Wat zijn de grootste obstakels, waar ligt de loyaliteit, wat zet de relaties onder druk? En wat had anders gemoeten?

Wij zoeken contact met die ouders en kinderen die zich herkennen in deze problematiek en bereid zijn daar openhartig over te spreken.

Reacties graag naar emailadres:

3. Groot gezin gezocht!

Denkt u bewust na over de manier waarop u uw kinderen opvoedt? En bent u weleens nieuwsgierig hoe andere ouders dit doen?*

Voor een nieuw tv-programma zijn we op zoek naar gezinnen waarvan de ouders een kijkje willen nemen bij een ander gezin om te ontdekken hoe het er daar aan toe gaat. Hoe is het om met veel of juist geen regels te leven? Wat als het gezinsleven draait om een bepaalde sport of passie? En hoe is het om vanuit een bepaalde gedachte de kinderen op te voeden?

Met zoveel mensen in Nederland, zijn er ook zoveel verschillende opvattingen over opvoeden. Soms woont er een gezin om de hoek waarbij het totaal anders gaat. In het programma ligt de nadruk niet op sensatie of conflicten, maar op begrip en oprechte interesse. We streven ernaar een sympathiek programma te maken.

Op dit moment zijn wij specifiek op zoek naar een groot gezin waarvan de (meeste) kinderen nog thuis wonen.

Wilt u er graag meer over weten? Stuur vrijblijvend uw naam en telefoonnummer naar of bel ons via 020-8950090. We vertellen u graag meer!

Ik hoop van u te horen!
Hartelijke groet,
Vincent TV Producties

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.