Groot Gezin
Oproepen
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 
Regelmatig bereiken ons oproepen medewerking aan iets dat met de media te maken heeft. In deze rubriek staat een overzicht.

Oproepen kunnen geplaatst worden op https://www.facebook.com/groot.gezin/. Eventueel plaatsen we uw oproep ook op deze website. Voor het plaatsen van een oproep in deze rubriek: "Oproepen van de media" vragen we een bijdrage van €.10,- , te betalen op: Rek.nr. NL98 INGB 0005 826501 t.n.v. Stichting Gezin te Nijmegen, o.v.v. Oproep Media. U kunt contact opnemen met de .

Deze rubriek is recentelijk niet gewijzigd. Zie het algemeen wijzigingsoverzicht voor recente wijzigingen.

Hierna volgt de inhoudsopgave van deze rubriek. Of zoek je iets speciaals?

De oproepen:

1. Chantal Janzen zoekt grote gezinnen

In het nieuwe RTL4-programma van Chantal Janzen ‘Doe het lekker zelf’, maken creatieve alleskunners handige maar vooral prachtige dingen. Wij zijn daarom op zoek naar opdrachten voor onze kandidaten. Wij zoeken grote gezinnen die een speciale wens hebben om het leven net iets gemakkelijker te maken. Je kunt het je zo gek niet bedenken of onze creatieve kandidaten kunnen het maken!

Dus zoek jij al heel lang naar een op maat gemaakt bankje voor al je kinderen? Of op maat gemaakte bedden zodat ze passen in je huidige woning? Of heb jij een andere bijzondere wens en wil je onze kandidaten een klusopdracht met een knutselaspect geven? Mail je wens dan naar . Vermeld waarom je dit graag wilt en je gegevens erbij, de redactie zal dan binnenkort contact met je opnemen.

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.