Groot Gezin
Oproepen
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 
Regelmatig bereiken ons oproepen medewerking aan iets dat met de media te maken heeft. In deze rubriek staat een overzicht.

Oproepen kunnen geplaatst worden op https://www.facebook.com/groot.gezin/. Eventueel plaatsen we uw oproep ook op deze website. Voor het plaatsen van een oproep in deze rubriek: "Oproepen van de media" vragen we een bijdrage van €.10,- , te betalen op: Rek.nr. NL98 INGB 0005 826501 t.n.v. Stichting Gezin te Nijmegen, o.v.v. Oproep Media. U kunt contact opnemen met de .

De meest recente wijzigingen in deze rubriek zijn:

Er is ook een algemeen wijzigingsoverzicht. Hierna volgt de inhoudsopgave van deze rubriek. Of zoek je iets speciaals?

De oproepen:

1. TV-progamma zoekt ouders van grote gezinnen

Voor een nieuw tv-programma voor de publieke omroep, willen wij mensen die bij elkaar in de straat wonen, maar mijlenver van elkaar afstaan door levensstijl of een conflict, samenbrengen op een mooie plek in een zonnige omgeving.

Door in een andere omgeving met elkaar in gesprek te gaan, en samen allerlei leuke activiteiten te ondernemen, hopen we dat de onderlinge relatie een stuk verbetert. Ervaar je soms negativiteit van je buren omdat je een groot gezin hebt? Of ben je de eventuele vooroordelen zat?

Heb je belangstelling, of wil je meer weten over het programma? Bel dan de redactie van "Weg met de Buren!" op 035 750 82 59.

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.