Groot Gezin
Het gezin van Nita en Arnold
ELFAC
Rubriek:   
Aan het hoofd van ons gezin staat mijn man Arnold. Hij wordt in september 34 jaar en is sinds begin vorig jaar werkzaam in de IT branche. Hij is gecertificeerd MCSE en dus verantwoordelijk voor netwerkbeheer. Momenteel is hij er druk mee om zelf een huis te bouwen waar wij straks in gaan wonen. Verder is hij gek op oude auto’s met name van Mercedes.

Ikzelf ben Nita en 33 jaar. Mijn werkzaamheden zijn mama zijn van mijn vier kids en het huishouden draaiende houden. Daarnaast vind ik het leuk om email contact te hebben en met de computer bezig te zijn.

Charlie is onze oudste dochter en geboren op 29 juni 1985. Officieel heet ze Charlene. Ze gaat volgend schooljaar naar de derde klas van de Havo maar vindt school over het algemeen niet echt leuk. Haar hobby’s zijn: achter de computer zitten waar ze gedichten en liedjes op maakt. Ook is ze vaak met het bewerken van plaatjes van haar favoriete tekenfilm bezig. Haar favoriete tekenfilm is Sailormoon en daar is ze helemaal gek van. Hier in Nederland is niets te krijgen van Sailormoon, dus gaan we elke twee weken naar Duitsland om het stripboekje op te halen. Ze vind het ook erg leuk om te emailen. Ze heeft twee valkparkieten en zal blij zijn als die terug in de buitenvolière kunnen vanwege de rommel die ze maken. Ze is voor de rest wel gek met ze.

Matthew is onze enige zoon en geboren op 7 sept. 1987. Hij vindt het niet altijd leuk om alleen maar zussen te hebben. Hij gaat volgend schooljaar naar het Vmbo, op dezelfde school als zijn zus. Ook hij zit graag achter zijn computer en speelt het liefste pokémon. Hij heeft zijn eigen hamster maar vindt deze inmiddels niet echt leuk meer. Zijn hamster heet Vroempie maar zou beter bijtgraag kunnen heten, wat dus de reden is dat hij hem niet echt leuk meer vindt. Hij helpt sinds dit jaar zijn vader met het grasmaaien en dat vindt hij leuk om te doen. Ook doet hij zijn best om de fietsen te repareren die stuk zijn, soms nog met wat hulp van papa.

Mijn oudste twee kinderen zijn officieel niet van mijn huidige man maar waren 3 jaar en bijna 1 jaar oud toen ik bij mijn huidige man kwam.

Anne, ons eerste kindje samen, is op 19 juni 1989 doodgeboren.

Kimberley is op 25 april 1990 geboren 1 dag na onze trouwdag. Kimberley heeft geen specifieke hobby’s. Soms zit ze achter haar computer, soms leest ze liever of is gewoon wat aan het knutselen. Ze gaat straks naar groep 7 van de basisschool en vind het de ene keer wel leuk en de andere keer niet leuk op school. Ze heeft moeite om tussen de rest van de kinderen op school te passen. Ze heeft een eigen konijn maar kan er niet echt aan wennen. Ze had een dwergkonijn vanaf haar tweede jaar en was daar erg gek mee. Het konijntje is ruim 7 jaar geworden. Nu heeft ze een groter konijn een bruine hangoor maar ze vindt deze niet zo leuk.

Domenica, onze jongste, is geboren op 29 sept 1993 en wordt dit jaar dus alweer 7. Ook zij zit graag achter haar computer en speelt dan wat spelletjes. Ze gaat aankomend schooljaar naar groep 3 en hopelijk vindt ze het leuk dat ze dan leert schrijven en lezen. Het is een kwebbeltante bij uitstek en houdt zich pas weer stil als ze in bed ligt. Vanaf het moment dat ze wakker wordt gaat het kwebbeltje weer verder. Het is meestal wel een vrolijke tante en gelukkig nog steeds mama’s knuffeltje. Ook zij heeft een eigen konijn van hetzelfde soort als haar zus. We kregen ze als mannetje en vrouwtje maar het bleken dus twee mannetjes te zijn wat natuurlijk wel teleurstellend voor ze was. Ze probeert er wel zo goed mogelijk voor te zorgen.

We hebben verder nog 3 honden (2 mastino’s en 1 van alles wat hondje) en twee katten en een aantal vissen. Dit is zo ongeveer een beschrijving van ons gezin.

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.