Groot Gezin
Vraag en aanbod meerlingen
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 
Ben je op zoek naar tweedehands spulletjes voor je meerling, of heb je iets over wat wellicht voor een ander nog heel bruikbaar is? Dan kijk in deze rubriek! Deze rubriek is recentelijk niet gewijzigd. Zie het algemeen wijzigingsoverzicht voor recente wijzigingen.

Hierna volgt de inhoudsopgave van deze rubriek. Of zoek je iets speciaals?

Wil je op een oproep reageren?
Klik op de naam van degene die de oproep deed. Dan verschijnt een al gedeeltelijk ingevuld e-mail formulier. Plaats daarin je reactie, en verstuur het bericht.

Wil je een oproep plaatsen?
Wil je ook iets te koop aanbieden, of ben je op zoek naar iets, dan kun je een oproep plaatsen via onderstaand formulier. Foto's worden in principe niet geplaatst, alleen als het om iets gaat dat minder gangbaar is.

Het is verstandig bij een bericht ook de eerste 4 cijfers van je postcode te geven, om anderen eenvoudig te kunnen laten inschatten of het niet te ver is om op te halen.

Vergeet niet je e-mail adres in te vullen!

    Denk eraan even een berichtje te sturen wanneer de oproep vervalt!
Na 3 maanden vervalt de oproep vanzelf.
    Vragen, aanbiedingen en oproepen kunnen alleen via e-mail ingediend worden bij Dit omdat we vaak niet-werkende email-adressen ontvangen.
Bied je spullen te koop aan, of wil je iets kopen via het internet, kijk dan op de site www.2dehands.be voor tips over hoe je te werk moet gaan.

Een overzicht van alle oproepen:

1. Wagenhanger voor tweelingwagen

Ik maak wagenhangers voor tweelingwagens, in meerdere kleuren leverbaar. 17,50 euro per stuk. Voor meer info: . Postcode:1963

Babykadootjes

2. Aangeboden: Meerlingkleding en artikelen

Ben je op zoek naar leuke en betaalbare kleding voor je kids? Kom dan eens langs op www.twinsworld.nl. Wij hebben een zeer divers aanbod van kleding voor zowel j/j, m/m als j/m.

Met vriendelijke groet,

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.