Groot Gezin
Vervoer meerlingen
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

10. Op de achterbank

Als er twee aparte autostoeltjes op de achterbank komen, dan is er vaak onvoldoende ruimte voor een derde kind. Hoe lost u dat op?

Reactie voor op de website?

10.1. Tweelingautozitje

We hebben er een op de kop kunnen tikken (tweedehands). Hij voldoet prima. Is zeker ruimtebesparend, maar helaas naar mijn weten niet meer (nieuw) te koop. Succes met zoeken.

Ronald

Reactie voor op de website?

10.2. Fixmax stoeltjes

Wij zaten met het probleem van: hoe vervoer ik drie kleine kinderen op de achterbank?

In ons geval gaat het om een opel kadett, niet de breedste auto dus. Wij hebben het opgelost met drie Concord Fixmax stoeltjes. Deze zijn namelijk veel smaller dan de meeste autostoeltjes (bij de meeste stoeltjes kwamen we zo`n 18 cm auto tekort!)

Deze stoeltjes zijn geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar en komen heel goed uit verschillende tests (kan voor de liefhebber nog wel de precieze gegevens opzoeken). Ze kosten tussen de   83,95 en   179,24, afhankelijk van het dessin. Ze zijn te koop bij PRENATAL en HALFORDS, maar goedkoper uit ben je bij BABY WALTZ (postorder). Wij hebben ze via een kennis nog goedkoper kunnen krijgen bij een garage (het is dus de moeite waard om hier en daar te informeren).

Het blijft een heel bedrag, maar als je bedenkt dat je dan tot 12 jaar klaar bent, en kwalitatief goede stoeltjes hebt, dan vonden wij het de moeite meer dan waard.

groeten, Joyce

Reactie voor op de website?

10.3. Ellermeyer stoeltjes

Op mijn vraag waarom er geen tweelingautostoeltjes meer verkrijgbaar zijn, kreeg ik van het bedrijf Ellermeyer het volgende antwoord: Er worden in Nederland geen tweelingautostoeltjes meer verkocht. In ons assortiment hebben wij 2 stoeltjes, waarvan er 2 naast elkaar geplaatst kunnen worden zonder dat de 3de zitplaats verloren gaat.

Voor meer informatie kun je kijken op de informatieve website van Ellermeyer.

Nell

Reactie voor op de website?

10.4. De aanhouder wint

Het is onbegrijpelijk dat de productie van tweeling-autostoeltjes gestaakt is, want er is geweldig veel vraag naar. Ouders, die op zoek zijn naar tweelingautostoeltjes, kan alleen maar aangeraden worden onvermoeibaar te blijven zoeken; via internet, ledenblad NVOM, speciaalzaken (wij slaagden bij het TWINkeltje in Driebruggen) etc, etc. De aanhouder wint ! Het resultaat is vaak wel een vierde- of vijfdehandsje, maar beter iets dan niets, nietwaar?

Ronald

Reactie voor op de website?

10.5. Extra hoofdsteunen

Ik heb voor mijn kinderen Concord autostoeltjes. Twee stoeltjes op de achterbank en de oudste paste er tussen. Toen de twee uit de autostoeltjes gegroeid waren, ongeveer met 3 jaar, hebben ze op twee stoelverhogers gezeten. Dan is het probleem inderdaad het inslaapvallen. Dan zakten ze helemaal scheef. In de Wehkamp staan echter hoofdsteunen die op de rugleuning vast gemaakt kunnen worden om het scheef zakken te verkomen. Ik geloof dat ze ondertussen ook bij Halfords e.d. verkocht worden.

Groetjes, Desiree

Reactie voor op de website?

10.6. Babybike: veilig fietsen met baby's en slapende peuters.

Sinds 1993 hebben al enkele duizenden baby'tjes de wereld in fietstempo leren kennen per Babybike: het autostoeltje (van Peg Perego) dat ook op de fiets kan. De Babybike is getest en veilig beoordeeld door o.a. de Fietsersbond ENFB en de ANWB. Het is tevens het enige echte fietsfauteuiltje voor peutertjes die nog in slaap vallen op de fiets. Het stoeltje past ook op zittingen van fietskarren, driewielers en buggy's. Het systeem voldoet als enige fietszitje aan de (strengere) autozitjesnorm ECE R44 03 en CE.

De Babybike kan dus als baby-auto-fauteuiltje wordt gebruikt, en de kosten van gewone baby-autozitjes kan besparen. Dat scheelt al gauw zo'n   113,45. Veel aanstaande ouders zijn geneigd zo'n autozitje al voor de bevalling van hun eerste kindje in huis te halen, in verband met de mogelijkheid dat het kindje in een ziekenhuis ter wereld wordt gebracht.

Info: http://www.babybike.nl,
http://www1.tip.nl/~t005974/babybike_ned.html,
Ouders Online Forum,
De Nedelandse FietsFaq.

Reactie voor op de website?

10.7. Babybike ook geschikt voor fietskar en transportfiets

Joyce haar idee om de fietskar te gebruiken als alternatief voor de wandelwagen heeft de charme van het multifunctionele. Als men zich dat bedenkt voor de geboorte van het eerste kind, bespaart men zich de kosten van een wandelwagen. De fietskar-met-duwstang is een waardige concurrent van de joggers, met hun grotere inhoud, de overkapping en het vederlichte voortduwen.

Toch valt er wat aan af te dingen: voor babyvervoer is de fietskar niet zo geschikt als 1 of 2 Babybikes, waarin de baby of peuter lekkerder kan indommelen en lekker close onder aaibereik zit. Ook zit je kindje wat hoger, zodat het minder last heeft van uitlaatgassen, en meer te zien heeft. Overigens kan het Babybike auto-fauteuiltje ook op voordragers en zelfs met vering in fietskarren worden geplaatst.

JH Postma

Reactie voor op de website?

10.8. Vervoer van 3 jarigen op de achterbank

Hallo,

ik ben de moeder van drie meiden in de leeftijd van 4 en 2 jaar. Nog even en Sophie en Birgit zijn hun autostoeltjes ontgroeid en verhuizen naar een stoelverhoger. Tot zover niets aan de hand. Nu bezit onze auto in het midden geen driepuntsgordel en die willen wij graag laten monteren. Navraag bij de Fordgarage heeft geen resultaad opgeleverd.

Wie heeft dit probleem eerder aan de hand gehad. Of heeft suggesties zodat ik mijn meiden straks veilig in de auto kan vervoeren op hun stoel verhoger!

Alle tips zijn welkom.
Alvast bedankt Madelon

Reactie voor op de website?

10.9. Ervaring met tweelingautostoel

Hallo,

Ik heb ook een tweelingautostoel. De meisjes (nu 8 maanden) lagen er al in toen ze 2 maanden waren. De stoel heb ik in ligstand op de achterbank geplaatst. Met hun hoofd tegen de rijrichting en hun voetjes lekker omhoog. Zo liggen ze nog steeds, de laatste tijd regelmatig hand-in-hand.

Ellie

Reactie voor op de website?

10.10. Ook Romer King past!

Met een tweeling op komst en een dochter van nog geen twee zijn wij, ivm keuze van een nieuwe auto, vast op zoek gegaan naar stoeltjes waarvan er drie op de achterbank passen. We hebben verschillende stoeltjes geprobeerd, de enige die in ons geval paste was de Romer King. Is ook nog eens als beste getest door de ANWB. Dus ook deze stoeltjes zijn het proberen waard!

Groet en succes,
Martine

Reactie voor op de website?

10.11. Concord Fixmax

Tip:

De Concord Fixmax ( www.concord.de) is voor onder de 100 Euro(!) te verkrijgen in Duitsland, o.a. bij Auto-onderdelen zaken.

Wij hebben er net een 2e bijgekocht.

Eelco

Reactie voor op de website?

10.12. Ervaring 3 stoeltjes achterbank

Wij hebben de citroen berlingo en daar passen 3 autostoeltjes op de achterbank. Voordeel is de prijs van de auto en de laadruimte. Veel andere automerken hebben een vergelijkbaar model (kangoo, partner)

Monique

Reactie voor op de website?

10.13. 3 stoeltjes op achterbank, echt veilig?

3 stoeltjes op de achterbank, het past, maar of het nu echt zo veilig is?

Wij hebben 3 kinderen van 1 t/m 5 jaar. Er passen in onze Peugeot 307 1 stoeltje en 2 verhogers naast elkaar. We kunnen met veel moeite de autogordels vast en weer los krijgen.

Hopelijk komen we nooit in een sloot terecht, want dan krijg je de gordels alleen op tijd los, door ze door te snijden.

Als we 1 stoeltje minder neerzetten, en dan onze oudste gewoon zonder verhoger in de gordels zetten, zit ze helemaal klem tussen de 2 stoeltjes. Dit vinden we daarom ook geen goede oplossing.

We zijn nu op zoek naar 2 verlengstukken voor de autogordels, zodat het vast- en losmaken van de kinderen, iets makkelijker gaat.

Jolanda

Reactie voor op de website?

10.14. Ellermeyer

Weet niet van wanneer deze discussie dateert maar wij hebben een tweeling van bijna een jaar en verwachten half dec. ons derde kindje. Verder hebben we een ford focus station uit 2001 met een achterbank van 126 cm. Ik las dat de concord de smalste is, via internet zag ik 44 cm breed. Als we daar er 2 van zouden kopen en dan nog een babyautozitje (onze huidige maxi-cosi's zijn 52 cm, dus dat past sowieso niet..) van bijv. romer (die is 44 cm), dan komen we nog 6 cm tekort...

In elk geval ik denk ik bel eens met Ellermeyer nav je berichtje. Maar die mevrouw begreep niet van de tekst die ze tegen jou hadden gezegd. Ik dacht misschien hebben ze een bep. systeem waardoor ze in elkaar klikken of zo, maar dat is niet het geval. Verder kon en wilde ze ook niks over de breedte van hun stoeltjes zeggen. Ik dacht misschien zijn ze wel heel smal of zo. Vond ze nogal klant-onvriendelijk deze dame..

Dus ik vrees dat we een nieuwe auto moeten gaan kopen. Als iemand nog een tip heeft, of toevallig een tweelingkinderzitje over?? (of misschien weet of je dat in het buitenland wel kunt kopen...). Heel graag!

Groeten Madelien

Reactie voor op de website?

10.15. Tweeling autostoel

Hallo,

wie heeft er een foto van een tweeling autostoel? Graag mailen naar mijn email . Alvast bedankt,

Reactie voor op de website?

10.16. Tip: koop achterbank op sloop mét 3e 3p-gordel

Mogelijk vind je op sloop een originele achterbank van nieuwe model waar wel 3puntsgordel op is gemonteerd. Wij hebben nu een Fiat Marea waarbij dit in ieder geval het geval is (vorige type had dat niet)''

Bart

Reactie voor op de website?

10.17. Driepuntsgordel op de middenplaats van de achterbank

Goedemorgen allemaal,

Ik heb dat ook al gelezen dat een driepuntsgordel ook op de middenplaats verplicht is voor het vervoer van kinderen. Wij hebben een tweedehandse Ford Focus en die heeft achteraan 3 driepuntsgordels. Het is dus zeker mogelijk om dat te laten instaleren, aangezien onze auto het heeft.

Sommige kinderstoeltjes kan je echter ook met een bekkengordel vastmaken. Ik heb even op het internet gezocht en het volgende gevonden op een Duitse website:

  Er zijn ook kinderstoeltjes die met een bekkengordel vastgezet kunnen worden:
  • Graco Autobaby met Basis - 13 kg
  • Britax Eclipse SI 9 18 kg
  • Britax Renaissance 9 18 kg
  • Wavo Fix XL 9 18 kg
  • Bimbo Fix XL 9 18 kg " >/ul> Groeten, Katrien

   Reactie voor op de website?

   10.18. 3e kinderstoeltje op achterbank

   Wij hebben ook drie kinderstoeltjes (waarvan een maxi cosi) op de achterbank. Wij hebben een Volvo en de gordel leek net te kort. Opgelost met een gordelverlenger. Nu past het precies.

   Martine

   Reactie voor op de website?

   10.19. Tweelingautostoeltje

   Ik ben ook op zoek naar een tweelingautostoeltje, maar kan er geen vinden. Kan iemand mij een type of naam geven, zodat ik verder kan zoeken.

   Bij voorbaat dank, William

   Reactie voor op de website?

   10.20. Gezocht aanhangfiets voor op de bagagedrager

   Ik ben op zoek naar een aanhangfiets die vastgemaakt wodrt op de bagagedrager. Op die manier kan ik er ook nog een kinderstoeltje achterop op kwijt. Wie heeft ervaring met het fietsen met zo'n ding?

   Gr Hanneke

   Reactie voor op de website?

   10.21. Autostoel in het midden van de achterbank

   Ik heb een vraagje. We hebben een Ford Focus en we willen ons derde kindje graag in het midden van de achterbank plaatsen, de autostoel dan. Alleen is er daar wel een driepuntsgordel aanwezig maar loopt de bank daar een beetje bol zodat de stoel niet stevig staat. Hebben meer mensen daar ervaring mee, en zo ja wat is jullie oplossing. Zijn er autostoeltjes die geen last van de bobbel hebben?

   Alvast bedankt! bennema

   Reactie voor op de website?

   10.22. Autostoel in het midden van de achterbank

   Een simpele oplossing ? verzorgingskussen in de bobbel plaatsen ?

   Ivo

   Reactie voor op de website?

   10.23. Re 10.21

   Gewoon er een handdoek aan bijde kanten onderplaatsen dan staat hij wel stabieler. Het is even wat passen en meten maar dan heb je ook een goedkope oplossing voor het wiebelig staan van een stoeltje.

   Jessica

   Reactie voor op de website?

   10.24. 3 kinderen vervoeren

   Wie o wie kan mij helpen, wij hebben 3 kinderen, 1 van 5, 1 van 2 en een baby van 6 maanden. Nu gaan wij naar Italië, mijn oudste dochter zit nu tussen de twee jongens zonder stoelverhoger, In Duitsland is het verplicht om op een stoelverhoger te zitten. Een optie is dus een supersmalle stoelverhoger. Weet iemand waar ik dit kan kopen? heeft iemand anders een suggestie? Ik hoor graag van u, Rachel

   Rachel

   Reactie voor op de website?

   10.25. Smaller zitten

   Wij hebben een zoon en daar komt nu een tweeling bij. We hebben een tobi (voor de zoon) en met twee maxi cosies erbij past het niet. We hebben nu de abc zoom gekocht (tweeling kinderwagen) met twee abc "maxi cosies" erbij. Deze stoeltjes zijn 3 cm smaller per stuk. De 6 cm die we sparen maakte het verschil. Nu zit iedereen veilig in de gordels. Deze abc maxi cosies zijn het goedkoopst in Duitsland (ik geloof 89 euro?) Kijk maar eens op babyartikel.de.

   Succes ermee! Gerard

   Reactie voor op de website?

   10.26. MultiMac 3 en 4 kids op de achterbank, zo past het!

   Reactie op Op de achterbank

   Geen geworstel mee met stoeltjes en verhogers! Altijd genoeg gordels! Wij hebben voor onze 4 kids een prachtige MultiMac voor onze achterbank. Normaal gesproken zouden er maar 3 kinderen op de achterbank van onze Opel Omega passen maar met de MultiMac nu dus 4! Het is een 4 zits kinderzit eigenlijk met 4 keer een 5 punts gordel en goedgekeurd volgens de Europese normen. Er zijn ook speciale babyzitjes bij te leveren. Hij komt uit Engeland en op dit moment zijn wij de enigen in Nederland die nu zo'n zit hebben.

   Hij is te bekijken en bestellen via de website www.multimac.co.uk/. Je kunt dan ook gelijk zien of hij in jullie auto past via een handig (dropdown) menuutje. Ze zeggen te leveren voor nagenoeg elke auto! Prima service en aardige mensen! Echt een aanrader! Mocht je vragen hebben mail me dan via de vereniging.

   Reactie voor op de website?

   10.27. Onderzoek naar veiligheid autostoeltjes

   Bekijk de testgegevens van 52 autostoeltjes en maak uw keuze. U kunt de gegevens uit de test van autostoeltjes naast elkaar zetten en vergelijken. Sommige scoren zwaar onvoldoende op veiligheid, andere scoren juist zeer goed. Om de test in te kunnen zien is een lidmaatschap van de consumentenbond vereist.

   Reactie voor op de website?

   10.28. Monteren derde 3-puntsgordels

   Onze Opel Zafira en Volkswagen Golf hadden beide een tweepuntsgordel in het midden van de achterbank. Links en rechts keurig driepuntsgordels. Toen de oudste uit het zitje groeide, hadden we dus behoefte aan een derde driepuntsgordel. De dealers konden ons niet helpen. Een zoektocht langs sloopbedrijven leverde ook niets op. Uiteindelijk is het ons goed en goedkoop gelukt bij een carstylingbedrijf -- die jongens zijn daar heel handig in. Wij zijn geslaagd in onze woonplaats Eindhoven bij Saiko carstyling.

   Pim

   Reactie voor op de website?

   10.29. reactie op 10.20

   Reactie op Gezocht aanhangfiets voor op de bagagedrager

   Heb je ooit van de 'Follow-me' gehoord? Dat is een klein systeem dat je aan je eigen fiets bevestigt, en waarmee je door een kleine aanpassing op de fiets van het kind, de kinderfiets achter je eigen fiets kunt monteren. Het voordeel hiervan is, dat het kind zowel los als vast met je kan mee fietsen, de bagagedrager van de volw. fiets geheel tot je beschikking blijft en als je de Follow-me niet gebruikt, maakt hij je fiets nog geen 10cm langer.

   Ik heb zelf dochter en een tweeling met 21 maanden er tussen. Toen de oudste 6 was, kon ze los mee fietsen, 1 van de 2-ling zat achterop (in het fietszitje) en 1 fietste mee, vast achter me aan. De fiets van de jongste liet ik op school en zo kon ik gelijk boodschappen doen, zonder extra aanhang. Zelf heb ik een extra set voor de aanpassing gekocht, zodat beide fietsen van de 2-ling achter mijn fiets konden.

   Heb je vragen, mail me maar,

   Reactie voor op de website?

   10.30. Tweelingautostoeltjes - wel zo veilig? of niet?

   Reactie op De aanhouder wint

   Alle autostoeltjes die hedendaags worden verkocht in alle babyspeciaalzaken zijn getest volgens de laatste EU normeringen voor o.a. de veiligheid en bescherming van uw kinderen tijdens een aanrijding. Als er een aanrijding is geweest met uw auto zijn de autogordels niet meer veilig, daar zijn allemaal normeringen voor (kunt u navragen bij uw autodealer). Dit geldt ook voor de gordels in de autostoeltjes. U moet de autostoeltjes ook net zien als een helm. Als u met een helm een ongeval heeft gehad en u bent met de helm op straat terecht gekomen, dan is de helm van binnen zo beschadigd dat deze niet meer veilig is. Dit is ook zo met autostoeltjes.

   Dus ik neem aan dat u liever voor comfort en gemak gaat dan voor de veiligheid van uw kinderen? Want blijkbaar is dat waar de consument tegenwoordig voor kiest... Tweedehands gebruik maken van dit soort spullen, terwijl u niet weet wat de vorige eigenaar allemaal heeft gedaan met deze spullen. Zit er garantie op dat de spullen veiligheid en bescherming bieden aan uw kinderen? Het moet allemaal maar zo goedkoop mogelijk, nietwaar? Of niet? De consument van tegenwoordig!

   Stephanie

   Reactie voor op de website?

   10.31. Smalle stoelverhoger

   Reactie op Op de achterbank

   Ik heb net de Bubblebum stoelverhoger gekocht via Bubblebum.nl. Die is maar 32 cm breed, waardoor hij makkelijk tussen 2 gewone autostoelen past. Nu moet het allemaal gaan passen op de achterbank, terwijl het wel een stuk veiliger wordt dan zonder stoelverhoger.

   Nieuwenhuis

   Reactie voor op de website?

   10.32. Multimac

   Reactie op Op de achterbank

   Hoi,

   Wij moesten vorig jaar ook op zoek naar een oplossing voor het veilig vervoeren van 3 kleine kinderen op de achterbank van een niet al te brede auto. Oplossing; de multimac. Lange wachttijd wat betreft levering destijds maar het resultaat mocht er zijn. Super oplossing en we hebben geen andere auto hoeven kopen! Voor onze jongste hebben we een minimac er in geplaatst (soort maxi cosi alleen passend voor die bank) tot hij er uit gegroeid was. Deze minimac is dus nu te koop bij ons (indien je interesse hebt, graag reactie op lotje_b@hotmail.com).

   Lotje

   Reactie voor op de website?

   10.33. Multimac is de oplossing!

   Reactie op 3 stoeltjes op achterbank, echt veilig?

   Kijk eens of je een Multimac kunt vinden! Wij hebben 4 kids en hebben toen onze oudste 2 nog kleiner waren een 4-zits Multimac gehad. Een super ding! Geen geklooi met zitjes en klemzittende kinderen. We heen m indertijd in Engeland gekocht. Hij is vrij prijzig maar zeker de moeite waard. De kinderen kunnen er in zitten tot een jaar of 11. Ze zijn er ook in een 3 zits variant en passen in ijna elke auto.

   www.multimac.co.uk/home

   Succes! Francisca

   Reactie voor op de website?

   10.34. RDW en Multimac

   Weet iemand hoe het zit met de multimac en de nederlandse wetgeving?

   Wanneer je een 4zits multimac plaatst op een driezitsachterbank vervoer je dus 1 persoon meer dan wettelijk toegestaan. Ik weet dat over extra achterbankjes nu erg moeilijk wordt gedaan maar hoe zit het dan met de multimac want ook mij lijkt het DE oplossing......

   Simone mama van 4 ridders en 2 prinsesjes

   Reactie voor op de website?

   10.35. Gordelverlenger niet toegstaan bij gebruik van kinderzitje

   Reactie op 3e kinderstoeltje op achterbank

   Ik wil graag even opmerken dat het in Nederland niet is tegestaan om een gordelverlenger te gebruiken bij het gebruik van een kinderzitje. Wanneer de gordel te kort is zal je deze moeten laten vervangen.

   Zie: Wat zijn de regels voor het vervoer van kinderen in de auto.

   Roosje

   Reactie voor op de website?

   10.36. Gordelverlenger icm autostoel

   Reactie op 3e kinderstoeltje op achterbank

   Hoi Allemaal,

   Ik lees hier dat enkelen van jullie gebruik maken van een gordelverlenger om een autostoel te plaatsen. Volgens de site van de consumentenbond is het gebruik van een gordelverlenger icm een autostoel niet toegestaan. Dit omdat de kwaliteit van de gordelverlenger niet te controleren is en daardoor de veiligheid van de autostoel niet gegarandeerd kan worden.

   Doe er mee wat je wil natuurlijk. Ik weet alleen niet of een verzekeraar hier moeilijk over zou doen in geval van een ongeluk met letsel....

   Chantal

   Reactie voor op de website?

   10.37. 3 kinderen achterin die willen slapen

   Wij hebben 3 kinderen. De 2 oudsten hebben zich gesetteld op de comfortabele plaatsen tegen de deuren waar ze hun hoofd kunnen leggen als ze moe zijn. De jongste zit in't midden maar als zij wil slapen loopt het helemaal mis. Haar hoofd valt alle richtingen uit. Niet om aan te zien. Voorheen kon ze nog in een stoeltje maar daarvoor is ze nu te groot.

   Zijn er oplossingen voor dat ook zij ergens haar hoofd tegen kan leggen? Broer en zus vinden het namelijk niet leuk dat haar hoofd (per ongeluk) op hun schouder belandt. Moeilijk moeilijk! Iemand een oplossing?

   Ann

   Reactie voor op de website?

   10.38. stoeltje

   Je hebt stoeltjes heb ik ooit gezien daar kan je veel langer inzitten dan een gewoon stoeltje. Het is een soort stoelverhoger met een achterkant met steuntje voor je hoofd. Hopelijk kan je het vinden

   Reactie voor op de website?

   10.39. opblaasbaar kussentje

   Misschien is een opblaasbaar kussentje iets?
   Het is een beetje een ovaal ding met een opening voor de nek. Onze dochter vindt het erg prettig. Je hoofd leunt als het ware op het kussen. Hopelijk heb je er wat aan.

   Tineke

   Reactie voor op de website?

   10.40. Multimac 1000 te koop

   Reactie op Multimac

   Wij hebben inmiddels onze multimac met drie stoeltjes + twee hoofdsteunen te koop. Als je interesse hebt, mail me!

   groetjes van

   U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

   Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

   Uw naam:
   Uw e-mail adres:
   Titel van uw bijdrage:

   Uw reactie:

   Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Op de achterbank

 1. Tweelingautozitje
 2. Fixmax stoeltjes
 3. Ellermeyer stoeltjes
 4. De aanhouder wint
 5. Extra hoofdsteunen
 6. Babybike: veilig fietsen met baby\'s en slapende peuters.
 7. Babybike ook geschikt voor fietskar en transportfiets
 8. Vervoer van 3 jarigen op de achterbank
 9. Ervaring met tweelingautostoel
 10. Ook Romer King past!
 11. Concord Fixmax
 12. Ervaring 3 stoeltjes achterbank
 13. 3 stoeltjes op achterbank, echt veilig?
 14. Ellermeyer
 15. Tweeling autostoel
 16. Tip: koop achterbank op sloop mét 3e 3p-gordel
 17. Driepuntsgordel op de middenplaats van de achterbank
 18. 3e kinderstoeltje op achterbank
 19. Tweelingautostoeltje
 20. Gezocht aanhangfiets voor op de bagagedrager
 21. Autostoel in het midden van de achterbank
 22. Autostoel in het midden van de achterbank
 23. Re 10.21
 24. 3 kinderen vervoeren
 25. Smaller zitten
 26. MultiMac 3 en 4 kids op de achterbank, zo past het!
 27. Onderzoek naar veiligheid autostoeltjes
 28. Monteren derde 3-puntsgordels
 29. reactie op 10.20
 30. Tweelingautostoeltjes - wel zo veilig? of niet?
 31. Smalle stoelverhoger
 32. Multimac
 33. Multimac is de oplossing!
 34. RDW en Multimac
 35. Gordelverlenger niet toegstaan bij gebruik van kinderzitje
 36. Gordelverlenger icm autostoel
 37. 3 kinderen achterin die willen slapen
 38. stoeltje
 39. opblaasbaar kussentje
 40. Multimac 1000 te koop

Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.