Groot Gezin
Vervoer meerlingen
ELFAC
Rubriek:   Onderwerp: 

11. Tweelingbuggy mee op de fiets

Wie weet een oplossing voor het meenemen van een tweelingbuggy (McLaren) op de fiets. Voor bestaande buggy-beugels is deze buggy te zwaar. Bijvoorbeeld een oplossing waarbij de buggy op de bagagedrager wordt meegenomen, maar een oplossing waarbij je met een kind achterop de buggy ook mee kan nemen is helemaal perfect.

Reactie voor op de website?

11.1. Met de fietskar

Daar ben ik heel lang mee bezig geweest en ook met de fietsenmaker, maar die tweelingbuggys zijn te zwaar, gewone dragers kunnen dat niet aan en ook de fiets niet. Achterop (dwars) met een elastiek is de enige oplossing, alleen kan daar dan geen kind zitten. Ik neem de fietskar mee en daar past achterin wel een buggy. Zo kan ik mijn jongens alledrie meenemen, de fietstassen gebruiken en een buggy meenemen (er zou zelfs nog een kind in het voorstoeltje kunnen, maar dan wordt het allemaal veel te zwaar). Een tweelingbuggy aan zo'n beugel aan de zijkant is veel te gevaarlijk, m.i.

Hanneke

Reactie voor op de website?

11.2. Buggy + rugdrager

Om na een stukje fietsen ook nog te kunnen wandelen met mijn tweeling, nam ik een gewone buggy mee aan een buggydrager op de fiets én de rugdrager. Ook ideaal als je met het openbaar vervoer (verder) wilt reizen, want dan is een tweelingbuggy ook niet erg handig.

Lyda

Reactie voor op de website?

11.3. Feetz

www.feetz.nl echt de moeite waard om te kijken, ik vind het echt geweldig!

Reactie voor op de website?

11.4. vervoer tweelingbuggy op bakfiets

Ik zit er over te denken om iemand te zoeken die een beugel kan lassen op de bakfiets. En dan aan de voorkant, zodat daar de tweelingbuggy in kan. Het kan met een spanband, maar dan beschadigd de bak van de fiets. Is er dan geen bedrijf, die zich buigt over dit soort uitdagingen?

U kunt reageren via onderstaand formulier, of via (wel even vermelden (1) waar u op reageert, en (2) de titel van uw bijdrage!). Uw reactie wordt dan op de website geplaatst.

Vragen, aanbiedingen en oproepen worden alleen geplaatst indien een geldig e-mail adres wordt ingevuld.

Uw naam:
Uw e-mail adres:
Titel van uw bijdrage:

Uw reactie:

Soms worden deze formulieren automatisch ingevuld door zogenaamde robots. Om te controleren dat u geen robot bent, vragen wij u de volgende som te maken: drie plus vijf is:. Het is voldoende het cijfer in te vullen.

Tweelingbuggy mee op de fiets

  1. Met de fietskar
  2. Buggy + rugdrager
  3. Feetz
  4. vervoer tweelingbuggy op bakfiets
Niets van deze site mag worden overgenomen zonder onze uitdrukkelijke toestemming. WeCo Web Technology
Voor vragen en opmerkingen kunt u direct contact opnemen met , of via het reactieformulier.